Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, anemonii είπε:

@xristinakarr@Lila86@Neverstop ευχαριστώ, κορίτσια! θα περιμένω τότε στωικά, όπως σε κάθε κύκλο, να μου έρθει!! 🙃

Μην ανησυχείς δεν είναι στάνταρ σε πόσες μέρες θα σου έρθει περίοδος. Εμένα στην 1η μου ήρθε μετά από 10 μέρες και στην 2η μετά από 5. Μόνο υπομονή μπορούμε να κάνουμε σε όλη τη διάρκεια από την διέγερση μέχρι το θετικό τεστ και μετά υπομονή μέχρι το τέλος!!! Με τόση υπομονή μας βλέπω στο Θιβέτ να αιωρούμαστε! 🤣

• Χαχα 7

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Βικυ αυτο λέω και εγω..Εχουμε μαθει οτι τα παιδια κουβαλάν μικροβια..Το προσωπικό που μπαινει καθε μερα στα χειρουργια και στις τουαλέτες δεν μεταφερει μικροβια;;Και πάλι ξαναλέω αν δεν υπάρχει πρόβλημα..γιατι η γυναικα ηταν απο ενα χωριο της Φλώρινας και ηρθε το παιδακι με το μπαμπα του την πρωτη μερα, τι θα επρεπε να γινει..να κατεβει η γυναικα με τους ορους φρεσκοεγχειρισμενη;;

Μιλησα για εξαιρεση στον κανονα και οχι γενικα για εξαιρεσεις....

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ευχαριστω Ριτακι μαλον εχουμε καταληξει στο Βενια. Ειμαστε σε τροχια βαπτισης και ειναι τελεια αυτη η φαση. Μονο που σημερα μαθαμε οτι πρεπει ο παπους μου να κανει εγχειρηση στις καρωτιδες και εχω στεναχωρθει πολυ . Μου εχει χαλασει λιγο η διαθεση αλλα θα προσπαθησω να μη με παρει απο κατω.

ευχομαι να πανε ολα καλα.περαστικα του και γρηγορα

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

ΕΙΣΑΙ ΘΕΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ

τι να λεμε τωρα κοπελια....

μα συγνωμη αυτο μου θυμισε να μη το πω?εχω πεθανει στα γελια σε φανταζομαι να το διαβαζεις.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

παω να ετοιμασω το βιντεο για να γραψω το παρα 5.

μη φυγετε...

νικολουλη εχει σημερα?

Διαφημίσεις

Ασε ειμαι κι εγω σαν τον Ανασταση μες τη μυξα και το δακρυ αλλά με εφτιαξες!!!Κι οχι μονο αυτο μετα το κοτοπουλο που μασαμπουκιασαμε προ ολιγου , τωρα θελω και μπουγατσα...Αχ θα σε σκοτωσω!!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

ηρθα.

τι να κανω,αυτο μου ρθε,αχ θα ταν ωραια τωρα μιση μιση κρεμα τυρι ε?

παρε κατι να γινεις καλυτερα,τον γιατρο σου τον ειπες?

εκλεισα ραντεβου για το λιπωμα στο θεαγενειο στις 19/4.πολυ εξυπηρετικη η γυναικα στα ραντεβου

οχι δεν εχω γνωστο.οταν με ρωτησε ποσο ειμαι και της ειπα 30(κλαψ κλαψ) με ειπε να ψαξει να δει τι εχει πριν απο τον ιουνιο που με εβαλε αρχικα και βρηκε συντομα.και με εκλεισε με πλαστικο για να μη φαινεται σημαδι.εκει ανεβηκα λιγο γιατι μου λεει νεα κοπελα εισαι

Διαφημίσεις

Α θα κανεις εισαγωγη δλδ κατευθειαν..

Ωραια..σε ρωτησα γιατι στο Θεαγανειο σε κλείνουν ραντεβου για το επόμενο τριμηνο τουλάχιστον

οχι καλε τι εισαγωγη?θα παω να το δει και θα μου πει τι θα κανω.10 φορες της το ειπα οτι θελω μονο να το δει δεν πιστευω...

και εμενα μου εκανε εντυπωση αλλα το ιδιο κανανε και σε μια συναδελφο που ηθελε απλα να δει μια ελια της.στην ιδια με μενα της ειχε κλεισει ραντεβου.τι να σου πω δεν ξερω.αλλα δεν με πολυ νοιαζει κιολας.κουβαλαω πολλα κιλα αναισθησιας πανω μου για αυτα τα θεματα.αχ δφεν σου ειπα,καθησα και ειδα σε βιντεακι μια καισαρικη απο την αρχη ως το τελος.η φυσιολογικη γεννα μου φαινεται αστεια μπροστα σε αυτο(σαν θεαμα εννοω)

ειναι λιγο ανατριχιαστικο μεχρι και εγω το ειπα αυτο,αλλα ηθελα να ξερω πως ειναι.να καταλαβω τι ενοιωθα εκεινη την στιγμηδεν ειχα δει ποτε ακριβως την διαδικασια του κοψιματος,οτι εβλεπα ηταν μονο εσωτερικα(λαπαροσκοπηση)και ημουν περιεργη,απο τοτε το εχω δει παρα πολλες φορες,αφου χθες ο γιατρος μου που του το ειπα μου ειπε να παω να κανω εγω μια καισαρικη σε καμια γυναικα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...