Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 hours ago, karlajo said:

Τελικά μου το ακύρωσαν δε θα ξεκινήσω τώρα επειδή ανέβασα δέκατα και ποναει ο λαιμός μου 😭το τι νεύρα έχω δεν περιγράφεται 

Μην στεναχωριέσαι συμβαίνει. Θα βφοβηθηκαν μην χειροτερεύσει.Και φοβούνται και την νάρκωση. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κων κων μου μακαρονας και ο δικος μου..και εμεις βεβαιως βεβαιως...τρελαινομαστε για ζυμαρικα ..ωραια τα ατιμα ρε γμτ.

Φωτεινη εισαι πολυ cool γιαγια στο εχω ξαναπει!!!!

Και εγω καισαρικη θα κανω οποτε δε θα εχω αγχος ποτε θα γεννησω διοτι ειμαι και ανυπομονη χαχα!Το καλο ειναι οτι ενω την αλλη φορα το παλευα 12 ωρες τωρα σε ενα τεταρτακι θα εχει βγει.

Κικο μου περαστικα σας ακομα βηχει ε?

Για τον υγραντηρα οι γνωμες διιστανται.Εγω ξερω οτι το κρυο βοηθαει στη βροχιολιτιδα νομιζω και και οχι η υγρασια.Αντιθετως στον ξεροβηχα βοηθαει η υγρασια.

Μαλλον ειναι αναλογα το ειδος του βηχα.

Θυμαστε παλια οταν ημασταν μικρα που μας εβαζαν πανω απο κατσαρολα που εβραζε?Εγω το θυμαμαι πολυ εντονα.Μαλλον ηταν για τον συνεχομενο ξεροβηχα.

Εμενα μου ειχαν κανει δωρο υγραντηρα αλλα τον αλλαξα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι στην ΑΘηνα δεν ειναι να γεννας, αν και διαβαζα προχτες στην εφημεριδα ότι θα πέσουν αρκετα οι τιμες στα μαιευτηρια

Εγω μονο στην κλινικη σε δικλινο δωματιο εδωσα 2.500 ?

Αν ελεγα στο γιατρο μου πάρε την προικα σου και πάμε στο King George, πιστευω πιο λίγα θα εδινα...

Και εκεινον τον καφε που λεγαμε????????????

Σουλίτσα όποτε θες εσυ!!!Εγω μετα τις 2 ειμαι ελεύθερη..Εσυ εχεις λίγο πιο αυξημενο ωραριο, αρα το αφηνω σε σενα!!

Επεξεργάστηκαν by Stone

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Ναι στην ΑΘηνα δεν ειναι να γεννας, αν και διαβαζα προχτες στην εφημεριδα ότι θα πέσουν αρκετα οι τιμες στα μαιευτηρια

Εγω μονο στην κλινικη σε δικλινο δωματιο εδωσα 2.500 ?

Αν ελεγα στο γιατρο μου πάρε την προικα σου και πάμε στο King George, πιστευω πιο λίγα θα εδινα...

Ε φαντασου οτι εγω μονο για το 6κλινο δωματιο εδωσα περιπου τοσα...άλλα τοσα ο γιατρος,η μαια,ο αναισθησιολογος,τα εξτρα του μαιευτηριου χωρια οι επισκεψεις και οι μεγαλοι υπερηχοι.Αστα...

Που να πηγαινα και σε δικλινο.Του κουμπαρου μου του εφτασε 12,000 σε δικλινο με βλαστοκυταρα.

Δεν το παω με τιποτα αυτο το μαιευτηριο και να πεις οτι εχει κανα σερβις της προκοπης.Γραμμενο σε εχουν.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Φωτεινή μου καλά είμαι, εσύ; Η μπουμπούκα; Να μου την φιλήσεις!

Ριτάκι πολύ ακρίβια καλέ εκεί... εγώ ήμουνα σε 4κλινο στο Γένεσις κι έδωσα με τα του γιατρού γύρω στα 2.500?

Πάντως γερή να είμαστε όλοι και όλα να πάνε καλά, σε δεύτερη γέννα λέω να πάω Γερμανία!

m57Zp2.png

Λοιπόν με εναν γρηγορο πρόχειρο υπολογισμό

2500 ? (κλινικη)

1200 ? (γιατρος-τοκετος)

500 (γιατρός-επισκέψεις)

600 ? (αμνιοπαρακεντηση-γιατροτερτίπι!)

150 ? (β'επιπέδου)

400 ? (προγεννητικος και λοιπές εξετασεις)

1200 ? (βλαστοκυτταρα)

Συνολο 5350 ?

Αντε περαστικα μας!!!

Διαφημίσεις

Να πας σαρδελακι μου.Εχω ακουσει απο τη Λαμπρινη που το ειχαμε συζητησει τοσο καλα λογια ,εξωπραγματικα πραγματα για τα Ελληνικα δεδομενα.Μεχρι νομιζω και μαια τους παρειχαν τις πρωτες μερες στο σπιτι για να βοηθαει.

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Πάντως γερή να είμαστε όλοι και όλα να πάνε καλά, σε δεύτερη γέννα λέω να πάω Γερμανία!

Κι εγω για Βουλγαρια λέω να τραβηξω..Εχουμε και τα μεσα εκει..χαχα

Με 5500 ? μεχρι και λιμουζινα θα σε περιμενει εξω απο την κλινικη..

Διαφημίσεις

Σήμερα είμαι και λίγο νευριασμένη και αναμένει με ένα θέμα που έτυχε .

Πριν από 11/2 μήνα η κόρες μου πήγαν στο cosmos telemarketing και αγόρασαν 2 ιδια πράγματα το ένα μετά από 3 μέρες χάλασα και αγόρασα κάτι άλλο δίνοντας επιπλέον και άλλα λεφτά.’

Στην Μ.Βδομαδα χάλασε και το άλλο ..της Βίκυς.. ….τους πήρα τηλ. λέγοντας ότι δεν επιθυμώ να αγοράσω τίποτα άλλο γιατί έχασα την εμπιστοσύνη στα προϊόντα τους και ότι επιθυμώ τα χρήματα πίσω.

Η κοπέλα μου είπε ότι δεν γίνετε ….τσπα με τα πολλά μου είπε ..¨ελάτε να σας επιστρέψουμε τα χρήματα μετά από το Πάσχα¨

Πήγε η Κάλλη την Τρίτη άλλα τίποτα….τώρα θα πάω εγώ και θα γίνει χαμός …το ποσόν είναι ξεφτιλιστικο, η επιθυμία μου δεν είναι να τα πάρω γιατί τα έχω ανάγκη άλλα για το γαμ@$ο ..δεν μπορούν να μας πασέρνουν ότι θέλουν

Καλα θα του κανεις βρε Φωτεινη ετσι θελουν...

Ο ανδρας μου ειναι ετσι δεν μπορει καθολου την κοροιδια.

Εγω παλι δε μπαινω σε αυτη τη διαδικασια(κακως)βαριεμαι αν κατι δε μου βγει καλο απλα δεν ξαναψωνιζω.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Φωτεινή βουυυυυυυυυυυρ και χώστα κανονικά...δίκαιο έχεις!

Ριτάκι πραγματικά στην Γερμανία είναι τέλεια τα πράγματα...φυσικά και δεν πληρώνεις τίποτε και σου παρέχουν τα πάντα, είναι όλα φανταστικά και δεν έχεις τις μαλ@@@@@ τις νοσοκόμες να σου φέρονται και χάλια από πάνω.

Εγώ δεν έμεινα ευχαριστημένη στο Γένεσις πάντως...

ρίτα δώσε το λινκ με της Ιωάννας το γλυκό!

m57Zp2.png

Που είσαι εσύ βρε Σαρδελάκι , έχεις μπλέξει με τη δουλειά απ’ότι φαίνεται , όλα καλά; Ο σύζυγος έμεινε τελικά εδώ;

Λοιπόν Σαρδελάκι και εγώ που είχα γεννήσει στο ΙΑΣΩ

Δωμάτιο εξάκλινο με καισαρική : 2400€

Γιατρός:1800€

Χώρια τις επισκέψεις του γιατρού κάθε μήνα 40€ και για αυχενική , PAP A , β΄επιπέδου από 150€ και τέλος οι εξετάσεις κάθε μήνα ούρων και αίματος από 40€ και οι πρώτες εξετάσεις με αντισώματα και τα σχετικά γύρω στα 200€. Το μόνο καλό είναι ότι αν δουλεύεις λίγο πολύ τα παίρνεις όλα πίσω από ΙΚΑ και από τον ΟΑΕΔ , εν τωμεταξύ επειδή θα μπω πάλι με καισαρική αυτή τη φορά θα κάνω και ένσταση (όπως με έχουν καθοδηγήσει οι κοπέλες από ‘δω) και το επίδομα καισαρικής που θα πάρω από το ΙΚΑ θα είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό που πήρα τότε. Το ξέρατε εσείς αυτό κορίτσια που γεννήσατε με Καισαρική;

Πετρούλα θα κάνεις και αμνιοπαρακέντηση; Είχες κάνει και στον Αναστάση;

Κυρία Φωτεινή να πάτε και να τους τα πείτε ένα χεράκι γιατί όσο βλέπουν ότι ο κόσμος δεν μιλάει τόσο περισσότερο θάρρος παίρνουν , μη σας πω να πάρετε και στο ΙΝΚΑ αν δεν βγάλετε άκρη.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...