Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Ναι ισχύει, παίζουν πολλά και το μυαλό τρελαίνεται.. Σε ευχαριστώ που παρέθεσες τη δική σου εμπειρία. Εγώ είχα το απλό της … blue. Έχω διαβάσει και σε ξένα φόρουμ τρελλα σκηνικά με τα τεστ για αυτό επιμένουν όλοι να μην τα κάνουμε και να περιμένουμε μόνο τη χοριακή. Αύριο λοιπόν θα λυθεί το μυστήριο.. ❤️

κ γω το λεω γιατι πραγματικα δεν ηταν οτι πηρα μια χοριακη 50μοναδες ξερω γω. ηταν πολυ μεγαλη. δηλαδη πραγματικα δεν αιτιολογειται να μην δειξει ενα τεστ. και να ηταν και παλια η ληγμενα, να πω παει στο καλο. αλλα τα ειχα παρει εκεινη τη μερα. κι αντιστοιχα βεβαια μου χει τυχει να δω θετικο τεστ στην 7η μερα και 9η να εχω χοριακη 150. δηλαδη να την εχει ανιχνευσει γυρω στο 70. γι αυτο σου λεω μονο η χοριακη ειναι η απαντηση. υπομονη σημερα κι αυριο πηγαινε πρωι πρωι κ παρακαλεσε να σε ενημερωσουν οσο πιο συντομα. μην μενεις σε αναμμενα καρβουνα. ειναι ανυποφορη η αναμονη το ξερουμε ολες.

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

hello!!

Aντε βατραχακι σημερα-αυριο γενναμε!!!με το καλο κουκλα μου!!Πολυ συγκινητικη αυτη η αναμονη!

Εμεις πηγαμε ολοι μαζι μπουγιο στον γυναικολογο χαχα.

Ρε παιδια ο Γρηγορης πρωτη φορα ειδε το γιατρο (βεβαια τον εχει δει σε φωτογραφιες μαζι μου απο το μαιευτηριο)και ενιωθε τοσο οικεια..τι καθησε να τον παρει αγκαλια,τι φιλια του εδωσε,τι μπισκοτακια εφαγε χαχα..τρομερο ετσι?Εντωμεταξυ ο γιατρουλης μου του εδωσε και δωρο αυτοκινητα φευγοντας και ξετρελαθηκε ο μικρος.Μα τι ανθρωπος αυτος ο γιατρος μου!

Ολα καλα με μενα τα συστηματα δουλευουν ρολοι...και εχω μεγαλες ωορρηξιες λεει...χμμ...χαχα.

Μετα πηγαμε παιδοτοπο σε εναν που μας αρεσει παρα πολυ και προσεχουν πολυ τα παιδια και αραξαμε.Ειδαμε και κατι φιλους και τα ξεχασαμε τα παιδια εντελως εκει μεσα.

Ρωτησα και για το παρτυ πληροφοριακα και νομιζω μου αρεσε.

Κοριτσια για πειτε ποσες απο τις Αθηναιες προτιθεστε να μας τα φερετε στο παρτυ μας αν ειναι σε παιδοτοπο?

Πολυ θα ηθελα να ερθετε.

Φιλια!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα!!!

Βατραχακι ειδες που σου το ειπα??? Ετοιμος ο μπεμπαρος! Αντε κοριτσι μου με το καλο! Με εναν πονο!!!

Stone καλα εκανε η μαμα σου! Το πηρε πανω της, κατι θα ειδε, γιατι να σε ανησυχησει στην κατασταση σου? Την πρωτη φορα που ο Σωτηρης εκανε λαρυγγιτιδα τη νυχτα, το ιδιο εκανε και η μαμα μου! Μου λεει "το παιρνω πανω μου, ειναι λαρυγγιτιδα, φερε το φαρμακο!". Εγω και ο αντρας μου ημασταν επιφυλακτικοι, δε θελαμε να το πλακωσουμε στην κορτιζονη, αλλα εκεινη επεμενε... Μονο που δε μας εδειρε... Καμια φορα πρεπει να τις αφηνουμε να αποφασιζουν, τι να λεμε τωρα? Οπως και να το κανουμε σε τετοιες περιπτωσεις κατι παραπανω ξερουν... Αντε και περαστικα!!!

Ριτα την Πρωτομαγια θα το κανεις το παρτυ? Κι αν ναι, τι ωρα? Να συντονιστω, να δω αν θα δουλευει ο αντρας μου κτλ... Ευχαριστουμε πολυ φιλεναδα!!! Εμεις αν μπορουμε θα σας τιμησουμε! Να εισαι σιγουρη!!!

t7fQp3.png

Α εσυ το πηγες πολυ μακρια βρε Νατασσα χαχα..δε ξερω ακομα τιποταμια σκεψη εκανα μιας και πηγαμε και ρωτησαμε.Πειτε μου αν θελετε να τα φερετε καταρχην σε παιδοτοπο και μετα θα αποφασισουμε..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Αχ καλε γενναμε!!!!Βατραχακι εφτασε η ωρα για να δεις και τον δευτερο γιο σου!!!φανταζομαι την αγωνια σου...με το καλο και ενα πονο..

Μαργαριτα εμας να μας υπολογιζεις !!!ουτως η αλλως εμεις παμε παιδικο αρκει βεβαιως βεβαιως να ειμαστε καλα (περσι ειχαμε πυρετο με εξανθηματα και χασαμε το παρτυ...)

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Ηello!!!

Βατραχακι εφτασε η ωρα..Τι καλα που εχεις διαστολή και ξεκινησε η διαδικασια του τοκετού, αντε ευχομαι μεχρι το πρωί να εχεις αγκαλίτσα το αντρακι σου!!!!

Ρίτα ολα καλα με το γιατρο σου ετσι;;

Μαλλον ετοιμαζεσαι πριν τη μεγαλη εισοδο, ε;;;

Εμεις πηγαμε για μασκουλα και τωρα ειναι πολύ καλύτερα αλλα μια υπερενταση, τι να σας πώ!!!Πυρετο εχει να κανει ενα 24ωρο, μια βραχναδα του εχει μεινει..Πιστευω αυριο να ειμαστε καλύτερα.

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Οσο για την ιδεα να κανω το παρτυ στον παιδικο μου αρεσε αν και ψηνομαι να κανουμε κατι σπιτι μας (περσι τα πρωτα γενεθλεια τα καναμε μαζι με την βαφτιση στο κεντρο )παντως καλη ιδεα..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Ριτα η γνωμη μου ειναι να τα κανεις σε εναν παιδοτοπο και να ξεγνοιασεις..Μεσα στο σπίτι με τοσα παιδια δεν θελω ουτε να το σκεφτομαι!!

Α ο καλος μου με ψηνει να κατεβει στην Αθηνα στον τελικό του Αρη στις 24/4 αλλά εγω δεν θελω και μου εκανε πρόταση να κατεβουμε ολοι μαζι...

Να σας πω το σκεφτομαι

Πετρουλα απο την εμπειρια μου για να φυγει τελειως η βραχναδα θελει περιπου μια εβδομαδα..περαστικα στο αγορακι μας ..

Α ειμαι πολύ αισιοδοξη δλδ ε;;Συριγμος περισσότερο παρα βραχναδα ειναι..

Αλλα εσυ κτ ξερεις

Διαφημίσεις

Μαργαριτα σαν να βλεπω να βιαζεσαι ...καλε το καλοκαρι ειπαμε περιμενε..

Βαλε και εσυ μπρος Ιωαννιτσα γιατι η Ριτα ετοιμαζεται..χαχα

Θα μας το σκάσει το νεο οσονούπω!!

Ηello!!!

Ρίτα ολα καλα με το γιατρο σου ετσι;;

Μαλλον ετοιμαζεσαι πριν τη μεγαλη εισοδο, ε;;;

Κατσε βρε βιαστικια...εχουμε καιρο ακομα απλα πηγα μπας και υπαρχει τιποτα που πρεπει να φτιαξουμε πριν...''τη μεγαλη εισοδο'' χαχα καλο!

Ιωαννακι εσας σας περιμενουμε ετσι και αλλιως!!

Α το παιδι μου με εκανε πολυ περηφανη!Τον βρηκα πριν λιγο στο γιο γιο να εχει κανει τσισα και κακα.Τα εβγαλε ολα μονος του και πηγε και εκατσε!!Αχ τι καλα!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Βαλε και εσυ μπρος Ιωαννιτσα γιατι η Ριτα ετοιμαζεται..χαχα

Θα μας το σκάσει το νεο οσονούπω!!

Ρε βιαζεσαι σου λεω...μην την παραπλανεις και με κυνηγαει μετα χαχα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...