Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , Anna Maria 1995 είπε:

Συγγνώμη που μπαίνω σφήνα στην κουβέντα , αλλά αυτό που έγραψες Δήμητρα, ότι όταν έχουμε ωορηξια το τεστ πρέπει να βγαίνει αρνητικό ισχύει σιγουρα;; Είναι έγκυρη η πηγή σου;  Δεν μου το έχει ξαναπεί κανένας αυτό .. ούτε καν ο γιατρος, και μάλιστα νόμιζα το αντίθετο ότι η ωορηξια γίνεται στην κορύφωση της lh. Επίσης εμένα μου βγαίνει 2 μέρες θετικό το τεστ, πάει να πει ότι μάλλον την τρίτη μέρα που αρνητικόποιειται μάλλον τότε κάνω ωορηξια;

Aν κάνεις ηλεκτρονικά τεστ που ανιχνεύουν μόνο την κορύφωση τότε ναι κατά την διάρκεια την ωορρηξίας το τεστ θα πρέπει να βγαίνει αρνητικό αν όλα πάνε καλά με τον κύκλο σου και είναι σταθερός. Τα ηλεκτρονικά βγάζουν χαμογελάκι μόνο όταν είναι η κορύφωση της LH. Αν κάνεις ταινίες θα βλέπεις κόκκινη γραμμή αλλά δεν θα είναι η γραμμή του θετικού τεστ (γι αυτό οι ταινίες θέλουν πολλές επαναλήψεις και μεγάλη προσοχή στο πως τα ερμηνεύεις γιατί εύκολα μπορεί να μπερδευτείς, βοηθάει μια εφαρμογή που θα τις βγάζεις φωτογραφία και θα σου υπολογίζει η εφαρμογή το ποσοστό του τεστ). Η αύξηση της LH είναι αυτή που δίνει το σήμα πως θα ξεκινήσει η ωορρηξία αν θέλεις να σου παραθέσω πηγές βιβλιογραφίας αναφέρεται παντού αυτό, μέχρι και στα τεστ στις οδηγίες θα το βρεις γραμμένο. Μπορείς να διαβάσεις περισσότερες λεπτομέρειες στην σελίδα της όνομα εταιρείας και στο blog τους και στις συχνότερες ερωτήσεις, είναι πάρα πολύ κατατοπιστικοί. Στην ουσία με τα τεστ ξεκινάς επαφές την ημέρα που βλέπεις θετικό τεστ και για τις επόμενες 2 ημέρες για να είσαι σίγουρα μέσα. Και ξεκινάς από την ημέρα που βλέπεις θετικό τεστ όχι γιατί εκείνη την ημέρα κάνεις ωορρηξία αλλά γιατί έχει αποδειχθεί πως οι περισσότερες εγκυμοσύνες συμβαίνουν με επαφές 1 ημέρα πριν την ωορρηξία (θα βρεις σχετική βιβλιογραφία στο scholar). Η κορύφωση της lh διαρκεί 12-24 ώρες συνήθως, αλλά υπάρχουν και κάποιες περιπτώσεις που μπορεί να κάνει ένα πλατό (είναι το πιο σπάνιο περίπου το 11% των γυναικών) ή να πέσει ελάχιστα και να ξανανέβει (αυτό είναι και πιο συχνό 30%-40% των γυναικών) όπως και κάποιες άλλες σπάνιες περιπτώσεις, όλα εξαρτώνται από τον κύκλο, τις ορμόνες, την φαρμακευτική αγωγή κλπ. Αν όλα είναι σωστά οργανωμένα κι έχεις έναν σταθερό κύκλο 28 ημερών, σε 8-20 ώρες μετά την κορύφωση γίνεται η ωοθυλακιορρηξία, απλά εδώ έχουμε πολλά δεδομένα και δεν μπορούμε να πούμε σε πόσο ακριβώς διάστημα θα γίνει. Ωστόσο υπόψιν το θετικό τεστ LH δεν σημαίνει απαραίτητα ωορρηξία και κυρίως δεν σημαίνει απαραίτητα ωάριο. Στην δική σου περίπτωση επειδή η LH όπως λες κάνει πλατό ο μόνος τρόπος για να ξέρεις πότε θα γίνει η ωορρηξία σίγουρα είναι η παρακολούθηση με υπέρηχο. Όταν πλέον είναι εντελώς λευκό το τεστ σου χωρίς καθόλου ανιχνεύσιμη lh έχει ήδη γίνει η ωορρηξία απλά αυτό μπορείς να το δεις μόνο με τις ταινίες όχι το ηλεκτρονικό. Υπάρχει μια ωραία εφαρμογή που σε βοηθάει πάρα πολύ με τις ταινίες. Αν θέλεις στείλε μου μνμ να σου πω πως λέγεται. Όλα εξαρτώνται από το είδος του τεστ που κάνεις. 

Οι περισσότεροι γιατροί δεν ασχολούνται με τα τεστ ωορρηξίας γιατί δεν είναι ιδιαίτερα αξιόπιστα. Ελπίζω να μην τα έγραψα πάρα πολύ μπερδεμένα. Μου πήρε 2 χρόνια για να καταλάβω τι παίζει με τις ταινίες και τα ηλεκτρονικά τεστ και το ένα από τα 2 χρόνια έκανα παράλληλα και παρακολούθηση με υπέρηχο και αιματολογικές. Οι ταινίες ήταν ψιλό ότι να ναι, για εμένα τα ψηφιακά λειτουργούν καλύτερα. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Βατραχάκι μου πιστεύω ότι τις έδωσε τις βιταμίνες γιατί είναι ένα σύμπλεγμα βιταμινών που θα βοηθήσει τον οργανισμό του Τιμου.

Aν θυμάμαι καλά από παλιά που διάβασα όσοι βγάζουν ερπη έχουν έλλειψη από κάτι στον οργανισμό τους χωρίς βέβαια να σημαίνει τίποτα το σοβαρό.

Εγώ προσωπικά δεν έχω βγάλει ποτέ ερπη αλλά όταν τρώω ξεροί καρποί και ειδικά καρύδια και μελιτζάνα βγάζω άφθες.

Ελπίζω μέρα με την ημέρα να καλυτερεύει το αγοράκι σου, οσο γι σένα κουκλίτσα μου τώρα που είμαστε μια μέρα πριν την ανάσταση τουλάχιστον να γεννήσεις μετά Το Πασχα για να είσαι με την οικογένεια σου και να είναι καλά και ο μικρός:D

Νατάσσα περαστικά και σε εσάς και μην στεναχωριέσαι που δεν θα πάτε ταξιδάκι, θα το οργανώσετε για μετά.

Και εγώ είμαι κάπως αυτές της μέρες γιατί το Πάσχα πάντα πηγαίναμε στο εξωτερικό η στην Χαλκιδική στο σπιτάκι μας αλλά εδώ και 3 χρόνια που το μαγαζί μας είναι ανοιχτό και ειδικά φέτος με 2 μαγαζιά ανοιχτά, θα περάσουμε Το Πάσχα εδώ.

Δεν πειράζει ας έχουμε υγειά και δουλεία και πάνω από όλα η οικογένεια μου να είναι καλά. ποτέ δεν μένει κάτι το ίδιο, η καιροί αλλάζουν και είναι δύσκολη τουλάχιστον ας είναι για καλό αλλιώς μας τα έκαναν που μας τα έκανα σκ@#@#α ας είναι όμως για το καλό του τόπου μας….. που δεν το πολύ πιστεύω :confused:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα!

Κοριτσια τι κανετε?

Νατασσουλα μου δεν πειραζει βρε παιδι μου που ξεμεινατε ας αναρρωσει με το καλο το μωρο και θα εχετε ευκαιριες να πατε.Του το γυρισε σε λαρυγγιτιδα ε?Πω πω φανταζομαι ταλαιπωρια χρονιαρες μερες.

Υπομονη και περαστικα και αγυριστα!!!

Βατραχακι μπραβο που παει καλυτερα ο μικρος.Καλα κανατε και πηγατε και στην αλλη παιδιατρο.Ειδες ?παντα χρειαζεται και μια δευτερη γνωμη αν τα βλεπουμε και ταλαιπωρουνται.Απορω στο νοσοκομειο γιατι δε σας εδωσαν θεραπεια?

Αντε οπου να ειναι θα γινει περδικι!

Φωτεινη μου ας υπαρχει δουλεια και υγεια και δεν πειραζει που μεινατε εκει.Ερχεται το καλοκαιρακι!!

Εμεις μετα απο μεγαλοοο καυγα εχθες επειδη η πεθερα μου μας τη φυλαγε Μεγαλη Πεμπτη(το εχει ξανακανει) να παρει τηλεφωνο,να κλαει που δε θα πηγαιναμε(ενω της το ειχαμε πει)σε σημειο υστεριας ..τελικα ηρεμησαμε.

Ειπα εγω να πηγαιναμε μετα απο ολο αυτο το ψυχολογικο πολεμο αλλα τελικα ο καλος μου καταλαβε οτι δε γινεται να μας πρεσσαρουν ετσι απο τη στιγμη που εχουμε οικογενεια πλεον και το σπιτι εκει δε μπορει να φιλοξενησει τοσα ατομα και ενα μωρο.

Σημερα λοιπον πηγαμε κεντρο στο ζαπειο και στον Εθνικο κηπο και ειδε ο μικρος τα ζωακια,ετρεξε ,επαιξε και μας εβγαλε off κοινως.

Μετα πηγαμε Ερμου για ψωνια,μετα στο μαγαζι του παππου μας,μετα εκκλησια να προσκυνησουμε τον επιταφιο και πριν λιγο μαζευτηκαμε.

Το απογευμα προβλεπονται βολτες και το βραδυ θα παμε ολοι μαζι στην περιφορα του Επιταφιου.

Φιλα σε ολες!

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

φωτεινη μου ναι οντως ετσι ειναι αλλα μου ειπε πως οι βιταμινες που εχει αυτο το σιροπι βοηθανε στο να κλεισουν πιο γρηγορα οι πληγες αυτο ειχα διαβασει κι εγω καπου.

εχετε πολλα φιλια ολες απο το αρμακι μας και τα περαστικα στον Σωτο μας!

η ευα λεει ειναι καλυτερα και δεν μαζευεται απο εξω βρηκε την χαρα της!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Α Πετρουλα σε ηθελα.Για πες μου λιγο τι αναλογια ζαχαρουχου κρεμας.μπισκοτου εβαλες εσυ στο μπανανογλυκο της γιοβαννας?

Θα τπ κανω για το Πασχα να το παω σε φιλικο σπιτι και θελω να μου κοβεται πιο ευκολα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλησπερα!

Βατραχακι μπραβο που παει καλυτερα ο μικρος.Καλα κανατε και πηγατε και στην αλλη παιδιατρο.Ειδες ?παντα χρειαζεται και μια δευτερη γνωμη αν τα βλεπουμε και ταλαιπωρουνται.Απορω στο νοσοκομειο γιατι δε σας εδωσαν θεραπεια?

Αντε οπου να ειναι θα γινει περδικι!

Φιλα σε ολες!

ριτα μου στο νοσοκομειο δεν καταλαβαν καν οτι εχει ερπητικη ουλοστοματιτιδα απλα μια στοματιτιδα βαριας μορφης νομιζαν οτι εχει που ειναι εντελως διαφορετικο τι να πεις ολοι οι ασχετοι εκει ειναι!

Διαφημίσεις

Ναι ε?Πω πω ρε παιδι μου τζαμπα η νοσηλεια δλδ.Αν ειχε τη σωστη θεραπεια εξ αρχης ισως να μην ταλαιπωριοταν τοσο το παιδι...

Τι να πω?Αντε να αναρρωσει γρηγορα το πουλακι μου.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου.

Και εμείς σήμερα περάσαμε πολύ ωραία. Το πρωί κατεβήκαμε για καφέ και κούνιες και το απόγευμα θα κατεβούμε να δούμε τους Επιτάφιους. Η ζουζούνα μου το καταδιασκεδάζει αν και σήμερα κάνει απεργία πείνας....... μάλλον κάποιος της σφύριξε ότι Μ.Παρασκευή δεν τρώμε ούτε λάδι και αυτή το τηρεί. ;););)

Βατραχάκι από ότι ξέρω έρπη βγάζουν αυτοί που έχουν έλλειψη βιταμίνης C. Γαι κοίτα λίγο τι βιταμίνες σου έδωσαν. Είναι καλύτερα σήμερα το παιδί; Εσύ πώς είσαι;

Νατασούλα κρίμα μωρέ που ξεμείνατε αλλά τι να κάνει και ο Σωτήρης; Μήπως το ήθελε ο καϋμενούλης; Καλύτερα Αθήνα για να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο. Ευκαιρίες για εκδρομές θα έχετε ακόμα πολλές.

Σουλίτσα εύχομαι να μείνετε μόνο στην καταρροή και στο μπούκωμα. Και εμείς κάπως έτσι είμαστε και παρακαλώ το Θεό να μην εξελιχθεί σε τίποτα άλλο. Φεύγουμε και Δευτέρα και πραγματικά θα ήταν ότι χειρότερο. Είναι και η Άνοιξη και ο καιρός που τα κάνει αυτά.

Κα Φωτεινή να παρακαλάτε να υπάρχει δουλειά γιατί πραγματικά έρχονται δύσκολες μέρες. Ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα. Εγώ εύχομαι μόνο να είναι όλα για καλό και να βγούμε κάποια στιγμή από το λούκι.

Ρίτα κάποιες φορές αυτές οι πεθερές είναι φοβερές. Και η δικιά μου κάνει που και που έναν μικρό ψυχολογικό πόλεμο. Τουλάχιστον, μετά από ψιλοκαυγά με τον άντρα μου βέβαια, δεν μου κουβαλιέται πια στις καφετέριες.

Η Αλεξάνδρα ξαφνικά γέμισε και πάλι ρούχα. Τρία σετ από τη νονά, δύο από την πεθερά μου, και ένα ακόμα δώρο. Ώρες - ώρες μου έρχεται τρέλα. Πραγματικά λυπάμαι που πάνε τόσα χάμενα. Πάλι θα βγω στη γύρα να χαρίζω.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

ριτα μου σιγουρα αν το καταλαβαιναν εξαρχης δεν θα ταλαιπορουταν τοσο το παιδι κι ως τωρα θα ηταν μια χαρα αλλα τι να πεις και την νοσηλεια τζαμπα την φαγαμε!

γιοβαννα μου η παιδιατρος μου εξηγησε οτι αυτο απο καπου το κολλησε δεν εχει να κανει με καποια ελιψη βιταμινης απλα τωρα μας εδωσε πολυβιταμινουχο σιροπι για να κλεισουν οι πληγες πιο γρηγορα και για να παρει τα πανω του ο μικρος γιατι εφαγε μεγαλη ταλαιπορια!

φωτεινη μου ξεχασα να σχολιασω το υποθετο ακομη μολις το σκεφτομαι γελαω χαχαχαχαχαχα!!!!!

Μαρινα τι εγινε πως πατε εσεις;

Νατασα τι κανει ο μικρος ειναι καλυτερα;

Τέτοια ώρα, τέτοια μέρα στάνταρ μόνη μου θα γράφω :-(!

Εγώ σήμερα ξετινάχτηκα με τα πιτσιρίκια αφού είμαστε τα 3 μας! Ήρθε και η πεθερά κάποιες ώρες και έδεσε! Εντάξει να μην είμαι αχάριστη, μου έκανε παρέα!

Ελπίζω ο Σωτηράκης να είναι πολύ καλύτερα, όπως και ο Τιμούλης μας!

Γιοβάννα αυτές οι θυγατέρες μας από νωρίς προσέχουν τη σιλουέτα τους και μόλις παραφάνε κάποια μέρα, αμέσως την επόμενη το ρίχουν στη δίαιτα!:rolleyes:

Ρϊτα κρατάταε γερά, μην ενδώσετε στην πεθεροεξουσία!!!

Εμείς είχαμε μία σχετικά καλή μέρα, ας ελπίσουμε να συνεχίσουμε έτσι!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλησπέρα στα γρήγορα...

Κοιμαμαι ορθια, απο το πρωί σε ψωνια και εκκλησια δεν μας ειδε καθολου το σπίτι..

Νατασα και πάλι περαστικα και καθε εμποδιο για καλό!!Την εκδρομη θα την κανετε αφου απο εδω και πέρα οι μερες θα ειναι καλύτερες..Τωρα προεχει ο μικρος και συντομα να γινει καλά ευχομαι

Ιωαννα μαλλον το εχει η μερα μιας και ο δικος μου σημερα μονο με γαλα και λίγο τσουρεκακι την εβγαλε..

Βατραχακι πόσο πιο ηρεμη εισαι τωρα ε;;Ολη αυτη η αγωγη θα πιασει τόπο και ευτυχως που το προλάβατε...

Μαρινα διαβαζω ειστε καλυτερα, χαίρομαι!!!!

Ριτα, ζαχαρουχο εβαλα τα 2/3 του κουτιου και κρεμα γαλακτος εβαλα τη φυτική πάλι τα 2/3 (500 γρ)

Απο μπισκοτα μου βρισκονταν πτι μπερ και απο αυτα εβαλα 1 πακετο (νομιζω 250 γρ ειναι)

Φωτεινη μακαρι να υπάρχει δουλεια και θα ερθουν και οι εκδρομές..Λιγο να ανακαμψουμε τωρα!!

Εγω τελικα θα εχω τραπεζι τη Δευτερα του Πάσχα και τα περισσοτερα θα ειναι bbq, θα μου γεμισει κι η μαμα μου το αρνι και μονο με σαλατουλες θα ασχοληθω και λέω να κανω μιλφέιγ απο γλυκό

Φιλια, σε ολες, συγγνωμη αν ξεχασα καμια,πάω γιατι το πρωί εχω στις 7 εγερτηριο..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!

Ριτα οι πεθερες τετοιες μερες τις δημιουργουν τις ιστοριες τους... Δυστυχως... Για καποιο λογο το επιδιωκουν κιολας μη σου πω. Μη στεναχωριεσαι, καλα κανεις και βαζεις τα ορια σου και χιλια δικια εχεις! Ολα καλα τωρα? Το ξεπερασε ή ειναι ακομα μουτρωμενη?

Giovanna στην απεργια πεινας και ο Σωτηρης, εννοειται. Υπομονη.. Οσο για το συναχι δε νομιζω να χειροτερεψει. Προσεχε τη λιγο οταν τη βγαζεις εξω, μην ιδρωσει και τη φυσηξει κανενα αερακι και ολα καλα θα πανε! Τη Δευτερα πατε στη Ρωμη ετσι? Θα περασετε τελεια!!! Ειναι ονειρο η Ρωμη, ειχαμε παει εμεις περσι. Θα το καταευχαριστιθητε!

Σουλα περαστικα και σε εσας!

Μαρινα πως ειστε εσεις? Η μπουμπου?

Stone θα κανεις τραπεζι ρε θηριο? Τουλαχιστον με το bbq δεν εχεις πολυ προετοιμασια, κατι ειναι και αυτο.

Φωτεινη να σου πω την αληθεια δε με νοιαζει που δε φυγαμε για μας, οσο για το παιδι. Ειμαι σιγουρη οτι θα περναγε τελεια! Τωρα ειναι κλεισμενος ο καημενος εδω μεσα και εχει εναν εκνευρισμο απιστευτο.. Οσο για τη δουλεια, κι εγω αυτης της αποψης ειμαι. Ας υπαρχει δουλεια και ολα τα αλλα βρισκονται.

Ο Σωτηρακης μου ειναι καπως καλυτερα, δεν ξαναεκανε λαρυγγιτιδα. Πυρετο εχει μεχρι 37,8 περιπου. Πολυ light για τον Σωτηρη που μας εχει συνηθισει να κανει 40αρια. Απλα εχει πολυ μυξα και εχει ξενικησει και βηχα... Αυριο πια θα βγουμε ομως, δεν καθομαι αλλο σπιτι. Μας καλεσε η κουμπαρα μου και θα παμε εκει να σουβλισουμε. Κατι ειναι και αυτο...

t7fQp3.png

τι κανετε φιλεναδες;

εμεις ειμαστε καπως καλυτερα σημερα ηπιε και το γαλα του κι εφαγε και τα φρουτα απο εχθες εχει και καλυτερη διαθεση βλεπω πως και το στομα του δεν ματωνει οποτε μαλλον κατι κανουμε με την θεραπεια!!!

αυριο κι εμεις θα σουβλισουμε και μακαρι να εχει καλη μερα οπως σημερα!

φιλια σε ολες και καλη ανασταση!!!!

ευχομαι σε ολους μας καλη ανασταση καλο πασχα και καλα να περασουμε.

αυριο ολα τα παιδακια να ειναι καλα και να μην υπαρχει ουτε ενα γκουχ(ουτε βηχας δηλαδη!!!)

βατραχακι μου δευτερα τριτη πιστευω γεννας!

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...