Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το στομάχι επειδή τώρα είναι πιο ευαίσθητο θα σε πονούσε από κάποιο φάρμακο λογικά. Ε βραστή πατάτα , φρυγανιές απλές όχι μαύρες πολυσπορες κτλ , φιδέ , ριζακι για σούπα , κοτόπουλο χωρίς μπαχαρικά . Γενικα φρόντισε όταν περνεις κάποιο φάρμακο να έχεις φάει κάτι ελαφρύ. 

Γενικά τώρα απέφευγε να τρως απέξω απέφευγε να τρως βαριά φαγητά όχι ωμά λαχανικά όλα τα ωμά γενικά ανακατεύουν συνήθως Κ είναι δύσκολα στην πέψη 

Ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ κατατοπιστική! Επίσης να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις! Από χθες νιώθω ένα ποναλακι κάτω αριστερά.Λογικα είναι από το έντερο;;

1 hour ago, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ έχω ένα κουτί arvekap ανοιγμένο γιατί είχα χρησιμοποιήσει μια αμπούλα.Ειμαι όμως Ηράκλειο Κρήτης 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

ana μου :lol::lol::lol: sorry κιόλας, αλλά σαν ανέκδοτο μου φάνηκε. Αν έλεγε ο δικός μου έστω και 5 λέξεις θα ήμουν ευχαριστημένη! Η παιδίατρος μας έλεγε να έχει πει 2 λέξεις στον χρόνο και επέμενε σ'αυτό, απο τότε δεν το έχουμε συζητήσει ξανά. Καταλαβαίνει τα πάντα και ότι θέλει μου το δείχνει και το καταλαβαίνω αμέσως ίσως θα πρέπει να τον αφήσω να ζοριστεί λιγάκι σε αυτό που μου δείχνει μπάς και το πεί. Οσο για κληρονομικότητα η μαμά μου μίλησε στα 5 της και ο αδερφός μου στα 2,5 οπότε έχουμε μέλλον ακόμα.:D

κωνκων καταρχην εχετε κι εσεις κληρονομικοτητα, αρα λογικο! Κατα δευτερον και ο Σωτηρς που λεω οτι λεει 10 λεξεις, δε σημαινει οτι τις επαναλβανει ολη μερα! Ας πουμε τον τελευταιο καιρο οταν βγαινουμε εξω τον ρωταω που παμε Σωτηρη, μουγκα ο Σωτηρης! Πιο παλια ελεγε ατα, τωρα δε γουσταρει!:D Αμα του πω παμε ατα ομως παιρνει τα κλειδια να φυγει! Τη λεξη την ξερει, την εχει κατακτησει! Ασχετο που δεν τη λεει τον τελευταιο καιρο! Με αυτη τη λογικη μετραω δεκα λεξεις! Η ας πουμε οταν θελει τοστ, λεει τοθ! Αμα βαριεται ομως, παει και χτυπιεται μπροστα στο ψυγειο! Του λεω δεκα φορες "τι θες? Δεν καταλαβαινω. Θες τοστ?" Αμα συνεχιζω να κανω πως δεν καταλαβαινω, τοτε θα μου πει "ΤΟΘ" με νευρα, σαν να λεει "Μας επρηξες ρε μανα, αφου ξερεις τι θελω, πρεπει να στο πω κιολας???":D:D:D

t7fQp3.png

βατραχουλίνα μου μάλλον θα τα κάνω εκεί.

Μηνιγγίτιδας και ανεμοβλογιάς ποιά έχει κάνει; Αυτά μου είπε πως τα γράφει το ΙΚΑ

λοιπον εμεις εχουμε να κανουμε το

Infanrix hexa την 4 δοση

του πνευμονιοκοκου prevenar 20 μηνων

και μολις γεννησω της ανεμοβλογιας και το mmr

ρε κοριτσια το meningitec μου λεει 13-14 χρονων την τριτη δοση εσας τι λεει;μιπως ηθελε να γραψει μηνων;

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Eva μου τι είναι αυτά που διαβάζω!!!!! Μπράβο στη Ραφαέλα! Μακάρι να συνεχίσετε έτσι!

Πες μου λίγο πως την κοιμησες στο μεγάλο κρεβάτι;;; Περιμένω οδηγίες γιατί έχω καταγχωθεί πως θα τα καταφέρω όταν θα έρθει το δεύτερο μωρό να κοιμίζω την Αναστασία στο μεγάλο κρεβάτι χωρίς κάγκελα.....

Λοιπόν κοριτσάκι μου, χθες πήγαμε με τον άντρα μου να πάρουμε από το Jumbo

στήριγμα για το κρεβάτι αλλά για το λόγο ότι το στρώμα είναι χωνευτό τα στηρίγματα δεν έμπαιναν. λοιπόν πήγα και εγώ στο Ικεα πήρα 3 μαξιλάρια και βάζω ένα αριστερά ένα δεξιά και ένα πίσω από το κεφαλάκι της , της αρέσει βέβαια να κοιμάται και να έχει γύρω της μαξιλάρια.Βέβαια και το κρεβάτι που έχω είναι αρκετά μεγάλο και φαρδύ και έτσι βολέυτηκε μια χαρά.Βέβαια να σου πώ σήμερα σαν πρώτο βράδυ δεν κοιμήθηκα για να πηγαίνω να την βλέπω συνέχεια αλλά Deleni μου ήταν πολύ βολεμένη και της φαινόταν κιόλας. Πάντως στην κούνια της δεν κοιμόταν έτσι.Οπότε μέχρι να γεννήσω δεν βλέπω την Ραφαέλα να ξανακοιμάται στην κούνια της!!!!!

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Διαφημίσεις

Σκ@τ@ κοριτσια...39,1 με πονσταν...

Μιλησα με παθολογο μαλλον η γουρουνγριπη ειναι..τι θα κανω ρε γμτ ουτε εγω δε μπορω να παω να δω το παιδι..

ριτα μου πως ειναι τοσο σιγουρος απο τηλ;γιατι δεν πατε να κανετε μια εξεταση;

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Μιλησα με παθολογο μαλλον η γουρουνγριπη ειναι..τι θα κανω ρε γμτ ουτε εγω δε μπορω να παω να δω το παιδι..

Ριτάκι μου τι είναι αυτά που διαβάζω??? Από που βγάζεις αυτό το συμπέρασμα????

Αν είναι όμως έτσι πρέπει να είστε σε καραντίνα.Τι να πώ βρε παιδί μου κουράγιο!!!!:(

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Συνεχιζω ακαθεκτη, αν και πηζω! Ειμαι multi task τυπος!!!:D:D:D

Ευα να τις χαιρομαστε βρε!!!!

Σαρδελακι τις 5 φοραει και ο Σωτηρης παρα πολυ καιρο τωρα! Την προηγουμενη εβδομαδα τουλαχιστον αυτες ηταν σιγουρα σε προσφορα! Εμεις πηραμε 3 πακετα των 50! Πανες ξανα απο το νεο χρονο!

Ριτακι υπομονη! Το παιδι απο μακρια, εννοειται! Ειναι πιθανο να εχεις κολλησει κι εσυ... Μην πανικοβαλλεσαι, ειναι απλα μια γριπη, αυτο να σκεφτεσαι! Θα κανει τον κυκλο της και θα περασει! Ο αντρας σου καπνιζει? Για τον πυρετο δοκιμασε και καμια κομπρεσα... Εμενα ειναι ο μπαμπας μου χαλια και εχουμε αγχωθει παρα πολυ! Πυρετο δεν εχει, αλλα ποναει ολοκληρος και εχει ολα τα αλλα συμπτωματα. Και ειναι και 62 χρονων, και ειναι και βαρβατος καπνιστης και μυαλο δεν εχει, σηκωθηκε και πηγε στη δουλεια... Ας ελπισουμε οτι τον κολλησε ο Σωτηρης και οτι δεν ειναι καινουρια ιωση αυτη, γιατι δε θα αντεξω να ξανακρεβατωθουμε ολοι...

t7fQp3.png

λοιπον εμεις εχουμε να κανουμε το

Infanrix hexa την 4 δοση

του πνευμονιοκοκου prevenar 20 μηνων

και μολις γεννησω της ανεμοβλογιας και το mmr

ρε κοριτσια το meningitec μου λεει 13-14 χρονων την τριτη δοση εσας τι λεει;μιπως ηθελε να γραψει μηνων;

βατραχουλίνα κι εμείς μετά τις γιορτές θα κάνουμε την 4η δόση infanrix...πνευμονιόκοκο έχουμε κάνει 2 δόσεις και 2 ετών θα κάνουμε την 3η. Μηνιγγίτιδα δεν έχουμε κάνει καμία δόση ακόμη...αλλά ο γιατρός χθες μου είπε ότι ανάμεσα στα 2 μηνών με 2 χρονών πρέπει να γίνει οπωσδήποτε!

m57Zp2.png

Ρίτα μου δεν πατε καλύτερα να κάνει εξετάσεις ο καλός σου για να είστε σίγουροι? Το παιδί είναι στη πεθερά σου? Κουράγιο ευχομαι να είναι μια απλή ίωση και περάσει γρήγορα.

Διαφημίσεις

μoy ειπε οτι εχει καποια συγκεκριμενα γνωρισματα η γουρουνογριπη εναντι της κοινης ..

Τεσπα θα ερθει σε μιση ωρα να τον δει και να μας δωσει οδηγιες τι θα κανουμε..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ρίτα αν συνεχίσει 3η μέρα πυρετό πρέπει να πάτε να κάνετε το τεστ νομίζω... για να είστε σίγουροι.... όσο για τον Γρηγοράκη μην ανησυχείς δεν θα κακοπεράσει καθόλου στους παππούδες ;) και εννοείται οτι προέχει η ασφάλεια του...

Εύα μου όταν τη βάζεις για ύπνο πριν κοιμηθεί δεν κατεβαίνει απο το κρεβάτι να έρθει στο δικό σας;

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Κοριτσια τι νοημα εχει να παει να στηθει στο νοσοκομειο να κανει την εξεταση? Να βγει εξω με 39 πυρετο? Θα χειροτερεψει. Ετσι κι αλλιως, η αγωγη ειναι ιδια, αντιπυρετικα και αντιμετωπιση των συμπτωματων. Αν δε δει βελτιωση σε τρεις μερες, τοτε ναι να ψαχτει... Αυτο προτεινουν οι γιατροι τουλαχιστον...

t7fQp3.png

εμας μας εχει μεινει η τεταρτη δοση του infanrix και η τριτη δοση του Prevenar και τελος!!!!

Βρε ριτακι δεν φωναζεις ενα παθολογο σπιτι και προς θεου ..το παιδι στην μανα σου...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...