Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Ναι ισχύει, παίζουν πολλά και το μυαλό τρελαίνεται.. Σε ευχαριστώ που παρέθεσες τη δική σου εμπειρία. Εγώ είχα το απλό της … blue. Έχω διαβάσει και σε ξένα φόρουμ τρελλα σκηνικά με τα τεστ για αυτό επιμένουν όλοι να μην τα κάνουμε και να περιμένουμε μόνο τη χοριακή. Αύριο λοιπόν θα λυθεί το μυστήριο.. ❤️

κ γω το λεω γιατι πραγματικα δεν ηταν οτι πηρα μια χοριακη 50μοναδες ξερω γω. ηταν πολυ μεγαλη. δηλαδη πραγματικα δεν αιτιολογειται να μην δειξει ενα τεστ. και να ηταν και παλια η ληγμενα, να πω παει στο καλο. αλλα τα ειχα παρει εκεινη τη μερα. κι αντιστοιχα βεβαια μου χει τυχει να δω θετικο τεστ στην 7η μερα και 9η να εχω χοριακη 150. δηλαδη να την εχει ανιχνευσει γυρω στο 70. γι αυτο σου λεω μονο η χοριακη ειναι η απαντηση. υπομονη σημερα κι αυριο πηγαινε πρωι πρωι κ παρακαλεσε να σε ενημερωσουν οσο πιο συντομα. μην μενεις σε αναμμενα καρβουνα. ειναι ανυποφορη η αναμονη το ξερουμε ολες.

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Εννοω της αδερφης της που ειναι στην Κρητη ...μαλλον τον αλλο γαμπρο εχετε δει εσεις.Δεν ειμαι και απολυτη..

Δε ξερουν ακομα κατι περιμεναν το πορισμα της εξετασης.

Απο οτι μου ειπε το μεγαλοοο προβλημα εινα τα παιδια που ακομα δεν τους εχουν πει κατι.

Ουφ.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Είναι τραγικό αυτό που συνέβη και ειλικρινά τι να πεις σε αυτά τα παιδιά αλλά προπάντων στη γυναίκα του.

Και μόνο που τους σκέφτομαι με πιάνει τρέλα , δεν μπορώ να το φανταστώ αυτό το πράμα.

Προσπάθησε βρε Μαργαρίτα μου να έχεις από κοντά και τη Μαρία γιατί τώρα έχει μεγάλη ανάγκη για συμπαράσταση.

Αχ ριτακι ..λογικο ειναι να ειναι χαλια ..τοσο νεος ανθρωπος ..με μικρα παιδακια και ειναι και οικογενεια της..το σοκ ειναι μεγαλο...

σε καμια οικογενεια να μην συμβαινουν αυτα..

Παιδια ειναι και το αλλο ..θα εχουν πορους αυτη η οικογενεια να ζησουν ..τι θα κανει αυτη η κοπελα μονη της με 2 παιδια ??πωπω ο θεος να την εχει δυνατη και γερη για τα παιδια της..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Αχ ρε παιδιά !

Τι να πρωτοσκεφτείς.Τη γυναίκα του που προφανώς και αυτη μικρη ειναι , τα παιδακια του τον ιδιο που εφυγε τοσο νωρίς?

Δεν ξέρω πια τι να πω!

Ολο για νεους ανθρώπους ακούς

παιδια δεν ξερω ...εγω παντως στο Μαρακι δεν θα στειλω ουτε μνμ ..ειναι βαρυ το σοκ και ισως τα λογια παρηγοριας στην παρουσα φαση να μην προσφερουν κατι ..Ισως να την επιβαρυνουν κιολας..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Θα ξαναμιλσω με τη Μαρια καποια στιγμη απλα θα την αφησω λιγο την κοπελα να ηρεμησει.

Θα με παρει και εκεινη μου ειπε.Εχουν δυσκολες ωρες μπροστα τους και θα πρεπει να εχουν και μεγαλη αντοχη να αντιμετωπισουν τα παιδια μολις ερθουν.

Σορρυ αν σας στεναχωρησα και ιδαιτερα τις εγκυουλες μας απλα πιστευω πως και η Μαρια θα ηθελε να ξερετε γιατι λειπει.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Καλά έκανες βρε Ρίτα και μας το είπες , μακάρι να μπορούσαμε σε τέτοιες στιγμές να βοηθούσαμε περισσότερο αλλά δυστυχώς σε τέτοια περιστατικά τα χέρια τα δικά μας είναι δεμένα , η μόνη παρηγοριά είναι η ηθική συμπαράστασή μας.

Εσυ βρε Βατραχακι ακομα εδω εισαι?

Αντε μια βολτα στο μαιευτηριο να μας φερεις τα ευχαριστα νεα!!

χαχα καλομελετα κι ερχεται!!!

το απογευμα ο αντρας μου εχει κανονισει να ποδαροδρομο με βλεπω να γενναω στο δρομο!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...