Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, anemonii είπε:

@xristinakarr@Lila86@Neverstop ευχαριστώ, κορίτσια! θα περιμένω τότε στωικά, όπως σε κάθε κύκλο, να μου έρθει!! 🙃

Μην ανησυχείς δεν είναι στάνταρ σε πόσες μέρες θα σου έρθει περίοδος. Εμένα στην 1η μου ήρθε μετά από 10 μέρες και στην 2η μετά από 5. Μόνο υπομονή μπορούμε να κάνουμε σε όλη τη διάρκεια από την διέγερση μέχρι το θετικό τεστ και μετά υπομονή μέχρι το τέλος!!! Με τόση υπομονή μας βλέπω στο Θιβέτ να αιωρούμαστε! 🤣

• Χαχα 7

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ωχ κορίτσια.

Εμείς ακόμα κοιμόμαστε και όταν σηκωθεί δεν ξέρω τι θα κάνω με το φαγητό του που είναι ψαράκι.

Τι θα κάνω αν δεν θέλει να το φάει???? Θα με σκάσει αυτό το παιδί.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

maeleni αχ μην στενοχωριέσαι για τα φαγητό έχω ΣΚΑΣΗ ΕΓΩ ΜΕΡΕΣ τι να πω εγώ που τρώει μόνο ψαρί ?????????

εσύ μπορείς να του δώσεις και κάτι άλλο εναλλακτικά σκέψου εμένα μόνο 4 φόρες την εβδομάδα το ανώτερο τις άλλες 3 δεν ξέρω τι να του δώσω παλεύω με χίλια φαγητά και καταλήγουμε να τρώει πάλι ξερό ψωμί

:tongue::tongue:

Μας έπιασε η αφαγία μετά την περιπέτεια με το γάλα! Από τότε, σχεδόν μήνα τώρα, κόψαμε το μεσημεριανό κατ' αρχήν και πολλά άλλα, όπως αβγό, γιαούρτι, ψωμί....και άλλα που δεν τα θυμάμαι τώρα. Πολύ φοβάμαι ότι δεν θα ανοίγει πάλι το στόμα του!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Μας έπιασε η αφαγία μετά την περιπέτεια με το γάλα! Από τότε, σχεδόν μήνα τώρα, κόψαμε το μεσημεριανό κατ' αρχήν και πολλά άλλα, όπως αβγό, γιαούρτι, ψωμί....και άλλα που δεν τα θυμάμαι τώρα. Πολύ φοβάμαι ότι δεν θα ανοίγει πάλι το στόμα του!

Αχ μην σε παίρνει από κάτω το καταλαβαίνουν τα στρουμφακια μας ότι πάμε με βάρια κάρδια να τους δώσουμε φαγητό και το εκμεταλλεύονται εγώ πλέων δε τον πιέζω ας φάει ότι θέλει και όποτε θέλε

αρκετά 22 μήνες κόντεψα να τρελαθώ που δεν έτρωγε

Διαφημίσεις

Αχ μην σε παίρνει από κάτω το καταλαβαίνουν τα στρουμφακια μας ότι πάμε με βάρια κάρδια να τους δώσουμε φαγητό και το εκμεταλλεύονται εγώ πλέων δε τον πιέζω ας φάει ότι θέλει και όποτε θέλε

αρκετά 22 μήνες κόντεψα να τρελαθώ που δεν έτρωγε

Εμένα έχει κανένα μήνα αυτή η δουλειά. Και η γιατρός έτσι μου λέει να μη δίνω σημασία, αλλά έλα που έχει να φάει κάτι χρήσιμο τόσο καιρό!!!!! Χτες πάλι δεν έφαγε κρεατάκι, σήμερα αν δεν φάει κ το ψαράκι???? δεν έχω κάτι άλλο να του δώσω. Τραβάει τα πιάτα, λέει μαμ μαμ, αλλά μόλις πάω να του το δώσω κάνει όχι, κλείνει το στόμα κι αρχίζει κ τσιρίζει! Νηστικό μπορώ να το αφήσω????

Εμένα έχει κανένα μήνα αυτή η δουλειά. Και η γιατρός έτσι μου λέει να μη δίνω σημασία, αλλά έλα που έχει να φάει κάτι χρήσιμο τόσο καιρό!!!!! Χτες πάλι δεν έφαγε κρεατάκι, σήμερα αν δεν φάει κ το ψαράκι???? δεν έχω κάτι άλλο να του δώσω. Τραβάει τα πιάτα, λέει μαμ μαμ, αλλά μόλις πάω να του το δώσω κάνει όχι, κλείνει το στόμα κι αρχίζει κ τσιρίζει! Νηστικό μπορώ να το αφήσω????

Αχ σε καταλαβαίνω απολυταααααααααααααααααααααααα

Νηστικός δεν μπορείς να το αφήσεις ( αν και τον έχω αφήσει χωρίς κανένα αποτέλεσμα που λένε άστο νηστικό και θα δεις θα φαί μπούρδες τίποτα δεν έφαγε ) απλά προσπάθησε να του δώσεις τη του αρέσει και να εμπεριέχει και σίδηρο αυτό τίποτα όλο δεν μπορείς να κάνεις αν τρώει αμύγδαλα δώσεττου εμένα τρώει χούφτες κάθε απόγευμα εκτός από τώρα που έχουμε την δυάρια

Πετρούλα τον κούρασες πολύ τον Αναστάση σου μου φαίνεται και παρακοιμήθηκε!!! Ελπίζω να μη σας χορέψει στο ταψί το βράδυ! Χα,χα,χα!

Maeleni υπομονή τουλάχιστον ο μικρούλης σου έχει αποθέματα! Όχι ότι είναι πολύ παρήγορο, αλλά τι να πεις!!!!!!!!

mGKop3.png60Jvp3.png

Γεια σας και από μεά .

Ολη μερα παλι δουλειες εκανα και το μεσημερι ψησαμε εξω και φαγαμε.

η μικρή μου παλι το ριξε στην αφαγια αλλα δεν σκαω πλεον θα της περασει (ελπιζω)

Για την συναντηση που λετε εγω θα εχω σιγουρα τη μικρη γιατι δεν εχω που να την αφησω.Αν υπαρχει προβλημα οκ.

Εχετε φιλιά απο το vatraxaki Ειναι πολύ καλα και ο μπεμπακος σουπερ.

Αυριο μαλλον θα πανε σπιτακι τους.

φιλακια

Αντε μπράβο στο vatraxaki και στο νέο μωράκι της!

Παιδιά μου κάτι κάναμε. Μισό ψαράκι έφαγε, κάτι δεν είναι κι αυτό?

Τώρα όμως μου ζητούσε τότο (μπισκότο). Αχ τι να κάνω. Μάλλον θα πρέπει να βρω μια συνταγή να φτιάχνω μπισκότα λαχανικών μήπως και τα τρώμε! Οσο για το σίδηρο μαμαλευτεράκι που να το βρω στα μπισκότα.

Και όχι ξηρούς καρπούς δεν μας επιτρέπει η γιατρός μας, όχι ακόμα τουλάχιστον.

Τέλος πάντων μισό ψαράκι καλύτερο από καθόλου ψαράκι.

Μ' αρέσει που ο κόσμος με κοροϊδεύει όταν λέω το πρόβλημά μας, γιατί το παιδάκι φαίνεται ότι έχει αποθέματα marina μου, αλλά εγω ξέρω πως ήταν και πως είναι τώρα. Πάνε τα μπουτάκια μας, πάει η κοιλίτσα μας, μας πέφτουν τα παντελονάκια μας.....

Βάσανο μεγάλο!

Διαφημίσεις

Ξεκινησαν ξανα τα ξενυχτια του μπαμπα μας, σημερα ειμαστε πάλι τα δυο μας μετα απο πολύ καιρό

Μαρίνα το πρωί που πηγαμε στον μπαμπα μας ετρεξε και επαιξε παρα πολύ στην αυλή πότε ηταν πολύ κουρασμενος και μου κοιμηθηκε στο αυτοκινητο..Βρηκα ευκαιρια να μαγειρεψω και τον αφησα να κοιμηθει οσο θελει γιατι αν τον ξυπνουσα νωρις το βραδυ θα επεφτε πολύ νωρίς..Τωρα φανταζομαι οτι κατα τις 10.30 θα ειναι ετοιμος..Αυτη αλλωστε ειναι και η ωρα του

Σούλα κι εγω θα ηθελα να φερετε τα παιδακια σας!!Εξαλλου αν εχει καλό καιρο θα τη βγαλουμε στον κήπο και θα ευχαριστηθουν κι αυτα..

Ελένη φανταζομαι οτι θα σου κακοφαίνεται απο τη μια στιγμη στην αλλη να του κοπει η ορεξη..Ευχομαι συντομα να επανελθει ο μικρος..Αληθεια στα κιλα του πως παει;;

Η Φιλιω μας βγαινει κιολας;;Αντε να ακουσουμε κι απο πρωτο χερι την εμπειρια που εζησε..

Καμια μιλησε με το Μαρακι;;;

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Stone στα κιλά δεν ξέρω πως είμαστε. Πριν ήμασταν 14 τώρα μάλλον πέσαμε. Οτι χάνουν οι άντρες μου πάντως τα παίρνω εγώ, έτσι για να μην πάνε χαμένα χαχα!!!

Θα επιχειρήσω να τον ζυγίσω στη δική μας, αλλά δεν θα είναι το ίδιο.

[quote=Stone;279203Οχι βρε ποια Μοναστηριου..Για Εδεσσα-Πέλλα θα πας κανονικα

Καλα μη ρωτας τη Βικυ γιατι απ'όλη την Εγνατια θα σας περασει..Για GPS σας βλέπω

αμα ερθω εκει κοπελια θα σου πω εγω.

ο κουμπαρος μου λεει οτι ο πιο συντομος δρομος ειναι αυτος που ξερεις.

τωρα εσυ πες βρεθηκες δεξια ενω εγω σε εστειλα αριστερα κανεις δεν ξερει. χαχαχα,ενας δρομος ειναι μια ευθυεια.κανεις δεν χανεται εκει.ερωτευμενο μου κοριτσι...

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

οκ. Να ρωτήσω και κάτι χαζό? Ολες οι μανούλες θα έχουν και τα παιδάκια τους μαζί?

Ρωτάω γιατί η κατάστασή σου είναι λίγο......

εκτος απο μενα.αν τα καταφερω να ερθω,σιγουρα θα ειμαι μονη.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...