Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , Anastasia14 είπε:

Ίδιες τιμές έχουμε σχεδόν. Πες μου αν θα έχεις αποτελεσμα με το prp ωοθηκών. Μου το πρότεινε κι εμένα, αλλα μου ειπε πως εχει μόνο 5% ποσοστό επιτυχίας. Μου φάνηκε μικρό και τα χρήματα ήταν 4ψηφιος αριθμόε, οπότε ειπα να τα κρατησω για επιπλέον διεγερση σε πρώτη φάση.

Ναι δεν έχει μεγάλα ποσοστά επιτυχίας. Δε μου είπε 5% , μου είπε λίγο παραπάνω αλλά και πάλι χαμηλό. Σε κάθε περίπτωση όμως, μετά από 11 ωοληψιες , πρέπει να το δοκιμάσω για να πω πως τα εξάντλησα όλα πριν αποφασίσω για δωρεά ωαρίων.

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ειδες maeleni μου το παιδι ειναι ρουμελιωτης γνησιος ...χαχα...παντως δραμα αυτο με το φαι ..να παρακαλει να φαει το παιδακι λιγο γιαουρτακι και αυτο να αρνειται ...δυσκολο πολυ το θεμα να μην τρωει το παιδι (το οποιο φυσικα δεν το εχω ζησει ..)

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα!

τι κανετε? Ο Σωτηρακης μου ειναι αρκετα καλυτερα, εχει λιγο μυξα και βηχαλακι, αλλα δε νομιζω να ειναι κατι σοβαρο... Εγω χαλια, παρα την αντιβιωση. Μου το εχει γυρισει σε ενα βηχα απιστευτο...

Ριτα καλα παρα τριχα δε συναντηθηκαμε χθες στον Νοτο... Πηγαμε βολτα κι εμεις το απογευμα και ημασταν αναμεσα στον Νοτο και στην πλατεια μας, και τελικα καταληξαμε στην πλατεια. Παρα τριχα! Καλα οσο για το προγραμμα σας, δεν εχω λογια! Αν το διαβαζε ο αντρας μου θα φρικαρε! Και να τον πληρωνανε, δεν το εκανε! Δεν ειμαστε και τοσο της ταλαιπωριας! Χαρα στο κουραγιο σας!

Σαρδελακι αντε μπραβο! Γυρισε και ο αντρουλης σου, θα ηρεμησεις κι εσυ πια! Εχει κανονισει αλλη δουλεια κοντα σας?

Πολυ χαιρομαι που ολες περασατε καλα! Εμεις πηγαμε στην κουμπαρα μας το Πασχα και ο μικρος λυσαξε! Το τι χαιρεται οταν εχει παρεα αλλα παιδακια, δε λεγεται. Γυρισαμε κατα τις 5 και ξεραθηκαμε στον υπνο. Ο δε αντρας μου σηκωθηκε μια και καλη τη Δευτερα το πρωι! Ερειπιο ηταν!

Μιλησα και με τη Λαζαρενια και εχετε ολες πολλα φιλια! Ταλαιπωρηθηκε κι εκεινη πολυ, ειχε τη μικρη αρρωστη με βροχιτιδα και αμυγδαλιτιδα, πηρε αντιβιωση το παιδι τελικα για να συνελθει! Τωρα ειναι καλυτερα, αλλα η Λαζαρενια δεν εχει ξεκουραστει καθολου καθως εχει το παιδι συνεχεια κολλημενο πανω της...

Οσο για τα ζωηρα παιδια, ελατε να ριξετε μια ματια στον Σωτηρη! Εχουμε χασει την μπαλα λεμε! Ειναι τοσο κακομαθημενος (λυπαμαι που το λεω...) και απαιτητικος που δεν ξερουμε πως να τον χειριστουμε. Δε μιλαει κιολας για να καταλαβουμε τι θελει και αυτο την επιδεινωνει την κατασταση. Αμα δε γινει το δικο του, πεφτει κατω και χτυπιεται, βγαζει τα παπουτσια του και μας τα πεταει στο κεφαλι, σφιγγει τις μπουνιες του και τριζει τα δοντια του, τσιμπαει τα μαγουλα του, μας πεταει ο,τι βρει κτλ κτλ... Οσο και να τον μαλωσω, δεν καταλαβαινει, συνεχιζει το ιδιο βιολι. Και μετα βαζει και τα κλαματα και με ριχνει στο φιλοτιμο... Τι να κανω, δεν ξερω...

t7fQp3.png

Ελα ρε Νατασσα?Σοβαρα?

Ουτε καν σκεφτηκα να σας παρω εχθες...κριμα ρε γμτ..

Καλα το Σκ πρωτα ο Θεος να ειμαστε καλα να κανονισουμε να βρεθουμε.

Οσο για τν αποσταση ολοι οι Αθηναιοι που τους τα ειπαμε επαθαν πλακα...χαχα

Το θεμα ειναι οτι σε ολααα αυτα τα μερη παιζαμε .

Ο ανδρας μου ερειπιο ηλιοκαηκε κιολας..

Το παιδι?Μεσα στη βρωμα και μου το ξεντυνε κιολας και τον αφηνε με ενα λεπτουτσικο μπλουζακι...αντε να δουμε..

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλε ξεχασα να ευχηθω!

Φωτεινη μου χρονια σου πολλα! Να τα εκατοστησεις και να χαιρεσαι τα παιδια σου και την εγγονουλα σου!

Σαρδελακι χρονια πολλα για τον αντρα σου!!! Να τον χαιρεσαι!

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Ελα ρε Νατασσα?Σοβαρα?

Ουτε καν σκεφτηκα να σας παρω εχθες...κριμα ρε γμτ..

Καλα το Σκ πρωτα ο Θεος να ειμαστε καλα να κανονισουμε να βρεθουμε.

Ελα καλε, που να το σκεφτεις? Σιγα!

Αμα ξανακατεβειτε προς τον Νοτο παρε ενα τηλ!

t7fQp3.png

Στην παλτεια της Βουλας τι εχει?Και που ειναι?Εχει τιποτα για τα παιδια?

Α την Κυριακη του Πασχα πηγαμε το βραδακι και ατο λουνα παρκ στη Γλυφαδα.

Βασικα πλεον εχουμε παει παντου..οτι θελετε ρωτατε χαχα

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ελα καλε, που να το σκεφτεις? Σιγα!

Αμα ξανακατεβειτε προς τον Νοτο παρε ενα τηλ!

Ετσι οπως ημασταν στη γυρα ολη μερα δεν κανονιζαμε τποτα με κανεναν χαχα

Θα παμε ομως και μαζι επαιξε παρα πολυ ωραια ο μικρος εκει με τα κουβαδακια του και καθομασταν και εμεις κυριλε στην κεφετερια (απο την πανω μερια οχι παραθαλασσια)και τον βλεπαμε που σκαρφαλωνε.Σηκωνομασταν μονο οταν πηγαινε στα παιχνιδια με τα κερματα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

στονε μου πεταστικα σας αφου δεν ειχε πυρετο ολο το βραδυ παει περασε!!

Μαρινα μου ετοιμη ειναι η βαλιτσα και περιμενει.ολο ξεχναω διαβαζω το βελευτηκες το σλινκ ε;

Ιωαννα μου κοντευεται τα 15 κιλα ε;φτου σας!!!

καποια μερα θα σας φτασουμε κι εμεις χαχαχα!!!

αλλα κι εμεις φαγαμε αυτες τις μερες και αρνι εφαγε και λουκανικα και μαγειριτσα τα παντα!!!

Νατασα μου ακομη ταλαιπορησε εσυ ε;ευτυχως ο μικρος σου ειναι καλυτερα!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Στην πα,τει της Βουλας τι εχει?Και που ειναι?Εχει τιποτα για τα παιδια?

Α την Κυριακη του Πασχα πηγαμε το βραδακι και ατο λουνα παρκ στη Γλυφαδα.

Βασικα πλεον εχουμε παει παντου..οτι θελετε ρωτατε χαχα

Οχι δεν εχει κατι. Εχει μια παιδικη χαρα λιγο πιο περα, απλη οχι κατι το φοβερο. Η πλατεια ειναι εκει που ειναι η εκκλησια του Αη Γιαννη. Αμα ρωτησεις θα σου πουνε. Ειναι ωραια γιατι ειναι πεζοδρομος και εχει ωραια καφε και ταβερνες και μαζευει πααααρα πολλα παιδια ολων των ηλικιων. Ειναι ολα με ποδηλατα και μπαλες και παιζουν μεταξυ τους και οι γονεις δεν εχουν φοβο για τα αυτοκινητα και απολαμβανουν το καφεδακι τους!χαχχαχαχ

Το λουνα παρκ της Γλυφαδας ειναι ψιλομαπα...

t7fQp3.png

Νατασσα περαστικα σας!!!τουλαχιστον περασατε καλα εστω και αν δεν φυγατε εκτος ..

εμεις οταν ημασταν 21 μηνων το ειχαμε πολυ αυτο να χτυπιεται στα πατωματα,να πεταει παπουτσια και να τσιριζει ,να χτυπαει κλπ κλπ κλπ ,τωρα που ειναι 22 μηνων και ωριμασε(χαχαχα)χτυπιεται μεν αλλα λιγοτερο ....

Μαργαριτα δεν ειμαστε και ιδιοι στο υψος .εμας πρεπει να ειναι 89-90 ποντους ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Οχι δεν εχει κατι. Εχει μια παιδικη χαρα λιγο πιο περα, απλη οχι κατι το φοβερο. Η πλατεια ειναι εκει που ειναι η εκκλησια του Αη Γιαννη. Αμα ρωτησεις θα σου πουνε. Ειναι ωραια γιατι ειναι πεζοδρομος και εχει ωραια καφε και ταβερνες και μαζευει πααααρα πολλα παιδια ολων των ηλικιων. Ειναι ολα με ποδηλατα και μπαλες και παιζουν μεταξυ τους και οι γονεις δεν εχουν φοβο για τα αυτοκινητα και απολαμβανουν το καφεδακι τους!χαχχαχαχ

Το λουνα παρκ της Γλυφαδας ειναι ψιλομαπα...

Α καταλαβααα...ωραιες και οι πλατειες!

Το λουνα παρκ μαπα εντελως ρετρο αλλά ο μικρος τρελαινεται για συγκρουομενα οποτε καταδιασκεδασε.

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Μαργαριτα δεν ειμαστε και ιδιοι στο υψος .εμας πρεπει να ειναι 89-90 ποντους ..

Μια χαρα ειναι ρε συ το παιδι μην τρωγεσαι!!!Και το υψος του μια χαρα μην κοιτας τον δικο μου ειναι εξαιρεση ολα τα παιδακια που βλεπω τωρα τελευταια τοσο ειναι πανω κατω και στα κιλα εκει γυρω.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...