Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Καλημέρα κορίτσια, να σας ρωτήσω.. όσες έχετε πάρει θετικό αποτέλεσμα μετά από ΕΤ στις πόσες μέρες το τεστ εγκυμοσύνης βγήκε θετικό; Και σε έμβρυα πόσων ημερών; Εγώ μπήκα στον πειρασμό και έκανα τεστ και βγήκε αρνητικό σήμερα. Αύριο πάω για χοριακη 13 ημέρα σε 3 ημερών έμβρυα. Δεν θα έδειχνε θετικό σήμερα λογικά (δεν ήταν βέβαια τα πρώτα ούρα). Είμαι τέρμα προετοιμασμένη για αρνητικό αποτέλεσμα και αύριο..

κοιτα προσωπικα τα τεστ του εμποριου δεν τα πολυεμπιστευομαι. μου χε τυχει μια μερα πριν τη χοριακη να βγει καρααρνητικο. την ιδια μερα με τη χοριακη πααααρα πολυ αχνο θετικο που μονο εγω το εβλεπα υπο συγκεκριμενη γωνια και φως και βγηκε και μετα τα 10λεπτα που λενε θεωρειται γραμμη εξατμισης κι οχι αποτελεσματος. ο αντρας μου με εβγαζε τρελη δεν εβλεπε τιποτα. και τελικα εκεινη τη μερα να παρω χοριακη 500. σκεψου ειχα παει στο μικροβιολογικο και λεω εχω κανει δυο τεστ αρνητικα, ηρθα να το επιβεβαιωσω. και μετα με πηρανε τηλ και μου λενε ποια τεστ εκανες, να ξερουμε να μην τα προτεινουμε. περιττο να πω οτι ηταν τα early…. φαντασου. δεν θελω να σου δινω ελπιδες, καλυτερα να σαι προετοιμασμενη για το κακο σεναριο κι αν γινει ανατροπη να πανηγυρισεις. εγω ετσι εκανα. απλα το λεω γιατι καλως η κακως μονο η χοριακη αυριο θα σου δωσει απαντηση. κανε υπομονη. εμεινε πολυ λιγο. εγω παντα στο μικροβιολογικο πηγαινα καταγχωμενη και τους ελεγα να με εχουν υποψη μολις βγει να με ειδοποιησουν. και με περνανε παντα μετα απο μια μιαμιση ωρα το πολυ μετα την αιμοληψια. εξηγησε τους την κατασταση και σιγουρα θα σε βαλουν προτεραιοτητα για να μη σε φαει η αγωνια. ξερουν απο αυτες τις περιπτωσεις. καλη επιτυχια!

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εσυ κικο ποτε με το καλο ειναι να γεννησεις?

πρώτα ο θεός να πάνε όλα καλά παναγία μου , ο υπέρηχος έδειξε 16/11 Νοεμβρίου τελευταία ημερομηνία αλλά λόγω ότι είμαι με καισαρική πάει 10 μέρες πιο νωρίς μου είπε ο γιατρός , έτσι με κόβω για αρχές Νοεμβρίου δηλαδή σκορπιός , έχουμε κανέναν να μας πει τι γίνεται με τους Σκορπιούς;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Δεν ξέρω Κική μου το σκέφτομαι.

Θέλω να τη στείλω εστω και για δυο-τρεις μήνες για να προσαρμοστεί ευκολότερα.

Τώρα πάλι μίλησα με τη μαμα μου και μου ειπε οτι δεν εφαγε τπτ γμτ.

Της ειχα κανει μακαρονια με κιμα που της αρέσουν.Ξέρω οτι θα φαει από μενα αλλα παλι αρχισε τα κόλπα με τις γιαγιάδες.

Από τις τρεις μερες που την εχουν απο τοτε που τελειωσε η αδεια μου μονο τη μια εφαγε λιγο.

Ευτυχως τρωει το απόγευμα μαζι μου.

Εγω ειμαι σκορπιος...χμμ δε πιστευω να θες να πεις κατι?????χαχα

για λέγε , για λέγε. Πέρα απο καλλιτεχνική φύση (βλέπε Λάμπρους , καλάθια πασχαλινά , μοσχαράκι μπύρας κτλ) χιχιχι για τι άλλο φημίζεστε;

Διαφημίσεις

Κάλος σας βρήκα και εγώ επέστρεψα από το χωριό και τις διακοπές του Πάσχα με τον μικρό με δυάρια .

πρώτη φόρα παθαίνουμε κάτι τέτοιο και η αλήθεια είναι ότι δεν ακολουθία κατά γράμμα την δίαιτα

και ετσί ο μακριός εδώ και 4 μέρες έχει ακόμη κενώσεις

σήμερα τον πήγε ο άντρας μου στον γιατρό και γύρισε πίσω όλο νευρά

όσα του έδινα ήταν σχεδόν αντίθετα..

στην προσπάθεια μου να μην μένει νηστικός το έδινα σχεδόν ότι ζητούσε έχω τόσες τύψεις νιώθω τόσο άσχημα………….

:tongue::tongue:

για λέγε , για λέγε. Πέρα απο καλλιτεχνική φύση (βλέπε Λάμπρους , καλάθια πασχαλινά , μοσχαράκι μπύρας κτλ) χιχιχι για τι άλλο φημίζεστε;

Για τα νευρα μας...

Ακους σουλα????Προσεχε τι θα πεις... :tongue::tongue::tongue:

Δε ξερω μωρε δεν ασχολουμαι με ζωδια καθολου.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

μαμαλευτερακι καλώς μας ήρθες και Χρόνια πολλά.

Μη νιώθεις ασχημα βρε κορίτσι μου νομίζω ότι λιγο πολύ ολες παρασυρόμαστε καμμια φορά.

Σημασια εχει οτι δεν ειναι κατι σοβαρο.Περαστικα σας

Σουλίτσα είναι πανέξυπνα τα βλαστάρια μας , ξέρει πολύ καλά η Ανδρεάννα ότι θα πας εσύ το απόγευμα και θα την ταϊσεις και ίσως γι'αυτό να κάνει αυτά τα νερά στις γιαγιάδες, μη νομίζεις και ο δικός μου στη μαμά μου επειδή τον παίρνει αν δεν του πολυαρέσει το φαγητό θα μείνει νηστικός και μετά το απόγευμα που θα πάω εγώ θα του το δώσω για βραδινό. Το θέμα είναι να παίρνει βάρος , άστην να κάνει ότι θέλει τη στιγμή που δεν έχεις εναλλακτική λύση.

Καλώς τη μαμαλευτεράκι , Χρόνια πολλά και σε εσάς. Μην αισθάνεσαι τύψεις γιατί και εγώ όσες φορές ο δικός μου έχει πάθει γαστρεντερίτιδα επειδή δεν μπορούσα να τον βλέπω έτσι του έδινα γάλα και πηγαίναμε πίσω στο θέμα της θεραπείας. Ξεκίνα σωστά τη δίαιτα και να μη τη σταματήσεις πριν δεις διαφορά στις κενώσεις του.Περαστικά σας.

Διαφημίσεις

Για τα νευρα μας...

Ακους σουλα????Προσεχε τι θα πεις... :tongue::tongue::tongue:

Δε ξερω μωρε δεν ασχολουμαι με ζωδια καθολου.

Οχι καλέ τι να πω???

Τα καλύτερα παιδια είσαστε (αχ αν δε με απειλουσες !!!!!!!!!!)

Ιωαννα ετσι ελεγε και η Κικιτσα και να τωρα που εχει το μπεμπε μεσα στην κοιλιτσα της:):) ψηφιζω Ριτα, Ιωαννα, Νατασα, Βικυ σε αυτη την σειρα;);) μεσα στην σειρα ειναι και η Μαρια αλλα τωρα με την στεναχωρια που τραβανε:confused::confused::(:(:(

Έτσι ακριβώς κυρία Φωτεινή , αφήστε τις να λένε και να κάνουν τις δύσκολες , κάπως έτσι θα είναι η συνέχεια.

Κάλος σας βρήκα όλες ελπίζω να έχετε καλά τα μωράκια σας

Το βατραχάκι τι να έγινε θα γέννησε? χτες μίλησα στο τηλ μαζί τις θα την πάρω αργότερα να δω τι έγινε ελπίζω να έχει γέννηση από το πρωί και να είναι μια τρισευτυχισμένη μάνουλα

Αχ κορίτσια ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια ποίο πολύ με πείραξε που τα άκουσα από τον άντρα μου .. τώρα του έκανα ρύζι λαπά με ψαρί έφαγε 10 κουταλιές και βρήκε κόκαλο και σταμάτησε να σκάσω είμαι μια χαρά έτρωγε πως δεν το είδα τοα άτιμο

:tongue::tongue:

Κάλος σας βρήκα όλες ελπίζω να έχετε καλά τα μωράκια σας

Το βατραχάκι τι να έγινε θα γέννησε? χτες μίλησα στο τηλ μαζί τις θα την πάρω αργότερα να δω τι έγινε ελπίζω να έχει γέννηση από το πρωί και να είναι μια τρισευτυχισμένη μάνουλα

Αχ κορίτσια ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια ποίο πολύ με πείραξε που τα άκουσα από τον άντρα μου .. τώρα του έκανα ρύζι λαπά με ψαρί έφαγε 10 κουταλιές και βρήκε κόκαλο και σταμάτησε να σκάσω είμαι μια χαρά έτρωγε πως δεν το είδα τοα άτιμο

Μην ανησυχείς και απ'αυτό την έχω πάθει, εμένα δεν το είδε μόνο αλλά του έκατσε και στο λαιμό και του είχαν πεταχτεί τα μάτια έξω και εγώ ήμουν όλη μέρα να σκάσω απο το κακό μου.

Καλό απόγευμα Σουλίτσα μου.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...