Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

μα επειδη εχουμε δουλειες, σου λεω εγω δεν θελω…αδυνατω.. πως να το πω. αυτος θελει. μονιμος λογος τσακωμων παιδι μου. ειναι κ το παιδι μπαστακας , τα χει σπασει με τον υπνο , κοιμαται 11 καθε μερα κ ερχεται και στο κρεβατι μας. που να τη βρω την ορεξη μανα μου; εγω θελω να ειμαι σε μουντ, χαλαρη, ηρεμη..εγω ειμαι κ πολυ της ψυχολογιας. επηρεαζομαι απο αγχος,στεναχωρια,κλπ, πολυ ευκολα και δεν μπορω να κανω σεξ αν εχω αλλα στο μυαλο μου. ειδικα μετα το παιδι. απλα οι αντρες νομιζω ειναι αλλης λογικης. εγω με τον δικο μου ολο γι αυτο τσακωνομαι. τλσπ, αυτο με το προφυλακτικο μαλλον μας το λες για πλακα; προφανως κι αν θες δευτερο, θα κανεις χωρις. οσο για τις ορμονες ερχονται σε ισορροπια γυρω στο 6μηνο μετα τον αποθηλασμο. εμενα σκεψου και για εξωσωματικη μου λεγανε σιγουρα να περασουν 6μηνες. η ενδοκρινολογος μου δε , 2μιση χρονια που θηλαζα, με εκραζε ασυστολα… μου λεει εμ θες κι αλλο εμ δε λες να σταματησεις να θηλαζεις… 😅😅😅μου λεγε πως αν δεν ερθει σε ισορροπια το ορμονικο, δουλεια δε γινεται. κι ειδικα και με παιδι μαιμου που ηταν ολο στο στηθος. μα εγω ειχα παρατηρησει οτι ορμονικα ημουν πολυ πιο περιεργα οσο θηλαζα παρα στην εγκυμοσυνη. φερνει τα πανω κατω ο θηλασμος στο σωμα και στην ψυχολογια. εμενα περιοδος σκεψου μου ηρθε στους 14μηνες μετα τη γεννα κ σταθεροποιηθηκε αφου αποθηλασα.

ανάποδα είμαστε. χαχαχα εγώ θέλω  και κάθε μέρα ο άντρας μου είναι της ψυχολογίας χαχαχα

ε ναι, πλάκα κάνω χαχα φαντάζεσαι να το εννοούσα χαχαχα

ισχύει, στον θηλασμό ήμουν χάλια. αδιαθέτησα ακριβώς 3 εβδομάδες μετά τον αποθηλασμό. 16 μήνες μετά. 

άρα θέλουν το χρόνο τους. Πάντως εσωτερικά, ψυχολογικά νιώθω υπέροχα. νιώθω ΕΓΩ. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

ευουλα να την χαιρεστε την κουκλιτσα σας και με το καλο και η δευτερη...

πετρουλα μου ελπιζω να ειναι καλα ο μικρουλης και ολα τα παιδακια δηλαδη.

μαμα μου εδωσε ενα ονομα ο μιχαλης για τον γιατρο που ζητησες για την φιλη σου.θυμησε το μου να στο δωσω.

καλο μεσημερι κουκλες.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Πηγαμε τι βολτιτσα μας με τα του συζυγου και ηρθαμε.

Κοιμουνται οι ανδρες τωρα.

Τι κανετε?

Πετρουλα μου φαινεται αδιανοητο ..η μανα μου ειναι πολυ φοβιτσιαρα για να εκανε κατι τετοιο αλλα και παλι δεν καταλαβα..γιατι τον πηγε αρων αρων στο γιατρο?Ειχε κατι το παιδι?

Τεσπα για καλο το εκανε να μη σε ταραξει φανταζομαι απλα τωρα που ξεκινησε την αντιβιωση να την ολοκληρωσει για να μην ξανακυλησει.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Για το φαι που λετε..ο Γρηγορης τρωει πολυ μονο απο αυτα που του αρεσουν ομως.

Πρωτα θα δει το πιατο (αυτο το εκανε απο πολυ νωρις)μετα θα δοκιμασει δειλα δειλα και μετα θα φαει αν του αρεσει αλλιως το σφραγιζει.Γιγαντα δεν εχω καταφερει να του δωσω ουτε μισο...

Τουλαχιστον πλεον τρωει και αλλα που δεν ετρωγε αλλα ειναι αναλογα τα κεφια του.

Η παιδιατρος μου εχει πει οτι αυτο το ξεπερνανε απο μονα τους οτι και να τους πεις οτι και να τους κανεις αν δεν θελουν να το φανε δε θα το φανε.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Και μιας και μονολογω ηθελα απο μερες να σας πω και ολο το ξεχνουσα.

Θυμαμαι που λεγατε καποια στιγμη για τα παρτυ των παιδιων στα γενεθλια τους .

Ιωαννα θυμαμαι που ελεγες οτι δεν εχεις πολλα παιδακια.Το συζητουσα με μια φιλη μου και μου ειπε οτι τα παιδακια που πανε σταθμο συνηθιζεται να κανουν εκει το παρτακι τους.Δηλαδη παει η μαμα την τουρτα ,καπελακια,πιατακια και τα συναφη,απο ενα μικρο δωρακι σε ολα τα παιδια και τους κανουν το παρτακι εκει κοβουν την τουρτιτσα λενε το τραγουδακι ,τρωνε παιζουν και στο τελος δινουν τα δωρακια.Μαλιστα τους τραβανε και φωτο να εχουν.Απο οτι συζητησα μετα και με αλλες φιλες αυτο το κανουν πλεον ολες οι μαμαδες που πανε τα παιδακια σχολειο και αν θελουν μετα κανουν κατι λαιτ στο σπιτι,καμμια τουρτιτσα και τιποτα αλλο.

Το βρηκα πολυ ωραια ιδεα!Για σκεφτειτε το εσεις οι μαμαδες με τα μαθητουδια.

Εμεις στο τελος του μηνα εχουμε γενεθλια και δε ξερω τι να κανω...παιδακια εχω καμποσα αλλα περισυ εγινε χαμος στο σπιτι χωρια την κουραση,χωρια η βαβουρα με τα παιδια να τρεχουν παντου.

Σκεφτομουν μηπως το εκανα εξω αλλα και παλι..ο παιδοτοπος δε μου πολυαρεσει και αν ειναι τα περισσοτερα πχ.αρρωστα και δεν ερθουν θα το πληρωσω τζαμπα?

Ουφ πρεπει να αποφασισω και αυτο...συν οτι πρεπει να εντεινω τις επισκεψεις σε παιδικους.

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

στονε μου γιατι τον πηγε στο γιατρο;ανεβασε πυρετο;δεν καταλαβα!

παντως και η δικη μου η μαμα δεν θα το εκανε αυτο αφου την προηγουμενη εβδομαδα που ο τιμος ειχε πυρετο τον κρατησε για να παμε στη γιατρο και ειχε ανεβασει πυρετο ο τιμος με πηρε τηλ μου το ειπε και της ειπα να του δωσει αντιπυρετικο απο μονη της δεν περνει πρωτοβουλιες για το παιδι.

ριτα μου δεν δουλευε σημερα ο καλος σου;εσυ θα ξαναπας δουλεια;

ουφ πρεπει να ετοιμαστω γιατι 4:30 θα παμε στη γιατρο.

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Βατραχακι σημερα πηγε για λιγο στη δουλεια ο καλος μου.Δεν ειχε πολλες εκρεμμοτητες και ηταν ολα ψιλονεκρα..εγω δεν πηγα αλλα ναι θα ξαναπαω μεχρι τουλαχιστον να ρυθμισουμε καναδυο θεματα που εχουμε αφησει σε εκκρεμμοτητα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

ριτα μου εφτασαν τα γενεθλεια σας ε;ωραια!!!

εχθες σκεφτομουν οτι αυτη η επχη ειναι λιγο δυσκολη για παρτυ η θα πρεπει να τα κανεις στο σπιτι η σε παιδοτοπο οπου ακομη εχει πολλες ιωσεις και σκεφτομουν αν του χρονου εγω τα κανω και τα δυο μαζι τον ιουνιο πειραζει;χαχαχα τι λεω μεσημεριατικα!!!

Ναι καλε μαζι θα τα κανεις!!!Σιγα!

Ειναι δυσκολη η εποχη αν κρινω απο περισυ ειχε ψιλοκρυο ειμαστε μικροι μεγαλοι μεσα στο σπιτι και τα παιδια ειχαν αφηνιασει...δε ξερω ρε παιδι μου σκεφτομουν μηπως και καλεσω μονο παιδακια της ηλικιας του Γρηγορη και οχι πχ τα 4χρονα και πανω διοτι αυτα δεν μπορουν να παιξουν με τα μικρα καλα και εκαναν τον χαμο.Αφηστε που σκεφτομαι τι υστερια θα παθει δικος μου με τα παιχνιδια του χαχα

Παντως οποια απο εσας θελει και μπορει θα χαρουμε να ερθετε.

Καλα θα σας ενημερωσω...ας δω πρωτα τι θα κανω...χαχα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

ριτα εκανα προχθες κατι σαν τιραμισου ωραιο εγινε εσυ πως το κανεις;

Εγω κανω μια συνταγη της μανας μου χωρις αυγα.

Με σαβαγιαρ κρεμα και νες καφε.

Αν θες να τη βρω δεν τη θυμαμαι απεξω.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

α ριτα εμεις θα ερθουμε σιγουρα!!!!!

χαχαχαχα!!!

Καλα μην το γελας..εσυ αντεχεις σε κοβω να περνεις το μωρουλι παραμασχαλα στο σλινγκ και τον Τιμο στο χερι και να ερχεσαι.

Ηρωιδα!!!φτου φτου!:tongue:

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλα μην το γελας..εσυ αντεχεις σε κοβω να περνεις το μωρουλι παραμασχαλα στο σλινγκ και τον Τιμο στο χερι και να ερχεσαι.

Ηρωιδα!!!φτου φτου!:tongue:

χαχαχα καλα αν εισασταν κοντα α ερχομουν στανταρ αλλα μας πεφτετε λιγο μακρια ρε μαμωτο!!!:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...