Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κικιτσα καλημερα!!!Περαστικα στον Αναστασακο, τωρα ειναι δυο οι αδιαθετοι Αναστασηδες

Καλέ στη Χαλκιδικη ειναι η Ελένη...

Κανονιστε για καλοκαιρινες διακοπές και ενα τελειο χαμογελο..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημεραααααααααααα!!

Περαστικα στους Αναστασηδες μας!!!εμεις σήμερα εχουμε εμβολιο ..το πενταπλο ..μετα αλλο ενα τον Μαιο και τελος για φετος...το εχω το ερμο το εμβολιο απο τον Γεναρη στο ψυγειο ...αλλα με τις ιωσεις και το εγκαυμα μειναμε πισω...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Ευχαριστώ Πετρούλα μου και εσείς κάνετε μάσκα ; με aerolin;

Χαλκιδικήη;;;; άαα για τόσο κοντά μιλάμε δηλαδή , τότε άστο καλύτερα Ελένη μου γιατί αν αφήσω τα δόντια μου για να έρθω στο δικό σου οδοντιατρείο τότε θα καταντήσω σαν τη Μαλάμω "έξω απ΄ταδόντια , έξω απ'τα δόντια θα στο πώ, πως πια δεν σ'αγαπώ".:D

Ριτα η γνωμη μου ειναι να τα κανεις σε εναν παιδοτοπο και να ξεγνοιασεις..Μεσα στο σπίτι με τοσα παιδια δεν θελω ουτε να το σκεφτομαι!!

Α ο καλος μου με ψηνει να κατεβει στην Αθηνα στον τελικό του Αρη στις 24/4 αλλά εγω δεν θελω και μου εκανε πρόταση να κατεβουμε ολοι μαζι...

Να σας πω το σκεφτομαι

καλημερα κοριτσια μου.

πετρουλα εμενα θα κατεβει.

βατραχακι μουυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!αντε με το καλο κοριτσι μου.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

καλημερα και παρουσα!!!!:tongue::tongue::tongue:

τι κανετε;

εγω καλα προς το παρων το βραδυ σχετικα καλα κοιμηθηκα αν και με το ζορι γυρναω πλευρο οταν ξαπλωνω εχω ενα πονο απο κατω δεν ξερω αν καταλαβατε :tongue:

στονε μου καλυτερα ειναι ο μικρος ε;μπραβο!μασκες που κανετε;οχι στο σπιτι;

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

σας ευχαριστω ολες πολυ πολυ για τις ευχες σας ευχομαι να πιασουν και να βγει το μωρο αμεσως χαχαχα!!!

περα απο την πλακα με συγκινει πολυ το ενδιαφερον σας σας νιωθω πολυ κοντα μου κι ας μην σας ξερω απο κοντα!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Μια γρήγορη καλημέρα και από μένα γιατι εχω πολύ δουλεια.

Vatraxaki μου αντε εφτασε η ωρα που θα παρεις αγκαλια και το δευτερο αγγελάκι σου.Με το καλό γλυκειά μου.

Μαρινάκι μου καλα να περάσετε!

Εμείς ακόμα εχουμε λίγη μυξούλα .Αν καθόταν να την καθαρίσω θα είχε περασει αλλα επανασταση γινεται κάθε φορά.

Διαφημίσεις

Ενταξει τους βρηκα ανοιχτα ειναι.

Τι κανετε?Τι νεα?

Περαστικα και παλι στους Αναστασηδες.

Βατραχακι ακομα εδω?Αντε βρε παιδι μου..!χαχα

Μαρινακι να περασετε τελεια!!!

Ευα μου να χαιρεσαι το κοριτσακι σου δεν το καταλαβα καλα εχτες!Να τη δεις οπως επιθυμεις και του χρονου με υγεια και με το καλο το μωρακι σας!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Βατραχάκι , όντως σε έχουμε όλες στο μυαλό μας συνέχεια , και εγώ το Πάσχα μπήκα κανα 2 φορές μπας και συνέβη το μεγάλο γεγονός αλλά τζίφος, τέτοιες μεγάλες στιγμές είναι λογικό να σε καταλαβαίνουμε όλες και να σε νιώθουμε.

άντε να γεννήσεις και να ηρεμήσεις και εσύ βρε κοπέλα μου.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...