-
Από την διαχείριση / Admin news
-
3 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:
Καλημέρα κορίτσια, να σας ρωτήσω.. όσες έχετε πάρει θετικό αποτέλεσμα μετά από ΕΤ στις πόσες μέρες το τεστ εγκυμοσύνης βγήκε θετικό; Και σε έμβρυα πόσων ημερών; Εγώ μπήκα στον πειρασμό και έκανα τεστ και βγήκε αρνητικό σήμερα. Αύριο πάω για χοριακη 13 ημέρα σε 3 ημερών έμβρυα. Δεν θα έδειχνε θετικό σήμερα λογικά (δεν ήταν βέβαια τα πρώτα ούρα). Είμαι τέρμα προετοιμασμένη για αρνητικό αποτέλεσμα και αύριο..
κοιτα προσωπικα τα τεστ του εμποριου δεν τα πολυεμπιστευομαι. μου χε τυχει μια μερα πριν τη χοριακη να βγει καρααρνητικο. την ιδια μερα με τη χοριακη πααααρα πολυ αχνο θετικο που μονο εγω το εβλεπα υπο συγκεκριμενη γωνια και φως και βγηκε και μετα τα 10λεπτα που λενε θεωρειται γραμμη εξατμισης κι οχι αποτελεσματος. ο αντρας μου με εβγαζε τρελη δεν εβλεπε τιποτα. και τελικα εκεινη τη μερα να παρω χοριακη 500. σκεψου ειχα παει στο μικροβιολογικο και λεω εχω κανει δυο τεστ αρνητικα, ηρθα να το επιβεβαιωσω. και μετα με πηρανε τηλ και μου λενε ποια τεστ εκανες, να ξερουμε να μην τα προτεινουμε. περιττο να πω οτι ηταν τα early…. φαντασου. δεν θελω να σου δινω ελπιδες, καλυτερα να σαι προετοιμασμενη για το κακο σεναριο κι αν γινει ανατροπη να πανηγυρισεις. εγω ετσι εκανα. απλα το λεω γιατι καλως η κακως μονο η χοριακη αυριο θα σου δωσει απαντηση. κανε υπομονη. εμεινε πολυ λιγο. εγω παντα στο μικροβιολογικο πηγαινα καταγχωμενη και τους ελεγα να με εχουν υποψη μολις βγει να με ειδοποιησουν. και με περνανε παντα μετα απο μια μιαμιση ωρα το πολυ μετα την αιμοληψια. εξηγησε τους την κατασταση και σιγουρα θα σε βαλουν προτεραιοτητα για να μη σε φαει η αγωνια. ξερουν απο αυτες τις περιπτωσεις. καλη επιτυχια!
-
Cafe Μαϊος 2008
-
Θέματα
-
- 11.376 απαντήσεις
- 1.156.447 εμφανίσεις
-
- 11.196 απαντήσεις
- 2.220.277 εμφανίσεις
-
Το Καφέ της Αναμονής (περιμένοντας αποτέλεσμα του τέστ) 1 2 3 4 5
Από CoffeeBean, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 72 απαντήσεις
- 141.528 εμφανίσεις
-
- 984 απαντήσεις
- 499.931 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 144.442 εμφανίσεις
-
-
-
- 11.376 απαντήσεις
- 1.156.438 εμφανίσεις
-
Μανουλες 2025 💕❤️ 1 2 3 4 27
Από Maria98, in Θα γίνουμε γονείς το 2024!
- 398 απαντήσεις
- 98.419 εμφανίσεις
-
- 9 απαντήσεις
- 238 εμφανίσεις
-
- 11 απαντήσεις
- 493 εμφανίσεις
-
ΒLW
Από Zaxaroulamak, in Ιατρικά & Υγεία
- 12 απαντήσεις
- 339 εμφανίσεις
-
- 11.196 απαντήσεις
- 2.220.254 εμφανίσεις
-
- 49 απαντήσεις
- 15.222 εμφανίσεις
-
- 2.190 απαντήσεις
- 112.685 εμφανίσεις
-
Προς εμβρυομεταφορα 1 2 3 4 73
Από kate82, in Όλες οι κατηγορίες των Καφέ
- 1.085 απαντήσεις
- 77.910 εμφανίσεις
-
- 4 απαντήσεις
- 406 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα