Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλησπέρα σας. Μετά από πολύ καιρό μπήκα ξανά στη σελίδα. Έχω ήδη ένα παιδάκι με φυσιολογική σύλληψη, μετά 3 παλινδρομες κ μια αποτυχημένη εξωσωματική. Έχω αλλάξει πολλούς γυναικολόγους οι 2 τελευταίοι μου είπαν για δωρεά. Βέβαια υπήρχαν κ κάποιοι που στα 44 μου λένε πάμε φυσιολογικα μπορείς...είναι κρίμα να εκμεταλλεύονται τον πόνο μιας γυναίκας κ την δίψα να γίνει μανούλα...

Έχω κ εγώ γνωστές που μένουν έγκυος φυσιολογικά κ πολύ εύκολα!!! Φυσικά κ είναι εξωσωματική αλλά δ το λένε... 

Θέλω να ρωτήσω γνώμη για τον Κούρτη ...

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αληθώς, αληθώς κορίτσια!!!

κ. Φωτεινή να τα εκατοστήσετε, να χαίρεστε τα παιδιά και τα εγγόνια σας και να τα καμαρώνετε για πολλάαααα χρόνια ακόμα! Βίκη να τη χαίρεσαι τη σούπερ μαμά σου!!!

Λαμπρινούλα αν διαβάζεις χρόνια πολλά και σε εσένα!

Είχαμε πάει στο Φλοίσβο το πρωί, ξεσάλωσε ο μικρός κανένα τρίωρο, ζαβλακώθηκε από τον ήλιο η μπουμπού και όταν γυρίσαμε κατά τις 3 ήταν ντούρα και τα δύο! Ο Γωγουλίνος μίλαγε ασταμάτητα ακαταλαβίστικα τα περισσότερα κανένα δύωρο και μπαίνοντας στο δωμάτιό του τον βλέπω είχε βγάλει τη πυτζάμα, είχε ξεκουμπώσει το κορμάκι και έβγαλε το πάμπερς!:shock:Του τα ξαναφοράω, ξανά αυτός το ίδιο! Μάλλον το παιδί μου μου δίνει σήμα ότι είναι έτοιμο να κόψουμε την πάνα! Χα,χα,χα!

Βικάκι όταν μπορέσεις μπες λίγο και στο θέμα που άνοιξες, θέλω κάτι να σε ρωτήσω!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

ηρθα...ειμασταν επισκεψη και γυρισαμε τωρα.την μικρη την αφησα στη μαμα μου γιατι αν εμενε εδω θα το ξυπνουσα το καημενο στις 7.

μαρινακι σου απαντησα.αν θες κατι αλλο γραψτο εκει ωστε να ειναι συγκεντωμενα.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Καλημερα σε ολες τις μανουλες και τα ομορφα μωρακια μας!!!!

Φωτεινή Χρονια Πολλά και απο εδω!!Να εισαι γερη και οτι επιθυμεις σου εύχομαι!!

Μαρίνα και εσυ κοριτσαρα μου, να εισαι γερη και να χαίρεσαι τα μπομπιρακια σου!!

Ιωάννα καλά να περασετε στο ταξιδακι σας!!Να γεμισεις μπαταριες και να επιστρεψετε πιο ερωτευμενοι απο ποτε..

Καλως ορισατε οι ταξιδιώτες και του χρόνου με υγεία!!

Εμεις περναμε μια ελαφρια λαρυγγιτιδα απο την Κυριακη το βραδυ, η οποια συνοδεύεται από χαμηλο πυρετό και πολύ γκρίνια..Εγω σημερα στη δουλεια.

Χαλαστηκα πολύ και με τον Παναγιωτακη και δεν ειχα ορεξη να γραψω καθολου για εμας αυτες τις μερες.Δεν υπάρχουν λόγια...

Να εχουμε ολοι την υγεια μας και ολα τα αλλα ερχονται δεύτερα..Πραγματικα τπτ αλλο δεν εχει σημασία...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα φίλες μου!

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ! Να είστε όλες καλά και να χαίρεστε τις οικογένειές σας!

Κίκο και Πετρούλα να χαίρεστε τα αντράκια σας! Να είναι γερά, να τα καμαρώνετε πάντα και με το καλό να υποδεχτείτε τα αδερφάκια τους!

Λαμπρινούλα μου χρόνια πολλά κοριτσάρα μου!

Φωτεινή μου χρόνια πολλά και σε σένα για τα γενέθλια σου! Να είσαι πάντα γερή να χαίρεσαι την υπέροχη οικογένειά σου και να αποκτήσεις κι άλλα πολλά πολλά εγγονάκια!:D

Πετρούλα μου περαστικά στον Αναστασάκο, ελπίζω να συνεχίσει έτσι ήπια.

Εμείς επιστρέψαμε εχτές το πρωί. Περάσαμε υπέροχα κι εμείς μα πάνω απ'όλα η Εύα. όλη μέρα έξω στον κήπο του παππού με τα ξαδέρφια της, πραγματικά ξεσάλωσε. Ήθελε τα πάντα να τα κάνει μόνη της, τσουλήθρα, ποδήλατο, μηχανοκίνητη μηχανή, χαμος! Το αποκορύφωμα ήταν το Πάσχα που αφού έφαγε αρνί, μετά ανέβηκε στην πίστα και χόρευε με τα τσάμικα! :lol: :lol: Τρελλό μεράκλωμα, βλαχούλα με τα όλα της!:mrgreen::mrgreen:

Εχτές με το που παρκάραμε στην Αθήνα και είδε το σπίτι έβαλε τα κλάματα..:-( :-( :-(.

Για να μην της έρθει απότομα η κλεισούρα το σπίτι μας είδε μόνο για τον μεσημεριανό και τον βραδυνό ύπνο οπότε ξεχάστηκε..Αχ κορίτσια τι ωραία που ήταν! Θέλω κι άλλο!

Άντε και του χρόνου να είμαστε καλά όλοι και όλες!

όσο για τον Παναγιωτάκη, δυστυχώς τα έμαθα τα νέα το Μ.Σάββατο από τη Βίκυ, μου κόπηκαν τα πόδια...δεν υπάρχουν λόγια..το μόνο που παρακαλάω είναι ο Θεός να δώσει κουράγιο σ'αυτούς τους γονείς...

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Αρμακι καλως μας ηρθες!!!αχ ωραια ειναι η επαρχια...

Στην Λαμια γνωρισα και την maeleni !!συναντηθηκαμε στας πλατειας με τα ζουζουνια ..ο Γρηγορακης ενας ξανθος & ησυχος κουκλος !!!και η Ελενη οπως και ο maelenoσυζυγος πολυ καλα παιδια ..βγαζει η Λαμια καλα παιδια χαχαχα...

Αρμακι το καλοκαιρι θα σας βρουμε και εσας !!παμε για μπανιο Αρκιτσα οποτε θα πεταχτουμε και στην Τραγανα!!!

θα δω ολες τις ιντερνετικες φιλες μου στην φθοιωτιδα!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Ιωαννα συναντηθηκατε με την Ελένη ε;;Εμαθα τσαμπουκαδες οι μικροι...

Μαρακι ωραιο το Πάσχα στο χωριο ε;;Κι εγω την Κυριακη το πρωί του εβαλα ασπρα ρουχα και τον εκανα σαν γαμπρό, τον εστειλα με τον μπαμπα του απο το πρωί στην αυλή του παππου του μεχρι να ετοιμαστω κι εγω με την ησυχια μου και οταν πήγα τον βρηκα μες τη λάσπη, εκανε ντου στον λαχανοληπο της προγιαγιας του...Ανεβασα θερμοκρασία μολις τον ειδα!!

Αλλα εκεινος το χαρηκε..

Αλεξανδρα να χαίρεσαι τον συζυγο!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Joa εννοείτε ότι θα βρεθούμε! Και εμείς περισσότερο στην Αρκίτσα πάμε για μπάνιο, γιατί η θάλασσα της Τραγάνας δεν είναι και πολύ καλή... Καλά θα έχει μεγάλη πλάκα, να μην έχουμε καταφέρει να βρεθούμε στην Αθήνα και να βρεθούμε στην επαρχία!χαχαχαχα!!!

Τι καλά που βρθήκατε με τη maeleni! Μπράβο!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Να’μαι και εγώ , επιστροφή στα οικεία μέρη.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ , ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ με ΥΓΕΙΑ και ΧΑΡΑ για όλο τον κόσμο.

Ευχαριστούμε για τις ευχές σας , χρόνια πολλά στη Λαμπρινή που ξέχασα και εγώ να ευχηθώ και στην κυρία Φωτεινή για τα γενέθλιά της.

Βικάκι να χαίρεσαι τη γλυκιά μανούλα σου.

Εύχομαι όλα τα παιδάκια του κόσμου να είναι πάντα υγιή και χαρούμενα και ότι περνάνε να είναι περαστικά και αγύριστα.

Έμπαινα και εγώ τακτικά να διαβάσω τα νέα σας (αν είχαμε τίποτα γεννητούρια ,βλέπε βατραχάκι) αλλά ομολογώ μετά τα νέα της αθώας ψυχούλας (Παναγιωτάκη) δεν μπορούσα να γράψω τίποτα. Έκλαιγα σαν μικρό παιδί γιατί προσπαθούσα να σκεφτώ αυτούς τους άμοιρους γονείς…..

Εμείς δόξα το θεό , περάσαμε καταπληκτικά, πολύ φαί , πολύ παιχνίδι και τρέξιμο και γενικώς τον καταευχαριστήθηκα τον μικρό μου. Ξεσάλωσε τελείως αυτές τις μέρες , μέχρι και χώμα έφαγε και ότι άλλο θες η ψυχή σου. Ένα μικρό βηχαλάκι το έχουμε και εμείς και σήμερα λέμε να πάμε στο γιατρό μπας και προλάβουμε τίποτα. Εγώ κλασσικά με το λαιμό μου που δεν λέει να μου περάσει τελείως και το μικρό συναχάκι που δεν λέει να με αποχωριστεί , μάλλον του είμαι καλή παρείτσα.

Πετρούλα , περαστικά για τον Αναστασούλη σου και εσύ κοπέλα μου.

Σαρδελάκι να χαίρεσαι τον αντρούλη σου και εσύ κοπέλα μου.

Giovannoula καλό ταξίδι να έχετε σήμερα και καλά να περάσετε.

Μαράκι και του χρόνου να είσαστε καλά να ξαναπάτε και να περάσετε πάλι έτσι όμορφα.

Ιωαννούλα πως τα περάσατε εσείς;

Μαρινάκι εμείς στην Ανάσταση δεν πήγαμε , πήγε μόνος του ο μπαμπάς μας , δεν ήθελα μωρέ να τον ταλαιπωρήσω τον μικρούλη αλλά τώρα το μετανιώνω , θα ήταν καλή ευκαιρία να ζήσει αυτή τη στιγμή από κοντά. Του χρόνου πρώτα ο θεός να είμαστε καλά.

Που είναι οι άλλες μανούλες οέοοοοο;;;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...