Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Ναι ισχύει, παίζουν πολλά και το μυαλό τρελαίνεται.. Σε ευχαριστώ που παρέθεσες τη δική σου εμπειρία. Εγώ είχα το απλό της … blue. Έχω διαβάσει και σε ξένα φόρουμ τρελλα σκηνικά με τα τεστ για αυτό επιμένουν όλοι να μην τα κάνουμε και να περιμένουμε μόνο τη χοριακή. Αύριο λοιπόν θα λυθεί το μυστήριο.. ❤️

κ γω το λεω γιατι πραγματικα δεν ηταν οτι πηρα μια χοριακη 50μοναδες ξερω γω. ηταν πολυ μεγαλη. δηλαδη πραγματικα δεν αιτιολογειται να μην δειξει ενα τεστ. και να ηταν και παλια η ληγμενα, να πω παει στο καλο. αλλα τα ειχα παρει εκεινη τη μερα. κι αντιστοιχα βεβαια μου χει τυχει να δω θετικο τεστ στην 7η μερα και 9η να εχω χοριακη 150. δηλαδη να την εχει ανιχνευσει γυρω στο 70. γι αυτο σου λεω μονο η χοριακη ειναι η απαντηση. υπομονη σημερα κι αυριο πηγαινε πρωι πρωι κ παρακαλεσε να σε ενημερωσουν οσο πιο συντομα. μην μενεις σε αναμμενα καρβουνα. ειναι ανυποφορη η αναμονη το ξερουμε ολες.

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

κοριτσια προς το παρων ειμαι χαλαρη δεν ξερω οταν με πιασουν οι πονοι τι θα κανω αλλα νομιζω πως στα δευτερα το παμε πιο χαλαρα λιγο πολυ ξερουμε την διαδικασια!
Να σου πω εγώ τι θα κάνεις.θα με πάρεις τηλ.

Έστειλα μήνυμα στη μαρία.λυπάμαι πολύ.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

ναι 'μαι κι εγω!!!

μπηκα να σας πω καληνυχτα γιατι αυριο το πρωι δεν θα προλαβω θα παω να με δει η γιατρος η θα με κρατησει να γεννησω η θα με στειλει πισω και θα με φατε στη μαπα :tongue::tongue::tongue:

θα σας ενημερωσω οτι κι αν γινει!

καλο βραδυ και φιλια σε ολες!!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Αμάν βρε παιδιά! Τι είναι αυτό που διάβασα πάλι!!!! Κανένα ευχάριστο δεν θα συμβεί αυτόν τον Απρίλη???? Μαράκι κι από μας συλληπητήρια.

Πωπω νέος άνθρωπος!

Και τι να πεις και σ' αυτά τα παιδάκια τώρα.......

Vatraxaki μακάρι αύριο να έχεις το μωράκι σου στην αγκαλίτσα σου!!

Να πάνε όλα καλά κούκλα μου.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

καλημερα σε ολες της μανουλες κ παιδακια

βατραχακι μακαρι σημερα να ειναι η χαρουμενη ημερα που θα γνωρισεις τον καινουργιο ανδρακι της ζωη σου...

με ενα πονο κουκλα μου, καλη λευτερια:):)

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Αχ είμαι κομμάτια! Με ξέκανε χθες ο μικρός και το βράδυ δεν μπορούσα να κοιμηθώ απο την πολύ κούραση. Πονάω πολύ χαμηλά και φοβάμαι λιγάκι....

vatraxaki μου με το καλό να υποδεχτείς το αγοράκι σου! Περιμένουμε νέα!

Καλημερα!!!

Βατραχακι με το καλο το δευτερο μωρακι ...περιμενουμε νεα σου!!

Εμεις χθες πηγαμε παιδιατρο ..Καναμε και το εμβολιο μας και μετρηθηκαμε ειμαστε 90 ποντους και 14 κιλα ..και μου ειπε να σταματησω να το λεω χοντρουλη γιατι ειναι μια χαρα στις καμπυλες του ..Οποτε με το που γυρισαμε τον αφησα να φαει μια γαλακτοφετα(ειμαι large μανα!!)..Επισης μας ειπε να σταματησουμε να αναφερομαστε στο εγκαυμα..σαν να μην εγινε ποτε ..μπορει να του αφησει λεει τραυμα και αισθημα κατωτεροτητας ..Παντως και το εγκαυμα παει αρκετα καλα .Επισης το ενα αυτι μας εχει παρα πολυ κερι και θα βαλουμε κατι σταγονουλες και σε καμια εβδομαδα πρεπει να παμε στον ωρυλα για καθαρισμο ..

Βατραχακι αναμενουμε...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Ιωάννα μου μια χαρά ο γιόκας σου! :D Εχει και ύψος το παιδί και τα κιλά δεν φαίνονται. Το κανονικό τόσο είναι, μη κοιτάς απο εμάς που το 14άρι θα το πιάσουμε σε κανα χρόνο...

Διαφημίσεις

Κωνκωνακι για προσεχε λίγο ρε κοπέλα μου..

Εγω εχω καποιες ενοχλήσεις στην αριστερη πλευρα, αλλά αυτες τις ειχα και στον Ανασταση..Δλδ αν κάνω σταυροπόδι με ενοχλει σε εκεινο το σημειο

Ιωαννα τελειος ο Χρηστακος!!!Εχουμε τις ιδιες διαστασεις με καμια 200 γρ λιγοτερα εμεις..

Κωνκων κι ο Κων/νος ειναι παρα πολύ καλος, γιατι τον λές βρε κοντούλη με 89 εκ.;;;

Βικυ τι νεα;;;

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Κωνκωνακι για προσεχε λίγο ρε κοπέλα μου..

Εγω εχω καποιες ενοχλήσεις στην αριστερη πλευρα, αλλά αυτες τις ειχα και στον Ανασταση..Δλδ αν κάνω σταυροπόδι με ενοχλει σε εκεινο το σημειο

Κωνκων κι ο Κων/νος ειναι παρα πολύ καλος, γιατι τον λές βρε κοντούλη με 89 εκ.;;;

Πετρούλα μου 87 πόντους είναι ο μικρός.

Οσο για την κούραση είμαι μόνη αυτή τη βδομάδα οποτε δεν έχω πολλές επιλογες.

Ιωάννα μου μια χαρά ο γιόκας σου! :D Εχει και ύψος το παιδί και τα κιλά δεν φαίνονται. Το κανονικό τόσο είναι, μη κοιτάς απο εμάς που το 14άρι θα το πιάσουμε σε κανα χρόνο...

καλα ειστε αν το πιασετε σε ενα χρονο.εμεις στο δημοτικο το βλεπω.

ιωαννα τελειος ο χρηστακος μας.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...