Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, anemonii είπε:

@xristinakarr@Lila86@Neverstop ευχαριστώ, κορίτσια! θα περιμένω τότε στωικά, όπως σε κάθε κύκλο, να μου έρθει!! 🙃

Μην ανησυχείς δεν είναι στάνταρ σε πόσες μέρες θα σου έρθει περίοδος. Εμένα στην 1η μου ήρθε μετά από 10 μέρες και στην 2η μετά από 5. Μόνο υπομονή μπορούμε να κάνουμε σε όλη τη διάρκεια από την διέγερση μέχρι το θετικό τεστ και μετά υπομονή μέχρι το τέλος!!! Με τόση υπομονή μας βλέπω στο Θιβέτ να αιωρούμαστε! 🤣

• Χαχα 7

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Για να μας πει η Αλεξανδρα, γιατι τοτε ουσα εγκυουλα θυμαμαι το ειχε ψαξει αρκετα και εκεινη και δεν ηταν θεμα τιμής (νομιζω) γιατι πάνω κατω στα ιδια ειναι...

Απλά εγω προτιμησα το Διαβαλκανικο (ο γιατρος μου ειναι και στα δυο) γιατι ειναι πολυκλινική και διαθέτει όλο το φάσμα ιατρικών, κλινικών και εργαστηριακών δυνατοτήτων, ώστε αν χρειαστει να αντιμετωπιστει κατι εκτακτο να το κανει με αξιοπιστια και ταχυτητα

Και μένα είναι και στα δυο , απλά στο Γέννεσις είναι πιο πολύ.Όσο για την πολυκλινική να σε πώ και εγώ αυτό σκέφτομαι οτι το Διαβαλκανικό είναι πολυκλινική.Θα δούμε δεν ξέρω.

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Πάντως Σαρδελάκι μια συνάδελφος μου που έχει γεννηθεί στη Γερμανία μου έχει πει το ίδιο πράγμα ότι η μαμά της τη γέννησε σε δημόσιο νοσοκομείο αλλά οι συνθήκες εκεί είναι σαφώς πολύ καλύτερες και με μαία που τους πήγε σπίτι αργότερα για να δείξει το σωστό θηλασμό.

Βέβαια εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν συμφωνεί ότι και στην Ελλάδα τα ίδια κομφόρ έχουμε άμα πληρώσεις κάτι παραπάνω αλλά λέμε τώρα.

ναι κικο μου όπως τα είπες τα ίδια κομφόρ αρκεί να πληρώσεις...αλλά παρότι στο Γένεσις έσκασα τα φράγκα δεν μπορώ να πω ότι ξετρελλάθηκα. Ούτε σε θέματα θηλασμού μπορώ να πω ότι βοήθησαν αλλά και γενικότερα είχαν ένα τουπέ που σου ερχόταν να τις σφαλιαρήσεις. Η κοπέλα δίπλα μου ήθελε αποκλειστικό θηλασμό και οι κυρίες το βιολί τους...τάιζαν το μωρό και μετά το έφερναν. Το ίδιο κάνανε και στον δικό μου...δεν έτρωγε που δεν έτρωγε ο Αστέρης από το στήθος, τις έλεγα να τον αφήνουν χωρίς μπουκάλι και να μου τον φέρνουν μπας και τα καταφέρουμε αλλά τίποτε αυτές.

Αν ήσουν ευχαριστημένη Εύα στο Διαβαλκανικό μην πας Γένεσις!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Για να μας πει η Αλεξανδρα, γιατι τοτε ουσα εγκυουλα θυμαμαι το ειχε ψαξει αρκετα και εκεινη και δεν ηταν θεμα τιμής (νομιζω) γιατι πάνω κατω στα ιδια ειναι...

Απλά εγω προτιμησα το Διαβαλκανικο (ο γιατρος μου ειναι και στα δυο) γιατι ειναι πολυκλινική και διαθέτει όλο το φάσμα ιατρικών, κλινικών και εργαστηριακών δυνατοτήτων, ώστε αν χρειαστει να αντιμετωπιστει κατι εκτακτο να το κανει με αξιοπιστια και ταχυτητα

Hello σε όλα τα κοριτσόπουλα! Πάλι αρρωστούλικα έχουμε βλέπω ε? Περαστικά κ πάλι. Αντε βρε παιδιά να αλλάξει ο καιρός να σταματήσουν αυτά τα μπουκώματα.

Κι εγώ έτσι την πάτησα καλή μου Stone.

Πολυκλινική και με εντατική κ για μένα κ για το μωρό!

Αλλά......τι να πω. Για μένα, δεν ξαναπάω!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

παιδια στο Αλεξανδρα τελειως διαφορετικη αντιμετωπιση ..

καποια στιγμη στις 3 το βραδυ πιηγε και ζητησε η μαμα μου γαλα για τον Χρηστο και εστειλαν την μαια να με ρωτησει γιατι θελω ξενα γαλα και εδωσε τον μικρο στο στηθος να θηλασει ξανα...οι μαιες και οι νοσοκομες υπεροχες στο Αλεξανδρα..

Επεξεργάστηκαν by joa

cca53e644d.png

eTRlp2.png

εχεις παραπονο απο μενα:?::?::?:...εεεε πες μου εχεις:?::?::?:

......πεμπτη και παρασκευη θελω ρεπο;);)

θα.....το σκεφτω

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

φευγω κοριτσια καλο σαββατοκυριακο να εχουμε.

α ξεχασα,σημερα πεθανε και το σκυλακι της θειας μου.14 χρονια απο πανω μου το ειχα.με τον μπετοβενακο μου παιζανε μαζι.δεν ειχε τελειο χαρακτηρα αλλα το ξεραμε και το αγαπουσαμε πολυ.φοβαμαι πως θα το παρει η ξαδελφη μου.ειναι στον 8ο μηνα και οσο να 'ναι θα της ερθει καπως.προχθες το καημενουλι προσπαθουσε να μου κανει χαρες που με ειδε και δεν μπορουσε, ουτε να προστατευτει μπορουσε απο τα πειραγματα της φωτεινης.στεναχωρεθηκα λιγακι :(

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Εγώ επίσης κορίτσια πιστεύω επίσης ότι είναι να σου τύχει περίπτωση σε σχέση με τα μαιευτήρια.

Έχει τύχει να ακούσω άτομο που έχει γεννήσει στο ΙΑΣΩ πάλι σε 6κλινο δωμάτιο όπως εγώ με καταπληκτικές κοπέλες που τη βοήθησαν απεριόριστα στο θέμα του θηλασμού, στη δική μου περίπτωση δεν συνέβησαν βέβαια έτσι.

Έχει τύχει επίσης να ακούσω άτομο να έχει γεννήσει στο Έλενας ή κάποιο άλλο δημόσιο μαιευτήριο και επίσης να μην είναι ευχαριστημένη , εσύ Ιωαννίτσα είχες αντίθετη εμπειρία και αυτό είναι καλό.

Γενικά πιστεύω πέρα απο το γιατρό είναι τι θα σου τύχει την περίοδο που γεννάς αλλά επίσης και πως το βλέπει η καθεμία μας.

Δίπλα σε εμένα στον ίδιο θάλαμο ήταν μια κοπελιά που είχε γεννήσει το 3ο της παιδί στο ΙΑΣΩ πάλι σε 6κλινο δωμάτιο και μου έλεγε πως δεν το αλλάζει με τίποτα αυτό το μαιευτήριο και εγώ την κοίταζα σαν χαμένο, λες και ήμουν απο άλλο πλανήτη.:shock::shock:

Διαφημίσεις

Ηρθα και εγω,περπατησαμε παρα πολυ και τα εφτυσα.

Μιλησα και με τη γιοβαννα ωραια περναει λεει αλλα πολυ ποδαροδρομος χαχα.

Θα μας τα πει.

Κικο παντως και εμεις που το πληρωσαμε το κατιτις παραπανω, μη σου πω πολυ παραπανω ,κομφορ δεν ειδα.

Σχετικα με το θηλασμο ειχα τη μαια μου, που ευτυχως με βοηθησε πολυ και στη γεννα και στο θεμα του παιδιου διαφορετικα...θα πηγαινε το μπουκαλι συννεφο απο τις πρωτες ωρες.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

φευγω κοριτσια καλο σαββατοκυριακο να εχουμε.

α ξεχασα,σημερα πεθανε και το σκυλακι της θειας μου.14 χρονια απο πανω μου το ειχα.με τον μπετοβενακο μου παιζανε μαζι.δεν ειχε τελειο χαρακτηρα αλλα το ξεραμε και το αγαπουσαμε πολυ.φοβαμαι πως θα το παρει η ξαδελφη μου.ειναι στον 8ο μηνα και οσο να 'ναι θα της ερθει καπως.προχθες το καημενουλι προσπαθουσε να μου κανει χαρες που με ειδε και δεν μπορουσε, ουτε να προστατευτει μπορουσε απο τα πειραγματα της φωτεινης.στεναχωρεθηκα λιγακι :(

Kρίμα μωρέ Βικάκι , να γιατί και εγώ δεν θέλω σκυλάκια ,γιατί δένομαι υπερβολικά μαζί τους και όταν έρθει η ώρα αυτή ο πόνος είναι πολύ μεγάλος.

Αυτο ισχυει που λες Κικο.

Εγω ας πουμε γεννησα Δευτερα του πασχα και το τελευταιο βραδυ μου εκει ηταν Πρωτομαγια και το προσωπικο προφανως ειχε αδειες και ηταν ελλειπεστατο.

Μου αφησαν ή μαλλον ξεχασαν τον Γρηγορη απο τις 9 το βραδυ εως τις 4 το πρωι και εκανε σαν alien, ετρωγε μανιωδως,εκλαιγε,ημουν κομματια απο την κουραση και τη βαβουρα με τα επισκεπτηρια καθε ωρα και στιγμη χωρις ωραριο εκει μεσα,ειχα και την καισαρικη,ειχα και την αγνοια και την ανασφαλεια μου γυρω απο το μωρο και ειχα φρικαρει.

Τι να τους χτυπαω το τηλεφωνο να ερθουν να τον παρουν,τι να μου λενε τα κοριτσια στο θαλαμο οτι εχει χεστει και εγω το αβγαλτο το ελεγα,τιποτα αυτες...εκανα μεγαλη φασαρια την επομενη μερα.

Εφυγα απο εκει μεσα κομματια .σε ολες τις μερες με το πολυ 5 ωρες υπνου στο συνολο.

Εκανα πολυ καιρο να παρω τα πανω μου απο αυτη την κουραση.

Αν ηταν να εχω το μωρο συνεχεια(πραγμα που δεν ηθελα σε εκεινη τη φαση) πηγαινα και στο δημοσιο.

Αντιθετως μια φιλη μου με 2 παιδια εκοβε φλεβες για το Ιασω, η αληθεια ειναι οτι της εσωσαν την κορη της στο τσακ.

Αλλά οταν μετα απο 1 χρονο γεννησε η αδερφη της εκει διδυμα και της ελεγαν αλλα αντι αλλων του στυλ ''τωρα σας φερνουμε και το αλλο μωρο'' και αυτη τη αλλο το ειχε ηδη εκει και κατι τετοια τα εχασε.Μου ειπε, ''μαλλον εχει αλλαξει πολυ αυτο το μαιευτηριο.Μου τα λεγατε και δεν τα πιστευα..''

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

στα ιδιωτικα θεωρω πολυ ασχημο που δεν εχουν ωρες επισκεπτηριων ..ολες τις ωρες οποιος θελει μπαινει ..στο δημοσιο τηρουνται αυστηρα ..

Εγω παλι ηθελα να εχω το μωρο συνεχεια απλα ειχα παντα βοηθεια απο μαμα-πεθερα

Δεν ξερω και οσο περναει ο καιρος τοσο πιο ασφαλης νοιωθω σε δημοσιο νοσοκομειο παρα σε ιδιωτικο ..

Βεβαια παντα ειναι και θεμα γιατρου ..γιατι αν εχεις ενα γιατρο που εμπιστευεσαι και προτιμας πας μαζι του οπου ειναι αυτος..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Eχεις δικιο Ιωαννα αυτο με το επισκεπτηριο ηταν το χειροτερο...οληηη μερα κοσμο ολη μερα εως τις 12-1 το βραδυ...πολυ κουραστικο.

Παντως αυτο απο οτι ειδα στον κουμπαρο μου οταν πηγα το εχουν λιγο διορθωσει,Ας πουμε οταν πηγαμε εμεις να τους δουμε οι πορτες ηταν κλειστες ελπιζω να μην ηταν τυχαιο.

Οσο για το μωρο στο δωματιο εγω ουτε ηθελα τοτε που ημουν αβγαλτη (χαχα) ουτε και τωρα θελω ομως.Προτιμω να αναλαβω δραση στο σπιτι.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...