Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Ναι ισχύει, παίζουν πολλά και το μυαλό τρελαίνεται.. Σε ευχαριστώ που παρέθεσες τη δική σου εμπειρία. Εγώ είχα το απλό της … blue. Έχω διαβάσει και σε ξένα φόρουμ τρελλα σκηνικά με τα τεστ για αυτό επιμένουν όλοι να μην τα κάνουμε και να περιμένουμε μόνο τη χοριακή. Αύριο λοιπόν θα λυθεί το μυστήριο.. ❤️

κ γω το λεω γιατι πραγματικα δεν ηταν οτι πηρα μια χοριακη 50μοναδες ξερω γω. ηταν πολυ μεγαλη. δηλαδη πραγματικα δεν αιτιολογειται να μην δειξει ενα τεστ. και να ηταν και παλια η ληγμενα, να πω παει στο καλο. αλλα τα ειχα παρει εκεινη τη μερα. κι αντιστοιχα βεβαια μου χει τυχει να δω θετικο τεστ στην 7η μερα και 9η να εχω χοριακη 150. δηλαδη να την εχει ανιχνευσει γυρω στο 70. γι αυτο σου λεω μονο η χοριακη ειναι η απαντηση. υπομονη σημερα κι αυριο πηγαινε πρωι πρωι κ παρακαλεσε να σε ενημερωσουν οσο πιο συντομα. μην μενεις σε αναμμενα καρβουνα. ειναι ανυποφορη η αναμονη το ξερουμε ολες.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

ελατεεεεε που ειστε?

αχ θα σκασω,να παρω το βατραχι τηλ????

ριτα μιλησες με την μαρια μας?

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Συμπεθέρα μις φωτογένεια την βλέπω την νυφούλα μου:D.

μις....μη τα συζητας θα ειναι.ετσι οπως κρατιεται και στα κιλα σε κατηγορια φτερου θα την στειλω για μις πανεμορφη ταπα(γιατι απο υψος δεν το βλεπω....)παντως ειναι ψωνιο.η αδελφη μου εχει κατι φωτογραφιες στο φβ πατε να τις δειτε.νομιζω εχει και αυτη που ειναι με ποστιζ(ετσι τα λενε?)

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Βικυ φωτομοντελο η Φωτεινούλα μας..Εχει αυτογνωσια το κοριτσι!!

Εγω πιστευω οτι η Φιλιω μας θα μεινει σημερα και μεχρι το απόγευμα θα το εχει ξεπεταξει το γιαβρι..Πωπω τι ωραιες στιγμες..

Κανε της ενα τηλεφωνακι κατα τις 11

Κωνκων πατσιτσακι του δοκιμασες να φαει;;Ετσι θα φαει και μοσχαρακι

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Βικάκι μου και εγώ όλο το τηλέφωνο κοιτάω.

Θα μας ενημερώσει μωρέ όταν θα εχει νεα.Υπομονή θα περιμένουμε.

Οσο για την κουκλίτσα σου τι να πω???

Το παιδάκι σου "το'χει".

Είδες μωρέ πως μας τρελαίνουν με αυτα που κάνουν ?

μις....μη τα συζητας θα ειναι.ετσι οπως κρατιεται και στα κιλα σε κατηγορια φτερου θα την στειλω για μις πανεμορφη ταπα(γιατι απο υψος δεν το βλεπω....)παντως ειναι ψωνιο.η αδελφη μου εχει κατι φωτογραφιες στο φβ πατε να τις δειτε.νομιζω εχει και αυτη που ειναι με ποστιζ(ετσι τα λενε?)

Φιλενάδα μην ξεχάσεις να με ενημερώσεις οτνα θα γίνει ο διαγωνισμός για την "μις τάπα" να στείλω και την κόρη μου!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Άσχημη μέρα ξημέρωσε βρε κορίτσια.Σοκαρίστηκα με αυτό που άκουσσα για το Μαράκι μας.Ας εχηθούμε καλό παράδεισο στο παληκάρι που έφυγε τόσο νωρίς και κουράγιο στην αδελφή της Μαρίας να αντέξει αυτήν την απώλεια.Είναι τόσο δύσκολο για αυτά τα παιδάκια και την μανούλα τους.Δεν ξέρω τι άλλο να πώ!!!!

Κρίμα!!!!!!!!

Μαράκι μου βοήθησε όσο μπορείς την αδελφούλα σου, αν και δεν νομίζω ότι αυτή τη στιγμή θα τη βοηθήσει οτιδήποτε.

Βατραχάκι μου αντε κοπέλα μου και με ένα πόνο.Μακάρι αυτή τη στιγμή που μιλάμε να κρατάς στα χέρια σου το νέο σας μπεμπέ!!!!!!!Σε σκεφτόμαστε και είμαστε μαζί σου!!!!

Φιλάκια σε όλες.

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον...

Α και κατι αλλο..Βρε Ελενη μη σας παει κατευθειαν σε γαλα για την αλλεργια.

Ενταξει θεωρητικα συνυπαρχει ισως αλλεργια με παλλινδρομηση.Αλλα που το ξερει σιγουρα οτι εχει αλλεργια?Οι τροφες θα μπορουσαν να του επιβαρυνουν τις γουλιες και στην απλη παλλινδρομηση ...

Εχει αιμα στα κακα?εξανθηματα ή εκζεμα?

Αυτό ελπίζω και εγώ Ρίτα γιατί μέχρι στιγμής δεν έχει τίποτα... και η γαστρεντερολόγος στο θέμα θηλασμός είναι...κέρβερος...χθες που μιλήσαμε μου είπε ούτε να σκεφτείς να σταματήσεις...Την πήρα τώρα πάλι και μου είπε να του δώσω επαντορέν τρεις φορές την ημέρα και νερο στο ενδιάμεσο για να τον διατηρήσω ενυδατωμένο...

Αχ θα σκάσω... και ο καλός μας κάνει κατι χαμόγελα... άλλο πράγμα. τουλάχιστον δεν είναι κακόκεφος...

:D:D:D καλά καλέ πως το "ρίχνεις" έτσι το παιδί;;;;:D:D:D:D Ποτέ δεν ξέρεις...;)

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

Πετρούλα μου 85 cm είναι η δικιά μου.Μας περάσατε καλε!!!!

εμεις την τελευταια φορα πριν κανα μηνα ηταν 85,5 νομιζω

:D:D:D καλά καλέ πως το "ρίχνεις" έτσι το παιδί;;;;:D:D:D:D Ποτέ δεν ξέρεις...;)

καλε απο που να μοιασει το παιδι για να γινει ψηλο?

εστειλα μηνυμα στο βατραχακι

Γενναει καλε φαινεται!!ωραια!!!!!!!!

Βικακι η Φωτεινη εγω σου λεω θα γινει κορμαρα!Κατσε και θα δεις!

Με το Μαρακι δε μιλησα θα την παρω λιγο αργοτερα που θα εχω χρονο.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...