Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, anemonii είπε:

@xristinakarr@Lila86@Neverstop ευχαριστώ, κορίτσια! θα περιμένω τότε στωικά, όπως σε κάθε κύκλο, να μου έρθει!! 🙃

Μην ανησυχείς δεν είναι στάνταρ σε πόσες μέρες θα σου έρθει περίοδος. Εμένα στην 1η μου ήρθε μετά από 10 μέρες και στην 2η μετά από 5. Μόνο υπομονή μπορούμε να κάνουμε σε όλη τη διάρκεια από την διέγερση μέχρι το θετικό τεστ και μετά υπομονή μέχρι το τέλος!!! Με τόση υπομονή μας βλέπω στο Θιβέτ να αιωρούμαστε! 🤣

• Χαχα 7

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ριτα λέω τι ετυχε σε εμενα που ημουν σε δίκλινο..

Αν θυμαμαι ομως καλα το παιδακι με τον μπαμπα του ηρθαν σε ωρα που δεν ηταν τα μωρακια στο δωματιο.

Σκεφτομαι τι θα ηθελα εγω και φυσικα θα σεβομουν την επιθυμια της συγκατοικου μου.Εγω αν δεν μπορουσα να κατεβω κατω (στο Διαβαλκανικο το κυλικειο ειναι εκτος κτιριου) θα ηθελα να δω το μωρο μου στο δωματιο.

Σιγουρα στο εξακλινο τα πραγματα ειναι ακομη πιο δυσκολα και δη στα νοσοκομεια!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ εσυ θα τη σεβοσουν την επιθυμια και καλα θα εκανες αλλα φαντασου τι κοσμος υπαρχει.

Η χνωτιλα να πηγαινει συννεφο μεσα στο δωματιο και καποιες να μαλλιοτραβιουνται επειδη η μια ηθελε(και λογικα)να ανοιξουμε λιγο το παραθυρο πριν ερθουν τα μωρα (τελος απριλιου ετσι)να αερισει και η αλλη να λεει οτι θα κρυωσει...

Αντε ψαξε βρε την ακρη τωρα...ειναι και τι θα σου λαχει...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Εγώ να πω την αλήθεια δεν θα τολμήσω να ζητήσω τέτοιο πράγμα δηλ να έρθει ο γιος μου μέσα σε ένα δωμάτιο με άλλα νεογνά ….

Οκ εγώ σαν μάνα θέλω να δω και το άλλο μου παιδί μιας και σε λίγες μέρες θα είναι σπίτι μαζί αλά τιχρωστάνε τα αλα ψηχακια να κολλήσουν κάτι από το δικό μου παιδί ?

Το λογικό είναι να σκαφτόμαστε και τους άλλους που μοιραζόμαστε το ίδιο δωμάτιο

Και ποιο πολύ τα μωράκια

Και όχι τις επιθυμίες τον μαμάδων

:tongue::tongue:

Μαμαλευτερακι μιλας για τελειως διαφορετικό πράγμα..

Στα νοσοκομεια (εδω τουλάχιστον) τα νεογνα ειναι 24 ωρες το 24ωρο με τις μαμαδες και εγω πιο πολύ θα φοβομουν τα μικροβια που σερνουν οι μεγαλοι παρα τα μικρα..Για αυτο το λόγο και για πολλούς αλλους οι τιμες των ιδιωτικών κλινικών εχουν φτασει στον ουρανο

Εχουμε ερθει στον μπαμπα μας μια βολτα και η μυξα του μικρου εχει φτασει στο πάτωμα..

Εχει κι εναν βηχα οχι τοσο εντονο, αλλά υπαρκτό..

Η τρελα στα υψη φυσικα..εχει δοκιμασει ολες τις καρεκλες και ολα τα κρεβατια..

Διαφημίσεις

Στονε μου δεν κατάλαβα που διαφωνούμε νομίζω το ίδιο πράγμα λέμε με διαφορετικά λόγια αυτά έχει ο γραπτός λόγος δυστυχώς

Να ξανά πω ότι και εδώ το προανέφερα κιόλας ποιο πάνω 24 ώρες το 24 μαζί μου είχα τον μικρό και το επισκεπτήριο ήταν αυστηρά ΜΟΝΟ 2 ώρες στο 24 για όλους και για τους μπαμπάδες

τα δωμάτια ήταν δίκλινα η τρίκλινα …

φυσικά δεν επιτρεπόταν με τίποτα να περάσουν παιδία κάτω από 14 χρονών μονό από το παράθυρο μπορούσαν να δουν τα παιδια τους η άλλες μητέρες δεν ήταν θέμα επιλογής τους

να σου πω καλύτερα έτσι κάτι παραπάνω θα ξέρουν και το κάνουν αυτό,

στις ιδιωτικές τα πάντα επιτρέπονται γιατί απλά είσαι πελάτης τους και φοβούνται μην σε χάσουν

αχ ελπίζω να μην έχει αρρωστήσει το μικράκι σας περαστικά σαςπετρουλα

:tongue::tongue:

ές τα πάντα επιτρέπονται γιατί απλά είσαι πελάτης τους και φοβούνται μην σε χάσουν

Οχι ακριβως τα πάντα..Εφαρμόζουν και αυτοί την εξαίρεση στον κανονα.. Ας πουμε τα ανιψια μου που ηρθαν επίσκεψη κατεβηκα εγω και τα ειδα. Μπορει να ειναι ιδιωτικες κλινικες αλλά δεν παυουν να αποτελουν ιατρικα κεντρα και σιγουρα κάποιοι κανονισμοι τηρουνται και εκει..Εξαλλου εαν καποιος δεν ικανοποιειται απο την πολιτικη τους δεν τα επιλέγει..

Προσωπικα προτιμώ να εχω μεσα στο δωματιο ενα πιτσιρικι που ήρθε να το δει η μαμα του παρα 10 αγνωστους γυρω μου να οχλοβοούν και να μη μπορεις να ηρεμησεις λεπτό.

αχ ελπίζω να μην έχει αρρωστήσει το μικράκι σας περαστικά σαςπετρουλα

Ευχαριστουμε αν και ειμαστε στο τελος μια λαρυγγίτιδας η οποία τωρα μαλλον βγαζει το βηχα που δεν εβγαλε τις 3 προηγουμενες μερες

Τσα!

Τον ξεβιδωσαμε,πηγαμε παιδικη χαρα,σουπερ μαρκετ και μετα παιδοτοπο.

Τωρα ειναι ετοιμος για υπνο.

Λεμε να βγουμε.

Πικουλινι ηθελα να σου πω...εχθες το θυμηθηκα μια φιλη μου την φωναζουμε Βανια και ειναι απο το Βαρβαρα,μου αρεσει!!!!

Κοριτσια ηθελα να σας πω..Προσοχη στα αυγα τα μελατα αν δινεται στα παιδια σας.

Η φιλη του Γρηγορη, η Βανεσσα ,που μενουμε απεναντι νοσηλευτηκε 5 μερες στο Παιδων με σαλμονελα απο ενα αυγο.Χαλια το κοριτσακι ερεψε και ψηθηκε στον πυρετο.

Στο Παιδων τους ειπαν οτι απαγορευεται ρητως να δινουν μελατα αυγα ,σπιτικα ή μη.

Ακομα και το ματι λεει το αυγο πρεπει να ειναι καλοψημενο.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Εγω παντως κοριτσια δεν προτιμω τιποτα απο τα δυο,ουτε πιτσιρικια μεσα στα νεογνα,ουτε πολλες επισκεψεις ακομα και σε μενα ,ουτε φυσικα ατελειωτους αγνωστους πανω απο το κεφαλι μου...

Δεν ειναι κατασταση αυτη στα ιδιωτικα μαιευτηρια(τουλαχιστον οπως το εζησα εγω)ουτε για τα νεογεννητα ουτε για τις λεχωνες.Να θες να θηλασεις και να εχεις σαραντα νοματεους θεατες.Ο κακομοιρης ο ανδρας μου εφτανε βραδυ για να κατσει λιγο να δει το παιδι και να το χαρει.Ολη μερα κοιταζε πως θα βγαλει επισκεπτες εξω απο το δωματιο να τους απασχολησει στην καφετερια κτλ.

Αλλα τι να πεις?Ετσι ειναι η κατασταση...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Τσα!

Λεμε να βγουμε.

Πικουλινι ηθελα να σου πω...εχθες το θυμηθηκα μια φιλη μου την φωναζουμε Βανια και ειναι απο το Βαρβαρα,μου αρεσει!!!!

Η φιλη του Γρηγορη, η Βανεσσα ,που μενουμε απεναντι νοσηλευτηκε 5 μερες στο Παιδων με σαλμονελα απο ενα αυγο.Χαλια το κοριτσακι ερεψε και ψηθηκε στον πυρετο.

Στο Παιδων τους ειπαν οτι απαγορευεται ρητως να δινουν μελατα αυγα ,σπιτικα ή μη.

Ευχαριστω Ριτακι μαλον εχουμε καταληξει στο Βενια. Ειμαστε σε τροχια βαπτισης και ειναι τελεια αυτη η φαση. Μονο που σημερα μαθαμε οτι πρεπει ο παπους μου να κανει εγχειρηση στις καρωτιδες και εχω στεναχωρθει πολυ . Μου εχει χαλασει λιγο η διαθεση αλλα θα προσπαθησω να μη με παρει απο κατω.

Διαφημίσεις

Εμας Ριτα μας στοιχισε ο κουκος αηδονι στη καφετερια στη γενα του Πανουλη. Μπορει να ηρθαν και πανω απο 60 ατομα. Μονο τη ΔΕυτερα ο αντρας μου ειχε κρατησει (και κερασει βεβαια) στην καφετερια μετρημενα 30 ατομα. Καλα στη μπεμπα ηρθαν παρα πολύ λιγοι.

Αχ μπορεί να είναι καλό για την μάνουλα να βλέπει και το μεγάλο παιδάκι τις αλά ένα μικρό παιδάκι μεταφέρει πολλά καλύτερα να μην την δείχνουν αυτήν την ευαισθησία

σ'αυτο συμφωνω και εγω.και αντε πες οτι για το δικο σου το παιδι .δικο σου ειναι θα κολλησει απο το μεγαλο και στο σπιτι,τα αλλα τα μωρα που ισως να μην εχουν να κολλησουν απο καπου γιατι να αρρωστησου?εγω λεω πρωτα ο Θεος στο δευτερο αν ειναι εντελως καλα η φωτεινη να ερθει και να την δω μονο στο κυλικειο.

απο την αλλη ομως.οι μαιες δεν εχουν παιδια?δεν κουβαλαν μικροβια?οι μεγαλοι δεν ειναι φορεις ασθενειων?και γριπες και κρυωματα και γαστρεντεριτιδες και απο ολα εχουμε,ισως μονο παιδικες ασθενειες να μη κουβαλαμε.και απο μας θα μπορουσαν να κολλησουν τα βρεφη αλλα και απο το προσωπικο.

επισης δεν μπορω να καταλαβω αυτο που λενε οτι για 40 μερες δεν μπορει να δει γυναικα με περιοδο το βρεφος.πραγματικα θα ηθελα να ξερω.αυτες που δουλευουν εκει εχουν αδεια καθε μηνα 5 μερες?χαχαχα

μαρινακι καλωσηρθες.

το βατραχι μας στελνει χαιρετισματα και ευχαριστειες σε ολες μας,ειναι πολυ καλα ειδε και τον τιμουλη.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Τσα!

Λεμε να βγουμε.

εμεις εδω πανω εχουμε το ΘΕΙΟ ΒΑΝΙΑ φοβερη μπουγατσα....

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...