Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Ναι ισχύει, παίζουν πολλά και το μυαλό τρελαίνεται.. Σε ευχαριστώ που παρέθεσες τη δική σου εμπειρία. Εγώ είχα το απλό της … blue. Έχω διαβάσει και σε ξένα φόρουμ τρελλα σκηνικά με τα τεστ για αυτό επιμένουν όλοι να μην τα κάνουμε και να περιμένουμε μόνο τη χοριακή. Αύριο λοιπόν θα λυθεί το μυστήριο.. ❤️

κ γω το λεω γιατι πραγματικα δεν ηταν οτι πηρα μια χοριακη 50μοναδες ξερω γω. ηταν πολυ μεγαλη. δηλαδη πραγματικα δεν αιτιολογειται να μην δειξει ενα τεστ. και να ηταν και παλια η ληγμενα, να πω παει στο καλο. αλλα τα ειχα παρει εκεινη τη μερα. κι αντιστοιχα βεβαια μου χει τυχει να δω θετικο τεστ στην 7η μερα και 9η να εχω χοριακη 150. δηλαδη να την εχει ανιχνευσει γυρω στο 70. γι αυτο σου λεω μονο η χοριακη ειναι η απαντηση. υπομονη σημερα κι αυριο πηγαινε πρωι πρωι κ παρακαλεσε να σε ενημερωσουν οσο πιο συντομα. μην μενεις σε αναμμενα καρβουνα. ειναι ανυποφορη η αναμονη το ξερουμε ολες.

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

με πηρε τηλ

εχει 4 διαστολη αλλα δεν εχει ακομα συσπασεις.

θα την ξανα κανουν καρδιοτοκογραφημα και μαλλον θα γυρισει σπιτι σε λιγο

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα!

Εγω ειμαι χαλια! Βηχω σα ζωο... Αφου με βλεπει ο κοσμος και με αποφευγει. Θα κανω απογευματινο τουρ στους γιατρους σημερα. Κανονισα και γυναικολογο (εχω να παω πανω απο 1,5 χρονο) και παθολογο. Το μονο καλο ειναι οτι θα φυγω νωριτερα, για να προλαβω να ειμαι στις 4 στο Κολωνακι... Αυτα... Κατα τα αλλα ο Σωτηρης συνεχιζει με ενα ελαφρυ βηχαλακι και αρκετη μυξα, που τον δυσκολευει να κοιμηθει τη νυχτα γιατι μπουκωνει. Κατα τις 3 παλι αναγκαστηκα να του βαλω οτριβιν, γιατι πλεον εκλαιγε. Ηταν αδυνατο να κοιμηθει. Και δεν το θελω αυτο το κωλοοτριβιν καθολου.... Το μονο καλο της υποθεσης ειναι οτι πλεον φυσαει τη μυτη του κανονικα και το χαιρεται κιολα! Καθρεφτιζεται και σκαει στα γελια οταν πεφτει η μυξα! Σας εφτιαξα πρωι πρωι με την περιγραφη μου, δεν μπορειτε να πειτε!:D

Βατραχακι αντε καλε! Θα γεννησουμε ολες μαζι!!!

Ελενακι μου δεν ξερω κι εγω τι να σου πω... Παντως το γεγονος οτι ειναι ευδιαθετος ειναι καλο, σημαινει οτι δεν ποναει...

Απο το Μαρακι ειχαμε κανενα νεο?

Ιωαννα τελειος ο Χρηστακης. Πρεπει να ειναι ακριβως στα ιδια κυβικα με τον Σωτηρη. Την αλλη εβδομαδα θα τον παω κι εγω για εμβολιο και θα σου πω! Και μην τον ξαναπεις χοντρουλη! Μια χαρα ειναι!

Βικυ ειναι απιστευτη η Φωτεινουλα! Μανεκεν παιδι μου! Παιζει με τον φακο!!!

κωνκων τα ιδια θα σου πω κι εγω! Προσπαθησε να ξεκουραστεις οσο μπορεις.. Ασε τις δουλειες, βαλε ενα ντιβιντι στο παιδι και ξαπλωσε κι εσυ...

t7fQp3.png

ana08 πολυ μ'αρεσε το

Βηχω σα ζωο...
καλε πως βηχει το ζωο?χαχαχα

περαστικα βρε αγαπη μου και στους δυο σας.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Νατάσα μου περαστικά και σε σενα και στο ζουζουνακι σου.

Και η Ανδρεάνα έχει ακόμα αρκετή μύξα, αυτή τη φορά κρατησε πολύ .

Βρε το μπομπιράκι της φιλιώς γαντζώθηκε στην κοιλίτσα της μανούλας του !(χα χα)

Διαφημίσεις

ana08 πολυ μ'αρεσε το καλε πως βηχει το ζωο?χαχαχα

περαστικα βρε αγαπη μου και στους δυο σας.

Αχ μωρε Βικακι τροπος του λεγειν! Και η αληθεια ειναι οτι τα ερημα τα ζωα δε βηχουν! χαχαχαχχαχαχχαχ

Ευχαριστουμε για τα περαστικα!

t7fQp3.png

Stone μου του βαζω, πως δεν του βαζω... Πολυ μυξα ομως ρε παιδι μου, ατελειωτη!

Σουλα η μικρη απο ποτε ειναι ετσι?

Παντως κοριτσια εγω το πιστευω! Θα γεννησει πολυ γρηγορα το Βατραχακι μας! Εγω εκανα 3 διαστολη μετα απο 15 ωρες πονου! Τοσο καλα! Παντως οντως, καλοπερναει ο μπεμπαρος μεσα στην κοιλια της μαμας του! Γιατι να θελει να βγει??? χαχαχαχα

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Κωνκων πατσιτσακι του δοκιμασες να φαει;;Ετσι θα φαει και μοσχαρακι

Ναι του δίνω και παστίτσιο, αν είμαι καλά αυριο θα φτιάξω. Σήμερα κοτοσουπα.... ούτε να τη φτύσει, ελπίζω το απόγευμα που θα είναι πεινασμένος να φάει. Ο μικρός πώς είναι?

ana μου περαστικά σας!

Αντε Vatraxaki μου κουράγιο! Με ενα πόνο!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...