Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Καλημέρα κορίτσια, να σας ρωτήσω.. όσες έχετε πάρει θετικό αποτέλεσμα μετά από ΕΤ στις πόσες μέρες το τεστ εγκυμοσύνης βγήκε θετικό; Και σε έμβρυα πόσων ημερών; Εγώ μπήκα στον πειρασμό και έκανα τεστ και βγήκε αρνητικό σήμερα. Αύριο πάω για χοριακη 13 ημέρα σε 3 ημερών έμβρυα. Δεν θα έδειχνε θετικό σήμερα λογικά (δεν ήταν βέβαια τα πρώτα ούρα). Είμαι τέρμα προετοιμασμένη για αρνητικό αποτέλεσμα και αύριο..

κοιτα προσωπικα τα τεστ του εμποριου δεν τα πολυεμπιστευομαι. μου χε τυχει μια μερα πριν τη χοριακη να βγει καρααρνητικο. την ιδια μερα με τη χοριακη πααααρα πολυ αχνο θετικο που μονο εγω το εβλεπα υπο συγκεκριμενη γωνια και φως και βγηκε και μετα τα 10λεπτα που λενε θεωρειται γραμμη εξατμισης κι οχι αποτελεσματος. ο αντρας μου με εβγαζε τρελη δεν εβλεπε τιποτα. και τελικα εκεινη τη μερα να παρω χοριακη 500. σκεψου ειχα παει στο μικροβιολογικο και λεω εχω κανει δυο τεστ αρνητικα, ηρθα να το επιβεβαιωσω. και μετα με πηρανε τηλ και μου λενε ποια τεστ εκανες, να ξερουμε να μην τα προτεινουμε. περιττο να πω οτι ηταν τα early…. φαντασου. δεν θελω να σου δινω ελπιδες, καλυτερα να σαι προετοιμασμενη για το κακο σεναριο κι αν γινει ανατροπη να πανηγυρισεις. εγω ετσι εκανα. απλα το λεω γιατι καλως η κακως μονο η χοριακη αυριο θα σου δωσει απαντηση. κανε υπομονη. εμεινε πολυ λιγο. εγω παντα στο μικροβιολογικο πηγαινα καταγχωμενη και τους ελεγα να με εχουν υποψη μολις βγει να με ειδοποιησουν. και με περνανε παντα μετα απο μια μιαμιση ωρα το πολυ μετα την αιμοληψια. εξηγησε τους την κατασταση και σιγουρα θα σε βαλουν προτεραιοτητα για να μη σε φαει η αγωνια. ξερουν απο αυτες τις περιπτωσεις. καλη επιτυχια!

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ο δε γιατρος μου που ειναι σε αυτα τα δυο .Απο το καλοκαιρι και μετα θα ειναι και στο καινουργιο το ΡΕΑ που ανοιγει στο Φαληρο με πολυ καλυτερες λεει οχι μονο τιμες αλλα και παροχες....για να δουμε...

ΡΕΑ το ένα ΓΑΙΑ το άλλο λέω να ανοίξω και εγώ μαιευτήριο με το όνομα ΚΕΑΓ (ΚΟΠΕΛΙΑ ΕΛΑ ΑΜΕΣΩΣ ΓΕΝΝΑΣ), καλό εε;;;

εύχομαι Ριτάκι να βρεις αυτό που θες και πάνω απ'όλα όταν θα έρθει με το καλό αυτή η ώρα θα βλέπεις πως θα επιστρέφει σπίτι ο Γρηγοράκης και θα είσαι σίγουρη ότι έκανες τη σωστή επιλογή , όπως επίσης και κάθε μάνα που βλέπει να γυρνάει ευδιάθετο το παιδί της από τον παιδικό ή και να προσδοκάει να πάει στον παιδικό.

Δεν πρόλαβα όμως να ολοκληρώσω τη σκέψη μου σχετικά ΄με την πρόταση που έγραψα παραπάνω ότι θαύμαζα την ηρεμία του μικρό που καθότανε στο ρηλάξ και δεν ήθελα να πω πως η ηρεμία αυτή ήταν για περίπου μισή ωρίτσα και πως ήταν πολυτέλεια τότε γιατί τώρα ούτε 5 λεπτά δεν ηρεμεί το άτιμο.

Σουλίτσα σκέφτεσαι και εσύ να γράψεις τη μικρή παιδικό;

Α ετσι πες βρε Κικο!Τοτε κανα 20λεπτο καθοταν και ο δικος μου...καθοταν τροπος του λεγειν δλδ χτυπιοταν ασταματητα.

Ρε παιδια ολοι οι γνωστοι εχουν να μου λενε για τα ποδια του..πως τα κουνουσε ετσι..μιλαμε εβλεπες μικρα ποδαρακια στο ξαπλωτο να τρεχουν με χιλια...χαχα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Κικο εσυ που γεννησες?

Στο 4 **** ξενοδοχείο (εννοώ μαιευτήριο) ΙΑΣΩ. Τι να κάνω που ο γιατρός μου είναι εκεί και τον θεωρώ πολύ καλό επιστήμονα αλλιώς δεν θα το συζήταγα..

Μαργαρίτα μου ναι ετσι νομίζω !

Πιστευω οτι θα τα εχουμε καταφερει βεβαια μεχρι τοτε.Θα δείξει.

Παντως ενω γενικά είναι αρκετα καλός παιδικός συμφωνα με τα λεγομενα αλλων μαμαδων εχουν το θεμα του ωραριου οπως ειπα και επισης από οτι μου είπαν με το παραμικρό παίρνουν τηλ να πανε να τα παρουν .

Είνια χωριό μωρέ και δυστυχώς λειτουργούν ετσι.

Παντως το θεμα του ωραριου απο οτι ακουσα θα συζητηθει γιαιτ αν μια μαμα δουλευει πως θα σχολασει εκεινη την ωρα.

Μας αναγκαζουν δλδ και πάλι να ανακατέυουμε τις γιαγιαδες.

Διαφημίσεις

Κική μου σκέφτομαι να τη στείλω μετα τα Χριστούγεννα που θα εχει κλεισει τα 2,5 γιατι δεν τα περνουν νωρίτερα.

Πιστευω οτι αρκετα με τις γιαγιαδες .

Θα δουμε

Γιατί βρε Σουλίτσα δεν το σκέφτεσαι να συνεχίσεις με τις γιαγιάδες;

Και εγώ να πω την αλήθεια σκεφτόμουν για τον Σεπτέμβρη που μας έρχεται που θα είναι 27 μηνών αλλά λόγω εγκυμοσύνης λέω να το τραβήξω μέχρι του χρόνου τον Σεπτέμβρη για να μην κυκλοφορούν πολλές ιώσεις με το νέο μέλος στο σπίτι.

ακόμα δεν΄το έχω πει στους παππουδογιαγιάδες.χιχιχι. έ ρε γλέντια που θα έχουμε...

Aχα και εγω βρε Κικο αλλα δεν εχω καθολου καλη γνωμη για το Ιασω..με κουρασε αφανταστα.Οσο για τη σχεση τιμης-ποιοτητας...δραμα.

Θα προσπαθησω παντως στο επομενο να το αποφυγω.Θα μου πει ειπε οταν με το καλο ερθει η ωρα τι επιλογες θα εχουμε τοτε.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Aχα και εγω βρε Κικο αλλα δεν εχω καθολου καλη γνωμη για το Ιασω..με κουρασε αφανταστα.Οσο για τη σχεση τιμης-ποιοτητας...δραμα.

Θα προσπαθησω παντως στο επομενο να το αποφυγω.Θα μου πει ειπε οταν με το καλο ερθει η ωρα τι επιλογες θα εχουμε τοτε.

Να σου πω την αλήθεια μου Ριτάκι , αρκετό καιρό πριν μείνω έγκυος ψαχνόμουνα για να βρω γιατρό που είναι σε δημόσιο μαιευτήριο για να αποφύγω το ΙΑΣΩ δις αλλά ομολογώ όταν έμαθα πως είμαι έγκυος δεν μπορούσα να πάω να με δει άλλος γιατρός εκτός απο αυτόν που έχω μέχρι τώρα. Είναι λίγο δύσκολο για εμάς τις γυναίκες απαξ και εμπιστευτούμε έναν άνθρωπο και δε γυναικολόγο να τον αλλάξουμε μετά.

Εγω επειδη την επαθα νωριτερα απο την εγκυμοσυνη με εναν αλλο γιατρο που με εβγαλε του θανατα...δεν το συζητησα καν να ψαχτο για αλλον οταν τον βρηκα τον γιατρουλη μου.

Ουτε τωρα το συζηταω, απλα του εκανα κουβεντα για τα μαιευτηρια για να εχει υποψιν του οτι θα προτιμουσα κατι αλλο.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...