Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Anastasia14 είπε:

Τι ηλικία έχεις? Amh εχουμε την ιδια, 0,38 εγώ και 10,75 η υψηλότερη fsh μου. Αυτο τον μήνα ας πούμε ήταν 9,11, γενικα μπορει να εχει κάποιες διακυμάνσεις, αλλα την υψηλότερη τιμή κρατάνε οι γιατροί. Ο γιατρός σου τι σου εχει πει; Εγω τον ρώτησα μονη μου για φυσικο τροποποημένο ή φυσικό. Την πρώτη φορά εκανα διέγερση με βραχυ πρωτόκολλο και το ιδιο θα κανω και τον επομενο μήνα, απλά με λιγο υψηλότερες μονάδες. 

Εγω τώρα ΑΜΗ 0,35 και σε αυτον τον κύκλο FSH 10,7.  Είπαμε θα προχωρήσουμε με prp σε αυτό τον κύκλο και αν ανταποκριθώ καλά ίσως κάνουμε μια μικρή διέγερση. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλώς τα κορίτσια , Βατραχάκι , Μαελένη,Σουλίτσα, Μαρίνα και Νατάσα.

Βατραχάκι δεν είναι χαζό το μωρό για να βγει , νομίζω ότι κάτι ξέρει παραπάνω και κάθεται στα ζεστά ζεστά , όσο μπορεί θέλει να το ευχαριστηθεί εκεί μέσα γιατί μετά .....χιχιχι

Σουλίτσα σημασία έχει που φάγατε καλά τώρα γιατί δεν έγινε πάλι στο χτιστό φούρνο μη σε απασχολεί, θα πειραματιστείτε άλλη φορά.

Μαρινάκι μη πτοείσαι μωρέ , θα συνέλθει που θα πάει η μπουμπού. όσο μεγαλώνει θα είναι και καλύτερα.

Μαελένη και εμένα ξετρελάθηκε ο δικός μου για αρνάκι και κοκορετσάκι, γενικά στο κρέας έχει μεγάλη αδυναμία σαν τον μπαμπά του ένα πράμα.

Νατασούλα περαστικά σας βρε κοπέλα μου ,μπράβο που περάσατε όμορφα , πάλι καλά που δεν κλειστήκατε τελείως μέσα. Τις ευχές μας και στη Λαζαρένια.

Σαρδελάκι συγχαρητήρια στον σύζυγο που έμεινε μαζί σας , λογικό είναι ο άνθρωπος να μη μπορεί μακριά σας. Επομένως χαρείτε τώρα που είστε όλοι μαζί.

Πετρούλα και εμένα με πήρε πολύ απο κάτω σήμερα το πρωί που σηκώθηκα και ήξερα ότι θα αποχωριστώ τον μικρό. άστα να πάνε.

Πάντως χαίρομαι που ακούω ότι και τα δίκά σας παιδιά είναι ζουζούνια γιατί μου είχε κάτσει στα αυτιά λίγο η κουβέντα του κυρίου.

Τώρα πήρα τη μαμά μου τηλέφωνο να δω πως τα πάνε μετά από τόσες μέρες που είμασταν παρέα με τον μικρό και μου λέει ότι σήμερα ειδικά δεν παίζεται , τους κακοποιεί με την 1η ευκαιρία και γενικά είναι μέσα στην υπερένταση. Λέτε να οφείλετε στο γεγονός ότι μας έχασε μπαμπά και μαμά;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ετσι οπως ημασταν στη γυρα ολη μερα δεν κανονιζαμε τποτα με κανεναν χαχα

Θα παμε ομως και μαζι επαιξε παρα πολυ ωραια ο μικρος εκει με τα κουβαδακια του και καθομασταν και εμεις κυριλε στην κεφετερια (απο την πανω μερια οχι παραθαλασσια)και τον βλεπαμε που σκαρφαλωνε.Σηκωνομασταν μονο οταν πηγαινε στα παιχνιδια με τα κερματα

Καλα ναι, ειναι πολυ ωραια! Ανοιγει το ματι σου!

Δεν οδηγεις κι εσυ ρε παιδι μου, να κανονιζαμε ενα απογευματακι να βρισκομασταν στον Νοτο! Γιατι τα σκ με το προγραμμα του αντρα μου ειναι πολυ δυσκολο να οργανωθω... Εγω παντως λεω να τον παω σημερα!

t7fQp3.png

κοριτσια τι θα φατε σημερα;

λεω να κανω καμια μακαροναδα το βαρεθηκα το κρεας!

Εγω λεω να μαζευτουμε λιγο γιαιτ το παραξηλωσαμε και ο καλος μου θα φαει απομειναρια και εγω μαλλον κατι ελαφρυ.

Ο Γρηγορης εχει φαγητο μπιφτεκια με πατατες απο τη γιαγια του.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλα ναι, ειναι πολυ ωραια! Ανοιγει το ματι σου!

Δεν οδηγεις κι εσυ ρε παιδι μου, να κανονιζαμε ενα απογευματακι να βρισκομασταν στον Νοτο! Γιατι τα σκ με το προγραμμα του αντρα μου ειναι πολυ δυσκολο να οργανωθω... Εγω παντως λεω να τον παω σημερα!

Κατα τι ωρα θα πας?

Εχω γυναικολογο το απογευμα.Αν ειναι μετα και μπορεσουμε να σε παρω τηλεφωνο.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Νατασα μου ακομη ταλαιπορησε εσυ ε;ευτυχως ο μικρος σου ειναι καλυτερα!

Ακομα βατραχακι μου, αστα!

Κατι μου λεει οτι σημερα πια θα εχει κατεβει ο μικρος και μεχρι το τελος της εβδομαδας θα εχεις γεννησει! Αντε περιμενουμε νεα το απογευμα!!!:D

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Κατα τι ωρα θα πας?

Εχω γυναικολογο το απογευμα.Αν ειναι μετα και μπορεσουμε να σε παρω τηλεφωνο.

Κατα τις 6 - 6:30. Για να προλαβουμε τη μερα! Αν τα καταφερεις παρε με, πολυ θα το χαρω!!!:D

t7fQp3.png

Πάντως χαίρομαι που ακούω ότι και τα δίκά σας παιδιά είναι ζουζούνια γιατί μου είχε κάτσει στα αυτιά λίγο η κουβέντα του κυρίου.

Τώρα πήρα τη μαμά μου τηλέφωνο να δω πως τα πάνε μετά από τόσες μέρες που είμασταν παρέα με τον μικρό και μου λέει ότι σήμερα ειδικά δεν παίζεται , τους κακοποιεί με την 1η ευκαιρία και γενικά είναι μέσα στην υπερένταση. Λέτε να οφείλετε στο γεγονός ότι μας έχασε μπαμπά και μαμά;

Ολα φταινε μωρα, τι τα ψαχνεις! Παντως και σ'εμας η κακοποιηση παει συννεφο! Ε, ρε τι τραβαμε!!!:D

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Νατασα περαστικα ρε κορίτσι!!!Τουλάχιστον ειναι καλά ο Σωτηρακος..Αρρωστη ξεαρρωστη πάντως ποπουδακι δεν βαλατε κι εσεις κατω..χαχα

Κικη ουτε να σκεφτεσαι τις μ#$%^&ς που σου ειπε μωρε αυτος

Ο δικος μου εχτες με τον πυρετό εκατσε σε μια μαξιλαρα στο πάτωμα και χαζευε τηλεοραση, δεν ειχε ορεξη για γκρεμισμα και ομολογω πως στενοχωρεθηκα που τον ειδα ετσι για πρώτη φορα, άπραγο..

Αφου τον πήρα αγκαλιτσα και τον κανακευα μετα

Βατραχακι κουραστηκες..

Αντε τωρα στελνουμε ολη τη θετικη μας ενεργεια για να σπάσουν τα νερα!!!

Το μενου σημερα εχει λιγο απ'όλα απο χτες και απο αυριο σκεφτομαι για μια ωραιοτατη φασολάδα

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Σουλιτσα γιατι ρε παιδι μου απετυχε στον χτιστο φουρνο?

Δηλαδη τι παθαινει?Δεν ψηνεται?

Μαργαρίτα μου ,

Δεν ψήνεται ναι.Δεν ξέρουμε τι φταιει.Τι ειχαμε μεσα πολύ ώρα , βεβαια ο καλός μου καποια στιγμή τον ανοιξε το φουρνο και ιοσως φταει αυτο γιαιτ εφυγε η ζεστη τι να πω???

Παντως και την προηγούμενη φορα ψηναμε ενα χοιρινο για 8 ωρες και δεν εγινε.

φυσικα μετα το εβαλα εγω στο φούρνο για καμμια ωριτσα και ηταν οκ.

Ιωαννα και ο Σωτηρης εφτασε τα 14,500! Και απο ποντους εκει πρεπει να ειναι, γυρω στους 89. Παντως δεν του φαινεται το παχος πια! Καλα το κορυφαιο, χθες που ειχαμε παει το πρωι παιδικη χαρα ηταν ενα κοριτσακι που επαιζε με τον μικρο. Πολυ μικροκαμωμενο, μια σταλιτσα μπροστα στον Σωτηρη... Εκεινη ηταν 18 μηνων.. Πιασαμε κουβεντα με τη γιαγια και οταν της ειπα ποσο μηνων ειναι ο Σωτηρης, γυρναει και μου λεει... Μικροκαμωμενος και ο δικος σας... Κοντουλης και αδυνατουλης! Καλα μιλαμε εμεινα! Δεν το πιστευα οτι θα το ακουγα αυτο ποτε! Μαλλον η γιαγια ειχε καταρακτη!:D:D:D:D

Παντως τωρα τελευταια εχει αρχισει και κανει πολλα ναζια με το φαγητο. Το Πασχα εφαγε μονο λιγο αυγο, ψωμι, ενα σοκολατακι και μια λεμονοκουπα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:... Για κρεας ουτε να το δει... Τον βλεπω να γινεται κακοφαγος. Ετσι ημουν κι εγω, μεχρι τα 2 ημουν μπομπα και μετα μεχρι τα 12 με παρακαλουσαν να βαλω μια μπουκια φαι στο στομα μου!

t7fQp3.png

στονε μου κι εμενα οταν ηταν αρρωστος και ηταν υσηχος μου κακοφαινοταν!!!

αντε παω να βαλω μια σκουπα μπας και βοηθησω την κατασταση χαχα!!

Σουλα τι φαγατε τελικα;

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...