Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Anastasia14 είπε:

Τι ηλικία έχεις? Amh εχουμε την ιδια, 0,38 εγώ και 10,75 η υψηλότερη fsh μου. Αυτο τον μήνα ας πούμε ήταν 9,11, γενικα μπορει να εχει κάποιες διακυμάνσεις, αλλα την υψηλότερη τιμή κρατάνε οι γιατροί. Ο γιατρός σου τι σου εχει πει; Εγω τον ρώτησα μονη μου για φυσικο τροποποημένο ή φυσικό. Την πρώτη φορά εκανα διέγερση με βραχυ πρωτόκολλο και το ιδιο θα κανω και τον επομενο μήνα, απλά με λιγο υψηλότερες μονάδες. 

Εγω τώρα ΑΜΗ 0,35 και σε αυτον τον κύκλο FSH 10,7.  Είπαμε θα προχωρήσουμε με prp σε αυτό τον κύκλο και αν ανταποκριθώ καλά ίσως κάνουμε μια μικρή διέγερση. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Νατασα περαστικα ρε κορίτσι!!!Τουλάχιστον ειναι καλά ο Σωτηρακος..Αρρωστη ξεαρρωστη πάντως ποπουδακι δεν βαλατε κι εσεις κατω..χαχα

Ευχαριστω πολυ! Περαστικα στον μικρο! Κι εμεις λαρυγγιτιδα περασαμε, αστα... Να'ναι καλα οι soldesanil!!! Καλα μη νομιζεις οτι καναμε και τιποτα συγκλονιστικο... Μικρες βολτιτσες για λιγη ωρα. Μπροστα στο προγραμμα της Ριτας, δεν καναμε τιποτα!:lol::lol::lol::lol::lol:

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ειδες maeleni μου το παιδι ειναι ρουμελιωτης γνησιος ...χαχα...παντως δραμα αυτο με το φαι ..να παρακαλει να φαει το παιδακι λιγο γιαουρτακι και αυτο να αρνειται ...δυσκολο πολυ το θεμα να μην τρωει το παιδι (το οποιο φυσικα δεν το εχω ζησει ..)

Πάντως μαγειρίτσα light θα ξαναδοκιμάσουμε σήμερα! Αντε να δούμε!

Δεν σου εύχομαι να το ζήσεις Joa μου! Σάμπως εγώ θα το πίστευα? Ξέρεις τί κακό πράγμα είναι? Παιδί που έτρωγε τα πάντα μα τα πάντα να σταματήσει να τρώει και να το παρακαλάς? Παιδιά επί 45' είχε μια πατάτα στο στόμα του!!!!!! Κι επειδή ήθελε να πιεί νερό και πνιγόταν αναγκάστηκε να την καταπιεί! Δεν ξέρω τι να πω! Χτες μετά τα 2-3 μεζεδάκια και για να μη μείνει νηστικό του έδωσα γάλα να πιει για μεσημεριανό! Κι το έλεγα στην παιδίατρο ότι δεν τρώει και γελούσε λέγοντάς μου ότι καλά κάνει, έχει αποθέματα αυτός!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Ιωαννίτσα , μια χαρά καλέ είναι ο μικρός , άστον να φάει όσο θέλει γιατί μετά θα μεγαλώσει και μπορεί να κάνει στροφή 180 μοιρών. Εγώ πάντως σε αυτό το θέμα το καταυχαριστιέμαι όσο μπορώ γιατί είναι μεγάλο πράγμα να τρώει με άνεση απ'όλα τα φαγητά.

Βατραχάκι η μαμά μου θα δώσει στον μικρό μαγειρίτσα και εγώ έχω φτιάξει ένα τοστάκι για να φάω εδώ στη δουλειά , αλλά και εγώ με τόσο κρέας λέω να το ρίξω αύριο στα όσπριο μπας και συνέλθουμε λιγάκι μετά απο τόσο κρέας.

Τη μακαρονάδα με σαλτσούλα κόκκινη θα την φτιάξεις;

maeleni μου το συζηταγαμε με τον ανδρα μου μολις σας αφησαμε ποσο δραμα ειναι να μην τρωει το παιδι ..παντως δεν του φαινεται για κακοφαγο παιδακι (προς το παρον..)και ελπιζω συντομα να επανελθει η ορεξη του ...καλη επιτυχια με την μαγειριτσα ..

Παντως ο Χρηστος το γιαουρτακι του γρηγορη το λιγουρευοταν !!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Χριστός Ανέστη……..

Ευχαριστώ για της ευχές σας:D:D

Χρόνια πολλά στην Λαμπρινή σαρδελοσυζηγο, Πετρούλα κ κικο για τα παιδάκια σας…..

βατραχάκι άντε καλέ ακόμα …μας γκαστροσές :D:D…ξέρεις γιατί η γιατρός σου σε είπε να κάνετε σ@!ξ ?..το σπερ@α του άνδρα βοηθαει στις συσπάσεις ..βουρ λοιπόν να ξεμπερδεύει;);)

περαστικα στον Ανασταση μας

σας κερναω για χτες.......δεν σας διαβασα ολες εως την σελιδα 542 ειμαι :|

1069125m52uwowoup.gif

Διαφημίσεις

Εγώ φασολάκια για το μικρό σήμερα και για μας παστίτσιο απο χτες! Αυτή την εβδομάδα που είμαι μόνη μου με τα παιδιά,τα έχω παίξει! Από την άλλη, πρέπει να παραδεχτώ ότι τώρα που δεν έχει κάθε μέρα τη μάνα μου ο Γιωργάκης άρχισε να παίζει επιτέλους μόνους του! Τι να πω, με την υπερβολική προσοχή της δεν τον αφήνει καθόλου να παίξει και να εκφραστεί μονος του! Επίσης, όλο και άρχισε να λέει περισσότερες κουβεντούλες! Από Δευτέρα όμως σταθμό πρώτα ο Θεός, μήπως προλάβω κι εγώ και κάνω μια αποτρίχωση γιατί έχω γίνει σαν τον Κολοκοτρώνη στα πόδια!

Καλέ χαρείτε το όσο μπορείτε που τρώνε τα παιδιά σας! Εμείς χτες είχαμε κουβαλήσει το παστίτσιο στο φλοίσβο γιατί φοβόμουν μήπως νυστάξει μέχρι να γυρίσουμε οπότε για την πλάκα του δε θα κατέβαζε μπουκιά!

Βατραχάκι μια χαρά με το σλινγκ, ειδικά στην εκκλησία, σε σούπερ μάρκετ κλπ μια χαρά βολεύει! Βέβαια δεν την αφήνω για μεγάλες βόλτες γιατί και πιάνομαι στην πλάτη και δε θέλω να μάθει αγκαλιά και περπάτημα συνέχεια! Επίσης, βολεύει στο θηλασμό σε δημόσιο χώρο, δεν έχω καταφέρει να θηλάσω ενώ είναι η μικρή μέσα σε αυτό αλλά τη βγάζω και σκεπάζομαι με την ουρά!

Γιατί έχω την εντύπωση ότι θα κάψω το φαί σήμερα????

mGKop3.png60Jvp3.png

maeleni μου το συζηταγαμε με τον ανδρα μου μολις σας αφησαμε ποσο δραμα ειναι να μην τρωει το παιδι ..παντως δεν του φαινεται για κακοφαγο παιδακι (προς το παρον..)και ελπιζω συντομα να επανελθει η ορεξη του ...καλη επιτυχια με την μαγειριτσα ..

Παντως ο Χρηστος το γιαουρτακι του γρηγορη το λιγουρευοταν !!!

Κι εμείς το αφήσαμε στο ψυγείο της γιαγιάς! Πάει το γιαουρτάκι!!!!

Μα δεν ήταν κακόφαγο το καψερό!!! Ανιθέτως έτρωγε τα πάντα και ζητούσε κι άλλο. Μετά την περιπέτεια με το γάλα κάτι έπαθε και δεν θέλει να ανοίξει το στόμα του στο φαγητό, γιατί στις λιχουδιές!!!!! όλο μαμ και μαμ έιναι! Ας ελπίσουμε ότι θα επανέλθει, γιατί ούτε τόσα πολλά μπισκοτάκια θέλω να τρώει, ούτε και να μην τρώει αυτά που πρέπει!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Vatraxaki μου εμείς θα φάμε πάλι κρεατακι (το κατσικάκι που δεν φάγαμε προχθές ).

Οσο για το Πασχαλινό τραπέζι,είχαμε ψήσει και αλλα κρατα , μπριζολίτσες , σουβλακια κτλ. Και είχα βαλει και ένα ταψί με αρνάκι και ρυζι στο φουρνο (είναι παραδοσιακό φαγητό ).

Οπότε μια χαρα ηταν!!!

Κορίτσια μου χαίρομαι πολύ που όλες περάσαμε καλά!

Νατασούλα περαστικά!

Κίκο μου μην αγχώνεσαι για τον Αναστάση, όπως βλέπεις πολλά παιδιά είναι ζωηρά, το θέμα είναι όπου μπορούμε να μην χάνουμε τον έλεγχο..και εννοείτε ότι άνθρωπος που θα σου πει τέτοια κουβέντα είναι απλά κακοπροαίρετος. Δεν μπορώ τα άσχημα σχόλια από τρίτους με τίποτα και ακόμα περισσότερο αυτά τα ''συμπεράσματα'' λόγω παππούδων κλπ. Να κλείνεις τα αφτιά σου!

Μαελένη την έχω ζήσει την αφαγία σε όλο της το μεγαλέιο για μήνες και σε καταλαβαίνω...είναι πολύ δύσκολο το παιδί να μην τρώει...εύχομαι να στρώσει ξανά. Κορίτσια ο ανηψιός του άντρα μου που σας είχα πει ότι μεγαλώνει μόνο με γάλα χειροτέρεψε κι άλλο..όταν έρχεται η ώρα του φαγητού παθαίνει τρομερή μελαγχολία. Ρε κορίτσια δεν έφαγε μπουκιά όσες μέρες είμασταν εκεί..μόνο γάλα και σοκολάτα. Απελπισία, τι πίτες, τι πατάτες,τι μακαρόνια, όλη μέρα να τον παρακαλαμε τόσα άτομα να βάλει κατι στο στόμα του κι εκείνος τίποτα..η μαμά του δεν ξέρει τι να κάνει. Είναι ικανός να μείνει νηστικός για μέρες. Έχει δοκιμάσει να του κόψει το γάλα και να το δίνει μόνο βράδυ αλλά το αποτέλεσμa ήταν να μένει νηστικός. Και είναι 3 1/2 χρονών. Φανταστείτε ότι η κουνιάδα μου ''ζηλεύει'' την Εύα στο φαγητό.:lol: Όλο την έφτυνε! Καλά μολις την είδε δε που έτρωγε αρνί..δεν σας λέω τίποτα!

Ελπίζω να μπορέσω να ξαναμπώ γιατί ήθελα κι αλλα να γράψω αλλά με καλεί το ''καθήκον'' :lol:

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Κικη ουτε να σκεφτεσαι τις μ#$%^&ς που σου ειπε μωρε αυτος

Ο δικος μου εχτες με τον πυρετό εκατσε σε μια μαξιλαρα στο πάτωμα και χαζευε τηλεοραση, δεν ειχε ορεξη για γκρεμισμα και ομολογω πως στενοχωρεθηκα που τον ειδα ετσι για πρώτη φορα, άπραγο..

Αφου τον πήρα αγκαλιτσα και τον κανακευα μετα

Aχ έτσι ακριβώς βρε Πετρούλα , όσες φορές έχει αρρωστήσει και έχει κάνει πυρετό κάθεται σαν αποσβολωμένος και δεν έχει όρεξη τίποτα και τότε έρχομαι εγώ και λέω, γίνε εσύ καλά παλικάρι μου και γκρέμισέ τα όλα.:tongue:

Διαφημίσεις

Άντε ρε Αρμάκι, με απογοήτευσες τελείως, 3,5 και δεν τρώει τίποτα? Δόξα το Θεό να λέμε! Ο δικός μου για να είμαι ειλικρινής, δεν είναι ότι δεν τρώει, αλλά τρώει απόλυτα υγιεινά, τίποτα παχυντικό! Με το ζόρι λίγο τσουρεκάκι, σοκολάτες δεν του έχουμε πολυδώσει αλλά και κάτι μπισκότα με λίγο σοκολάτα άντε να γλύψει λίγο και τέλος, φαγητά προτιμάει λαδερά και όσπρια και κάμποσα φρούτα! Τι να πω, τίνος είναι τα παιδιά μου οέο? Εγω κι ο άντρας μου μασαμπουκώνουμε διαρκώς!

mGKop3.png60Jvp3.png

Εμας παρολο που ειναι αφρατουλης δεν τρωει καθολου σοκολατα(η μανα μου η εξυπνη που του δινει που και που την φτυνει)και γενικως γλυκα ..απεναντιας για ψωμι και τσι τσι πεταει την σκουφια του...

Μαρινακι θα στον στειλω μια μερα να χορτασεις να ταιζεις παιδι και αυτος να χορτασει να τον ταιζουν...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Πω πω βρε Μαράκι όντως μεγάλο πρόβλημα 31/2 χρονών και να μη τρώει τίποτα το παιδί πέρα απο γάλα, εγώ θα είχα σκάσει ειλικρινά αν μου τύχαινε κάτι τέτοιο. Ευελπιστώ ότι θα συνεχίσει έτσι για αρκετό καιρό ακόμα, όσο για σοκολάτες και εγώ δεν του δίνω σχεδόν καθόλου και ευτυχώς και ο μικρός όσες φορές έχει δοκιμάσει δεν του αρέσει και στην 1η δαγκωνιά μου τη δίνει εμέα. Αλλά απο κριτσίνια , ψωμία , κουλούρια και τσουρεκάκι τώρα αυτή την περίοδο άλλο τίποτα.

Άντε ρε Αρμάκι, με απογοήτευσες τελείως, 3,5 και δεν τρώει τίποτα? Δόξα το Θεό να λέμε! Ο δικός μου για να είμαι ειλικρινής, δεν είναι ότι δεν τρώει, αλλά τρώει απόλυτα υγιεινά, τίποτα παχυντικό! Με το ζόρι λίγο τσουρεκάκι, σοκολάτες δεν του έχουμε πολυδώσει αλλά και κάτι μπισκότα με λίγο σοκολάτα άντε να γλύψει λίγο και τέλος, φαγητά προτιμάει λαδερά και όσπρια και κάμποσα φρούτα! Τι να πω, τίνος είναι τα παιδιά μου οέο? Εγω κι ο άντρας μου μασαμπουκώνουμε διαρκώς!

Καλέ Μαρινάκι θα μας τρελάνεις , δεν χαίρεσαι που το παιδί τρέφεται με απολύτως υγιεινά πράγματα και όχι με χαζομάρες , μην ανησυχείς θα έρθει και η ηλικία που θα τα δοκιμάσουν και αυτά. Απολαυσέ όσο το ζεις.

Γειά σας κοριτσάκια!

Απο χθες που μπήκα να ευχηθώ και είδα τα άσχημα νέα για τον Παναγιωτάκη δεν μπορώ να συνέλθω... Κρίμα το μωράκι....Κρίμα για τους γονείς του....:-( Δεν έχω λόγια...

Αυτή η βδομάδα λίγο δύσκολη για μένα. Ο καλός μου ταξίδι και εμείς μόνοι μας! Βαριέται μέσα στο σπίτι το παιδί και στη παιδική χαρά δυσκολευομαι πλέον να τον κυνηγάω.

Αν μπορέσω θα τον πάω παιδίατρο σήμερα για εμβολιάκι και να τον εξετάσει. Την Μ.Πέμπτη με το που ξύπνησε το απόγευμα χτύπησε ενα πυρετό 39,5 που έπαθα σοκ. :shock: Ετσι στα καλά καθούμενα, μέχρι το μεσημέρι παίζαμε και τρωγαμε μια χαρά. Του έδωσα πονσταν και σε μία ωρα που έπεσε ο πυρετός ο μικρός περδίκι, έφαγε και 2 πιάτα μακαρονια με κοτοπουλο μετά. Αυτό ήταν δεν ανέβασε πάλι. Πολύ στιγμιαίος αυτός ο πυρετός.:?:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...