Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Ναι ισχύει, παίζουν πολλά και το μυαλό τρελαίνεται.. Σε ευχαριστώ που παρέθεσες τη δική σου εμπειρία. Εγώ είχα το απλό της … blue. Έχω διαβάσει και σε ξένα φόρουμ τρελλα σκηνικά με τα τεστ για αυτό επιμένουν όλοι να μην τα κάνουμε και να περιμένουμε μόνο τη χοριακή. Αύριο λοιπόν θα λυθεί το μυστήριο.. ❤️

κ γω το λεω γιατι πραγματικα δεν ηταν οτι πηρα μια χοριακη 50μοναδες ξερω γω. ηταν πολυ μεγαλη. δηλαδη πραγματικα δεν αιτιολογειται να μην δειξει ενα τεστ. και να ηταν και παλια η ληγμενα, να πω παει στο καλο. αλλα τα ειχα παρει εκεινη τη μερα. κι αντιστοιχα βεβαια μου χει τυχει να δω θετικο τεστ στην 7η μερα και 9η να εχω χοριακη 150. δηλαδη να την εχει ανιχνευσει γυρω στο 70. γι αυτο σου λεω μονο η χοριακη ειναι η απαντηση. υπομονη σημερα κι αυριο πηγαινε πρωι πρωι κ παρακαλεσε να σε ενημερωσουν οσο πιο συντομα. μην μενεις σε αναμμενα καρβουνα. ειναι ανυποφορη η αναμονη το ξερουμε ολες.

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κικο ειπαμε εγω θα το δω ζεστα αφου μπει το 2011! Μεχρι τοτε αδυνατο!!!:D

Ελενη ευχομαι να μη δειξουν τιποτα οι εξετασεις του μικρου και να ειναι απλα μια φαση ανορεξιας! Παντως ριξε μια ματια και στα αλματα, εμενα παντα μου εβγαιναν!

κωνκων αστερι το αγορακι σου! Και μην τον λες κοντουλη καλε, μια χαρα ειναι!!! Οσο για το γαλα, ο Σωτηρης πινει σκονη ακομα. Παντως και ο δικος μου παιδιατρος αυτης της αποψης ειναι. Ας πινει ο,τι θελει, αρκει να του αρεσει!

Φωτεινη η Λαζαρενια επιστρεφει στις 15/4.

Ριτα επειδη το σκεφτομουν χθες, πολυ ωραιος χωρος ειναι και το balux στη Γλυφαδα. Δεν ξερω αν εχεις παει, αλλα εχει ωραια παιδικη χαρα, πολυ απλα και ωραιο καφε! Πολυ ωραια επιλογη! Να το δοκιμασετε!!!:D

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια αυτό με το άλμα το σκέφτηκα και εγώ αλλά νόμιζα ότι εκδηλώνεται με αύξηση της ποσότητα των γευμάτων... όσο για την οισοφαγίτδα ήδη πήρα τη γαστρεντερολόγο τηλ απο χθες αλλά ήταν καθυσηχαστική και είπε ότι μάλλον είναι απο το εμβόλιο...

Πάντως απο εκεί που έτρωγε 150 τουλάχιστον, τώρα με το ζόρι είμαστε στα 80-100.... και σταμάτάει και γκρινιάζει ενδιάμεσα μέχρι να ρευτεί ή να του αλλάξουμε θέση...:|

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Αφού σας καθησύχασε η γιατρός Ελένη μου τότε λογικά δεν θα είναι τίποτα ,μην ανησυχείς , καλά αποτελέσματα να έχετε.

Εγώ πάντως δέχομαι να έρθω στο πάμε πακέτο και για να μπορέσω να καταλάβω ότι η πρόσκληση προέρχεται από εσάς , προτείνω να βάλετε στο πακέτο λίγο αρνάκι σουβλιστό επειδή με κοροϊδεύατε ότι έκανα καλή παρέα μαζί του τώρα αυτές τις μέρες.

Κωνκωνάκι , τέλειος και ο Κωσταντίνος , μπράβο σας.

Κορίτσάκια μου καλή σας μέρα!!!!

Βατσαχάκι μου άντε με το καλό κουκλίτσα μου και με ένα πόνο!!!!!!

Joa μου επειδή ρωτούσες χθες σε αυτή την εγκυμοσύνη έβαλα 9,5 κιλά μέχρι σττιγμής.

Πετρούλα μου και μένα θα κανόνιζε να κατέβει για τον τελικό αλλά δεν τον άφησα......δεν ξέρω αλλά φοβάμαι .....αν είχα γεννήσει δεν θα είχα πρόβλημα αλλά φοβάμαι μη συμβεί τίποτα και δεν εννοώ την γέννα αν με καταλαβαίνετε ...... και έτσι ο καημενούλης μου δεν θα κατέβει Αθήνα!!!!!

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Διαφημίσεις

Μπραβο Ευακι μια χαρα εισαι απο κιλα!!!!λογικα σιγα σιγα θα σταματησεις και απο την δουλεια ??

Καλε αμα ειναι να παμε στο πακετο ενημερωστε με να κανω εντατικα διαιτα να βγω ωραια στον φακο!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Πετρούλα μου και μένα θα κανόνιζε να κατέβει για τον τελικό αλλά δεν τον άφησα......δεν ξέρω αλλά φοβάμαι .....αν είχα γεννήσει δεν θα είχα πρόβλημα αλλά φοβάμαι μη συμβεί τίποτα και δεν εννοώ την γέννα αν με καταλαβαίνετε ...... και έτσι ο καημενούλης μου δεν θα κατέβει Αθήνα!!!!!

Ευα σε αυτο το θεμα καποτε με ακουγε κι εμενα, τωρα απλά τον ακούω...

Ακομη το θυμαμαι τοτε που ημουν στον 3ο μηνα εγκυμοσυνης και σηκωθηκε απο τα χαραματα για να παει στο Μοναχο να δει τον αγωνα Μπαγερν-Αρης..Και εκεινος όμως, τα θυμαται τα εξι γκολ που εφαγαν..χαχα Τρελος παιδι μου!!!!

Σα βρεγμενος γατος μπήκε στο σπίτι

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Ελένη μου ευχομαι να ειναι καθαρες οι εξετασεις του μικρουλη σου.

Ντίνα μου μια χαρά ειναι ο Κωσταντίνος σου και τι κοντός καλέ???

Κοριτσακια στο "παμε πακετο" ερχομαι αλλα και εγω σαν την Ιωάννα πρεπει να κανω εντατικη διαιτα αλλιως καηκαμε!!!!

Εμένα κοριτσάκια ο καλός μου οταν ημουν στον 9ο μήνα πηγε για μια εβδομαδα στην Αλεξανδρούπολη .φυσικα ηταν για δουλεια αλλα μπορουσε να το αποφυγει.

Πριν να φυγει μου ειπε"κανόνισε μην γεννησεις και τρεχω" χαριτολογοντας φυσικα.

Παντως να πω την αλήθεια δεν ειχα αγχωθει καθόλου.

Τα ειχα ολα ετοιμα και το μονο που σκεφτομουν ηταν αν θα μπορουσα να οδηγησω 15 χλμ για να παω στο μαιευτηριο (χα χα)

Μπραβο Ευακι μια χαρα εισαι απο κιλα!!!!λογικα σιγα σιγα θα σταματησεις και απο την δουλεια ??

Joa μου αν είμαι καλά θα δουλέψω μέχρι τέλος για να έχω την άδεια μετά.Τώρα και να κάτσω τι να κάνω????

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Joa μου αν είμαι καλά θα δουλέψω μέχρι τέλος για να έχω την άδεια μετά.Τώρα και να κάτσω τι να κάνω????

Καλά θα κάνεις Ευάκι , εφόσον έχεις μια καλή εγκυμοσύνη και αισθάνεσαι καλά καλύτερα να κάτσεις μέχρι τέλους και να ευχαριστηθείς μετά το μπεμπε και εγώ δούλευα μέχρι 2 βδομάδες πριν γεννήσω.

Καλέ που είστε όλες , πέσατε με τα μούτρα στη δουλειά;;;:confused::confused::confused:

Διαφημίσεις

Ηρθα και εγω...

Η αληθεια ειναι οτι εχω στεναχωρηθει πολυ.

Μιλησα με το Αρμακι μας και εχει δυσαρεστα στην οικογενεια της.

Πεθανε εντελως ξαφνικα 35 ετων ο γαμπρος της ο ανδρας της αδερφης της...

Πολυ δραματικο εχει και 2 μικρα παιδακια..

Το Μαρακι μας ηταν χαλια και περνανε πολυ δυσκολες ωρες.

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Πω, πω βρε Ρίτα μου , τρελάθηκα με αυτό που διάβασα.

Τι τους βρήκε παναγία μου τους ανθρώπους. Τόσο νέος άνθρωπος...

Αχ χριστέ μου , αυτά είναι τα δράματα...

τα θερμά μου συλλυπητήρια να πεις στο Μαράκι βρε Ριτάκι αν και τέτοιες στιγμές ότι και να πεις είναι πολύ λίγο μπροστά στο μεγάλο κακό που τους βρήκε.

Λυπάμαι πάρα πολύ...

σοβαρολογεις ??παναγια μου ..σοκαριστηκα...

πωπω δεν εχω λογια ...και χθες κοιταγα τις φωτο απο το Πασχα της Μαριας που ειναι φωτογραφιες με την αδελφη της και το γαμπρο της..

Μαρακι μου συλληπητηρια...εχω σοκαριστει ...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Ρε συ Ριτα, μα την Παναγια, ο,τι σκεφτομουν που χαθηκε σημερα η Αρμα... Παντα πρωι πρωι ειναι η πρωτη που μπαινει...

Τι λες ρε παιδι μου? Τοσο νεος ανθρωπος και ετσι ξαφνικα?

Τρελα σου ερχεται...

Μαρακι συλληπητηρια...

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...