Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 hours ago, karlajo said:

Τελικά μου το ακύρωσαν δε θα ξεκινήσω τώρα επειδή ανέβασα δέκατα και ποναει ο λαιμός μου 😭το τι νεύρα έχω δεν περιγράφεται 

Μην στεναχωριέσαι συμβαίνει. Θα βφοβηθηκαν μην χειροτερεύσει.Και φοβούνται και την νάρκωση. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κοριτσια η προταση ισχυει για όλα τα κοριτσια της περιοχης μας!!!

Θα χαρω παρα πολύ να συναντηθούμε για οσες απο εσας ειναι εφικτό..

Εμεις καναμε την αρχη με Σούλα και Βικυ και θελω πολύ να ξαναβρεθουμε..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Συμπεθέρα και η νυφούλα σου ζωηρευει και με τρεχει!!!!

Καλέ εγώ σας προτείνω για καφεδάκι στο σπίτι μου όχι στης Πετρούλας !!!!! και εννοείται ισχύει για ολες σας…

τί καλό τρώτε σήμερα κορίτσια;

Εγώ για τον μικρό έχω μπακαλιάρο και τώρα έβαλα και τον σολωμό για μας να γίνεται!

εισαι εκτος θεματος κοπελια.εδω λεμε να συναντηθουμε και εσυ μιλας για ψαρικα?σαρδελες να κανεις

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

εισαι εκτος θεματος κοπελια.εδω λεμε να συναντηθουμε και εσυ μιλας για ψαρικα?σαρδελες να κανεις

χαχαχα

Φακιτσα νομιζω σημερα..Αυτη τη βδομαδα εχει αναλάβει το πεθερικο τη μαγειρική, μαθαίνει βλέπετε και όταν την πιανουν τα μερακια την αφηνω να μας περιποιειται εκεινη..

Σούλα αν μπορεσει και η Βικυ ή οποια αλλη κοπέλα να το κανουμε σε μενα για να μοιρασουμε την απόσταση..Αντε δηλώνετε συμμετοχες!!

Επεξεργάστηκαν by Stone

Διαφημίσεις

Σούλα αν μπορεσει και η Βικυ ή οποια αλλη κοπέλα να το κανουμε σε μενα για να μοιρασουμε την απόσταση..Αντε δηλώνετε συμμετοχες!!

ΚΑλά ετσι παω πάσο αλλα να μην σε κουραζουμε μωρε εγκυο γυναικα!!

Εγώ δεν έμεινα ευχαριστημένη στο Γένεσις πάντως...

Σαρδελάκι μου πες μου κοπέλα μου γιατί δεν έμεινες ευχαρηστημένη απο το Γέννεσις???? Γιατί εγώ την Ραφαελίτσα την γέννησα στο Διαβαλκανικό και λέω τώρα να πάω Γέννεσις.Ήμουν ευχαριστημένη από το Διαβαλκανικό ....μη την πατήσω τώρα!!!!

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Ευα αφου εισαι ευχαριστημενη απο το Διαβαλκανικο γιατι να πειραματιζεσαι;;

Εχεις καποια καλυτερη προσφορα;;

Κοριτσια, αυτη την Κυριακη εχουμε βαφτιση εκτος των πυλών, το κλείνουμε για την άλλη Κυριακή 18/4 (εκτος απροόπτου) και περιμενω να μου πείτε!!

Διαφημίσεις

Πετρούλα μου απλά επειδή ο γιατρός μου είναι πιο δικτυωμένος στο Γέννεσις , έτσι το σκέφτηκα!!!!! Και μπήκα στο Ιντερνετ και το είδα ακόμη πιο καινούριο από το διαβαλανικό με μεγαλύτερα μπάνια κτλ. Α δε σε είπα τώρα το Πάσχα γνώρισα και την Προισταμένη του μαιευτικού στο Γέννεσις και έτσι ξεκίνησε η κουβέντα μας.

Ακόμη το σκέφτομαι δεν ξέρω.Δεν το έχω αποφασίσει ακόμη.Απλά είμαι περίεργη να ακούσω τι θα πεί το Σαρδελάκι.

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Για να μας πει η Αλεξανδρα, γιατι τοτε ουσα εγκυουλα θυμαμαι το ειχε ψαξει αρκετα και εκεινη και δεν ηταν θεμα τιμής (νομιζω) γιατι πάνω κατω στα ιδια ειναι...

Απλά εγω προτιμησα το Διαβαλκανικο (ο γιατρος μου ειναι και στα δυο) γιατι ειναι πολυκλινική και διαθέτει όλο το φάσμα ιατρικών, κλινικών και εργαστηριακών δυνατοτήτων, ώστε αν χρειαστει να αντιμετωπιστει κατι εκτακτο να το κανει με αξιοπιστια και ταχυτητα

Σας έχασα βρε κορίτσια , έπεσε δουλίτσα πάλι και πέρασε η ώρα.

τι λέγαμε , τι λέγαμε;

Για τον υγραντήρα 1ον , έχουμε υγραντήρα και όταν ήταν μικρό το μωρό κάθε λίγο και λιγάκι που μπούκωνε το χρησιμοποιούσαμε κατόπιν βέβαια παρότρυνσης του γιατρού. Αλλά επειδή όσο μεγαλώνει το μπούκωμα του το γυρνάει σε βρογχιολίτιδα έχω πονηρευτεί μήπως συνδέεται με τον υγραντήρα και έχω σταματήσει τη χρήση του.

Όσο για τον υγραντήρα που μου προτείνετε Βικάκι και κυρία Φωτεινή δεν το γνωρίζω να πω την αλήθεια μου.

Βλέπω κανονίζετε συναντησούλα και σας χαίρομαι , εμείς ρε κορίτσια οι Αθηναίες πότε θα ξεκουνίσουμε λιγάκι να ειδωθούμε κι'όλας;

Απο φαγητά έχω φτιάξει μια κοτοσουπίτσα του Τάτση μου ο σύζυγος χθεσινό φαγητό και εγώ θα φάω στο εστιατόριο της εταιρείας σήμερα , το έχω ρίξει έξω αυτές τις μέρες , τρώω τον αγλέωρα και όλο βλακείες, μια φίλη μου συνάδελφος μου είπε χθες ότι αν και δεν έχω παχύνει κάνω μπαμ ότι είμαι έγκυος έτσι όπως γεμίζω το πιάτο μου. Αυτό πως να το εκλάβω;;;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...