Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , Anna Maria 1995 είπε:

Συγγνώμη που μπαίνω σφήνα στην κουβέντα , αλλά αυτό που έγραψες Δήμητρα, ότι όταν έχουμε ωορηξια το τεστ πρέπει να βγαίνει αρνητικό ισχύει σιγουρα;; Είναι έγκυρη η πηγή σου;  Δεν μου το έχει ξαναπεί κανένας αυτό .. ούτε καν ο γιατρος, και μάλιστα νόμιζα το αντίθετο ότι η ωορηξια γίνεται στην κορύφωση της lh. Επίσης εμένα μου βγαίνει 2 μέρες θετικό το τεστ, πάει να πει ότι μάλλον την τρίτη μέρα που αρνητικόποιειται μάλλον τότε κάνω ωορηξια;

Aν κάνεις ηλεκτρονικά τεστ που ανιχνεύουν μόνο την κορύφωση τότε ναι κατά την διάρκεια την ωορρηξίας το τεστ θα πρέπει να βγαίνει αρνητικό αν όλα πάνε καλά με τον κύκλο σου και είναι σταθερός. Τα ηλεκτρονικά βγάζουν χαμογελάκι μόνο όταν είναι η κορύφωση της LH. Αν κάνεις ταινίες θα βλέπεις κόκκινη γραμμή αλλά δεν θα είναι η γραμμή του θετικού τεστ (γι αυτό οι ταινίες θέλουν πολλές επαναλήψεις και μεγάλη προσοχή στο πως τα ερμηνεύεις γιατί εύκολα μπορεί να μπερδευτείς, βοηθάει μια εφαρμογή που θα τις βγάζεις φωτογραφία και θα σου υπολογίζει η εφαρμογή το ποσοστό του τεστ). Η αύξηση της LH είναι αυτή που δίνει το σήμα πως θα ξεκινήσει η ωορρηξία αν θέλεις να σου παραθέσω πηγές βιβλιογραφίας αναφέρεται παντού αυτό, μέχρι και στα τεστ στις οδηγίες θα το βρεις γραμμένο. Μπορείς να διαβάσεις περισσότερες λεπτομέρειες στην σελίδα της όνομα εταιρείας και στο blog τους και στις συχνότερες ερωτήσεις, είναι πάρα πολύ κατατοπιστικοί. Στην ουσία με τα τεστ ξεκινάς επαφές την ημέρα που βλέπεις θετικό τεστ και για τις επόμενες 2 ημέρες για να είσαι σίγουρα μέσα. Και ξεκινάς από την ημέρα που βλέπεις θετικό τεστ όχι γιατί εκείνη την ημέρα κάνεις ωορρηξία αλλά γιατί έχει αποδειχθεί πως οι περισσότερες εγκυμοσύνες συμβαίνουν με επαφές 1 ημέρα πριν την ωορρηξία (θα βρεις σχετική βιβλιογραφία στο scholar). Η κορύφωση της lh διαρκεί 12-24 ώρες συνήθως, αλλά υπάρχουν και κάποιες περιπτώσεις που μπορεί να κάνει ένα πλατό (είναι το πιο σπάνιο περίπου το 11% των γυναικών) ή να πέσει ελάχιστα και να ξανανέβει (αυτό είναι και πιο συχνό 30%-40% των γυναικών) όπως και κάποιες άλλες σπάνιες περιπτώσεις, όλα εξαρτώνται από τον κύκλο, τις ορμόνες, την φαρμακευτική αγωγή κλπ. Αν όλα είναι σωστά οργανωμένα κι έχεις έναν σταθερό κύκλο 28 ημερών, σε 8-20 ώρες μετά την κορύφωση γίνεται η ωοθυλακιορρηξία, απλά εδώ έχουμε πολλά δεδομένα και δεν μπορούμε να πούμε σε πόσο ακριβώς διάστημα θα γίνει. Ωστόσο υπόψιν το θετικό τεστ LH δεν σημαίνει απαραίτητα ωορρηξία και κυρίως δεν σημαίνει απαραίτητα ωάριο. Στην δική σου περίπτωση επειδή η LH όπως λες κάνει πλατό ο μόνος τρόπος για να ξέρεις πότε θα γίνει η ωορρηξία σίγουρα είναι η παρακολούθηση με υπέρηχο. Όταν πλέον είναι εντελώς λευκό το τεστ σου χωρίς καθόλου ανιχνεύσιμη lh έχει ήδη γίνει η ωορρηξία απλά αυτό μπορείς να το δεις μόνο με τις ταινίες όχι το ηλεκτρονικό. Υπάρχει μια ωραία εφαρμογή που σε βοηθάει πάρα πολύ με τις ταινίες. Αν θέλεις στείλε μου μνμ να σου πω πως λέγεται. Όλα εξαρτώνται από το είδος του τεστ που κάνεις. 

Οι περισσότεροι γιατροί δεν ασχολούνται με τα τεστ ωορρηξίας γιατί δεν είναι ιδιαίτερα αξιόπιστα. Ελπίζω να μην τα έγραψα πάρα πολύ μπερδεμένα. Μου πήρε 2 χρόνια για να καταλάβω τι παίζει με τις ταινίες και τα ηλεκτρονικά τεστ και το ένα από τα 2 χρόνια έκανα παράλληλα και παρακολούθηση με υπέρηχο και αιματολογικές. Οι ταινίες ήταν ψιλό ότι να ναι, για εμένα τα ψηφιακά λειτουργούν καλύτερα. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα κοριτσάκια μου. Εύχομαι να είστε όλες καλά και να περνάτε τέλεια. Εμείς, δόξα Τω Θεώ, είμαστε καλά. Χτες το βράδυ κατεβήκαμε στους επιτάφιους, αλλά δεν καθήσαμε να δούμε της Μητροπόλεως γιατί βγαίνει αργά, 22.00 δηλαδή, και η Αλεξάνδρα τα έπαιξε. Της άρεσε όμως. :P:p:p:p Σήμερα πάλι 08.00 ήμαστε στους δρόμους γιατί στις 09.00 βγαίνει ο Επιτάφιος του Αγίου Σπυρίδωνα, που δεν γίνεται τη Μ. Παρασκευή, και στις 11.00 έχουμε το έθιμο της Πρώτης Ανάστασης. Η Αλεξάνδρα εκστασιάστηκε. Το παιδί είχε μείνει να κοιτάζει και να θαυμάζει. Το τι χαρές έκανε, το τι παλαμάκια δε λέγεται. :):):):):) Φοβήθηκε μόνο λίγο όταν έπεσαν τα κανάτια αλλά δεν εκλάψε, απλά σώπασε. ;);) .

Τώρα προσπαθεί ο πατέρας της να την κοιμίσει για να αντέξει και το βράδυ.

Βατραχάκι μου πάει πέρασε και αυτό. Ο Τιμάκος είναι καλύτερα και αν το παιδί είχε πάρει από την αρχή θεραπεία δεν θα έιχε ταλαιπωρηθεί τόσο. Να περάσετε καλά αύριο και εσύ να ξεκουράζεσαι λίγο.

Νατάσα και ο Σωτηράκης καλύτερα διάβασα. Μόνο το ταξίδι σας χάλασε :-(:-(:-(:-( Τουλάχιστον θα χαλαρώσετε λίγο αύριο.

Εύχομαι σε όλες να περάσετε καλά και να χαρείτε τα ζουζούνια σας.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας τσουπρες!

Τι κανετε?

Εμεις σημερα περασαμε τελειαααα!!

Πηγαμε το πρωι να παρω κατι τελευταια δωρακια για καποια μπεμπουλια και μετα πηγαμε στο kidom στο αllou Που ειχε live την Ντορα και τον bob τον Σφουγγαρακι!!

Μιλαμε κοριτσια το παιδι τρελαθηκε!!!

περα απο το οτι του αγορασαμε βραχιολακι πασο απεριοριστων παοχνιδιων και εκανε απο ολαααααα και επαιξε ανελεητα στον υπαθριο παιδοτοπο με τα φουσκωτα,φωτογραφηθηκε και με την Ντορα και οταν του ζητησαν να πει ενα τραγουδι για να του δωσουν ενα δωρο εκεινος ειπε ''did it νταρααα'' και μετα τους λεει ''και αλλο!'' και αρχισε να τραγουδαει το τσαφ τσουφ το τρενο περνα και χορευε κιολας...καλα το μικροφωνο το κρατουσε μια κυρια του allou και ακουγοταν ο μικρος παντου !!Πολυ γελιο!Εντωμεταξυ ολα τα αλλα παιδακια ηταν μεγαλυτερα και ελεγαν ολοκληρα τραγουδακια αλλα ολοι τρελαθηκαν με τον ταλιμπαν μου!Χαμος εγινε!Το δωρο ηταν ενα μπρελοκακι...τσς τσς τζαμπα το ασμα!!χαχαχα

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Εχθες στον επιταφιο κοιταζε αποσβωλομενος τον ειχε ο μπαμπας του στους ωμους του γιατι φοβομουν εγω μην τον χασω μεσα στον κοσμο ή μηπως τον καψει κανεις καταλαθος.

Σημερα δε ξερω αν θα τον παρω μαζι γιατι πολυ πιστευω οτι θα εξαγριωθει με τα βαρελωτα και φοβαμαι και λιγο τα αυτια του με τις κροτιδες.

Γιοβαννα ειδες τα ατιμα πως κοιτανε?Πολυ συγκινητικο μωρε δεν τα εχουν ξαναζησει τα πουλακια μου...

Βατραχακι και εγω νομιζω Δευτερα γενναμε!!!χαχα

Ο Τιμουλης καλυτερα ε?

Πετρουλα ευχαριστω θα παω να παρω τωρα τα υλικα

Νατασσα να πατε αυριο να ξεσαλωσετε.Καλο φαγοποτι!

Καλη Ανασταση σε ολες με υγεια και αγαπη!!

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Να 'μαστε και εμεις!!

Ωχ κουραστηκα σημερα, ολη μερα ειμαι μονη με το παιδι και απο τις 12 που γυρισαμε απο τη βολτα συμμαζευω τα ασυμμαζευτα

Κοινωνησαμε κιολας το πρωί , ευτυχως δεν ειχε πολύ κοσμο, μονο που ο Αναστασης ηθελε να φιλήσει ολες τις εικονες και καθε λίγο φωναζε μα τουτουι (να φιλήσει το Χριστούλη)

Οσο περιμεναμε στην σειρα για να μεταλάβουμε φωναζε "μαααμ" όλοι οσοι περιμεναν αρχισαν να γελάνε οταν φτασαμε στον παπα ανοιξε ενα στομα τεραστιο, ο πατερ προς στιγμην αιφνιαδιαστηκε..Σου λέει ολα τα ξαπλώνουν και τα παλευουν και αυτος εδω θα φαει κι εμας..Του πεταξε κι ενα μπραβο στο μωρο μαζι με την προσευχη κι ολα καλα!

Φιλια πολλά σε ολες, πάω για ενα τελευταιο ντου στην αγορα να προλάβω κτ τελευταια..

Σημερα τον Ανασταση θα τον αφησω να κοιμηθει οσο θελει γιατι το βραδυ θα τον παρουμε στην Ανασταση

Καλη Ανασταση σε ολους μας με υγεια και χαρα στις οικογενειες μας!!! Μακαρι το Αγιο Φως των ημερων να φωτιζει τις ψυχες μας και να γινομαστε καλύτεροι ανθρωποι.

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Μανούλες κ μωράκια γλυκά …τι κάνετε?

Νατάσσα ευτυχώς όπως είπες δεν είναι πολύ βαριά ο μικρός.

Ρίτα αυτά τα πεθεροκολπάκια είναι να τραβάς τα μαλλιά σου Ο Γρηγορακης φίρμα μεγάλη:D:D

Βατραχάκι πρόσεξε πόσο θα αρνί θα φας αύριο;);)…μην σε πιάσουν η πόνοι και σου βγει και η πετσουλα του αρνιού μαζί με το μπεμπέ:):)

Πετρουλα μπραβο στον Ανασταση

Εγκυουλες προσοχή μην το παρακάνετε με της δουλείες ένταξη;)

Εγώ μόλις τέλειωσα την μαγειρίτσα, αργότερα θα κάνω και το αυγολέμονο, πολύ δουλεία έχει η άτιμη, αμάν με παίδευσε με το καθάρισμα και ζεμάτισμα της.

Αύριο θα πάμε στο μαγαζί μας για το μεσημέρι,πως το περιμενω δεν φανταζεστε, σαν την κικο κανω οταν ειναι να φαω αρνι σουβλιστο ειναι το μόνο κρεας που τρωω. να πω και το άλλο δεν είναι και τόσο άσχημα που είμαστε στη Θεσσαλονίκη, γιατί αν ήμασταν στην Χαλκιδική σίγουρα θα είχαμε και τραπεζώματα με επίσκεψης και τα διάφορα……δεν λέω όλα αυτά καλά είναι.... αλλά κούραση πολύ...., πιάτα, ποτήρια, ταψιά, κατσαρόλες……..

κουκλες μου ολες να ειστε καλα και να περασετε τελεια οπου και να πατε

Σας ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να περασετε Καλο Πασχα και Καλη Ανασταση

Η Ανασταση Του Κυριου να Αναστησει κατι καλο σε ολους τους ανθρωπους

2107602vcgexnj3tm.gif

Διαφημίσεις

γλυκες μου σας ευχαριστω παρα πολυ για τις ευχες σας!!!

ευχομαι σε ολες καλη ανασταση με υγεια και αγαπη!!!!

καλα να περασετε ολες και να ειναι παντα τα παιδακια μας γερα αυτο μονο εχει σημασια!!!

αν γεννησω θα σας ενημερωσω οκ;:tongue:

2101153cdi7ofu6bu.gif

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Να'μαι και εγώ. μπήκα στα γρήγορα να πω τις ευχούλες μου μιας και ο μικρός είναι κάτω με τον μπαμπά του και φτιάχνουνε το αρνάκι.

Εγώ είμαι σχετικά καλύτερα, μου πέρασε ο λαιμός αλλά έχω τρομερό συνάχι. Το ευχάριστο είναι ότι ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ο μικρούλης μου δεν έχει κανένα τέτοιο σύμπτωμα και αυτό είναι κάπως παρήγορο για να περάσουμε λίγο ευχάριστα την αυριανή μέρα.

Δεν έχουμε κάνει πολλά πράγματα μιας και ο μπαμπάς μας δουλεύει συνέχεια αυτές τις μέρες και έτσι οι βόλτες μας είναι περιορισμένες. Δυστυχώς ούτε στον επιτάφιο πήγαμε εχθές αλλά εγώ τουλάχιστον με τον μικρό πρόλαβα και προσκύνήσαμε αφού πήγαμε στη μανούλα μου, το βράδυ όμως ο μπαμπάς μας δεν είχε κουράγιο και έτσι μείναμε σπίτι. Σήμερα το πρωί που θέλαμε να πάμε να κοινωνήσουμε από τις λίγες φορές μας πήρε ο ύπνος μαμά και γιος και ξυπνήσαμε εννέα παρά είκοσι. ήταν πλέον αργά , αλλά να πω και την αλήθεια μου δεν ένιωθα και πολύ καλά να κοινωνήσω φέτος , δεν νήστεψα καλά λόγω της ίωσης που είχα και έπινα γάλα και δεν αισθανόμουν άνετα να κοινωνήσω μεγαλοβδομάδα πίνοντας γάλα. Ευελπιστώ πως την επόμενη εβδομάδα θα είμαι καλύτερα για να μπορέσουμε να κοινωνήσουμε πιο ήρεμα.

Η αυριανή μέρα θα μας βρει οικογενειακώς στην αυλή της πεθεράς , θα έρθουν και οι γονείς και θα σουβλίσουμε ένα ωραιότατο αρνάκι (που το περιμένω πως και πως) και έτσι θεωρώ ότι θα περάσουμε όμορφα.

Νατασούλα μου , περαστικά κοπέλα μου για το Σωτηράκη , μη στεναχωριέσαι για την ακύρωση του ταξιδιού σας, εγώ έχω καταλάβει ότι πλέον όταν έχεις παιδί δεν μπορείς να προγραμματίζεις τίποτα γιατί συμβαίνουν πολλά απρόοπτα. Να είσαστε καλά και να πάτε κάποια άλλη στιγμή.Όσο για το κολλύριο θεωρώ ότι θα είναι για τη μύτη γιατί και εμένα η δική μου παιδίατρος όταν έχει πολύ μύξα κίτρινη μου είχε προτείνει να του βάζω κολλύριο dobradex νομίζω είναι κορτιζονούχο για να καταπραύνει λίγο τα συμπτώματα.

Βατραχάκι εύχομαι και ο Τιμάκος να είναι πολύ καλύτερα , απ'ότι διάβαδα πήγατε και σε άλλη παιδίατρο και καλά έκανες και εύχομαι τώρα με τη νέα θεραπεία να έχει βελτιωθεί πολύ το παιδάκι. Άντε και εσύ με το καλό να είναι όλα τώρα.

Γιοβαννούλα περαστικα΄στη ζουζούνα.

Εύχομαι και εγώ με τη σειρά μου να έχουμε όλοι ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ & ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ , με το καλό να γιορτάσουμε αύριο τα βλαστάρια μας Πετρούλα και όλους τους εορτάζοντες και γενικά η φετινή ανάσταση να αναστάσησει μόνο ευχάριστα και αγνά συναισθήματα απο τους ανθρώπους και όλα τα άσχημα να θαφτούν για αρκετό καιρό μέσα μας.

ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΛΥΚΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΓΙΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΑ.

24-04-08_happy_easter.jpg

Κοριτσακια μου σας εχω χασει αλλα τρεχω και δεν φτανω.

Εμεις ειμαστε καλα.Η μικρούλα εχει λίγο συναχι ακομα αλλα οχι τιποτα σοβαρο.

Εμεις αυριο εχουμε τραπεζι σε ενα φιλικο ζευγαρι και γονεις.Φυσικα θα ψήσουμε εξω και το αρνακι στο χτιστο φουρνο(αντε να δουμε τι θαγίνει)

Εκανα και εκμεκ κανταιφι σημερα.

Πολλα φιλια

Καλη ανασταση και καλα να περασετε αυριο

Γεια σας κοριτσια!

Πολυ χαιρομαι που κανετε βολτες και χαιρεστε αυτες τις μερες! Εμεις δυστυχως εχουμε κλειστει. Σημερα βγηκαμε μια μικρη βολτιτσα για καφε να ξεσκασει λιγο και ο μικρος. Ο καημενος μου ταλαιπωρηθηκε παρα πολυ. Τωρα εχει αρχισει και τις διαρροιες και οπως ηταν φυσικο συγκαηκε... Αλλη γκρινια απο εκει. Θα πεταχτουμε σε λιγο στην Ανασταση (χωρις τον Σωτηρη εννοειται, ηδη κοιμαται το πουλακι μου!) και μετα θα φαμε μεταξυ μας.

Καλη Ανασταση να εχουμε ολοι!!!

Φανταζομαι οτι διαβασατε για τον Παναγιωτακη... Τα λογια ειναι περιττα, ειμια συγκλονισμενη....:-(:sad::-(:sad::-(

t7fQp3.png

Κοριτσάκια μπήκα να σας διαβάσω να μη με πιάσει ο ύπνος γιατί όλοι οι υπόλοιποι κοιμούνται και σε λίγο πρέπει να τους ξυπνήσω να πάμε εκκλησία! Ελπίζω να μην αγριέψουν τα μωράκια μου αλλά επειδή χτες ήμουν όλη μέρα μόνη μου μαζί τους και ο μπαμπάς μας ήρθε σήμερα το πρωί (στο τσακ προλάβαμε να κοινωνήσουμε) θέλω να πάμε εκκλησία γιατί αλλιώς δε θα καταλάβουμε Πάσχα!

Πολύ χάρηκα που διάβασα ότι τα αρρωστούλικά μας είναι όλα καλύτερα! Μακάρι από εδώ και πέρα να χαιρετίσουμε τις ιώσεις για φέτος τουλάχιστον! Εμείς αρχίσαμε πάλι κολλήριο στο ματάκι του Γιώργου (είχαμε σταματήσει από τη Δευτέρα) γιατί έβγαλε πάλι πολλές τσίμπλες, νομίζω ότι τα 2 εμβόλια που κάναμε την Τρίτη αποδυνάμωσαν κι άλλο το ανοσοποιητικό του και ξανακύλησε, αφήστε που έχει και λίγο βηχαλάκι! ΄Οσο για τη μπουμπού ροχάζει διαρκώς και εξακολουθεί και προσέχει τη σιλουέτα της! Πάντως σήμερα περάσαμε αρκετά καλά και αύριο θα πάμε στην πεθερά μου οπότε θα τα πούμε με το καλό αύριο βράδυ!

Πολλά-πολλά φιλιά σε όλες και η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει γαλήνη στις ψυχές όλων μας και υγεία στα παιδάκια μας πρώτα και σε εμάς μετά!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Δεν το πιστεύω..........το μωράκι χάθηκε. Πραγματικά έγινα τόσο κομμάτια τώρα που δεν έχω κουράγιο να σηκωθώ να πάω στην Ανάσταση. Είναι συμβολικό, δε μπορεί, τον πήρε ο Χριστούλης μαζί του, τον χρειαζόταν εκεί ψηλά, εκπλήρωσε τόσο νωρίς το σκοπό του σε αυτή τη ζωή. Συγνώμη αν σας μαυρίζω, επηρεάστηκα πολύ δε μπορώ να το αφήσω ασχολίαστο.

mGKop3.png60Jvp3.png

XPIΣTOΣ ANEΣTH!XPONIA ΠOΛΛA ΣE OΛO TON KOΣMO. Χρόνια πολλά στούς εορτάζοντες της παρέας μας.έχουμε και πολλούς.της ελένης της πετρουλάς της κίκης κ στον τάσουλη της αλεξάνδρας(μη γελάτε με τους τόνους,απ το κίν απαντώ)

Να είναι όλοι γεροί κ πάντα χαμογελαστοί κ ευτυχισμένοι.να τους χαίρεστε.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...