Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το στομάχι επειδή τώρα είναι πιο ευαίσθητο θα σε πονούσε από κάποιο φάρμακο λογικά. Ε βραστή πατάτα , φρυγανιές απλές όχι μαύρες πολυσπορες κτλ , φιδέ , ριζακι για σούπα , κοτόπουλο χωρίς μπαχαρικά . Γενικα φρόντισε όταν περνεις κάποιο φάρμακο να έχεις φάει κάτι ελαφρύ. 

Γενικά τώρα απέφευγε να τρως απέξω απέφευγε να τρως βαριά φαγητά όχι ωμά λαχανικά όλα τα ωμά γενικά ανακατεύουν συνήθως Κ είναι δύσκολα στην πέψη 

Ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ κατατοπιστική! Επίσης να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις! Από χθες νιώθω ένα ποναλακι κάτω αριστερά.Λογικα είναι από το έντερο;;

1 hour ago, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ έχω ένα κουτί arvekap ανοιγμένο γιατί είχα χρησιμοποιήσει μια αμπούλα.Ειμαι όμως Ηράκλειο Κρήτης 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Βατραχακι δεν υπαρχει θεμα να μην κανεις αλλο εμβολιο λογω αντιγριπικου .Η Μαρινα αν θυμαμαι καλα ειχε κανει 2 εμβολια μαζι και το ενα ηταν το αντιγριπικο .

Εμεις μαλλον αυριο θα παμε για την δευτερη δοση του αντιγριπικου και επειτα τον Γεναρη έχουμε την τεταρτη δοση του πενταπλου (εμεις δεν καναμε το εξαπλο )

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

χα χα χα χα Βικυ νομιζεις οτι θα κανω πολυ,,,,οχι καλε θα ειναι μόνο 3-4 μεριδουλες για την κορουλα σου. το σουφλε αν δεν εχει μανιταρια ζαμπον μπεικον και ολα τα διαφορα δεν ειναι σουφλε ειναι ενα απλο μπλουμ:D:D

προσπαθω να βρω τροπους να φαει η μικρη και μια και της αρεσει το παστιτσιο ειπα να δοκιμασω κατι αναλογο, παστιτιο θα φαει το Σαββατο-Κυριακο της γιαγιας που ειναι τελειο1842940wz2752fbf7.gif

Σαρδελακι το πρωτο οντως δεν το γραφει το ικα ...

Γραφει μονο τα προαιρετικα εμβολια , τα υποχρεωτικα αμα δεν θες να πληρωσεις πρεπει να το κανεις στο κεντρο μανας και παιδιου της περιοχης σου

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Βίκυ απο τώρα λιγουρεύεσαι το φαγακι;;;

οχι καλε,δεν θα το φαω εγω.αλλα μας ειπε η παιδιατρος να μη φοβομαστε να της δινουμε παχυντικα φαγητα γι'αυτο ειπα κρεμα γαλακτος.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

joa μου κι εγω σέυχαριστω για την πληροφορια!

ναι βρε σαρδελακι μου ειναι πολλα τα λεφτα αν μπορεις να το κανεις δωρεαν γιατι οχι;

κι εμεις απο τον αλλο μηνα εχουμε τα επαναληπτικα

Φωτεινη μου σου ευχηθηκα στο θεμα σας!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Καλά εμείς πότε προλάβαμε και τα κάναμε όλα επαναληπτικά;;;;:confused: Παραβιάστηκα μάλλον να τελιώνουμε...:roll:

Φωτεινή εγώ ψηφίζω μπεσαμέλ... θα κολλήσει το πληκτρολόγιο απο τα σάλια....:P:p

UZaZp3.pngHoQqp3.png

βατραχουλίνα μου μάλλον θα τα κάνω εκεί.

Μηνιγγίτιδας και ανεμοβλογιάς ποιά έχει κάνει; Αυτά μου είπε πως τα γράφει το ΙΚΑ

Εμεις τα εχουμε κανει και τα δυο! Αλλα δε θυμαμαι αν τα εγραψα η οχι...

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

κωνκων ειμαστε κι εμεις εδω! Ουτε ο Σωτηρης λεει πολλα, δεκα λεξεις ολες κι ολες!

ana μου :lol::lol::lol: sorry κιόλας, αλλά σαν ανέκδοτο μου φάνηκε. Αν έλεγε ο δικός μου έστω και 5 λέξεις θα ήμουν ευχαριστημένη! Η παιδίατρος μας έλεγε να έχει πει 2 λέξεις στον χρόνο και επέμενε σ'αυτό, απο τότε δεν το έχουμε συζητήσει ξανά. Καταλαβαίνει τα πάντα και ότι θέλει μου το δείχνει και το καταλαβαίνω αμέσως ίσως θα πρέπει να τον αφήσω να ζοριστεί λιγάκι σε αυτό που μου δείχνει μπάς και το πεί. Οσο για κληρονομικότητα η μαμά μου μίλησε στα 5 της και ο αδερφός μου στα 2,5 οπότε έχουμε μέλλον ακόμα.:D

Βικάκι μου πιστευω με κρέμα γάλακτος θα της αρέσει. Και ο γαμπρός σου έτσι τα τρώει:D.

vatraxaki μου εμας τα εμβόλια τα κάνει 1 κάθε φορά και τώρα που είχαμε κάνει το αντιγριπικό μείναμε λίγο πίσω με τα υπόλοιπα. Τέλος Δεκέμβρη θα κάνουμε τη 2η δόση του αντιγριπικου και μετά έχουμε ακόμα 3.

Ρίτα μου περαστικά στον σύζυγο.

Καλημέρα φιλεναδούλες μου!!!!

Stone μου μπορεί να μάλλωσες με τον σύζυγο αλλά αυτό που έκανε ήταν τέλειο μπράβο του!!!!

Βικάκυ μου κορίτσι μου το σπιτάκι σου τέλειο και ο στολισμός υπέροχος !!!!!! Να χαίρεσαι τους γονείς σου και την κορούλα σου.Εύχομαι καλά αποτελέσματα.

Κα Φωτεινή να τα εκατοστήσετε και να είστε πάντα ευτυχισμένοι και να δείτε πολλά πολλά εγγόνια!!!!

Νατάσα μου Χρόνια πολλά στην αδελφούλα σου και περαστικά της !!!! Και μένα σήμερα γιορτάζει η αδελφούλα μου!!!!

Άρμα κοριτσάκι μου μην στεναχωριέσαι είναι αρχή , η μικρή θα συνηθίσει και θα δεις μετά δεν θα γκρινιάζει.

Ριτάκι τι είναι αυρό που βρήκε βρέ τον αντρούλη σου???? Περαστικά και προσοχή στον μικρό!!!

Σούλα μου πολύ χάρηκα με τα νέα σου !!!!! Επιτέλους η ταλαιπωρία σου τελείωσε!!!!!

Εγώ κορίτσια να σας πω τα νέα μας ...χθες πήγα και πήρα την Ραφαέλα παπλωματάκια και μπόλικα μαξιλάρια και κοιμήθηκε ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ στο μεγάλο κρεβάτι που έχω στο δωμάτιό της!!!!!! Και όταν ξυπνούσε και έκλαιγε γύριζε από την άλλη και κοιμόταν αμέσως , δεν ζητούσε να έρθει στο κρεβάτι μας!!!!!

Μακάρι να της άρεσε και να κοιμάται πλέον εκεί!!!!!Προσεύχομαι γι ΄αυτό γιατί δεν αντέχω τώρα που είμαι και έγκυος!!!!

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Νατάσα τώρα που το θυμήθηκα...για τις πάνες που λέγαμε προχθές...πέρασα από τα λιντλ και είχε μόνο το νούμερο 4 σε προσφορά, αυτό φοράτε;;;

Εμείς εδώ και πολύ καιρό φοραμέ το 5

m57Zp2.png

Εγώ κορίτσια να σας πω τα νέα μας ...χθες πήγα και πήρα την Ραφαέλα παπλωματάκια και μπόλικα μαξιλάρια και κοιμήθηκε ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ στο μεγάλο κρεβάτι που έχω στο δωμάτιό της!!!!!! Και όταν ξυπνούσε και έκλαιγε γύριζε από την άλλη και κοιμόταν αμέσως , δεν ζητούσε να έρθει στο κρεβάτι μας!!!!!

Μακάρι να της άρεσε και να κοιμάται πλέον εκεί!!!!!Προσεύχομαι γι ΄αυτό γιατί δεν αντέχω τώρα που είμαι και έγκυος!!!!

Eva μου τι είναι αυτά που διαβάζω!!!!! Μπράβο στη Ραφαέλα! Μακάρι να συνεχίσετε έτσι!

Πες μου λίγο πως την κοιμησες στο μεγάλο κρεβάτι;;; Περιμένω οδηγίες γιατί έχω καταγχωθεί πως θα τα καταφέρω όταν θα έρθει το δεύτερο μωρό να κοιμίζω την Αναστασία στο μεγάλο κρεβάτι χωρίς κάγκελα.....

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...