Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, anemonii είπε:

@xristinakarr@Lila86@Neverstop ευχαριστώ, κορίτσια! θα περιμένω τότε στωικά, όπως σε κάθε κύκλο, να μου έρθει!! 🙃

Μην ανησυχείς δεν είναι στάνταρ σε πόσες μέρες θα σου έρθει περίοδος. Εμένα στην 1η μου ήρθε μετά από 10 μέρες και στην 2η μετά από 5. Μόνο υπομονή μπορούμε να κάνουμε σε όλη τη διάρκεια από την διέγερση μέχρι το θετικό τεστ και μετά υπομονή μέχρι το τέλος!!! Με τόση υπομονή μας βλέπω στο Θιβέτ να αιωρούμαστε! 🤣

• Χαχα 7

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

μου ειπαν να δουμε τι ακρινως ειναι.αν δειχνει οτι θα μεγακωσει μπορει να πιασει νευρο και θα γινει και μεγακυτερη τονη.τι να σου οτι διαγνωσει εγθναν μεχρι τωρα ειναι απο την ντοκτορ φωτεινη.

η λαζαρενια ηταν λιγο αρρωστη αλλα δεν ξερω κατι παρα πανω να σου οω.

ΑΧ ΚΛΑΣΙΚΗ μάνουλα η δίκια σου υπέρ προστατευτική αχ πόσο σε ζηλεύω

Η μικρή λαζαρενια ήταν εδώ και και καιρό άρρωστη το είδα στο φεις από τότε έχω αν την δω αχ πολύ ανησυχώ και να σου πω πολλές μέρες έλεγα να ρωτήσω κι ολο ξεχνούσα

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

μαρινακι μου ναι δυστυχως εγινε και αυτο.μιλησαμε σημερα.καταλαβαινουμε ολοι σε τι κατασταση βρισκονται.

καλο σου βραδυ

Τι έγινε με τον γαμπρό ?κάτι έχασα φαντάζομαι και ελπίζω να είναι κάτι περαστικό καλό βραδύ μαρινακι

ΑΧ ΚΛΑΣΙΚΗ μάνουλα η δίκια σου υπέρ προστατευτική αχ πόσο σε ζηλεύω

Η μικρή λαζαρενια ήταν εδώ και και καιρό άρρωστη το είδα στο φεις από τότε έχω αν την δω αχ πολύ ανησυχώ και να σου πω πολλές μέρες έλεγα να ρωτήσω κι ολο ξεχνούσα

μ'αρεσει που εκανες και παραθεση.ακρη δεν εβγαλα με οτι εγραψα.δεν εχω φως στο δωματιο και γραφω στα τυφλα.μονο λαθη ειχε το μηνυμα μου.απαπαπα.

φευγεις?

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Τι έγινε με τον γαμπρό ?κάτι έχασα φαντάζομαι και ελπίζω να είναι κάτι περαστικό καλό βραδύ μαρινακι

"εφυγε" ο γαμπρος της μαριας μας,κουκλα μου ξαφνικα σε ηλικια 35 ετων.2 παιδακια πλεον ειναι με την μανουλα τους.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

"εφυγε" ο γαμπρος της μαριας μας,κουκλα μου ξαφνικα σε ηλικια 35 ετων.2 παιδακια πλεον ειναι με την μανουλα τους.

Αχ τι λόγια να πεις ? άστα να πάνε άντε ας καθίσω λίγο ακόμη να τα πούμε

Διαφημίσεις

Αχ πολύ με χαλαρώνει το φόρουμ

και φυσικά έχω στον καναπέ τον άντρα μου που σκα που δεν τον αφήνω να καθίσει έτσι να δει πως είναι να μην του δίνουν σημασία ιχιχιχχιχι πολύ με αρέσει να του το κάνω αυτό χιχιχι :tongue::tongue::tongue::tongue:

Ωπ ξαναμπήκα μέχρι να θηλάσει η μπουμπού βρήκα και μπρίζα στα σκοτεινά!

Αχ τι καλά κάτσε να πούμε καμία κουβέντα πόσους νυχτερινούς θηλασμούς κάνετε ?

Αχ πολύ με χαλαρώνει το φόρουμ

και φυσικά έχω στον καναπέ τον άντρα μου που σκα που δεν τον αφήνω να καθίσει έτσι να δει πως είναι να μην του δίνουν σημασία ιχιχιχχιχι πολύ με αρέσει να του το κάνω αυτό χιχιχι :tongue::tongue::tongue::tongue:

κακίες!!!

Διαφημίσεις

Συνήθως τρώει στις 9.30 και μετά κατά τις 12 αν δεν έχει ξυπνήσει μόνη της της δίνω εγώ στον ύπνο της, σήμερα ξεχάστηκα και άργησα! Μετά ξυπνάει κατά τις 6 τρώει και κοιμάται μέχρι τις 9, οπότε τη θηλάζω περιπου ανά δύωρο. Εσύ πώς τα πας με θηλάσμούς κ'εγκυμοσύνη?

mGKop3.png60Jvp3.png

Συνήθως τρώει στις 9.30 και μετά κατά τις 12 αν δεν έχει ξυπνήσει μόνη της της δίνω εγώ στον ύπνο της, σήμερα ξεχάστηκα και άργησα! Μετά ξυπνάει κατά τις 6 τρώει και κοιμάται μέχρι τις 9, οπότε τη θηλάζω περιπου ανά δύωρο. Εσύ πώς τα πας με θηλάσμούς κ'εγκυμοσύνη?

Μια χαρά πρόγραμμα έχει σιγα σιγα θα σου κόψει τον 2 τον 6 λίγο δύσκολα

μια χαρά δόξα τον θεό είμαστε στο πρωί και βραδύ μόνο και ελπίζω να παμέ καλά έως το τέλος

μαρινα μη μου πεις οτι την θηλαζεις και μας μιλας ταυτοχρονα???

αυτό με τον θηλασμό και το λαπτοπ πως το καταφέρνετε εγώ όταν θηλάζω δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο μονο να απολαμβάνω την στιγμή ειμαι τόσο απορροφημένη έχω διάβαση και άλλες κοπέλες πως τα καταφέρνετε ?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...