Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

χαχαχα ειναι συνθηματικα απο τα αγροκτηματα μας...

Αααα ειπα και εγω ..γιατι καλα μας πηγε με το πρωτο χαχαχα...

Λοιπον πηγες ελεγξες τα υδραυλικα , τωρα περιμενουμε να καλοκαιριασει να μας ερθει η εμπνευση χαχαχα!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλε Ριτα εννοειται θα τον εφερνα, τελος Απριλιου, εχουν εκλειψει και οι ιωσεις! Το πηγα πολυ μακρια ε? Ειμαι του προγραμματος τρομαρα μου!!! αχαχχαχαχχαχαχχα

Stone αντε βρε κατεβα! Να δεις που θα ειναι μια καλη ευκαιρια να ξεκουνηθουμε ολες οι Αθναιες να βρεθουμε!!!!!!!!!!!!

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Για να δουμε, τωρα μου με ειδε ζεστη μου τα αλλάζει..και καλά θα πάει αυθημερον μονο για τον αγωνα και θα γυρισει, και να μην ταλαιπωρείται το παιδι και αλλα τετοια..Ααα θα το κανονισω.

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

να 'μαι κι εγω!!!

σας ευχαριστω για τις ευχες!!!

αν και δεν νομιζω να εχουμε κατι σημερα το βραδυ αλλα ποτε μην λες ποτε χαχα!!!

παντως δεν το περιμενα να εχω 3 διαστολη και μου ειπε η γιατρος αν δω οτι εχω πονακια συχνα και τετοια να μην περιμενω να παω αμεσως γιατι σαν δευτεροτοκη λεει εξελισονται πιο γρηγορα τα πραγματα!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Βατραχάκι διάβασα τα ευχάριστα και έχω κατασυγκινηθεί! Γενικά με τις γέννες είμαι πολύ ευσυγκίνητη και επειδή είναι και πρόσφατη η εμπειρία αγωνιώ διπλά μαζί σου! Όλα καλά να πάνε κορίτσι μου και επειδή μάλλον την επόμενη φορά που θα μιλήσουμε δε θα είσαι πια εγκυούλα, να σου ευχηθώ από τώρα με έναν πονο και ένα υγιέστατο πάνω απ' όλα μωράκι!

Ευάκι να χαίρεσαι τη Ραφαελίτσα σου! Να είναι πάντα ευτυχισμένη η κορούλα σου και με το καλό να δεχτεί την αδερφούλα της! Άντε γεννάει το Βατραχάκι μας και έρχεται η σειρά σου!!!

Πετρούλα, με τις μασκούλες θα γίνει πολύ καλύτερα το παληκαράκι σου, αλλά όπως σου έγραψε και η Ιωάννα θέλει μέρες για να περάσει τελείως! Η αλήθεια είναι πάντως ότι κι εμένα μου φάνηκε "κάπως" η πρωτοβουλία της μαμάς σου και επειδή δεν είμαι και το πλέον ήρεμο άτομο αν το είχε κάνει η δικιά μου θα είχαμε δράματα! Η πεθερά μου παίρνει κάτι τέτοιες πρωτοβουλίες (και πολύ χειρότερες βέβαια) αλλά η κουνιάδα μου κανένα πρόβλημα δεν έχει, να μη σου πω ότι την εξυπηρετεί κιόλας!

Κορίτσια εμείς πριν τα γενέθλεια έχουμε γιορτή αλλά επειδή την επόμενη βαφτίζει ο αδερφός μου την κόρη του δε θα κάνουμε κάτι σπίτι, όμως επειδή ο Γιωργάκης θα ξεκινήσει πάλι παιδικό από Δευτέρα σκέφτομαι να στείλω σπιτικά γλυκάκια στο σχολείο. Πάντως κορίτσια τώρα συνειδητοποιώ ότι ό,τι στείλουν οι μαμάδες ανεξαρτήτου ποιότητας το δίνουν στα παιδάκια να το φάνε? Κάπως μου έκανε αυτό και προβληματίζομαι για το τι πρέπει να φτιάξουμε και εμείς. Θα ρωτήσω και στο σχολείο βέβαια!

Ριτάκι πολυ ωραία είναι η ιδέα σου για γενέθλεια στον παιδότοπο, κρίμα να γίνει το σπίτι σου από τώρα καλοκαιρινό! Πολύ θα ήθελα να ερχόμασταν κι εμείς να σας γνωρίζαμε από κοντά, αν όλα είναι καλά τότε βέβαια!

Λεπόν, σας φιλώ κοριτσάκια και θα τα πούμε σε κανένα τριήμερο γιατί αύριο Θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος φεύγουμε για ένα ταξιδάκι με τα παιδάκια μας! Θα σας πω εντυπώσεις με την επιστροφή, πάντως δε θυμάμαι αν η Κίκο ή η Αναστασία μας είχαν συστήσει το ξενοδοχείο στα Καμένα Βούρλα, εκεί θα πάμε! Αυτά τα νέα μας φιλάκια πολλά και να περάσετε κι όλες πολύ όμορφα τις επόμενες μέρες!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλημεραααα!!!

Πως ειστε σημερα;;Εδω εχει αρκετο κρυο και συννεφια

Μαρινακι καλά να περάσετε και καλή ξεκούραση!!

Κανε και κανενα spa και για μενα γιατι για φετος με την ορεξη εμεινα...

Βατραχακι πως κοιμηθηκες;;

Φωτεινη εσεις πως ξυπνησατε;;πως ειναι η μικρούλα;;

Διαφημίσεις

Καλημέρα και απο μένα!!!!!

Βατραχάκι με έναν πόνο κούκλα μου!!!!!:D:D:D

Εύα να χαίρεστε τη Ραφαέλα σας να είναι πολύχρονη!!!!;)

Πετρούλα μου περαστικά στον Αναστασάκο...:-(

Κορίτσια μου πόσα γράψατε πάλι καλέ;;;; Δεν προλαβα να διαβάσω τίποτα...:oops::oops::oops:

Επανέρχομαι αργότερα...(ελπίζω)

Την καλημέρα μου σε όλες!!!!

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Πετρουλα καλα ειναι η Φωτεινη, εγω ξυπνησα γιατι μου την εφεραν το πρωι.

ο Αναστασης τι κανει? εσυ πως εισαι?

βατραχακι εισαι εδω?

τι αερας ειναι αυτος...ανεμοδαρμενα υψη....μου εχει διαλυσει το μπαλκονι :confused::confused:.

Πριν από λίγα χρόνια έχει τον ίδιο αέρα.... βγήκα και εγώ έξω να μαζέψω της γλάστρες που πήγαιναν πέρα δόθε... εκεί που ήμουν σκυμμένη μαζεύοντας τα πράγματα... μου ήρθε ένα δυνατό φύσημα από πίσω και έτσι πως η μπλούζα μου ήταν φαρδιά μου την έβγαλε και στάθηκε στον λαιμό μου:oops::oops::oops:. στην απέναντι πολυκατοικία τα είχαν δει όλα:shock::shock::shock:, τώρα δεν πάει να γίνετε χαμός δεν βγαίνω με τίποτα έξω στο μπαλκόνι:)

Ελενη αν ησουν Θεσσαλονικη θα ερχομουν για ενα δοντακι που με ταλαιπωρει :confused::confused: αλλα εγω δεν παίρνω την αποφαση για οδοντιατρο...γιατι παλι θα γινω ρεζιλι ολοκληρη γυναικα ειμαι και.... φοβαμαι...:oops::oops::oops::oops:

χαχα Φωτεινή χαρα στους γείτονες εδωσες!!!

Βαλε τιραντες και βγες γιατι μετα θα μαζευεις τα σπασμένα..

Ο Αναστασακος κοιμηθηκε πολύ καλά, θα πάμε ακομη σημερα για μια μασκουλα και μετα βλέπουμε..Κι εγω καλά ειμαι, Δοξα τω Θεώ

Ελενακι θελω κι εγω ενα service στα δοντακια μου

Καλα εσυ εισαι για διαφημιση της colgate..Ειδα την οδοντοστοιχία σου (στη φωτο) και ντράπηκα.Ευγε!!!

Καλημέρα , να ‘μαι και εγω .

Τι ευχάριστα νέα διάβασα, μπράβο Βατραχάκι μου , όλα καλά να πάνε κοπέλα μου , με ένα πόνο να βγει ο 2ος άντρακλας.

Μαργαριτούλα , από ‘δω το πας από κει το φέρνεις όλο ετοιμασίες είσαι πριν τη μεγάλη είσοδο και κάτι μου λέει ότι έσω έτοιμη για τις μεγάλες αλλαγές στη ζωή σου.

Ιωάννα και Νατάσα για πάρτε και εσείς θέση.χιχιχι

Πάντως και εμείς αν πρώτα ο θεός είναι όλα καλά μέχρι τότε (γιατί είπαμε με παιδί δεν είναι να προγραμματίζεις τίποτα) θα χαρούμε πολύ να σας βλέπαμε και από κοντά.

Πετρούλα να μας έρθεις βρε κοπελιά κανόνισε και ψήσε τον άντρα σου , τώρα στην κατάστασή σου δεν πρέπει να σου χαλάει χατίρι, όσο για τη μανούλα είπαμε ότι έκανε το έκανε καλοπροαίρετα η γυναίκα.

Εμείς πήγαμε τον μικρό στο γιατρό για το βηχαλάκι που έχει και μας είπε ότι έχει λίγα ακροαστικά και έτσι ξεκινάμε πάλι μάσκα 3 φορές την ημέρα. Εχθές ήταν δύσκολο βράδυ μιας και ξύπνησε από το βήχα , πνιγότανε πάλι το καημενάκι και είμαστε από τις 430 στο πόδι.

Κυρία Φωτεινή φυσάει πολύ; Εδώ διάβασα πως από αύριο χαλάει ο καιρός με συννεφιά και πτώση της θερμοκρασίας. Τουλάχιστον ευχαριστηθήκαμε Πάσχα με καλό καιρό , κάτι είναι και αυτό.

Μαρινάκι καλό ταξίδι να έχετε και να δεις που θα περάσετε τέλεια , αν κλείσατε τελικά στο Galini spa θα μείνεις ενθουσιασμένη.

Ελενίτσα καλημέρα , αλήθεια το ιατρείο σου εδώ Αθήνα είναι για να σε προτιμήσουμε για ενδεχόμενο σφράγισμα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...