Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Anastasia14 είπε:

Τι ηλικία έχεις? Amh εχουμε την ιδια, 0,38 εγώ και 10,75 η υψηλότερη fsh μου. Αυτο τον μήνα ας πούμε ήταν 9,11, γενικα μπορει να εχει κάποιες διακυμάνσεις, αλλα την υψηλότερη τιμή κρατάνε οι γιατροί. Ο γιατρός σου τι σου εχει πει; Εγω τον ρώτησα μονη μου για φυσικο τροποποημένο ή φυσικό. Την πρώτη φορά εκανα διέγερση με βραχυ πρωτόκολλο και το ιδιο θα κανω και τον επομενο μήνα, απλά με λιγο υψηλότερες μονάδες. 

Εγω τώρα ΑΜΗ 0,35 και σε αυτον τον κύκλο FSH 10,7.  Είπαμε θα προχωρήσουμε με prp σε αυτό τον κύκλο και αν ανταποκριθώ καλά ίσως κάνουμε μια μικρή διέγερση. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κορίτσια μου Καλημέρα, Χρόνια Πολλά και Χριστός Ανέστη.

Ελπίζω να είστε όλες καλά και τα παιδάκια σας το ίδιο.Εύχομαι να περάσατε καλά και να ξεκουραστήκατε.

Πετρούλα μου και Κίκο μου να χαίρεστε τα ζουζούνια σας, να είναι πάντα γερά και καλότυχα.

Εμάς σήμερα γιορτάζει το Ραφαελάκι μας και είμαστε πολύ χαρούμενοι.Το Πάσχα το περάσαμε οικογενειακά και ήταν πολύ όμορφα.ΔΕν μπορούμε να συνεφέρουμε την μικρή από τις βόλτες.Συνέχεια ζητάει να πάει βόλτα το πουλάκι μου.Είμασταν πολύ λίγες ώρες στο σπίτι γι΄αυτό και δεν προλάβαινα να μπώ.Και τις ώρες που ήμασταν ήμουν ξάπλα από την πολύ κούραση.

Φιλάκια σε όλες !!!!!!

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα Κωνκων χρονια πολλα!!

το εχει κανει και ο Χρηστος αυτο δυο φορες ..ενα πυρετο 39 και τιποτα αλλο ..το ειχε κανει μαλιστα με διαφορα 20 ημερων και τον πηγα στο γιατρο γιατι ανησυχησα (τι πρωτοτυπο...)και καναμε και εξετασεις αιματος τελικως ειναι ιωσεις που τις περναει στο ποδι

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Εύα να χαίρεστε το κοριτσακι σας και με το καλό και η δεύτερη κορούλα σας!!

Κωνκων περαστικος και τυχαίος ηταν ο πυρετος..

Ευτυχως που υποχωρησε αμεσα.

Εγω απο το πρωί προσπαθω να βρω τη μανα μου και εκεινη ειναι στο γιατρο με το παιδι, του κανανε μασκα, του δωσαμε και αντιβίωση και εχω εκνευριστει τοσο που δεν με πήρε ενα τηλ. να με ενημερωσει που της εκλεισα το τηλ.

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Πετρούλα μου αρρωστούλης ο μικρός? Ωχ μωρε, περαστικά του. Καλά η μαμά σου γιατί δεν σε πήρε να σε ενημερωσει?:shock:

Ιωάννα μου ηρέμησα τώρα. Γιατί έτσι χωρίς εμφανή λογο να χτυπάς 39,5 είναι λιγάκι περίεργο...

Ευα μου να χαίρεσαι την Ραφαέλα σου! Χρόνια Πολλά με υγεία!

Ευα μου να το χαίρεστε το κοριτσάκι σας.Να ειναι παντα γερή και ευτυχισμένη.

Με το καλό να ερθει στον κόσμο και η αδερφουλα της!

Πετρούλα μου ........μαμαδες.... χωρις σχόλια

Ευα αισθανομαι πολύ καλά, τόσο που καποιες φορες ξεχνάω οτι ειμαι εγκυος..Κι απο κιλα ειμαι σουπερ, εχω μεινει στο 1,5 κιλό και ακομη - τουλαχιστον- φοραω τα τζινακια μου..

Εσυ πως εισαι;;Ποτε σταματας τη δουλεια, αποφασισες;;

Κωνκων ελαφρια λαρυγγιτιδα ειναι..Τον πήγα χτες στην γιατρό και μας εωσε μονο soldesanil, χωρις αντιβιωση..Εκεινη ηθελε να κανει του κεφαλιου της προφανως..Τι καλα ειπα να επαιρνα και σημερα αδεια, δεν με αφησε ομως, όχι μου ειπε, θα τον εχω εγω , την αλλη εβδομαδα θα τον δω πάλι

Xρόνια πολλά Κωνκωνάκι και μακάρι όλες τις ιώσεις ο μικρός να τις περνάει έτσι στο πόδι.

Χρόνια πολλά Ευάκι για την Ραφαελίτσα , να τη χαίρεσαι κοπέλα μου και με το καλό το 2ο μπεμπέ.

Πετρούλα μη την κατηγορείς μωρέ τη μαμά σου, δεν ήθελε να σε αγχώσει στην κατάστασή σου και γι'αυτό δεν σε ενημέρωσε η γυναίκα. Για καλό και μόνο το έκανε.

Αλήθεια σου κάνουνε ακόμα τα τζινάκια ;πωπω σε ζηλεύω γιατί εμένα ρε γ@#@ το στομαχάκι μου πάλι έχει πεταχτεί αυτές τις μέρες που ξέφυγα λίγο και με έχει πάρει απο κάτω.

Διαφημίσεις

Ναι ρε Κικη κι εγω απορω γιατι στον Ανασταση τα τσιμπησα κατευθειαν τα κιλάκια..Στη 12 εβδομαδα ημουν ηδη 4 κιλα επιπλέον.

Τα τζινακια προς το παρόν μου μπαινουν, κι αυτο το 1,5 κιλό το κουβαλάω εδω και 1,5 μηνα.

Οσο για τη μαμα μου τι να πώ, πάω να της τα ψαλλω!!

Κοριτσάκια μου ευχαριστώ πολύ για τις ευχούλες σας!!!!

Πετρούλα μου μπράβο κορίτσι μου , θυμάμαι και εγώ μέχρι και τον 5ο μήνα δεν καταλάβαινα τίποτα.¨Οσο για τα κιλά μην αγχώνεστε. Για σένα το λέω Κίκο μου!!!!

Εγώ αυτήν τη στιγμή επειδή οι τιμές του ζαχάρου είναι όλο στα όρια η γιατρός με έβαλε σε αυστηρή δίαιτα ...όχι μακαρόνια, ρύζια πατάτες....με τίποτα γλυκά ούτε ψωμιά αφού καμιά φορά ψάχνω τι να φάω.¨Οσο για κιλά...ποιά κιλά????Γραμμάρια μπάινουν πλέον.

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Εγώ πάλι έχω πάθει το χειρότερο αυτή τη φορά. Είμαι μόνο στην 8η εβδομάδα και ενώ κανονικά η κοιλίτσα φαίνεται κοντά στον 4ο μήνα εμένα έχει ήδη πεταχτεί το στομάχι μου (αφού 2 κιλά που έχω πάρει πήγαν κατευθείαν εκεί) και έτσι ούτε την εγκυμοσύνη μπορώ να δικαιολογήσω ακόμα αλλά ούτε και τα βλέμματα που πέφτουν πάνω (και σταματάνε κιόλας ) στην κοιλιά μου.:?:???:

Ευάκι κοντεύεις και εσύ βρε κοπέλα μου αλλά μην ξεχνάς να βλέπεις τα θετικά απο όλη αυτή την υπόθεση μαζί με το Βατραχάκι ότι δηλαδή είστε έτοιμες για τις καλοκαιρινές βουτιές.

Πετρούλα άσε τη γυναίκα ήσυχη, για καλό σου το έκανε είπαμε.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...