Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το στομάχι επειδή τώρα είναι πιο ευαίσθητο θα σε πονούσε από κάποιο φάρμακο λογικά. Ε βραστή πατάτα , φρυγανιές απλές όχι μαύρες πολυσπορες κτλ , φιδέ , ριζακι για σούπα , κοτόπουλο χωρίς μπαχαρικά . Γενικα φρόντισε όταν περνεις κάποιο φάρμακο να έχεις φάει κάτι ελαφρύ. 

Γενικά τώρα απέφευγε να τρως απέξω απέφευγε να τρως βαριά φαγητά όχι ωμά λαχανικά όλα τα ωμά γενικά ανακατεύουν συνήθως Κ είναι δύσκολα στην πέψη 

Ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ κατατοπιστική! Επίσης να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις! Από χθες νιώθω ένα ποναλακι κάτω αριστερά.Λογικα είναι από το έντερο;;

1 hour ago, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ έχω ένα κουτί arvekap ανοιγμένο γιατί είχα χρησιμοποιήσει μια αμπούλα.Ειμαι όμως Ηράκλειο Κρήτης 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ντελενι, εγω να σου πω τι θα εκανα? Αμα βλεπω το παιδι ετσι εκνευρισμενο και τοσο κακοδιαθετο, δινω λιγο ντεπονακι, ειδικα τη νυχτα. Μου εχει πει ο παιδιατρος και το ξερεις κι εσυ σιγουρα οτι ο πονος απο τα δοντια στα μωρα δημιουργει και τρομερο πονοκεφαλο που δυστυχως δεν μπορουν να τον διαχειριστουν καθολου. Μπορει να ποναγε το μωρο και αυτο να την εκνευριζε ακομα περισσοτερο.

Αληθεια, την Αναστασια τη γιορταζεις τωρα τον Δεκεμβριο? Αν ναι γιορταζουμε μαζι!

Χθες εψαχνα το στομα του Σωτηρη για δοντια και ειδα οτι εχει βγαλει κυνοδοντα! Δεν ειχε καθολου γκρινια, εχει ομως τρομερη αφαγια εδω κι ενα μηνα. Γενικα εχω την αισθηση πως θα βγαλει 8 δοντια μαζεμενα!

t7fQp3.png

Καλημέρα κορίτσια μου.

Λοιπόν τα νεα μου είναι αρκετα καλα .

Η μεγαλη πέτρα εχει εξαφανιστεί .Υπάρχουν καποιες μικρές αλλα από ότι μου ειπαν δεν θα μου δημιουργήσουν πρόβλημα .Θα τις παρακολουθούμε βέβαια αλλα όλα καλα.

Βεβαια ταλαιπωρήθηκα παρα πολύ. Πολλές ωρες πολλές εξετασεις μου σπασαν και τη φλεβα και εχω μια τεραστια μελανια αλλα τελως παντων.

Μαργαρίτα μου περαστικά στον αντρα σου και μακρυα από εσενα και το μικρό.

Arma μου είναι πολύ πιθανόν η γκρινια να είναι επειδη της λειπεις αλλα μπορει να φταινε και τα δοντακια .Θελει λιγο υπομονη αλλα να εισαι σιγουρη ότι θα προσαρμοστει.

Stone ευχομαι να πανε όλα καλα με την εξεταση του μικρού.

Βικακυ μου τελειο το σπιτακι σου και το δεντρο.Εύχομαι να πανε όλα καλα και με τις εξετασεις της μικρουλας μας γλυκεία μου.

Α και οσο για την κληση ισως προλαβα να το κλεισω πριν χτυπήσει.Αυτό το παιδι μου εχει παρει τηλ. Σε ολες τις επαφες που εχω στο κινητο μου !!!

Α και οσο για το εμβολιο εγω κοριτσια δεν το σκεφτομαι καν.

Δεν θελω να το κανω και φυσικα ουτε η μικρή.Δεν ξερω αλλα το εχω παρει στραβα.

Χθες στο νοσοκομειο γινοταν χαμώς.Πολύ ελεγχος , στην απομωνωση οσοι ειχαν συμπτωματα και αυτό που μου εκανε εντυπωση.Εχουν κεντρο εμβολιασμου για τη νεα γριπη αλλα οσους ειδα να πηγαινουν ηταν πανω από 55-60 χρονων .Δεν ειδα κανεναν μικροτερο, και ο εμβολιασμος ηταν για ολους όχι για τις ευπαθεις ομαδες.

Συγνωμη αν ξεχασα καμμια .Πολλα φιλια .

Παω να δουλεψω.

Διαφημίσεις

Kαλημερα δε σας διαβασα..

Ο ανδρας μου ολη νυχτα 39+ εγω κρατιεμαι ακομα...

Ο μικρος καλα κοιμηθηκε στη γιαγια του μεσα στην καλη χαρα..τωρα το πρωι με εψαχνε το πουλακι μου..

Θα μπω αργοτερα κοριτσια να δω τι θα κανω σημερα ...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Νατασα να χαίρεσαι την αδερφούλα σου και να είναι καλά εκεί στα ξένα..Αυριο το απόγευμα είναι η εξεταση μας..Για να δούμε..

Σούλα τα νεα σου είναι πολύ ευχαριστα σου..Ομως οπου ταλαιπωρία βλέπε συνώνυμο νοσοκομείο..Τελος καλό όλα καλά!!

Ρίτα περαστικα σας..Μακαρι σημερα να γινει καλα ο συζ. και να μην ταλαιπωρηθεί άλλο.Μπράβο στο Γρηγόρη που κοιμηθηκε πρώτη φορα στη γιαγια χωρις γκρίνιες και παραπονα..

Deleni, νομιζω πως η Ανατασία εχει τα δοντακια της..Εμενα εδώ και 4 μερες εχει συνεχεια το χερι στο στομα, βγαζει σαλάκια και μου κανει 1-2 γκρινιτσες το βραδυ..Βλέπω τους τραπεζιτες πρισμένους, μαλλον μας ερχονται..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

ana08 χρονια πολλα στην αδελφουλα σου και περαστικα της οπως επισης και στον ανδρουλη σου Ριτα

Σήμερα θα μαγειρέψω την Φωτεινή κότα με λαχανικά και μετά θα τα βάλω με μακαρονάκι και τυράκι στο φούρνο σαν σουφλέ. Η πρώτη σκεψει ήταν να προσθέσω λίγη κρέμα γάλακτος για πιο γεύση και η δεύτερη να κάνω μια μπεσαμελ με αυγό και γάλα, είμαι ανοιχτή στης γνώμες σας:) :) 2590120khs7nlbp5z.gif

κρεμα γαλακτος να βαλεις μαμα.

σουλα μου ευχομαι να ηταν η τελευταια σου ταλαιπωρια και να εξαφανιστουν τα απομιναρια!!!

περαστικα στους αρρωστουληδες.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!

Χρόνια πολλά στις Κατερινούλες!!!!

Περαστικά στα αρρωστούλικα μεγάλα και μικρά!!!

Έχουμε και μεις θέμα με τα δόντια αυτή την εποχή...δνε μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να τα βγάζει τα δόντια 5-7 κάθε φορά...όχι πολλή γκρίνια ούτε πυρετό ευτυχώς!!!Τα πλένουμε κιόλας τα δοντάκια μας...:-D:-D:-D

line_m121_beg_40_time_1214452800_text_cf20c3e9fef1e3eff220eceff520e5dfede1e9.gif

eNortjK1UjIzNrIwVLIGXDASsgKg26.png

Φωτεινή η γνωμη μου είναι να μη βαλεις κρεμα γάλακτος για τα λιπαρα και λόγω του οτι δεν εχει κτ να προσφερει, αφου θα το φαει και το παιδί..

Προχθές που έκανα την πατατόπιτσα της Ρίτας, χρησιμοποίησα για πρώτη φορα στη μαγειρική εβαπορέ.. ήταν τόσο νόστιμο και συναμα θρεπτικό..

Ας μας πει και η ειδικος Ρίτα..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Μια γλυκια καλημερα κι απο εμας!!!!!

ριτακι μου περαστικα στον αντρα σου ευχομαι να ειναι μια απλη ιωση!

αρμακι μου λογικο ειναι να συμπεριφερεται ετσι η Ευα αλλα θα μαθει!

deleni μου ισως να πονουσαν τα δοντακια ευχομαι μονο να μην σας περιτρυγιριζει τιποτα!

σαρδελινα μου νομιζω το πρωτο εμβολιο ειχε καπου στο 70 ευρω δεν τα γραφεις;

ριτα γιατι με το αντιγριπικο μεινατε πισω στα αλλα εμβολια;δεν κανει να κανεις τα αλλα;

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...