Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, anemonii είπε:

@xristinakarr@Lila86@Neverstop ευχαριστώ, κορίτσια! θα περιμένω τότε στωικά, όπως σε κάθε κύκλο, να μου έρθει!! 🙃

Μην ανησυχείς δεν είναι στάνταρ σε πόσες μέρες θα σου έρθει περίοδος. Εμένα στην 1η μου ήρθε μετά από 10 μέρες και στην 2η μετά από 5. Μόνο υπομονή μπορούμε να κάνουμε σε όλη τη διάρκεια από την διέγερση μέχρι το θετικό τεστ και μετά υπομονή μέχρι το τέλος!!! Με τόση υπομονή μας βλέπω στο Θιβέτ να αιωρούμαστε! 🤣

• Χαχα 7

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

ο καιρος το ΣΚ θα ειναι καλος ...με λιγα συννεφακια το Σαββατο και την Κυριακη ηλιολουστη μερα..η θερμοκρασια μεχρι 19-20 βαθμους .θα εχει λογια αερακι κυριως το Σαβατο αλλα σε λογικα επιπεδα..

Γεια σου βρε Αρναουτογλου!:tongue:

Thanks!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ρίτα τι σημαίνει λουξ 6κλινο , πάντως και εγώ Κωνκων δέν έδωσα τόσα όσα εσείς αλλά 2400 και βρε κορίτσια εμένα ο αναισθησιολόγος δεν μου πήρε τίποτα , εσάς πότε σας τα ζήτησε τα λεφτά;

Σουλίτσα έτσι ακριβώς , ο δικός μου δεν αρκέστηκε μόνο στο γ$%$ αλλά και στο μακάλα , ευτυχώς που κάνει αναγραμματισμό στις λέξεις και έτσι δεν έχει προξενήσει εντύπωση.

ο καιρός απ'ότι άκουσα θα είναι χάλια κορίτσια το ΣΚ.

Το τελευταίο που έγραψα διαγράψτε το, εμπιστευτείτε την Ιωάννα - Αρναούτογλου και όχι εμένα , εγώ διαδίδω φήμες . Γ@#@# μου πάλι με κοροϊδέψανε.

Επεξεργάστηκαν by kiko

ο καιρος το ΣΚ θα ειναι καλος ...με λιγα συννεφακια το Σαββατο και την Κυριακη ηλιολουστη μερα..η θερμοκρασια μεχρι 19-20 βαθμους .θα εχει λιγο αερακι κυριως το Σαβατο αλλα σε λογικα επιπεδα..

εχω τρελα με τον καιρο ..

΄

Είμαι η Ιωάννα και μόλις .... τελείωσα !!!Χα χα

Ρίτα τι σημαίνει λουξ 6κλινο , πάντως και εγώ Κωνκων δέν έδωσα τόσα όσα εσείς αλλά 2400 και βρε κορίτσια εμένα ο αναισθησιολόγος δεν μου πήρε τίποτα , εσάς πότε σας τα ζήτησε τα λεφτά;

Σουλίτσα έτσι ακριβώς , ο δικός μου δεν αρκέστηκε μόνο στο γ$%$ αλλά και στο μακάλα , ευτυχώς που κάνει αναγραμματισμό στις λέξεις και έτσι δεν έχει προξενήσει εντύπωση.

ο καιρός απ'ότι άκουσα θα είναι χάλια κορίτσια το ΣΚ.

Kαλε χαριτολογωντας το ειπα το λουξ...

Τα λεφτα του αναισθησιολογου -βοηθου μας τα ειπε ο γιατρος επειδη και καλα εχει παντα τον δικο του...χμμ ..καλος καλος ο γιατρος μου αλλα ακριβος.Το ξερω αυτο.

Η ΙΩΑΝΝΑ λεει ηλιοφανεια ?Εσυ αλλα ακουσες?

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σε όλες από τα λίγα που διάβασα όλες σε κλινική γεννήσατε .? εγώ γέννησα στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο και εκεί πλήρωσα κάθε επίσκεψη του γιατρού 50 ευρώ για κάθε μηνά και τον τελευτάω μηνά 50 την εβδομάδα και στο τέλος γύρο στα 500 το νοσοκομείο γιατί γεννησα φυσιολογικά

Συνολικά μου βγήκε 650 οι επισκέψεις και 500 το δωμάτιο 1150

Σιν το φακελάκι του γιατρού έξω ποιο ακριβά διαβάζω

:tongue::tongue:

Επίσης τον μικρό τον είχα μαζί μου μόλις βγήκα από την αίθουσα τοκετού και το επισκεπτήριο ήταν μονό 2 ώρες από τις 5 έως τις 7 το απόγευμα μόνο

πήγα 12 την νύχτα στο δωμάτιο και με περίμενε ο μικρός σε ένα γυάλινο κρεβατάκι διπλά .

μου άφησαν την βαλίτσα η μητέρα μου με τον άντρα μου και ήρθε ο σεκιούριτι και τους έβγαλε έξω……..

μα λέει η μητέρα μου να την βοηθήσουμε να αλλάξει ένα νυχτικό όχι τις λένε είναι κανόνες θα πρέπει να φύγετε αύριο στις 5 έχει επισκεπτήριο

Διαφημίσεις

απλα μερικα σαιτς δινουν πιο πολυ συννεφια το Σαββατο ..αλλα επ ουδενι οχι βροχη..

ελπιζω να πεσω μεσα ..

ο καλυτερος για προβλεψη καιρου κατ εμε ο Σακης (αρναουτογλου ε!!οχι ο αλλος)

cca53e644d.png

eTRlp2.png

καλε σε εξι σαιτς μπηκα και λεει ηλιοφανεια..

Καλέ λάθος είπαμε τα είπα εγώ , αλλά δεν φταίω εγώ με κοροδέψανε.

Γειά σας κοπέλες (ριτα, σουλα, ιωαννα) καλό απόγευμα και καλό ΣΚ.

γΕΙΆ ΣΟΥ ΜΑΜΑΛΕΥΤΕΡΑΚΙ , πως είναι ο μικρός σου;

Καλέ λάθος είπαμε τα είπα εγώ , αλλά δεν φταίω εγώ με κοροδέψανε.

Γειά σας κοπέλες (ριτα, σουλα, ιωαννα) καλό απόγευμα και καλό ΣΚ.

γΕΙΆ ΣΟΥ ΜΑΜΑΛΕΥΤΕΡΑΚΙ , πως είναι ο μικρός σου;

Μια χαρά δόξα το θεό έφαγε χτες το απόγευμα ρυζάκι τελικά και ένα πατατοτοστ δική μου εφεύρεση σήμερα ξανά το πρωί πατατοτοστ και για μεσημέρι πρωτοφανές έφαγε αστεράκια με μοσχάρι…..!!!!

μια κενώσει είχαμε αρκετά στερεά να ήταν το φαγητό ??????/ η τελικά να έκανε τον κύκλο του η ίωση ? όπως και να έχει είναι καλύτερα το παιδάκι μου

σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρων να είσαι καλά

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...