-
Από την διαχείριση / Admin news
-
πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:
μα επειδη εχουμε δουλειες, σου λεω εγω δεν θελω…αδυνατω.. πως να το πω. αυτος θελει. μονιμος λογος τσακωμων παιδι μου. ειναι κ το παιδι μπαστακας , τα χει σπασει με τον υπνο , κοιμαται 11 καθε μερα κ ερχεται και στο κρεβατι μας. που να τη βρω την ορεξη μανα μου; εγω θελω να ειμαι σε μουντ, χαλαρη, ηρεμη..εγω ειμαι κ πολυ της ψυχολογιας. επηρεαζομαι απο αγχος,στεναχωρια,κλπ, πολυ ευκολα και δεν μπορω να κανω σεξ αν εχω αλλα στο μυαλο μου. ειδικα μετα το παιδι. απλα οι αντρες νομιζω ειναι αλλης λογικης. εγω με τον δικο μου ολο γι αυτο τσακωνομαι. τλσπ, αυτο με το προφυλακτικο μαλλον μας το λες για πλακα; προφανως κι αν θες δευτερο, θα κανεις χωρις. οσο για τις ορμονες ερχονται σε ισορροπια γυρω στο 6μηνο μετα τον αποθηλασμο. εμενα σκεψου και για εξωσωματικη μου λεγανε σιγουρα να περασουν 6μηνες. η ενδοκρινολογος μου δε , 2μιση χρονια που θηλαζα, με εκραζε ασυστολα… μου λεει εμ θες κι αλλο εμ δε λες να σταματησεις να θηλαζεις… 😅😅😅μου λεγε πως αν δεν ερθει σε ισορροπια το ορμονικο, δουλεια δε γινεται. κι ειδικα και με παιδι μαιμου που ηταν ολο στο στηθος. μα εγω ειχα παρατηρησει οτι ορμονικα ημουν πολυ πιο περιεργα οσο θηλαζα παρα στην εγκυμοσυνη. φερνει τα πανω κατω ο θηλασμος στο σωμα και στην ψυχολογια. εμενα περιοδος σκεψου μου ηρθε στους 14μηνες μετα τη γεννα κ σταθεροποιηθηκε αφου αποθηλασα.
ανάποδα είμαστε. χαχαχα εγώ θέλω και κάθε μέρα ο άντρας μου είναι της ψυχολογίας χαχαχα
ε ναι, πλάκα κάνω χαχα φαντάζεσαι να το εννοούσα χαχαχα
ισχύει, στον θηλασμό ήμουν χάλια. αδιαθέτησα ακριβώς 3 εβδομάδες μετά τον αποθηλασμό. 16 μήνες μετά.
άρα θέλουν το χρόνο τους. Πάντως εσωτερικά, ψυχολογικά νιώθω υπέροχα. νιώθω ΕΓΩ.
-
Cafe Μαϊος 2008
-
Θέματα
-
- 11.404 απαντήσεις
- 1.158.821 εμφανίσεις
-
- 11.218 απαντήσεις
- 2.221.323 εμφανίσεις
-
Το Καφέ της Αναμονής (περιμένοντας αποτέλεσμα του τέστ) 1 2 3 4 6
Από CoffeeBean, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 77 απαντήσεις
- 141.889 εμφανίσεις
-
- 984 απαντήσεις
- 500.255 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 144.670 εμφανίσεις
-
-
-
- 2.191 απαντήσεις
- 113.254 εμφανίσεις
-
- 11.404 απαντήσεις
- 1.158.839 εμφανίσεις
-
- 11.218 απαντήσεις
- 2.221.326 εμφανίσεις
-
Μανουλες 2025 💕❤️ 1 2 3 4 27
Από Maria98, in Θα γίνουμε γονείς το 2024!
- 400 απαντήσεις
- 99.023 εμφανίσεις
-
Το Καφέ της Αναμονής (περιμένοντας αποτέλεσμα του τέστ) 1 2 3 4 6
Από CoffeeBean, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 77 απαντήσεις
- 141.889 εμφανίσεις
-
- 2 απαντήσεις
- 103 εμφανίσεις
-
- 12 απαντήσεις
- 412 εμφανίσεις
-
- 12 απαντήσεις
- 574 εμφανίσεις
-
ΒLW
Από Zaxaroulamak, in Ιατρικά & Υγεία
- 12 απαντήσεις
- 416 εμφανίσεις
-
- 49 απαντήσεις
- 15.369 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα