Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Ναι ισχύει, παίζουν πολλά και το μυαλό τρελαίνεται.. Σε ευχαριστώ που παρέθεσες τη δική σου εμπειρία. Εγώ είχα το απλό της … blue. Έχω διαβάσει και σε ξένα φόρουμ τρελλα σκηνικά με τα τεστ για αυτό επιμένουν όλοι να μην τα κάνουμε και να περιμένουμε μόνο τη χοριακή. Αύριο λοιπόν θα λυθεί το μυστήριο.. ❤️

κ γω το λεω γιατι πραγματικα δεν ηταν οτι πηρα μια χοριακη 50μοναδες ξερω γω. ηταν πολυ μεγαλη. δηλαδη πραγματικα δεν αιτιολογειται να μην δειξει ενα τεστ. και να ηταν και παλια η ληγμενα, να πω παει στο καλο. αλλα τα ειχα παρει εκεινη τη μερα. κι αντιστοιχα βεβαια μου χει τυχει να δω θετικο τεστ στην 7η μερα και 9η να εχω χοριακη 150. δηλαδη να την εχει ανιχνευσει γυρω στο 70. γι αυτο σου λεω μονο η χοριακη ειναι η απαντηση. υπομονη σημερα κι αυριο πηγαινε πρωι πρωι κ παρακαλεσε να σε ενημερωσουν οσο πιο συντομα. μην μενεις σε αναμμενα καρβουνα. ειναι ανυποφορη η αναμονη το ξερουμε ολες.

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Οχι ρε γμτ.... Τί έγινε πάλι!

Κρίμα για το νέο το παλικάρι, κρίμα για τα παιδάκια του, κρίμα για τη γυναίκα του που μένει πίσω μόνη της....:(

Μαράκι μου συλυπητηρια, κουράγιο σε όλους σας και κυρίως στην αδερφούλα σου και τα παιδακια της.

Γιατί να χαλανε έτσι οι οικογένειες.....άδικο γμτ, πολύ άδικο.:mad:

Οι αλλοι θα τον πανε θες να πεις..εσυ δε θα μπορεις ..ααα μη μου αλλαζεις τωρα ειπαμε γενναμε!!

Κων κων μου πραγματικα αυτα ειναι πολυ αδικα πραγματα οταν συμβαινουν.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

vatraxaki μου ,

Είδες τι καλό νινάκι θα κάνεις?Περίμενε να γίνει καλά ο αδερφούλης του και τσουπ θα βγεί!!!!

Καλέ ούτε εγω να γεννούσα δεν θα περίμενα ετσι!

Μάλλον ζηλευω λιιιιιγο!!!!

Δλδ Κωνκων θα πας τουρτιτσα στο σχολειο ??θα ρωτησω την κοπελια να μου πει ..

Ναι Ιωάννα μου έτσι σκεφτόμουν. Τώρα θα μου πουν και οι δασκάλες αν μπορώ να πάω και κάτι άλλο.

Ηθελα να κάνω και κάτι στο σπίτι γιατί έχω πολλές φιλενάδες που πηγαίνουμε στα γεννέθλια των παιδιων τους και θα ήθελα να τους καλέσω κ εγώ κάποια στιγμή. Αλλά δεν είμαι σε θέση για τραπεζόματα και μπουφέδες....εκτός άν παραγγείλω πίτσες:rolleyes::oops:.

Μπήκα να δω τι γράψατε και διάβασα τα κακά μαντάτα……….

Έχω μείνει άφωνη…….δεν ξέρω τι να πω…….λυπάμαι πολύ…….

Τώρα η Μαρία μας θα έχει γίνει ράκος…είχε και τις ανησυχίες της με θέματα υγεία ….. τώρα κουρέλι σκέτο η καημενούλα…..όλοι η οικογένεια χαλιά μαύρα…

Θερμά μου συλλυπητήρια…καλό παράδεισο να έχει το παλικάρι, κουράγιο και δύναμη στην οικογένεια:-(:-(:-(:-( πολυ δυσκολες στιγμες:-(:-(:-(

Διαφημίσεις

Καλα εγω με την ανυπομονησια που με διακρινει θα ειχα παει και θα ειχα στηθει εξω απο το νοσοκομειο.

Στον Γρηγορη δε σας λεω τι πρεσσαρισμα εκανα στο γιατρο να με βαλει να γεννησω...ευτυχως ο ανθρωπος δεν με ακουσε αν ηταν αλλος τοσο που τον πιεσα κανδυο βδομαδες πριν θα με ειχε παει...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Σουλα μου να ξερεις εσενα και την Βικη θα στειλω μηνυμα να ενημερωσω οτι γεννησα τωρα ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα με το αρμακι δεν λεει μεσα στον πονο τους να της το πω θα της το πειτε εσεις απο εδω!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

κοριτσια προς το παρων ειμαι χαλαρη δεν ξερω οταν με πιασουν οι πονοι τι θα κανω αλλα νομιζω πως στα δευτερα το παμε πιο χαλαρα λιγο πολυ ξερουμε την διαδικασια!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...