Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, anemonii είπε:

@xristinakarr@Lila86@Neverstop ευχαριστώ, κορίτσια! θα περιμένω τότε στωικά, όπως σε κάθε κύκλο, να μου έρθει!! 🙃

Μην ανησυχείς δεν είναι στάνταρ σε πόσες μέρες θα σου έρθει περίοδος. Εμένα στην 1η μου ήρθε μετά από 10 μέρες και στην 2η μετά από 5. Μόνο υπομονή μπορούμε να κάνουμε σε όλη τη διάρκεια από την διέγερση μέχρι το θετικό τεστ και μετά υπομονή μέχρι το τέλος!!! Με τόση υπομονή μας βλέπω στο Θιβέτ να αιωρούμαστε! 🤣

• Χαχα 7

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Το ιασω ενα δραμα στον Παναγιωτη στην Μπεμπουλα ομως τελεια!!!

3900 το τρικλινο

2800 ο γιατρος

1600 τα βλαστοκυτταρα

Χωρια ολα τα υπολοιπα στο γιατρο.

Στη μπεμπα ειμασταν και τις 5 μερες μονο δυο κοπελες. Η αλλη κοπελα ηταν ξαδελφη της διευθυνουσας του Ιασω οποτε κατλαβαινετε περιποιηση. Γιαυτο το λογο στη μπεμπα ηταν τελεια. Με το επισκεπτηριο Κικη εχουν γινει λιγο πιο αυστηροι!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Το ιασω ενα δραμα στον Παναγιωτη στην Μπεμπουλα ομως τελεια!!!

3900 το τρικλινο

2800 ο γιατρος

1600 τα βλαστοκυτταρα

Χωρια ολα τα υπολοιπα στο γιατρο.

Στη μπεμπα ειμασταν και τις 5 μερες μονο δυο κοπελες. Η αλλη κοπελα ηταν ξαδελφη της διευθυνουσας του Ιασω οποτε κατλαβαινετε περιποιηση. Γιαυτο το λογο στη μπεμπα ηταν τελεια. Με το επισκεπτηριο Κικη εχουν γινει λιγο πιο αυστηροι!!!

Συγγνώμη όλα αυτά τα λεφτά τα έδωσες για την γεννά πολλά δεν είναι ? εχω παθει σοκ τώρα από τις τιμές και εμένα μου φαινόταν ακριβά στο νοσοκομείο ?

τι παροχές είχες συγγνώμη που ρώτα εγώ ήμουν σε δίκλινο και τις 2 μέρες ήμουν μονή μου

:tongue::tongue:

Μακάρι μωρέ Πικουλινάκι μου να έχουν αλλάξει όντως τα πράγματα στο ΙΑΣΩ σχετικά με το επισκεπτήριο γιατί όταν γέννησα εγώ ήταν δράμα η κατάσταση.

Μη το ψάχνεις μαμαλευτεράκι είναι πανάκριβα τα ιδιωτικά μαιευτήρια εδώ στην Αθήνα, το πρωί λέγαμε ότι συμφέρει καλύτερα να πάμε στη Γερμανία να γεννήσουμε παρά έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα εδώ.

Μπράβο που είναι καλύτερα ο μικρός , και τα δύο παίζουν ρόλο , και η διατροφή που του έφτιαξες αλλά και ότι η ίωση κάνει τον κυκλο της.

Φιλιά κορίτσια καλό απόγευμα και καλό ΣΚ αν δεν σας ξαναδιαβάσω.

στα ιδιωτικα θεωρω πολυ ασχημο που δεν εχουν ωρες επισκεπτηριων ..ολες τις ωρες οποιος θελει μπαινει ..στο δημοσιο τηρουνται αυστηρα ..

Εγω παλι ηθελα να εχω το μωρο συνεχεια απλα ειχα παντα βοηθεια απο μαμα-πεθερα

Δεν ξερω και οσο περναει ο καιρος τοσο πιο ασφαλης νοιωθω σε δημοσιο νοσοκομειο παρα σε ιδιωτικο ..

Βεβαια παντα ειναι και θεμα γιατρου ..γιατι αν εχεις ενα γιατρο που εμπιστευεσαι και προτιμας πας μαζι του οπου ειναι αυτος..

στο Γένεσις είχαν ώρες επισκεπτηρίου και μάλιστα ήταν πολύ αυστηροί σ΄αυτό...μόλις τελείωνε το επισκεπτήριο τους διώχνανε όλους και κλειδώνανε την πόρτα μπροστά~!

m57Zp2.png

συμπεθέρα το γμτ κι εμείς το ξέρουμε ...το λέει ο μπαμπάς μας και το έπιασε ο μικρός. Κατά τ΄αλλα λέει πάρα πολλά...κάνουμε μικρές προτάσεις, λέμε αρκετά τραγούδια και γενικότερα είμαι πολύ ευχαριστημένη...μόνο με τα χρώματα δεν τα πάμε καλά!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

στα ιδιωτικα θεωρω πολυ ασχημο που δεν εχουν ωρες επισκεπτηριων ..ολες τις ωρες οποιος θελει μπαινει ..στο δημοσιο τηρουνται αυστηρα ..

Σε εμας τουλάχιστον μονο ο αντρας μου ερχοταν οτι ωρα ηθελε και χαιρετουσε και τις μαιες στη ρεσεψιον, αφου τις χρυσοχαρτζιλικωσε μετα τον τοκετό, εκεινες του ανοιγαν και την πόρτα..Σε ολους του αλλους τηρουνταν αυστηρο ωραριο και τα παιδακια δεν επιτρεπονταν μονο τα αδερφακια των νεογεννητων.Στις 9 που τελειωνε το επισκεπτηριο οι μαιες και η ασφαλεια περνουσαν απο τα δωματια και ζητουσαν απο τον κοσμο να περασει εξω

Επίσης στο θεμα του μωρου επειδη εγω ειχα πονο με τα ραματα εκανα 1-2 μερες να συνελθω ακι εκεινος παλι ειχε ικτερο και ηταν συνεχεια σε υπνο βαθυ, πριζομουν εγω στο στηθος και ειχα μεγαλο ζορι..Μονο την τελευταια νυχτα τον ζητησα να μου τον φερνουν οταν ξυπναει και πραγματι απο τις 12 μεχρι τις 4 μου τον εφεραν 3 φορες ..Μετα τις ειπα να τον κρατησουν για να κοιμηθω, προπονηση στο σπίτι!

Πικουλίνανομιζω πως εχει σπάσει το ρεκορ ακριβοπλήρωτης γεννας του καφε μας!!!!!

Επεξεργάστηκαν by Stone

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Stone πάντως στο Γένεσις θυμάμαι ότι γενικά μικρά παιδιά δεν αφήνανε ...οι μαμάδες δηλ. που είχαν κι άλλα παιδάκια κατεβαίνανε στην καφετέρια για να τα δούνε!

Πουθενά δεν αφήνουν παιδάκια κάτω τον 14 χρονών φυσικά σε πολλές ιδιωτικές όλα αυτά παραβλέπονται βλέπεις είμαστε πελάτες ενώ στα δημόσια νοσοκομεία τηρούνται ποιο αυστηρά οι κανόνες

Ευτυχώς που τα δωμάτια είναι στο ισόγειο και θα μου τον φέρνει από το παράθυρο τον Λευτερακι ΜΟΥ είχα δει πολλές μαμάδες να κλαίνε στην θεά του πρωτότοκου πίσω από τα παράθυρο ..

Να 'μαι κι εγώ! Γυρίσαμε από την εκδρομή μας και μπαίνω όλο αγωνία να μάθω τι έγινε με το βατραχάκι μας !Είμαι 13 σελίδες πίσω, ελπίζω να προλάβω να διαβάσω και να σχολιάσω πριν ξυπνήσουν τα παιδάκια μου! Να σας πω στα γρήγορα ότι μας βγήκε λίγο το λάδι, αλλά άξιζε τον κόπο! Εξάλλου για πολλάαααααα χρόνια πρέπει να προσαρμόσουμε τις διακοπές μας ωστε να τα βγάζουμε πέρα και με τα δύο ζουζούνια! Ένα θα σας πω το ξενοδοχείο λεγόταν Galini spa hotel, με τα ζουζούνια μου πρέπει να μετονομάστηκε σε Hamos spa hotel! Απαρατήρητοι δεν περάσαμε πάντως! Κορίτσια όσες είστε ακόμα με το 1ο παιδάκι κανονίστε τώρα όσα περισσότερα ταξίδια μπορείτε γιατί μετά δυσκολεύουν πολύ τα πράγματα! Εμείς έχουμε βέβαια και τον κ. κακόφαγο οπότε μας έσκαγε για να φάει μια μπουκιά, δεν ξέρω ίσως ήταν και η αλλαγή του περιβάλλοντος και κρατούσε στο στομα του το φαγητό κανένα 5' και το έφτυνε:mad:! Τα νεύρα μου μπροστά στον κόσμο! Τώρα που γυρίσαμε του έκανα λίγο μακαρονάκι και κόκκινη σάλτσα και τυράκι και το τσάκισε! Τι να πω...υπομονή! Έφυγα να σας διαβάσω1

mGKop3.png60Jvp3.png

Το αναφερω γιατι η διπλανη μου που ειχε παιδακι 18 μηνων και ηταν απο καισαρική το ειδε μεσα στο δωματιο..

Ευτυχως σε καποια πραγματα δειχνουν τη δεουσα ευαισθησια

Καλως ηρθες Μαρινα ηρωιδα!!!

Μπραβο ρε θηριο!!!

Το Βατραχακι μας γεννησε ατον αγοραρο βαρους 3450 γρ. σε 1,5 ωρα σχεδον...

Προς το παρόν αυτα γνωριζουμε

Διαφημίσεις

Το αναφερω γιατι η διπλανη μου που ειχε παιδακι 18 μηνων και ηταν απο καισαρική το ειδε μεσα στο δωματιο..

Ευτυχως σε καποια πραγματα δειχνουν τη δεουσα ευαισθησια

Αχ μπορεί να είναι καλό για την μάνουλα να βλέπει και το μεγάλο παιδάκι τις αλά ένα μικρό παιδάκι μεταφέρει πολλά καλύτερα να μην την δείχνουν αυτήν την ευαισθησία

Παντως ουτε και στο Ιασω επιτρεπουν τα παιδια στο δωματιο και κατα τη γνωμη μου σε αυτο το θεμα κανουν πολυ καλα.Εκτος και καποια μανουλα ειναι σε μονοκλινο που εκει δε ξερω τι γινεται.

Οσες κοπελες ηταν δευτεροτοκες κατεβαιναν κατω και εβλεπαν το πρωτο παιδακι τους.Εχει καφετερια,σαλονακι δεν ειναι και εκτος κτιριου.

Μαρινακι καλως ηρθατε!!!Εμεις παντως για αυτο οργιαζουμε με τον μικρο αυτη την εποχη.Τα ξερω ή μαλλον τα φανταζομαι τα μετα...χαχα

Να εισαστε καλα να ξαναπατε!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

marina28 είναι πολύ καλά μίλησα στο τηλ σήμερα και είναι πολύ καλά πολύ εύκολα γέννησε μου είπε μου έδωσε πολύ κουράγιο

θηλάζει κιόλας τον μικρό και είναι πολύ χαρούμενη η βατραχομανα μας

Αχ μπορεί να είναι καλό για την μάνουλα να βλέπει και το μεγάλο παιδάκι τις αλά ένα μικρό παιδάκι μεταφέρει πολλά καλύτερα να μην την δείχνουν αυτήν την ευαισθησία

Αυτο το παιδακι σε 2 μερες θα ηταν μαζι με το αλλο παιδακι... στο σπίτι

Ναι βρε Πετρουλα αλλα ειναι και ολα τα υπολοιπα μωρουλια μεσα στο δωματιο οχι μονο τα δικα μας.Τουλαχιστον για εμας που γεννησαμε σε δωματια με αρκετες μανουλες και μωρακια.

Για φαντασου εγω που γεννησα σε εξακλινο και οι περισσοτερες ηταν δευτεροτοκες στο δωματιο να εφερναν ολες τα πρωτα τους και να τυχαινε και καποια μανουλα με 2 μεγαλυτερα συν ολο το χαμο που αναφεραμε απο ενηλικους?

Ειναι δυσκολο για τα βρεφη.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...