Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 hours ago, karlajo said:

Τελικά μου το ακύρωσαν δε θα ξεκινήσω τώρα επειδή ανέβασα δέκατα και ποναει ο λαιμός μου 😭το τι νεύρα έχω δεν περιγράφεται 

Μην στεναχωριέσαι συμβαίνει. Θα βφοβηθηκαν μην χειροτερεύσει.Και φοβούνται και την νάρκωση. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

βατραχάκι μου να σας ζήσει ο κούκλος σας.να είναι γερός κ ευτυχισμένος.το καλύτερο και το πολυτιμότερο δώρο χαρίσατε σήμερα στον τιμούλη.

Και εγώ είχα γυναικολόγο σήμερα.τι πρωτότυπο!το υγρό που εχω από τον δεκέμβρη παραμένει εκεί κ αν υπάρχει ακόμα ως τον άλλο μήνα θα το βγάλουμε.θα εμποδίζει στην πρόκληση ωαρίων όταν ξαναμπώ στη διαδικασία εξωσωματικής γι'αυτό.αν δεν ενοχλούσε πουθενά σιγά μη το έβγαζα.τα βαρέθηκα τα χειρουργεια,λέω να αρχίσω κανα άλλο χόμπυ,χαχαχα!εχω και ένα λίπομα στο χέρι,πριν λίγες μέρες το κατάλαβα.θα παω να το δω κ αυτό.είμαι λίγο ερήπειο νομίζω.κοντεβω κ τα 30,γερασα κορίτσια.

Άντε να κοιμηθώ λίγο,σε 5 ώρες εγερτηριο έχουμε.

Καληνύχτα!

Επεξεργάστηκαν by vickypap

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα!!!!!!

1581050om3o067h6f.gif

Νατασα γινε γρηγορα καλά γιατι το αυγουλακι περιμενει...Να το τσουγκρισετε ντεεεε!!!!Πολύ φαρμακο ε;;

Κι εγω απο χτες εχω τσιμπηματακια στο λαιμο και γαργαλητο στη μυτη, το ματι ως συνηθως ετοιμο να δακρυσει...

Βικακι βαζε κι εσυ τα πραγματα στη σειρα σιγα-σιγα..

Φωτεινή μονο εσυ δεν παραπονιεσαι!!Μωρε μηπως σε αυτη την ηλικια τα πραγματα ειναι πιο ροδινα;;;

Πήρα χτες και τη μανα μου τηλ. που ειναι σε ταξιδι και δεν το σηκωνε, ανησυχησα και την ξαναπηρα και τι μου ειπε "εμεις τωρα κανουμε το γαμηλιο ταξιδι που δεν καναμε στα νιατα μας"..Της ειπα να παρει προφυλαξεις μονο, δεν θελω να φανταστω πως τα ανηψια μπορει να ειναι πιο μεγαλα απο το θειο!!!Φυσικα και με εβρισε...χαχα

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλημερα!

Πετρουλα και Νατασσα περαστικα σας!Να σας περασει γρηγορα ευχομαι!

Το βατραχακι μου εστειλε μηνυμα ξανα εχτες, ειναι πολυ καλα και γεννησε πολυ ευκολα σε 1 ωρα και 45 λεπτα.

Πολυ ευχαριστα νεα ειχαμε!!!

Με το Μαρακι μιλησα λιγο χθες σας ευχαριστει ολες για το ενδιαφερον.Ειναι δυσκολη η κατασταση και το παλευει και εκεινη οπως ολοι στην οικογενεια της.

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

:):):):):):):):) Πετρουλα εχεις πολυ γελιο που λες για την μαμα σου ετσι!!!!!!! καλε δεν μας πηραν και τα χρονια;);):tongue::tongue: ποσο ειναι η μαμα σου?

τα πραγματα ειναι δυσκολα τα χρονια που ερχοντε θα ειναι ζορικα....αλλα....αν μας το επειτρεπουν η συνθηκιες και δεν υπαρχουν ποιο σοβαρα θεματα οπως υγεια, ολα τα αλλα ξεπερνιουντε. τα παιδια μας κ εγγονακια να ειναι καλα.

λοιπον ασε την μανουλα σου να περασει καλα και οχι πολλα τηλεφωνηματα;);) την κανεις χαλαστρα:)

Διαφημίσεις

Φωτεινή ειναι 51 ετών, αλλά κι αυτη σαν κι εσενα εχει πολύ ζωντανια και ενεργεια παρόλα οσα πέρασε με παππουδογιαγιαδες.

Πολύ εύκολα γεννησε το Βατραχακι μας..Τι καλά!!Ολες τετοιους τοκετους να εχουμε...

Καλο κουραγιο και στην Μαρια..Η απώλεια απο εδω και πέρα θα αρχισει να γινεται ολο και πιο εντονη.

Με το Μαρακι μιλησα λιγο χθες σας ευχαριστει ολες για το ενδιαφερον.Ειναι δυσκολη η κατασταση και το παλευει και εκεινη οπως ολοι στην οικογενεια της.

ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΓΕΙΩΝΟΥΝ ΑΝΩΜΑΛΑ

κουραγιο για την οικογενεια:-(:-(

Γιαυτο όσο μπορούμε κοιτάμε μπροστά με αισιοδοξία δυναμισμό και αποφασιστικότητα …κανενας δεν ειπε οτι η ζωη ειναι ευκολη και η δικια σας η γενιά δοκιμαζετε.......αυτααααα sorry για το κήρυγμα.........

οταν λες

καλε δεν μας πηραν και τα χρονια
τι ακριβως εννοεις?δεν νομιζω να μας κανεις κανα αδελφακι.

καλημερα κουκλες.

την μαρια πολυ την σκεφτομαι...

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Καλημέρα!

Περαστικά Νατάσα μου... μου έχει τύχει και μένα να παίρνω τόσα φάρμακα και υποσχέθηκα μετά ότι δεν θα ξαναπώ τίποτα για τους ηλικιωμένους που δεν θυμούνται πότε να πάρουν το κάθε φάρμακο...ούτε και εγώ θυμόμουν και συνέχεια τα μπέρδευα...:P:p:p:p:p

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

Φωτεινή ειναι 51 ετών, αλλά κι αυτη σαν κι εσενα εχει πολύ ζωντανια και ενεργεια παρόλα οσα πέρασε με παππουδογιαγιαδες.

η μανουλα σου ειναι νεοτατη:):):):)

2542825aap50ojist.jpg

Πολύ εύκολα γεννησε το Βατραχακι μας..Τι καλά!!Ολες τετοιους τοκετους να εχουμε...

μακαρι ολες να γεννησετε ετσι ευκολα:):):)

Επεξεργάστηκαν by fotinipap

Ρε Φωτεινη, τι μαγκιτσα ηταν αυτη που εκανες;;

Μακαρι!!!Για μενα μετα το 14ωρο, η 1,5 ωρα τοκετού της Φιλιως ειναι ονειρο θερινης νυκτος!!Ας ελπίσουμε να πραγματοποιηθει...

Καλημερα...

Γεννησαμε!!!χθες ελειπα ολη μερα απο το σπιτι και οταν γυρισαμε ο μικρος δεν με αφηνε να ανοιξω το πισι ..οποτε σήμερα το πρωι μπηκα να δω για την γεννα μας..μια χαρα!!!πιασαρικο μωρο και το εκανε και πολυ γρηγορα!!!εξπερτ εχει γινει στις γεννες το βατραχακι ..

Το Μαρακι το σκεφτομαι και εγω πολυ...και κυριως τα παιδακια ..ασχημες καταστασεις...

η μαμα μου λεει το εξης ...μην σκεφτεσαι ποτε τους αλλους μονο τον ανθρωπο που εφυγε τοσο νωρις , ολοι και θα γελασουν καποια στιγμη και θα χορεψουν για αυτον ομως τελειωσαν ολα ...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημέρα και από’μένα.

Τι εύκολη γέννα που είχε το Βατραχάκι και τι ωραία που θα ήταν να γεννάγανε όλες οι γυναίκες κατ’αυτό τον τρόπο. Τιμούλη ετοιμάσου , έχεις πακέτο.

Ριτάκι έμαθα μίλησες και με το Μαράκι , κουράγιο πες της και δύναμη για όλη την οικογένεια, δυστυχώς μόνο ο χρόνος είναι καλύτερη κρυψώνα για τον μεγάλο πόνο τους.

Νατάσα περαστικά βρε , εγώ λέω με όλο το κρύωμα που σου έχει κάτσει να σε ζεστάνει καλά ο σύζυγος το βράδυ και να κλωσήσετε το αυγουλάκι που έχεις να δεις για πότε θα γιάννεις.χιχιχι

Πετρούλα κάτι ήξεραν που φύγαν οι γονείς σου , ήθελαν να ανανεώσουν τον έρωτά τους βλέπεις και καλά έκαναν οι άνθρωποι.

Βικάκι δεν ξέρω αν θα πας στο γιατρό για το λίπωμα αλλά καλό είναι να μη το πειράξεις , ο ανιψιός μου έχει βγάλει ένα μικρό στο μάγουλό του αλλά ο πλαστικός χειρουργός δεν τον αφήνει να το βγάλει γιατί μετά θα μεγαλώνει συνέχεια.

Κυρία Φωτεινή καλά κάνετε και σκέφτεστε αισιόδοξα , όταν υπάρχει ΥΓΕΙΑ όλα τα άλλα είναι δευτερεύοντα μακάρι και η μαμά μου να σκεφτόταν κατ’αυτό τον τρόπο αλλά αυτή η γυναίκα προβλήματα δεν έχει και προβλήματα γυρεύει. Μέσα στο άγχος είναι συνέχεια

Εμείς πάλι δύσκολη νύχτα είχαμε, πολύ βήχα ρε γ@#@# μου ο μικρός , δεν λέει να βελτιωθεί καθόλου έχει και μια μύξα άλλο πράμα. Σκοτωμός γίνεται να βάλουμε λίγο ορό.

Stone τωρα ειδα!!!καλε εφτασες 12 εβδομαδες???πας για αυχενικη!!!!

πωπω περναει ο καιρος..

Εγω αγωνια για τον δευτερο τοκετο οταν θα ερθει η ωρα μου , δεν εχω...θα γεννησω καισαρικη οποτε..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...