Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Ναι ισχύει, παίζουν πολλά και το μυαλό τρελαίνεται.. Σε ευχαριστώ που παρέθεσες τη δική σου εμπειρία. Εγώ είχα το απλό της … blue. Έχω διαβάσει και σε ξένα φόρουμ τρελλα σκηνικά με τα τεστ για αυτό επιμένουν όλοι να μην τα κάνουμε και να περιμένουμε μόνο τη χοριακή. Αύριο λοιπόν θα λυθεί το μυστήριο.. ❤️

κ γω το λεω γιατι πραγματικα δεν ηταν οτι πηρα μια χοριακη 50μοναδες ξερω γω. ηταν πολυ μεγαλη. δηλαδη πραγματικα δεν αιτιολογειται να μην δειξει ενα τεστ. και να ηταν και παλια η ληγμενα, να πω παει στο καλο. αλλα τα ειχα παρει εκεινη τη μερα. κι αντιστοιχα βεβαια μου χει τυχει να δω θετικο τεστ στην 7η μερα και 9η να εχω χοριακη 150. δηλαδη να την εχει ανιχνευσει γυρω στο 70. γι αυτο σου λεω μονο η χοριακη ειναι η απαντηση. υπομονη σημερα κι αυριο πηγαινε πρωι πρωι κ παρακαλεσε να σε ενημερωσουν οσο πιο συντομα. μην μενεις σε αναμμενα καρβουνα. ειναι ανυποφορη η αναμονη το ξερουμε ολες.

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

παω να παρω κανα γαλα και χαρτια που δεν εχουμε στο γραφειο και ερχομαι να σας πω τι εκανε χθες η φωτεινη

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ κοριτσια αν εξαιρεσεις τον Ανασταση ,τον Γρηγορη τον Σωτο και τον Χρηστο ολα τα αλλα μωρα μας ειναι αδυνατουτσικα και αγχωνομαι ...

Χθες το σκατουλι εφαγε ενα πιατο σουφλε ..καθοταν και φωναζε κατω απο το φουρνο για να φαει ..Δεν θελω να τρωει ομως κρεμες γαλακτος..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημέρα κορίτσια μου.

vatraxaki περιμένουμεεεεεεεεεεεε!!!

Ιωάννα μου αψογο τον βρίσκω τον γιόκα σου .Μπράβο σας.

Ντινάκι μου πρόσεχε κοριτσάρα μου !!!!Δύσκολο να είσαι μόνη σου το ξέρω αλλα πρόσεχε

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια...

Είμαι να σκασω... δεν τρώει καθόλου ο μικρός και το κακό είναι ότι δεν πολυβρέχει και τις πάνες του....:(:(:(:( Η καλλιέργεια είναι αρνητική (μόλις μίλησα με τη μικροβιολόγο) οπότε μάλλον είναι οισοφαγίτιδα...:(:(:(

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Αρε Ελένη γμτ..Και τι να δωσεις σε ενα βρεφος ρε παιδι μου να το ξεπερασει, ποναει αραγε η οισοφαγητιδα;;

Ιωαννα μην αγχωνεσαι, απλά αυτο που κανω εγω - εφοσον τρώει απ'όλα- ειναι να του δινω τροφες που δεν ειναι τοσο παχυντικες και λιπαρες. Τωρα αν ενα παιδακι δεν τρωει απο όλες τις τροφες λογικο ειναι να του δωσουμε οτι του αρεσει προκειμενου να φαει και αυτο το λίγο.

Αυτο που παρατηρω σε σχεση με τα ανιψια μου ειναι απο νωρις πρεπει να μπει ενα προγραμμα στη σωστη διατροφη..Ο ανιψιος μου ηταν ο πρωτος και ολοι χαίρονταν ποσο πολύ ετρωγε και απο όλες τις τροφες, μεγαλωνε κανονικος, τωρα η αδερφη μου του κανει διαιτα για να τον κρατησει σε κανονικα επιπεδα, ειναι λαιμαργουλης ο καημενος αν και ολη μερα τρεχει σε δραστηριοτητες.

Το εχει συστησει η παιδιατρος

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλημερα

Ξεκινω απο την deleni γιατι ειμαι λιγο ευαισθητη σε αυτο το θεμα...

Να σου πω Ελενιτσα κλαιει αν πας να του δωσεις?Κανει τον κορμο του προς τα πισω?

Αν ειναι οισοφαγιτιδα πρεπει να δοκιμασεις σιροπακι αμεσα νομζω.Για ρωτα την παιδογαστρεντερολογο.Αλλά να θυμασαι κανενα αλλο γαλα δεν θα του κανει καλυτερα απο το μητρικο.Δε θελω να σε φορτισω απλα στο λεω γιατι και εγω σε αντιστοιχη φαση καπως ετσι την πατησα..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

ελενιτσα μου αν δεν θελει να φαει πως θα βρεξει τις πανες?στην ηλικια σας η φωτεινη επινε 60 με 80 μλ γαλα.το νεοκειτ που ειπες χθες ειναι απαισιο και κανει και 55,60 τα 400 γρ.αλλα απο τοτε που το σταματησαμε εκοψε και το γαλα.τωρα ξεκινησε δειλα δειλα λιγο να το ζηταει

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

χθες πηγαμε σε μια φιλη μου και ηταν εκει ο αρραβωνιαστικος της.δεν τον ειχε ξανα δει οποτε καθοταν σε μια γωνια στον καναπε και εβλεπε το dvd του αρραβωνα.οταν σηκωθηκε ο μπαμπης και πηρε την φωτογραφικη,σηκωνεται και η μικρη και αρχιζει να στηνεται,μια στον καναπε μια στον καθρεφτη,να ανεμιζει το μαλλι της να γυρναει πλαγια και να κοιταει τον φακο.μιλαμε για πολυ μεγαλο ψωνιο.και μολις γυρισαμε στο σπιτι πηγε στον καθρεφτη και κοιταζοταν με τις ωρες.

Καλημερα και στις υπολοιπες!!

Ιωαννα μια χαρα ειναι ο ο μικρος, εγω στο εχω πει.Αγχωνεσαι τζαμπα!Να λεμε και δοξα το Θεο που εχουν ορεξη.Εξαλλου ειναι και τοσο κινητικα που τι να τους μεινει?

κων κων μου πολυ σε σκεφτομαι μονη σου και εγκυο...τι να σου πω?Ξεκουρασου οσο μπορεις οταν λειπει.

Εμες το εχουμε παρακανει.Εχθες πηγαμε παλι παιδοτοπο γιατι ειχε κρυο για εξω μαζι με τα 2 παιδακια φιλους του Γρηγορη.Ειδκα για το 4χρονο αγορακι της φιλης μου ο Γρηγορης κοβει φλεβες.Αγκαλιασμενα πηγαιναν μεσα στα παιχνδια...ηταν τοσο γλυκα..!Να τα δειτε πως μιλουσαν και συννενοουνταν, ειχα τρελαθει.Μετα πηγαμε σε μια ψησταρια και γυρισαμε κατα τις 11.Ξεσαλωσε παλι!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Α και κατι αλλο..Βρε Ελενη μη σας παει κατευθειαν σε γαλα για την αλλεργια.

Ενταξει θεωρητικα συνυπαρχει ισως αλλεργια με παλλινδρομηση.Αλλα που το ξερει σιγουρα οτι εχει αλλεργια?Οι τροφες θα μπορουσαν να του επιβαρυνουν τις γουλιες και στην απλη παλλινδρομηση ...

Εχει αιμα στα κακα?εξανθηματα ή εκζεμα?

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

deleni μου ελπίζω να μην έχει τίποτα το παιδί και να του ξαναέρθει η όρεξη.

joa μου τον μικρό τον έχω σπίτι. Απο Δευτέρα ανοίγουν τα σχολεία.

Οσο για το φαϊ ο Κωνσταντίνος είναι στη φάση μακαρόνια με οτιδήποτε. Χτυπάει 2 πιάτα στη καθησιά. Εχουμε πήξει στο μακαρόνι. Του δίνω ότι τρώει, δοκιμάζω διάφορα αλλά δεν τα θέλει.

Συμπεθέρα μις φωτογένεια την βλέπω την νυφούλα μου:D.

Αχ κοριτσάκια μου θα περιμένω το μεσημέρι για ξεκούραση τώρα... Πρέπει να πάμε και για ψωμί, ελπίζω να είναι ήσυχος!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...