Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , Anastasia14 είπε:

Ίδιες τιμές έχουμε σχεδόν. Πες μου αν θα έχεις αποτελεσμα με το prp ωοθηκών. Μου το πρότεινε κι εμένα, αλλα μου ειπε πως εχει μόνο 5% ποσοστό επιτυχίας. Μου φάνηκε μικρό και τα χρήματα ήταν 4ψηφιος αριθμόε, οπότε ειπα να τα κρατησω για επιπλέον διεγερση σε πρώτη φάση.

Ναι δεν έχει μεγάλα ποσοστά επιτυχίας. Δε μου είπε 5% , μου είπε λίγο παραπάνω αλλά και πάλι χαμηλό. Σε κάθε περίπτωση όμως, μετά από 11 ωοληψιες , πρέπει να το δοκιμάσω για να πω πως τα εξάντλησα όλα πριν αποφασίσω για δωρεά ωαρίων.

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Σημερα ειμαι σπιτι κσι θα ερθει και ο καλος μου νωρις να παμε βολτιτσα.

Το απογευμα εχω να παω γυναικολογο (απο οταν σαραντησα εχω να παω θα με κραξει χαχα)για τυπικο ελεγχο.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

θυμηστε μου τι χρειαζεται για την αιτηση στο ικα που συζητουσαμε κατα καιρους.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Tο βατραχακι εχθες ειπε οτι ειχε πονακια?Λετε να γεννησε?Δευτερα του Πασχα ηταν χθες!χαχα

Πετρουλα περαστικα στ παιδι ας το περασει ελαφρια.Πως πηγε το τραπεζι χθες?

Νατασσα τι κανει ο Σωτηρακος? καλυτερα?

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Βεβαιωση εργοδοτη για διαστημα που ελειπες απο εταιρεια και ποτε ποτε επεστρεψες

Αποφαση Λοχειας

Αιτηση που συμπληρωνεις εκει

Ληξ.πραξη γεννησεως

ευχαριστω φιλεναδουλα μου!!!

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Tο βατραχακι εχθες ειπε οτι ειχε πονακια?Λετε να γεννησε?Δευτερα του Πασχα ηταν χθες!χαχα

πιστευω οτι γενναει.να την παρω τηλ?

Ριτα το τραπέζι πήγε σούπερ!!

Εκανα το μοσχαρακι με τις πιπεριες (για να εχουμε και κτ ζουμερό) και ολα τα υπόλοιπα στα καρβουνα.Η μαμα μου εκανε γεμιστο αρνακι και μπολικες σαλάτες.

Ειμασταν γυρω στα 15 ατομα και ειμασταν στην αυλή (πάλι καλά!)

Ο Αναστασης όλο το βραδυ ηταν απύρετος, σηκωθηκα στις 3 και στις 6 για να τον μετρησω και ήταν οκ.Χτες τον πήγα στην παιδιατρο που εχουμε να επισκεφτουμε αρκετο καιρό (λύση αναγκης, τι να κανουμε..) και μας ειπε να του δωσουμε soldesanil και να κανουμε μασκα..

Μασκα δεν εκανα γιατι δεν ηθελα μα το κλάμα να επιδεινωθει το πρόβλημα και ευτυχως ολο το βραδυ δεν εβηξε καθολου.

Σημερα τον εχει η μαμα μου καθως απο αυριο θα λειψουν για μια εβδομαδα σε ταξιδι και τον ηθελε εκεινη σημερα.Τους παίρνω τηλ. αλλά μαλλον πήραν τους δρομους

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

καλημερα!!!

εδω ειμαι καλε δεν γενναω χαχαχαχα!!!

αυτος ο μπεμπης ειναι αναποφασιστος απο εχθες κοπηκαν τα πονακια για να δουμε τι θα μας πει σημερα η γιατρος!!!

ουφ δεν αντεχω αλλο ομως ουτε να κοιμηθω δεν μπορω κουραζομαι πολυ αλλα που θα παει μια εβδομαδα εχει ακομη περιθοριο μετα θα βγει θελει δεν θελει!!!

Επεξεργάστηκαν by vatraxaki

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Πετρουλα μου αφου ειναι απυρετος τοσες ωρες ,παει εφυγε η ιωση ....

Βατραχακι σε σκεφτομουν το Πασχα και δεν ειχα και ιντερνετ και αναρωτιομουν να γεννησε το κοριτσι μας ??ο τιμος καλυτερα?

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημερούδια!!! Περάσαμε βλέπω όλες πολύ όμορφα το Πάσχα! Πολύ χαίρομαι!

Καλέ Κίκο μου στην ηλικία που είναι τα βλαστάρια μας δεν ξέρω και κανένα να είναι ήρεμο! Ποιό παιδάκι κάθεται σε ένα μέρος για περισσότερο από 30''? Εγώ τουλάχιστον έτσι θέλω να πιστεύω για να παρηγοριέμαι!

Βατραχάκι φέεεετααααα ο μικρός! Τη βαλιτσούλα βάλτην εσύ για καλό και για κακό στ' αμάξι γιατί από ώρα σε ώρα θα σου χτυπήσει την πόρτα!

Πετρούλα και Joa τους γαμπρούληδες τους βγάλατε καμία φώτο? Βάλτε να τους θαυμάσουμε!

Σαρδελίνα να τον χαίρεσαι τον καλό σου!

Δε θυμάμαι τι άλλο ήθελα να γράψω γιατί γκρινιάζει η μπουμπού να φάει! Σας είπα ότι έχω τα πιο κακόφαγα παιδιά??? Ε, κάθε μέρα η θυγατέρα μου επιβεβαιώνει τον τίτλο της όλο και περισσότερο! Αρχίζει να μου τη δίνει ο θηλασμό! (ναι, από τώρα!)

mGKop3.png60Jvp3.png

Κορίτσια καλημέρα.

Joa οι εντυπώσεις μας είναι αμοιβαίες χαχα!

Ευχαριστούμε και για το κέρασμα και επιφυλάσσομαι για την επόμενη φορά. Αντε και να τα πούμε για περισσότερο.

Και ο Χρηστάκος κύριος! Ασε τι λέει για τον Γρηγόρη η μαμά Joa. Μόνο ήσυχος δεν ήταν.

Για ένα αυτοκινητάκι......μας άκουσε όλη η Λαμία!

Το άλλο όμως δεν σου το είπα? Ο κύριος σαν γνήσιος Σαρακατσάνος, νοστιμεύτηκε κοκορετσάκι, κατσικάκι και μαγειρίτσα, ενώ για τα άλλα το στόμα το έχει σφραγισμένο!

(Καλά μη φανταστείτε ότι έφαγε και τον άμπακα, απλά δοκίμασε το παιδί και φωναζε μαμ μαμ!!!!).

Kiko μου τα ζωηρά παιδιά μην τα φοβάσαι. Τα άλλα τα ήσυχα, τα σιγανά ποταμάκια να φοβάσαι. Κι ο δικός μου δεν πάει πίσω, αλλά λέω πως δεν θα ήθελα και πολύ ήσυχο παιδί. Ασε και ξέρω από τον αδερφό μου που όταν ήταν μικρός κανείς δεν μας ήθελε μαζί του για επίσκεψη και όπου και να πηγαίναμε....χμ μας έδιωχναν. Το καλύτερο παιδί έχει γίνει τώρα! Και φυσικά δεν έχει να κάνει με τους παππούδες, αλλά με τον χαρακτήρα του κάθε παιδιού. Ασε λοιπόν να λένε ότι θέλουν. Εσύ ξερεις καλύτερα το παιδί σου!

Πετρούλα περαστικά στον μικρό σου. Ελπίζω να μην είναι πολύ σοβαρό.

Σαρδελάκι χρόνια πολλά για το σύζυγο. Να τον χαίρεστε και να σας χαίρεται κι αυτός!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Καλως το Μαρινακι ...

εσυ εχεις το πιο κακοφαγο και εγω το πιο καλοφαγο...τι θα τον κανω??χθες τον ανεβασα στν ζυγαρια και ελεγε 14600 ...θα μας σκοτωσει η παιδιατρος...

ευτυχως που εχει τωρα εμμονη με τα αγγουρια και τουλαχιστον αυτα δεν παχαινουν..

Φωτο δεν εβγαλα ουτε μια ..ξεχασα την φωτογραφικη στην Αθηνα..

κουρευτηκαμε κιολας και εχουμε ωραιο κοντο μαλλακι ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...