Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 hours ago, karlajo said:

Τελικά μου το ακύρωσαν δε θα ξεκινήσω τώρα επειδή ανέβασα δέκατα και ποναει ο λαιμός μου 😭το τι νεύρα έχω δεν περιγράφεται 

Μην στεναχωριέσαι συμβαίνει. Θα βφοβηθηκαν μην χειροτερεύσει.Και φοβούνται και την νάρκωση. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

εγω γεννησα στο Αλεξανδρα σε δικλινο 110 ευρω για το δωματιο για ολες τις μερες , 1200 ο γιατρος και 150 η αναισθησιολογος ..Επισκεψεις κατα την διαρκεια της εγκυμοσυνης δεν πληρωνα και πληρωσα και β επιπεδου και αυχενικη που τις εκανα εξωτερικα (θα μπορουσα και στο Αλεξανδρα αλλα ηθελα απογευμα για να ερχεται και ο ανδρας μου)απο τα λεφτα που γλυτωσα πηγαμε μια εβδομαδα στην Βιεννη σε χλιδατο ξενοδοχειο και πετυχα και εκπτωσεις που τεντωθηκα στα ψωνια!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κικό μου εγώ το ήξερα αυτό με την καισαρική...επίσης πήρα και 4κλινο δωμάτιο το οποίο το δίνουν μόνο σε όσες κάνουν καισαρική!

Κικό μου είμαι στο τρέξιμο για νυφικά και τέτοια...ελπίζω το τόσο τρέξιμο και τα έξοδα να μην πάνε χαμένα τελικά γιατι θα φρικάρω!

m57Zp2.png

Κικη τα ποσα που εδωσα ειναι για την προηγουμενη εγκυμοσυνη..Στον Ανασταση εκανα αμνιοπαρακεντηση γιατι με ψαρωσαν πολύ..

Ενω στη β'επιπεδου μου ειπαν ολα ωραια και καλά, στο τελος μου λέει ο γιατρος οτι βλέπει το εντερακι του εμβρυου να φαίνεται ασπρο..Να μη τα πολυλογω με εβαλε σε διλημμα να κανω αμνιοπρακεντηση γιατι οι εντερικες δυσλειτουργιες συνδεονται με συνδρομο down..Στο τελος βεβαια οταν πήγαν να με ξεγελάσουν με επιπλέον χρεωση και εξτρα εξετασεις τους απείλησα οτι θα προσφυγω στον Ιατρικο Συλλογο για παραπλάνηση.. Ετσι οτι εξτρα πήγαν να μου χρεωσουν απο την αρχικη μας συνεννοηση τα χρεωθηκαν οι ιδιοι και καταλαβαν την πατατα που πηγαν να κανουν

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Με τον ιδιο γιατρο συνεχιζω Ιωάννα μου γιατι την β'επιπεδου και την αμνιοπαρακεντηση την εκανα σε μεγαλο κεντρο ιατρικης το οποιο βεβαια μου συνεστησε ο δικος μου γιατρος..

Δυο λάθη λοιπόν που δεν θα κανω σε αυτη την εγκυμοσυνη ειναι να τον αφησω να μου ξανακλεισει ραντεβου στο ιδιο κεντρο (για ευνοητους λόγους) και δευτερον να με στειλει να γεννησω με πρόκληση χωρις να υπαρχουν λόγοι που το επιβαλλουν..Μαλιστα εχω σκοπό να του το ανακοινωσω μολις μου δοθει η ευκαιρία

Κατα τα αλλα ειμαι πολύ ευχαριστημενη, πιστευω οτι αυτα τα δυο θεματακια λυνονται ευκολα και δεν ειναι λόγος να αλλάξω ντοκτορι..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

kiko πηρα και το ΙΝΚΑ γιαυτο ειμαι τουρμπο γιατι μου ειπαν οτι αν δεν μου δωσουν τα λεφτα να στειλω fax στο ΙΝΚΑ

δεν ημουν καθολου τσαμπουκαλου....εγινα με τα χρονια...γιατι κοριτσι ζουμε στην ωμορφοτερη χωρα του κοσμο αλλααααα............:confused::confused:

σαρδελακι καλα θα κανεις να πας στην Γερμανια για δευτερη γεννα....εγω να σε ρωτησω κατι γιατι εσυ εμεινες στην Ελλαδα και δεν πηγατε ολοι εκει....αν ημουν στην ηλικια σας θα εφευγα με την οικογεννεια μου...

καλη βολτα Ριτα

και εγω με την κολλητη μου κουκλιτσα σε λιγο θα βολταρουμε ....να γινει το φαγακι κ μετα

μηπως πρεπει να παρεις υγραντηρα που βγαζει κρυο οχι ζεστη:?:

βικη εξήγησε την Κικιτσα τι εννοώ

ειναι ενας υγραντηρας που βγαζει κρυο ατμο αντι για ζεστο,τι να εξηγησω καλε?απλα νομιζω οτι ειναι καλυτερο το καλοκαιρι.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

ρίτα ευχαριστώ για την συνταγή.

Φωτεινή κι εγώ αναρωτιέμαι γιατί είμαστε εδώ;;; :lol::mrgreen: όταν με το καλό γνωρίσεις τον άντρα μου μπορείς να τον ρωτήσεις γιατι είμαστε εδώ...δεν μπόρεσα να τον πείσω να φύγουμε!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

πετρουλα με το καλο να κανεις την εξεταση

καλως το σαρδελακι μας...τι κανεις κουκλα μου?....αντε να τον πιειτε τον καφε

ο καφες εξαρταται και λιγο απο σενα,γλυκιααααα μανουλιτσαααα

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Βίκυ η πρόταση για καφε ισχυει και για σενα ε!!!!!!!!!!!

ναι ε???παντως αν εγω ερθω προς την πετρουλα σιγουρα θα ειμαι χωρις την μικρη.

Συμπεθέρααααααααααααααααα ψάχνομαι με τα νυφικά, τις μπομπονιέρες που φτιάχνω, τα στέφανα κτλ. γιαυτό και ψιλοχάθηκα.

Ο γαμπρούλης σου είναι μιά χαρούλα, μεγαλώνει και μου έχει βγάλει το λάδι με την ζωηράδα του χαχα...

η νυφούλα μου;

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...