Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, anemonii είπε:

@xristinakarr@Lila86@Neverstop ευχαριστώ, κορίτσια! θα περιμένω τότε στωικά, όπως σε κάθε κύκλο, να μου έρθει!! 🙃

Μην ανησυχείς δεν είναι στάνταρ σε πόσες μέρες θα σου έρθει περίοδος. Εμένα στην 1η μου ήρθε μετά από 10 μέρες και στην 2η μετά από 5. Μόνο υπομονή μπορούμε να κάνουμε σε όλη τη διάρκεια από την διέγερση μέχρι το θετικό τεστ και μετά υπομονή μέχρι το τέλος!!! Με τόση υπομονή μας βλέπω στο Θιβέτ να αιωρούμαστε! 🤣

• Χαχα 7

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

.....και βουνο και θαλασσα;;;Προνομιουχοι, τι ωραια!!

Ακομη δεν εχουμε κανονισει ωρα, αλλα μαλλον για απόγευμα μετα τις 6..

Οι υπόλοιπες τι λέτε;;

Πφφ προνομιούχοι! Ανέκδοτο ωραίο χαχαχα!!!! Απλά για την ώρα είμαστε στον πρώτο πρώτο δρόμο οπότε δεν έχει άλλα χτισμένα. Αύριο τι θα γίνει ποιός ξέρει. Σίγουρα θα χτιστεί το μπροστινό.

Για την ώρα είμαστε καλά, απλά μας δέρνει ο Βαρδάρης.

Αν πρέπει εγώ να απαντήσω πρώτη για την ώρα καλή μου φαίνεται :)

Επεξεργάστηκαν by maeleni

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι ναι αλλα δεν περνας ούτε απο Μοναστηριου, ουτε απο Ιωνία, τις αφηνεις πίσω..

Η εξοδος αυτη ειναι μετα απο αυτες τις περιοχες

Δεν θα φτασεις μεχρι την Π.Πέλλα νωριτερα θα στριψεις..Θα τα πουμε και τηλ/κως

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλημερούδια, δυσκολεύομαι να γράψω γιατί η μικρή παράφαγε μάλλον, την κρατάω να ρευτεί και βγάζει ρουκέτες! Εδώ έχει τρελό αέρα και μάλλον θα πάμε οικογενειακώς σε κάποιο εμπορικό για κάτι δωράκια! Πετρούλα, και τις 2 μέρες έκανα spa ωραίο ήταν, αλλά το μυαλό μου ήταν στο τι γίνεται στο δωμάτιο, τι θα φάει ο μικρός κοκ οπότε δεν κατάφερα να χαλαρώσω!Γενικά από Σεπτέμβρη νιώθω ότι είμαι σε διαρκή ένταση και πρέπει το γρηγορότερο να ηρεμήσω για το καλό όλων! Πάντως έχει και ωραιότατα προγράμματα για εγκυουλες, μήπως να κάνεις καμιά νύξη στο σύζυγο?

κ. Φωτεινή αυτά είναι μεράκια 2 το πρωί να φτιάχνεται ντουλάπες και να ρίχνεται ζεμπεκιές! Όπαααα!!!!!!

mGKop3.png60Jvp3.png

Στην προηγουμενη εγκυμοσυνη Μαρινα μου ο γιατρος δεν με αφησε να κανω spa, τι spa δλδ ουτε στην μπανιερα με αφηνε να κατσω..Καλα τοτε βεβαια με εβαλε στον πάγο για πολλά πραγματα αλλά τωρα την Τεταρτη που θα πάω για αυχενικη θα τον ρωτησω γενικα για διακοπές..Βρηκα κι εγω ενα τελειο ξενοδοχειο στα Συβοτα και με την πρωτη ευκαιρια θα κανουμε την εξορμηση!!

Αντε να το ξανακάνετε και πιο χαλαροι πλέον...

Μαρινα πάντως απο τον τροπο που γραφεις και εξιστορεις τις καταστασεις μονο σε ενταση δεν σε βλέπω..Αντιθλετως σε εκοβα για πολύ ηρεμη και ψυχραιμη αλλά μαλλον πεφτω εξω..Μου τα εχεις ξαναπεί..\Ολα θα στρωσουν, ξερω πως αγχωνεσαι για τη μπουμπου αλλά όπως όλα ετσι κι αυτο θελει το χρονο του..

Διαφημίσεις

Ναι ναι αλλα δεν περνας ούτε απο Μοναστηριου, ουτε απο Ιωνία, τις αφηνεις πίσω..

Η εξοδος αυτη ειναι μετα απο αυτες τις περιοχες

Δεν θα φτασεις μεχρι την Π.Πέλλα νωριτερα θα στριψεις..Θα τα πουμε και τηλ/κως

οκ. Να ρωτήσω και κάτι χαζό? Ολες οι μανούλες θα έχουν και τα παιδάκια τους μαζί?

Ρωτάω γιατί η κατάστασή σου είναι λίγο......

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Προς το παρόν εχουν εκδηλώσει ενδιαφερον η Σουλα που θα ειναι με τη μικρη και η Βικυ που μαλλον δεν θα εχει μαζι την Φωτεινή..

Καλε τι εχει η κατασταση μου, μια χαρα ειμαι..Τα παιδακια θα τα αναλάβετε εσεις! και ολα τα υπόλοιπα...χαχα

Απλά θυμάμαι από τη δική σου βδομάδα και μετά με είχαν πιάσει όλα!

Πονοκέφαλοι, στομαχόπονοι......πρόβλημα με μυρωδιές και ειδικά με τον καφέ!!!!!

Ας έρθει με το καλό η ερχόμενη εβδομάδα και το ξαναπιάνουμε το θέμα.

Να πει και καμιά άλλη τη γνώμη της.

Ας μην πετάω πάλι μόνο εγώ τη σκούφια μου για τσάρκες και καφεδάκια χαχαχα.

Μόνο σε μένα φαίνεται ότι λείπουν!

Πάντως δεν θα παρεξηγηθώ αν μου πεις να μην τον έχω μαζί. Τόσα παιδάκια της ίδιας ηλικίας μαζεμένα χμ είναι λίγο μπελάς!

Επεξεργάστηκαν by maeleni

Ναι ακριβώς!!

Ελένη εγω ποτε δεν είχα πρόβλημα να τον εχω με αλλα παιδακια, ισως γιατι θελοντας και μη με τοσα παιδακια στο σόι ειναι ανεφικτο, ισως επειδη δεν μου αρρωσταίνει τοσο συχνα και δεν χρειαστηκε να κοψω τα πήγαινε-ελα..

Σεβομαι ομως την επιθυμια και το φοβο των αλλων μαμαδων και για αυτο το αφηνω πάνω σας, με παιδια ή χωρις θα χαρω πολύ να τα πούμε!!

Σε αφηνω τωρα, πάμε λίγο στο μαναβη και μια βολτα στο μπαμπα μας γιατι πριν απο λίγο τον βρηκα στο μπαλκονι.....Στο αιμα του κυλαει η σκανταλια!!

Επεξεργάστηκαν by Stone

Καλημέρα φιλενάδες!

Μπήκα για λίγο να σας πω τα νέα μου.

Χθες πήγαμε στον γιατρό και η αδερφούλα του Κωνσταντίνου είναι μια χαρά. Εφτασε τα 435 γραμ. Απο βδομάδα μου είπε να προσεχω ποτε κλωτσάει, να την αισθάνομαι μία φορα στο 6ωρο δηλαδή. Να ξεκουράζομαι πολυ επειδή οι αιματολογικές ήταν πολύ πεσμένες και η πίεση μου το ίδιο.

Ο μικρός καλά είναι αλλά έχει φρικάρει μέσα στο σπίτι. Και αυτός ο αέρας δε λέει να σταματήσει να τον πάμε καμιά βόλτα... Τώρα πήγε super market με τον μπαμπά του.

Πετρούλα μου κανονίζετε συνάντηση? Αχ θέλω κ εγώ... Απο Σεπτέμβρη που θα πάω στο χωριό μου θα έρχομαι κ εγώ. οκ? Εκεί κοντά μένω...

Εμείς εδώ στην Αθήνα θα κανονίσουμε κάτι???

Διαφημίσεις

Κωνκωνακι μπραβο στην αδερφούλα του Κων/νου, αντε και η μανουλα του να ξεκουραζεται οσο μπορει..Για τη μπεμπα σοκολατιτσες ε;;Ξερεις, τωρα θα εχουμε ισχυρό άλλοθι και χωρις τυψεις!!

Θα εγκατασταθειτε εδω μονιμα ή προσωρινα για να εχεις βοηθεια;;;Αντε θα προλάβουμε να κανουμε και μια συναντηση το Σεπτεμβρη γιατι απο Οκτωβρη θα εχω αλλες συναντησεις...χαχα

Θα χαρω πολύ να τα πουμε απο κοντα!!

Παλιο ειναι αυτο Φωτεινη μου, πριν φυγει για το πατρικο της η μικρη ειχε μυξουλες..Στις 15/4 θα επιστρεψει και θα μας πει τα νεα της!

άρα είναι στους γονείς της αχ γιατί δεν επικοινώνησε δεν θα έχει ιντερνετ οποία έχει το τηλ ας μου πει για να τις στείλω το δικό μου και να το στείλει στην λαζαρενια να μου τηλ ξέρει εκείνη τι θα κάνει

:tongue::tongue:

Πετρούλα μου τις σοκολάτες τις χτυπάω έτσι κ' αλλιώς;). Λέμε να ανέβουμε στο χωριό, πρωτα ο Θεός, μόλις σαραντήσω. Εχουμε να πάμε πααααρα πολύ καιρό. Για μόνιμα δεν παίζει δυστυχώς, ίσως όταν πάρω σύνταξη:mrgreen:.

Κι εγώ ρε κορίτσια αναρωτιόμουν τι να κάνει η Λαζαρένια μας! Μακάρι να είναι καλά και να περνάνε καλά και γι αυτό να μην έχει προλάβει να μας γράψε από κάπου.

Εγώ που δεν έχω πια δικαιολογία,γιατί εξακολουθώ και τσακίζω τις σοκολάτες οέο? Το βράδυ έχουμε έξοδο καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα είμαστε όμως πολύ κοντά σε περίπτωση που η μπουμπού αρνηθεί το μπιμπερό, να πεταχτώ!

mGKop3.png60Jvp3.png

Μαρινα ειμαι σιγουρη οτι περνανε τοσο καλά που δεν προλαβαινει να μπει να μας διαβασει!!

Ειχε μιλήσει νομιζω η Νατασα μαζι της και μας εστειλε τα χαιρετισματα..

Μαρινα κι εγω την πρωτη φορα που τον αφησα-παντρευοταν η κολλητη μου- δεν το ευχαριστηθηκα καθολου, οι αλλοι στη δεξιωση μου μιλούσαν και εγω ημουν σαν αποβλακωμενη..Πήρα 10 φορες τη μαμα μου και ενω με διαβεβαιωνε οτι τοπαιδι ειχε φαει και κοιμόταν εγω πάλι δεν μπορουσα να ξεγνοιασω..

Βεβαια πήγαμε και μια ωρα δρόμο..

Θα σου φανει καπως σημερα, αλλα αφου θα ειστε κοντα κοιτα να περασεις καλά!!!

Εγω θα σκασω απο το πολύ φαϊ..εκανα τους λουκουμαδες της Ρίτας και τους τσακισαμε με τον Ανασταση ζεστους-ζεστους..Λίγοι μεινανε και τωρα που σηκωθηκε ο μπαμπας μας εξαφανιστηκαν κι αυτοι!!

Κωνκων μεταθεση δεν παιζει ή ειναι του συζ. η δουλεια που δεν βολεύει;;

Επεξεργάστηκαν by Stone

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...