Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, anemonii είπε:

@xristinakarr@Lila86@Neverstop ευχαριστώ, κορίτσια! θα περιμένω τότε στωικά, όπως σε κάθε κύκλο, να μου έρθει!! 🙃

Μην ανησυχείς δεν είναι στάνταρ σε πόσες μέρες θα σου έρθει περίοδος. Εμένα στην 1η μου ήρθε μετά από 10 μέρες και στην 2η μετά από 5. Μόνο υπομονή μπορούμε να κάνουμε σε όλη τη διάρκεια από την διέγερση μέχρι το θετικό τεστ και μετά υπομονή μέχρι το τέλος!!! Με τόση υπομονή μας βλέπω στο Θιβέτ να αιωρούμαστε! 🤣

• Χαχα 8

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλώς το Ριτάκι, πήγατε βολτίτσα έε; καλά κάνατε μωρέ ; εσύ δεν δουλεύεις σήμερα;

Απ'ότι κατάλαβα γέννησες σε μια απο τις χειρότερες περιόδους στο ΙΑΣΩ γι'αυτό και εσύ έχεις άσχημη εμπειρία.

Εγώ πάλι δεν μπορώ να πω ότι είχα τραγική αντιμετώπιση αλλά ομολογώ με είχε κουράσει και με είχε δυσαρεστήσει ιδιαίτερα το θέμα του επισκεπτηρίου , μα κανένας έλεγχος ρε παιδί μου τελείως ασυδοσία εκει μέσα.

Ήταν που ήταν 6κλινο το δωμάτιο , μπαίνανε και όλοι οι συγγενείς μέσα για να δουν τα μωρά και γινόταν εκεί το έλα να δεις. Ούτε στα μπουζούκια δεν γίνεται αυτό το πάταμε να σε πατώ.

Ελπίζω μετά την περίοδο με τον νέο ιό της γρίπης να περιοριστήκανε αρκετά τα πράγματα και να γίνανε πολύ πιο αυστηροί σε αυτό το θέμα γιατί δεν αντέχεται για 2η φορά να το ζήσω.

Κανένα νέο με το μωρό απέναντι απο τη δουλειά σας είχες Ρίτα; έχει βελτιωθεί καθόλου η κατάσταση.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Οσο για το μωρο στο δωματιο εγω ουτε ηθελα τοτε που ημουν αβγαλτη (χαχα) ουτε και τωρα θελω ομως.Προτιμω να αναλαβω δραση στο σπιτι.

Δυστυχώς και εγώ έτσι ήμουν, ειδικά μετά την καισαρική και επειδή πόναγα πάρα πολύ να φανταστείτε το πρώτο βράδυ ζήτησα να μη μου το φέρουν το μωρό μήπως και ξεκουραστώ λιγάκι αλλά τζίφος και πόναγα και το μετάνιωσα οικτρά την ώρα που είδα τα άλλα ζουζούνια να τα πηγαίνουν στις μανούλες τους.

Κικο μου αυτη τη βδομαδα δεν ειχε πολυ δουλεια,ειναι πεσμενα τα πραγματα παντα μετα το Πασχα και ετσι εκατσα με τον μπουμπουκο μου.

Ο οποιος με εχει τρελανει.Τι πολυλογια ρε παιδια?Ασταματητη.Πεταγεται με οποιον και να μιλαω να πει και εκεινος το κατιτις του χαχα.

Απο Δευτερα θα παω και θα ασχοληθω με το μωρο απεναντι.Θελω να δω αν επεστρεψε η νταντα γιατι τις τελευταιες μερες εβλεπα τη γιαγια του παιδιου που το προσεχε πολυ.

ή που ειχε αδεια ή που την εδιωξαν την αχρηστη.

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

εμας παντως ακομη προτασουλες δεν κανει ...αντε να πει μαμα γαλα ..συνηθως ειναι λακωνικος και μονολεκτικος..

Αλλα το καλο οτι συνεχεια εμπλουτιζει το λεξιλογιο του..

τον ρωταω τι φορας ??τζην μου λεει και κανει στροφουλα να τον δω..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Δυστυχώς και εγώ έτσι ήμουν, ειδικά μετά την καισαρική και επειδή πόναγα πάρα πολύ να φανταστείτε το πρώτο βράδυ ζήτησα να μη μου το φέρουν το μωρό μήπως και ξεκουραστώ λιγάκι αλλά τζίφος και πόναγα και το μετάνιωσα οικτρά την ώρα που είδα τα άλλα ζουζούνια να τα πηγαίνουν στις μανούλες τους.

Ετσι μωρε και εγω...ενα βραδυ μολις τον ειχα δωσει και ειχα αποκοιμηθει επειδη ειχα πει αν κλαψει να μου τον ξαναφερουν ηρθε μια μαια και μου λεει μεσα στον υπνο μου ''Ο κυριος ταδε (και λεει το επωνυμο) ξυπνησε τι να κανω?''

Εγω μεσα στην παραζαλη αρχικα νομισα μου μιλουσε για τον ανδρα μου.Ο κυριος ταδε... ε τι να φανταστω.?χαχα!

Καπως συνηλθα και της λεω ταιστε τον.Μεσα σε 3 λεπτα συνηλθα εντελως και καταλαβα τι θα μου συμβαινει απο εκει και περα και σηκωΘηκα και πηγα και της ειπα να το φερει.

Ευτυχως εγω δεν πονουσα ιδιατερα.

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

εμας παντως ακομη προτασουλες δεν κανει ...αντε να πει μαμα γαλα ..συνηθως ειναι λακωνικος και μονολεκτικος..

Αλλα το καλο οτι συνεχεια εμπλουτιζει το λεξιλογιο του..

τον ρωταω τι φορας ??τζην μου λεει και κανει στροφουλα να τον δω..

Ε σιγα σιγα Ιωαννα μου.Καθε μερα πλεον ολο και κατι νεο μαθαινουν εχω παρατηρησει.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ετσι μωρε και εγω...ενα βραδυ μολις τον ειχα δωσει και ειχα αποκοιμηθει επειδη ειχα πει αν κλαψει να μου τον ξαναφερουν ηρθε μια μαια και μου λεει μεσα στον υπνο μου ''Ο κυριος ταδε (και λεει το επωνυμο) ξυπνησε τι να κανω?''

Εγω μεσα στην παραζαλη αρχικα νομισα μου μιλουσε για τον ανδρα μου.Ο κυριος ταδε... ε τι να φανταστω.?χαχα!

Σε προετοίμαζε φαίνεται η κοπελιά για το πως θα σου φωνάζουν τον γιο στο στρατό.:tongue::tongue::tongue:

Ιωαννίτσα και εμείς στην ίδια κατάσταση με εσάς είμαστε, λέει πολλές καινούργιες λεξούλες αλλά δεν κάνει προτάσεις.

παρά μόνο "μαμά κοίτα , μαμά κακά, κτλ"

το γέλιο ήταν εχθές που με ακούει ο μικρός όταν νευριάζω που λέω συνέχεια γαμώτο και ξαφνικά χθες τον ακούω να παιδεύεται με τη μηχανή να προσπαθεί κάτι να της φτιάξει και να λέει συνέχεια "αμοτι μου, αμοτι μου" φρίκαρα λέω το σκατό δεν είναι να λέμε τίποτα απο εδώ και στο εξής.

Αχ βλέπω λέτε για τιμές.... Λοιπόν στο ΙΑΣΩ σε 6κλινο έδωσα 2.800, στον γιατρό 1.700, στη μαία 300 και βλαστοκυταρα 1.700. Χωρια οι εξετάσεις που έκανα στο ΙΑΣΩ επειδή είχε παρουσιαστεί πρόβλημα στους πνευμονες. Και απο τις κοπέλες εκεί δεν εμεινα ευχαριστημένη στο θέμα θηλασμός. Ελπίζω αυτη τη φορά να είναι καλύτερα.

Και εγώ σκεφτομουν να πάω στο χωριό για την 2η γέννα αλλά θέλω να είναι δίπλα μου και ο άντρας μου, οπότε άκυρο.

Οσο για την ομιλία εμείς "μπαμπα" και "γιαγια" όχι προτάσεις,ούτε λέξεις δεν λεμε.

Α ναι ...προχθες στο αυτοκινητο κορναρε ο ανδρας μου και πεταγεται ο Γρηγορης και λεει ''αντε βλακα'' χμμμμ...του λεω το ανδρα μου προσεχε τι θα λες.Ενταξει και το ''βλακας''καπως παει και ερχεται ειναι λαιτ...χαχα

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια το θέμα του επισκεπτηρίου το είχα και εγώ.Ημουν βέβαια μόνη μου στο δωμάτιο αλλα ειχα κουραστεί.

Ειδικά μια μέρα που προσπαθούσα η δύσμοιρη να θηλάσω , είχε ζέστη και ειχαν ερθει και όλοι να με δουν ειχα γίνει χάλια.

Εκλαιγε το μωρό εκλαιγα και εγώ.

Πάντως και εγώ τη μικρή την ήθελα μαζί μου αλλα την πρωτη μέρα δεν την είχα μαζί μου.

από τη δευτερη και μετα.Κα θυμάμαι ότι λόγω καισαρικής μπορούσα να κατεβω μονο από τη μια πλευρα του κρεβατιου.

σε καποια φαση μεσημερι που ημουνα μονη με το μωρο το εβαλα σε λαθος πλευρα και μετα εκανα 3 τεταρτα για να μπορεσω να κατεβώ και να τακτοποιηθώ.

Και όσο για την ομιλία και η Ανδρεάννα παρόλο που λεει πολλές λέξεις οι προτάσεις της ακόμα είναι πολύ απλές και οταν γίνονται πιο σύνθετες περιέχουν και ολίγα κινέζικα.

Αχ βλέπω λέτε για τιμές.... Λοιπόν στο ΙΑΣΩ σε 6κλινο έδωσα 2.800, στον γιατρό 1.700, στη μαία 300 και βλαστοκυταρα 1.700. Χωρια οι εξετάσεις που έκανα στο ΙΑΣΩ επειδή είχε παρουσιαστεί πρόβλημα στους πνευμονες. Και απο τις κοπέλες εκεί δεν εμεινα ευχαριστημένη στο θέμα θηλασμός. Ελπίζω αυτη τη φορά να είναι καλύτερα.

Και εγώ σκεφτομουν να πάω στο χωριό για την 2η γέννα αλλά θέλω να είναι δίπλα μου και ο άντρας μου, οπότε άκυρο.

Οσο για την ομιλία εμείς "μπαμπα" και "γιαγια" όχι προτάσεις,ούτε λέξεις δεν λεμε.

Εγω 2,800 στο λουξ 6 κλινο δωματιο..χμμ ,2500 στο γιατρο,300 μαια,200 ο αναισθησιολογος- βοηθος στην καισαρικη.

Συν 90 ευρω επισκεψη καθε μηνα στο γιατρο επι 9 μηνες συν φυσικα τα παρελκομενα.

Κων κων μου μην αγχωνεσαι για την ομιλια κατσε να κλεισει τα δυο και βλεπεις μετα.

Προχθες στον παιδοτοπο ειδα μια φιλη μου.Ο μικρος της γεννηθηκε Ιανουαριο πριν απο εμας δλδ τωρα 27 μηνων.Εως τον περασμενο μηνα δεν ελεγε τιποτα απολυτως.Τωρα πανω κατω λεει οσα ισως και περισσοτερα απο το Γρηγορη.Μεσα σε ενα μηνα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

ο καιρος το ΣΚ θα ειναι καλος ...με λιγα συννεφακια το Σαββατο και την Κυριακη ηλιολουστη μερα..η θερμοκρασια μεχρι 19-20 βαθμους .θα εχει λιγο αερακι κυριως το Σαβατο αλλα σε λογικα επιπεδα..

εχω τρελα με τον καιρο ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...