Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Ναι ισχύει, παίζουν πολλά και το μυαλό τρελαίνεται.. Σε ευχαριστώ που παρέθεσες τη δική σου εμπειρία. Εγώ είχα το απλό της … blue. Έχω διαβάσει και σε ξένα φόρουμ τρελλα σκηνικά με τα τεστ για αυτό επιμένουν όλοι να μην τα κάνουμε και να περιμένουμε μόνο τη χοριακή. Αύριο λοιπόν θα λυθεί το μυστήριο.. ❤️

κ γω το λεω γιατι πραγματικα δεν ηταν οτι πηρα μια χοριακη 50μοναδες ξερω γω. ηταν πολυ μεγαλη. δηλαδη πραγματικα δεν αιτιολογειται να μην δειξει ενα τεστ. και να ηταν και παλια η ληγμενα, να πω παει στο καλο. αλλα τα ειχα παρει εκεινη τη μερα. κι αντιστοιχα βεβαια μου χει τυχει να δω θετικο τεστ στην 7η μερα και 9η να εχω χοριακη 150. δηλαδη να την εχει ανιχνευσει γυρω στο 70. γι αυτο σου λεω μονο η χοριακη ειναι η απαντηση. υπομονη σημερα κι αυριο πηγαινε πρωι πρωι κ παρακαλεσε να σε ενημερωσουν οσο πιο συντομα. μην μενεις σε αναμμενα καρβουνα. ειναι ανυποφορη η αναμονη το ξερουμε ολες.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ελενη μου ευχομαι να ξεπεραστη γρηγορα το προβλημα που εχει το μωρακι σου.

Νατασα περαστικα σου κανενα σιροπακι πήρες?

κωνκων δεν τρωει μοσχαρακι ο γαμπρος μας?....ουτε και η νυφη σου :confused::confused:

μονο σε μορφη κιμα το θελει, την κανω μπιφτεκακια, γιουβαρλακια, μακαρονια με κιμα και παστιτσιο

Γειά σας κι από μας.

Περαστικά σε αρρωστούληδες μαμάδες και παιδάκια. Αυτός ο καιρός μας έχει τρελάνει. Δεν ξέρουμε τι να φορέσουμε πια! Εκεί την πατάμε οι περισσότεροι!

Εμείς συνεχίζουμε να τρώμε επιλεκτικά το μεσημεριανό μας, χτες πχ δεν ήθελε να φάει το ψαράκι του και ζητούσε να φάει φασολάκια κι έτσι έπραξα ανάλογα!

Vatraxaki μου μ' ένα πόνο!!!!!!!! Αντε και ο μικρούλης σου θα είναι αγκαλίτσα σου σε λίγο!!!!!!!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

κωνκων δεν τρωει μοσχαρακι ο γαμπρος μας?....ουτε και η νυφη σου :confused::confused:

μονο σε μορφη κιμα το θελει, την κανω μπιφτεκακια, γιουβαρλακια, μακαρονια με κιμα και παστιτσιο

Το τρώει το μοσχαράκι απλά να είναι με μακαρόνια ή πατατες ή διαφορα λαχανικά. Τα μπιφτέκια δεν τα τρώει καθόλου.

Διαφημίσεις

Κοριτσια για τη μυξα που λετε του Γρηγορη περσυ παντα του κρατουσε 10 μερες.

Ποτε δε μας εχει τυχει λιγοτερο.

Οποτε καντε υπομονη,πολυ ορο,οτριζαλιν κανα σιροπι αν ειναι πηχτη και αν δειτε και παρασυνεχιζει ελεγξτε τα αυτια.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Πηγαμε Ιωαννα παρεα με τον Γρηγορη τωρα για να δω και την αποσταση σε εναν παιδικο, να ριξω μια ματια. και καλα να ζητησω τα στοιχεια για να κλεισω ραντεβου.

Εκ πρωτη οψεως μου φανηκε ο καλυτερος απο οσους εχω δει.Εκλεισα ραντεβου για τη Δευτερα να παω να μιλησουμε.

Μωρε θελω να εινα και λιγο κοντα μου να μπορει καποιος να πεταχτει να τον παρει αν τυχει κατι διοτι ουτε εγω οδηγω ,ουτε η μανα μου και ο Τηλεμαχος γυρναει ολη την Αθηνα καθημερινα δε ξερεις που θα βρισκεται.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Nα'μαι και εγώ , απο το πρωί κ#$% δεν έχω στρώσει σήμερα με τις δουλειές.

Βατραχάκι κοπέλα μου τι ωραία πράγματα διάβασα, άντε με το καλό βρε κοπέλα μου και σύντομα να έχεις τον 2ο άγγελο αγκαλίτσα σου.

Τι όμορφες στιγμές ΄που είναι αυτές χριστέ μου...

Νατασούλα περαστικά σου βρε κοπέλα μου. Σε γυναικολόγο και εσύ ετοιμάζεσαι να πας διαβάζω και κάτι μου λέει ότι το 2011 μπορεί να γίνει 2010.χιχιχιχχι

Ελενίτσα μου , σε καταλαβαίνω βρε κοπέλα μου που στεναχωριέσαι με τον μικρούλη σου , λογικό είναι , εδώ εμάς που έχουν γίνει κοτζάμ αντράκια και αν δεν φάνε μια μέρα μιας πιάνει η καρδιά μας , πόσο μάλλον εσένα που είναι μωράκι ακόμα. Θα υπάρχει λύση στο πρόβλημά σας, δεν υπάρχει περίπτωση και μετά θα ηρεμήσετε όλοι με το καλό. Να ακολουθείς τις συμβουλές του γιατρού σου και μακάρι να βελτιωθεί σύντομα η κάτασταση.

Μαελένη δώσε στο μικρό ότι τρώει το παιδί και ότι τον ευχαριστεί.

Βικάκι η ΜΑΝΚΕΝ ΦΩΤΕΙΝΗ έτοιμη για τις ΣΤΑΡ ΕΛΛΑΣ 2027

κωνκωνάκι ξεκούραση και πάλι ξεκούραση

Πετρούλα πως είναι ο Αναστάσακος;

Σουλίτσα περαστικά και στην Ανδρεάννα

Ριτάκι μίλησες με το Μαράκι;

Ευάκι άντε και είσαι εσύ η επόμενη.

Ιωαννίτσα μια χαρά και ο Χρηστάκος .

εμείς ξυπνήσαμε πάλι από τις 630 η ώρα λόγω βήχα αλλά είναι ελάχιστα καλύτερα ο μικρός. Εγώ που έκλεισα μια βδομάδα πλέον και η μύτη δε λέει ακόμα να συνέλθει και μου έχει σπάσει τα νεύρα.

Επεξεργάστηκαν by kiko

Κίκο μου δεν ξέρεις πόσο θέλω να περάσει γρήγορα ο καιρός!!!!

Αγωνιώ!!!!

δεν εμεινε και πολυ

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

ειναι βασικο να ειναι κοντα ριτακι ..γιατι και εγω δεν οδηγω αλλα το θετικο σε εμας ειναι οτι με ενα ταξακι σε λιγοτερο απο 5 λεπτα εισαι εκει

πρεπει να κατσεις να βαλεις κατω ολες τις προυποθεσεις που θελεις να εχει ο σταθμος για να ξερεις τι ζητας ..

Για μας ηταν

καθαριοτητα

εξ.χωροι

αναλογια δασκαλων -μαθητων

μικρος παιδικος

κοντινη αποσταση απο σπιτι

τωρα αρκετοι σταθμοι εχουν και παιδιατρους - ψυχολογους -κολυμβητηριο αλλα για εμας αυτα δεν ηταν μεσα στα κριτηρια μας..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...