Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Ναι ισχύει, παίζουν πολλά και το μυαλό τρελαίνεται.. Σε ευχαριστώ που παρέθεσες τη δική σου εμπειρία. Εγώ είχα το απλό της … blue. Έχω διαβάσει και σε ξένα φόρουμ τρελλα σκηνικά με τα τεστ για αυτό επιμένουν όλοι να μην τα κάνουμε και να περιμένουμε μόνο τη χοριακή. Αύριο λοιπόν θα λυθεί το μυστήριο.. ❤️

κ γω το λεω γιατι πραγματικα δεν ηταν οτι πηρα μια χοριακη 50μοναδες ξερω γω. ηταν πολυ μεγαλη. δηλαδη πραγματικα δεν αιτιολογειται να μην δειξει ενα τεστ. και να ηταν και παλια η ληγμενα, να πω παει στο καλο. αλλα τα ειχα παρει εκεινη τη μερα. κι αντιστοιχα βεβαια μου χει τυχει να δω θετικο τεστ στην 7η μερα και 9η να εχω χοριακη 150. δηλαδη να την εχει ανιχνευσει γυρω στο 70. γι αυτο σου λεω μονο η χοριακη ειναι η απαντηση. υπομονη σημερα κι αυριο πηγαινε πρωι πρωι κ παρακαλεσε να σε ενημερωσουν οσο πιο συντομα. μην μενεις σε αναμμενα καρβουνα. ειναι ανυποφορη η αναμονη το ξερουμε ολες.

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Σουλα μου να ξερεις εσενα και την Βικη θα στειλω μηνυμα να ενημερωσω οτι γεννησα τωρα ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα με το αρμακι δεν λεει μεσα στον πονο τους να της το πω θα της το πειτε εσεις απο εδω!

Ναι καρδούλα μου θα περιμένω!!!!

Διαφημίσεις

Χρονια πολλα κοριτσια!!!!

Χρονια πολλα στα παιδακια μας που γιορταζαν και περαστικα στα αρωωστουλικα.

Εμεις περασαμε τελεια ,αλλα τωρα πισω στη δουλεια.

Όσο για το Μαρακι μας και εγω εχω στεναχωρηθει τοσο πολυ απο χθες που το εμαθα. Τα παιδια του , τον ζητανε συνεχεια τον μπαμπα τους. Ερχονται στην Αθηνα να μεινουνε με τη γιαγια τους για λιγο.

Deleni και εμενα η μπουμπου τον προηγουμενο μηνα δε πηρε αρκετο βαρος αλλα αυτο πηρε παρα πολυ. μαλλον τη φαση του περναει!!!

Πω πω κορίτσια τι ήταν αυτό...

Μπήκα να διαβάσω για το βατραχάκι και .... έχω μείνει άφωνη...

Δεν ξέρω τι να πω είναι πολύ δύσκολες καταστάσεις... μακάρι να βρουν ένα τρόπο να το ξεπεράσουν...

Ρίτα αν μιλήσεις με το Μαράκι πες ότι όλες τους σκεφτόμαστε....

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Πικουλίνη μου το τελευταίο που με ανυσηχεί είναι το βάρος... περισσότερο φοβάμαι την παλλινδρόμηση...:|

Βατραχάκι μην το παρακάνετε με την πεζοπορια...υπαρχουν και άλλοι τρόποι όπως είπε και η Φωτεινή...:cool::cool::cool:

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Πικουλίνη μου το τελευταίο που με ανυσηχεί είναι το βάρος... περισσότερο φοβάμαι την παλλινδρόμηση...:|

Βατραχάκι μην το παρακάνετε με την πεζοπορια...υπαρχουν και άλλοι τρόποι όπως είπε και η Φωτεινή...:cool::cool::cool:

Επειδη και εμας η μπεμπουλα βγαζει αρκετα και εδω και ενα μηνα που πινει με τς τρεις τρυπες ακομα περισσοτερο, η παιδιατρος μου ειπε αν παιρνει βαρος δεν ανησυχουμε καθολου!!!!! ποσα κιλα ειναι τωρα;

Διαφημίσεις

Πριν 10 μέρες ήταν 5800... απο βάρος είμαστε καλά σε ένα μήνα πήρε 1500 γρ... εσείς πιο γάλα πίνετε Πικουλίνι; Ούτε και με αυτό σταματούν οι αναγωγές;;;; ρωτάω γιατί έχουν φαγωθεί όλοι να δώσω το νεοκέιτ για να φάω και εγώ τίποτα και να "ησυχάσει" και το μωρό... εγώ ήθελα να φτάσω το 6μηνο τουλάχιστον αλλά αυτή η διατροφή σε συνδιασμό με τη δουλειά... δεν ξέρω πόσο θα αντέξω...

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Πριν 10 μέρες ήταν 5800... απο βάρος είμαστε καλά σε ένα μήνα πήρε 1500 γρ... εσείς πιο γάλα πίνετε Πικουλίνι; Ούτε και με αυτό σταματούν οι αναγωγές;;;; ρωτάω γιατί έχουν φαγωθεί όλοι να δώσω το νεοκέιτ για να φάω και εγώ τίποτα και να "ησυχάσει" και το μωρό... εγώ ήθελα να φτάσω το 6μηνο τουλάχιστον αλλά αυτή η διατροφή σε συνδιασμό με τη δουλειά... δεν ξέρω πόσο θα αντέξω...

πινει almiron HA επειδη ειχε ο Παναγιωτης αλλεργια. Η μπεμπα δεν εχει εμφανισει κατι. Ο Παναγιωτης επινε alfare λογο αλλεργια. Ειχε αιμα στα κακα του και οχι αναγωγες!!

επειδη αυτα τα γαλατα ειναι απαισια καλο ηταν να το ξεκινησεις σιγα σιγα αν σκοπευεις να αποθηλασεις καποια στιγμη. Να του δινει πολυ λιγο ισα ισα να γνωρισει τη γευση τωρα που ειναι ακομα μικρλος .Να του ερθει πιο ομαλα του μωρου αυτη η γευση!!!

πινει almiron HA επειδη ειχε ο Παναγιωτης αλλεργια. Η μπεμπα δεν εχει εμφανισει κατι. Ο Παναγιωτης επινε alfare λογο αλλεργια. Ειχε αιμα στα κακα του και οχι αναγωγες!!

Θυμάμαι Πικουλίνα μου... εμάς η γαστρεντερολόγος μας είπε ότι η παλλινδρομηση που έχει συνοδεύεται απο αλλεργία και η αληθεια είναι ότι η αναγωγές του χειροτερεύουν πάρα πολύ αν καταναλώσω κάτι αλλεργιογόνο π.χ. ψάρι... Αίμα στα κακά ακόμα δεν είδα και ελπίζω να μην δω...

Το έχω ακούσει ότι αυτά τα γάλατα είναι απαίσια...θα δω πως θα πάει, ακόμα κρατιέμαι πάντως...;)

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Μαρακι μου κουραγιο στην οικογενεια σας..

Ειναι τραγικο να φευγουν τοσο νεοι ανθρωποι ειδικα οταν αφηνουν πίσω τους και οικογενεια..Καλη δύναμη σε όλους και ευχομαι οτι καλυτερο για τη μανα και τα παιδακια που θα πρεπει να πορευτούν μονοι τους.

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...