Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , Anastasia96 είπε:

Καλημέρα σε όλες! Είμαι καινούρια στο forum και στην εξωσωματική γενικά..! Η Ε2 που ήταν 50 γιατι θεωρείται υψηλή? Εγώ νόμιζα πως όσο υψηλότερη τόσο το καλύτερο. Αυτό κατάλαβα στην μία και μοναδική ωοληψία που έχω κάνει γιατι βλέπαμε τρία ωοθυλάκια και σε συνδυασμο με τις μετρήσεις της Ε2 μου ελεγε ο γιατρός ότι ειναι οσο υψηλή θέλουμε και για τρία. Βέβαια, τελικά το μικρότερο σε μέγεθος δεν ειχε μέσα κάτι, επομένως πήραμε 2 ωάρια. Σε εξετάσεις που έκανα μόνη μου από το άγχος μου στον τωρινο κύκλο που δεν κανουμε κάτι την 3η μερα η Ε2 ήταν 65 pg/ml και μαλιστα μου ειπε πως ισως εχω δυο σχετικα μεγάλα ωοθηλακια αυτο το μήνα γιατι ειναι λίγο τσιμπημένη για τα δεδομένα μου (έχω χαμηλή αμη, 0,38, και η μία ωοθήκηκη εχει πολύ μικρό μέγεθος πιθανότατα λόγω ενός παλιού χειρουργείου). Ρωτάω για να καταλαβώ. Ευχομαι καλή επιτυχία σε όλες ❤️ 

Καλημέρα! Ούτε εγώ κατάλαβα, μακάρι να είχα καταλάβει για να σου εξηγήσω. Μου είπε πως θέλει την Ε2 ως 50 προκειμένου να μου δώσει serpafar. Δεν είπε πως «δεν είναι καλή», απλά με αυτό το νούμερο προτιμά φυσικό κύκλο. Έχω ζητήσει διευκρινίσεις και αναμένω.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

χαχαχα καλα αν εισασταν κοντα α ερχομουν στανταρ αλλα μας πεφτετε λιγο μακρια ρε μαμωτο!!!:tongue::tongue:

Καλα σας βλεπω να κατρακυλατε προς τα κατω.Γεννα εσυ και μη σε νοιαζει τιποτα!χαχα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Τσουπ , να΄μαι πάλι και εγώ. Βαριέμαι ελεινά σήμερα και ευτυχώς που δεν έχουν έρθει τα αφεντικά και θα την κάνω νωρίς γιατί δεν αντέχω με τίποτα.

Ρίτα σχετικά με το πάρτυ γενεθλίων που ανέφερες και που γίνεται στους παιδικούς σταθμούς είναι όντως αλήθεια, 2 φίλες μου τον προηγούμενο μήνα που είχαν γενέθλια τα παιδάκια τους , έτσι ακριβώς τα γιορτάσανε , δηλαδή πήγανε στον παιδικό σταθμό την τούρτα με όλα τα σχετικά , δωράκια, πιατάκια , ποτηράκια μέχρι και κλόουν και γιορτάσανε τα πιτσιρίκια μαζί με τους συμμαθητές τους.

Εσύ κατέληξες πουθενά Ρίτα;

Για παιδικο λες?

Οχι δεν εχω κανει τιποτα αλλο...θελω να παρω να κλεισω ραντεβου σε καναδυο αλλους να δω.Οσο τον σκεφτομαι αυτον που πηγα καταληγω οτι δε μου αρεσε...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Πειτε βρε παιδια καμμια ιδεα?

Εσεις τι παρτυ θα κανετε?

Α σας εχω πει και το αλλο?Ο Γρηγορης με το μονο πραγμα που φρικαρει ειναι οι κλοουν.

Μιλαμε πολυ κλαμα.

Ριτάκι τα γενέθλια θα τα κάνεις ανήμερα ή μήπως σκέφτεσαι να περιμένεις λίγο να ανοίξει ο καιρός και μετά;

όσο για ιδέες μήπως να έκανες κάτι σχετικά με τον μπομπ τον μάστορα που τρελένεται ο γιόκας σου; και όπως λες αν αποφασίσεις να το κάνεις σπίτι να περιορίσεις λίγο τους καλεσμένους και να είναι κοντά στην ηλικία του Γρηγόρη για καλύτερα αποτελέσματα.

Πάντως και εμείς με μεγάλη χαρά θα έρθουμε αν μας καλέσετε φυσικά αλλά απο την άλλη σκέψου το καλά γιατί πολλοί ταρζάν σε ένα σπίτι θα , αυτό θα είναι ζούγκλα τότε και όχι σπίτι.

Βατραχάκι καλά νέα να έχεις απο τον γιατρό το απόγευμα.

Για παιδικο λες?

Οχι δεν εχω κανει τιποτα αλλο...θελω να παρω να κλεισω ραντεβου σε καναδυο αλλους να δω.Οσο τον σκεφτομαι αυτον που πηγα καταληγω οτι δε μου αρεσε...

Κάτι μου λέει ότι δύσκολα να βρεις τον κατάλληλο και γι'αυτό γιατί δεν τον έχεις δει με καλό μάτι το θέμα του παιδικού. Νομίζω το ίδιο θα ισχύει και στη δική μου περίπτωση όταν έρθει αυτή η ώρα.

Διαφημίσεις

Ριτακι εισαι εδω?

Ακυρο για το απογευμα, λεει ο αντρας μου εχει παρα πολυ αερα... Θα μας παρει και θα μας σηκωσει στον Νοτο! Ασε και τωρα αναρρωνει ο Σωτηρης, μην εχουμε αλλα...

t7fQp3.png

Ξυπνησαμε...χτυπησα και τα παγωτακια μου και ηρθα να πω μια καλησπέρα..

Η μαμα μου μου ειπε οτι το πρωί τον ειδε χάλια, δεν μπορουσε να ανασανει και επειδη θα φυγει αυριο ηθελε να ειναι ησυχη και οπως εχω ξαναπεί επειδη δουλευει στο ΚΥ τον πήγε εκει που τους εχει εμπιστοσυνη και δεν θα αφηναν το παιδι ακάλυπτο σε περίπτωση που κτ του περιτριγυριζει..Φοβηθηκε λέει για πνευμονια γιατι η μικρη της αδερφης μου τους εχει κοψει πολλές φορες τα πόδια με το αναπνευστικο της

Και ξαναρωταω γιατι δεν με ενημερωσε και μου λέει ηξερα οτι θα ειχες αντιρρηση, τα μετρας λίγο αψηφιστα τα πραγματα

Δεν ηθελα να την κατσαδιασω αλλο γιατι σιγουρα το εκανε για το καλό του και δευτερον αυριο ταξιδευουν στο εξωτερικό, δεν ηθελα να φυγει και να την εχω στενοχωρησει νωριτερα..

Πάντως και εμενα μου εκανε εντυπωση αυτη η πρωτοβουλία της αλλά ειχε την αδερφη μου που την παρακινησε.

Εχει και εδω πολύ αερα και περιμενω τον καλό μου να τον πάμε για μασκουλα, εκατσε πολύ ηρεμα και υπήρχε βελτίωση μετα..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

σας φερνω νεα!!!!

λοιπον ο μικρος εμπεδωθηκε κι εχω διαστολη 3!!!!

οποτε κοντευουμε αν δεν με πιασουν οι πονοι η δεν σπασουν τα νερα εως την πεμπτη το πρωι θα παω να με ξαναδει κι αν εχω περισσοτερο διαστολη θα με κρατησει να γεννησω αν οχι βλεπουμε!

αυτα τα νεα μας!!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...