Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Aν κάνεις ηλεκτρονικά τεστ που ανιχνεύουν μόνο την κορύφωση τότε ναι κατά την διάρκεια την ωορρηξίας το τεστ θα πρέπει να βγαίνει αρνητικό αν όλα πάνε καλά με τον κύκλο σου και είναι σταθερός. Τα ηλεκτρονικά βγάζουν χαμογελάκι μόνο όταν είναι η κορύφωση της LH. Αν κάνεις ταινίες θα βλέπεις κόκκινη γραμμή αλλά δεν θα είναι η γραμμή του θετικού τεστ (γι αυτό οι ταινίες θέλουν πολλές επαναλήψεις και μεγάλη προσοχή στο πως τα ερμηνεύεις γιατί εύκολα μπορεί να μπερδευτείς, βοηθάει μια εφαρμογή που θα τις βγάζεις φωτογραφία και θα σου υπολογίζει η εφαρμογή το ποσοστό του τεστ). Η αύξηση της LH είναι αυτή που δίνει το σήμα πως θα ξεκινήσει η ωορρηξία αν θέλεις να σου παραθέσω πηγές βιβλιογραφίας αναφέρεται παντού αυτό, μέχρι και στα τεστ στις οδηγίες θα το βρεις γραμμένο. Μπορείς να διαβάσεις περισσότερες λεπτομέρειες στην σελίδα της όνομα εταιρείας και στο blog τους και στις συχνότερες ερωτήσεις, είναι πάρα πολύ κατατοπιστικοί. Στην ουσία με τα τεστ ξεκινάς επαφές την ημέρα που βλέπεις θετικό τεστ και για τις επόμενες 2 ημέρες για να είσαι σίγουρα μέσα. Και ξεκινάς από την ημέρα που βλέπεις θετικό τεστ όχι γιατί εκείνη την ημέρα κάνεις ωορρηξία αλλά γιατί έχει αποδειχθεί πως οι περισσότερες εγκυμοσύνες συμβαίνουν με επαφές 1 ημέρα πριν την ωορρηξία (θα βρεις σχετική βιβλιογραφία στο scholar). Η κορύφωση της lh διαρκεί 12-24 ώρες συνήθως, αλλά υπάρχουν και κάποιες περιπτώσεις που μπορεί να κάνει ένα πλατό (είναι το πιο σπάνιο περίπου το 11% των γυναικών) ή να πέσει ελάχιστα και να ξανανέβει (αυτό είναι και πιο συχνό 30%-40% των γυναικών) όπως και κάποιες άλλες σπάνιες περιπτώσεις, όλα εξαρτώνται από τον κύκλο, τις ορμόνες, την φαρμακευτική αγωγή κλπ. Αν όλα είναι σωστά οργανωμένα κι έχεις έναν σταθερό κύκλο 28 ημερών, σε 8-20 ώρες μετά την κορύφωση γίνεται η ωοθυλακιορρηξία, απλά εδώ έχουμε πολλά δεδομένα και δεν μπορούμε να πούμε σε πόσο ακριβώς διάστημα θα γίνει. Ωστόσο υπόψιν το θετικό τεστ LH δεν σημαίνει απαραίτητα ωορρηξία και κυρίως δεν σημαίνει απαραίτητα ωάριο. Στην δική σου περίπτωση επειδή η LH όπως λες κάνει πλατό ο μόνος τρόπος για να ξέρεις πότε θα γίνει η ωορρηξία σίγουρα είναι η παρακολούθηση με υπέρηχο. Όταν πλέον είναι εντελώς λευκό το τεστ σου χωρίς καθόλου ανιχνεύσιμη lh έχει ήδη γίνει η ωορρηξία απλά αυτό μπορείς να το δεις μόνο με τις ταινίες όχι το ηλεκτρονικό. Υπάρχει μια ωραία εφαρμογή που σε βοηθάει πάρα πολύ με τις ταινίες. Αν θέλεις στείλε μου μνμ να σου πω πως λέγεται. Όλα εξαρτώνται από το είδος του τεστ που κάνεις. 

Οι περισσότεροι γιατροί δεν ασχολούνται με τα τεστ ωορρηξίας γιατί δεν είναι ιδιαίτερα αξιόπιστα. Ελπίζω να μην τα έγραψα πάρα πολύ μπερδεμένα. Μου πήρε 2 χρόνια για να καταλάβω τι παίζει με τις ταινίες και τα ηλεκτρονικά τεστ και το ένα από τα 2 χρόνια έκανα παράλληλα και παρακολούθηση με υπέρηχο και αιματολογικές. Οι ταινίες ήταν ψιλό ότι να ναι, για εμένα τα ψηφιακά λειτουργούν καλύτερα. 

Σ' ευχαριστώ πολύ!!! Όχι, δεν τα έγραψες μπερδεμενα!! Τα καταλαβα ... Σ ευχαριστώ πολύ!!

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εγω πιστευα οτι ολα τα παιδακια ηταν ετσι σαν τον Χρηστο και τον Γρηγορη αλλα με ενημερωσαν απο τον παιδικο οτι υπαρχουν και ησυχες version..

dear god , το δευτερο τεκνο ας βγει απο την δευτερη version γιατι θα καταρρεσυσω η μανα!!

Καλε ναι πως δεν υπαρχουν?Δεν τα βλεπω εγω γυρω μου?Καθονται κια αχολουνται με ενα ποτηρακι 2 ωρες στην καφετερια και ο Γρηγορης ειναι ανεβασμενος πανω στο τραπεζι,στο σβερκο μας και δε ξερω και εγω που αλλου?

Ασε ας ευχηθουμε να βγουν τα επομενα πιο ησυχα...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Χαχαχα εμενα αυτο που μου εχει πει η κοπελα απο τον παιδικο οτι εχουν κατα περιοδους εξαρσεις διαφορες ιωσεις ...εμας ας πουμε με γαστρεντεριτιδα φετος αρρωστησε ολος ο παιδικος εκτος απο τον χρηστο αλλα ιωση του ανω αναπνευστικου της αγοραζουμε πολυ ευκολα..

Μακαρι Μαργαριτακι να ειναι απο τα παιδακια που αρρωσταινουν πολυ δυσκολα ...εγω μικρη αν αρρωσταινα μια φορα τον χρονο ζητημα ηταν ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

αυτο με τα παιδακια που καθονται στην καρεκλα το εχω καημο ..εμεις παμε στην καφετερια καθομαι εγω , κυνηγαει ο Γιωργος .καθεται ο Γιωργος κυνηγαω εγω..Να κατσουμε οοολοι μαζι δεν παιζει ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Εγω παλι ημουν συνεχεια με αυτια και βηχα...

Καργα στην αντιβιωση λεει η μανα μου...

Τεσπα ας ειναι ολα ηπια τουλαχστον για ολα τα παιδακια.

Ειμαι προετοιμασμενη παντως ,θα αγορασω ηρεμιστικα να ειμαι ετοιμη χαχαχα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

αυτο με τα παιδακια που καθονται στην καρεκλα το εχω καημο ..εμεις παμε στην καφετερια καθομαι εγω , κυνηγαει ο Γιωργος .καθεται ο Γιωργος κυνηγαω εγω..Να κατσουμε οοολοι μαζι δεν παιζει ..

Καλε ναι,θυμασαι που τα λεγαμε?Απο ημερων δεν καθοντουσαν αυτα τα ατιμα τα δικα μας.

Εβλεπα τις προαλλες το μπεμπονι του νονου μας στη βολτα 3 μηνων στο πορτ μπεμπε να κοιμαται και εμεις 3 μηνων που πηγαμε κεφαλλονια ειχαμε την κανονικη θεση καροτσιου και ανασηκωμενη.Συν οτι σε ολοκληρο ταξιδι δεν ειχε κοιμηθει καθολου...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Τα κουνελακια της Βικυς

4481039105_89469ea416_m.jpg4481039027_f4939979bb_m.jpg

Τα εβαλα και στο μασα Βικακι!

Ρε μια χαρα σου εγιναν μονο που σου αλληθωρισαν λιγακι!Μαλλον ηταν μεγαλες οι ελιτσες!Κατα τα αλλα μια χαρα!!!Αντε και του χρονου!

Ευχαριστω για τις φωτο!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Νατάσσα στην μύτη το βάζεις,:):)

και εγώ πολύ παλιά αντί να βάλω υπόθετο εκεί που πρέπει το έβαλα εκεί που δεν πρέπει και μετά έτρεχα στους γιατρούς:oops::oops:…αυτό έγινε όταν ήμουν 25 ετών περίπου …τον περασμένο αιώνα.:rolleyes::rolleyes::D

Να σας πω και την ιστορία με τα πρωταπριλιάτικα κατορθώματα μου γιατί μετά θα φύγω για ψώνια και εκκλησια

εγώ έως και πριν 15 χρόνια δεν ψήφιζα για είχα και έχω ξένη υπηκοότητα και δεν είχα βγάλει Ελληνικό διαβατήριο ακομα

Έτσι η κολλητή μου βρήκε καλή ιδέα να μου κάνει πλάκα βάζοντας ένα φιλικό πρόσωπο να με πάρει τηλέφωνο και να κάνει τον αστυνομικό της περιοχής μας, λέγοντας μου ότι είναι ποινικό αδίκημα και μπορεί να πάω φυλακή γιατί δεν θα ψηφίσω στης ερχόμενες εκλογές στον προσεχώς μήνα.

Τότε ήμουν έγκυος 4 μηνών στην Κάλλη, έντρομη παίρνω τον άνδρα μου τηλέφωνο στο μαγαζί και κλαίγοντας με λυγμούς του λέω ότι θα πάω φυλακή γιατί δεν θα ψηφισω γιατι δεν έχω διαβατήριο και πρέπει να κάνει κάτι να με σώσει:(

Ο καλός μου ψυλλιάστηκε την φάρσα και μου λέει ότι η κολλητή μου με δουλεύει,,,,,,,,, εγώ ανένδοτη κλείνω το τηλέφωνο και τρέχω στην κολλητή μου με δάκρυα στα μάτια να της πω τον πόνο μου…...στην ίδια πολυκατοικία ήμασταν…...με το που ανοίγει την πόρτα αρχίζει και γελάει.

Βέβαια γέλασα και εγώ αλλά την υποσχέθηκα ότι κάποτε θα της το ανταποδώσω,,,,,,, έτσι και έγινε λοιπόν…μετά από 15 χρόνια…….

Πριν από 5 χρόνια πήγα στο Λονδίνο με μια άλλη φίλη μου, το ταξίδι ήταν τόσο ξαφνικό που στην κολλητή μου δεν είπα τίποτα.

Εκεί ένα πρωί στο ξενοδοχείο καθώς έπαιρνα το πρωινό μου, στέλνω μήνυμα στην κολλητή λέγοντας……μάντεψε που είμαι δεν θα το βρεις με τίποτα…..

Όταν με τα πολλά την αποκάλυψα ότι ήμουν στο Λονδίνο και την πετάω και ένα …είμαι εδώ γιατί χώρισα με τον Τάκη γιατί με κεράτωσε ο ατιμος και πολλα αλλα επιθετα:oops::oops: …..η κολλητή δεν το πίστευε με τίποτα, χτυπιόταν και έλεγε ότι από όλους θα το περίμενε αυτό αλλά από τον δικό μου άνδρα με τίποτα.

Να σας πω ότι η οικογένεια μου όλοι ήταν στο κόλπο και ορκίσθηκαν να μην την πουν τίποτα.

Για να μην σας ζαλίζω με λεπτομέρειες που είναι πολύ ξεκαρδιστικές, την έκανα την φίλη μου σχεδόν να πάθει εγκεφαλικό, όταν μετά από ένα 24ωρο της αποκάλυψα την αλήθεια ….... αυτή τρελάθηκε.:shock:

Έτσι μετά από αυτό απλώς λέμε καλό μήνα και ότι και να σκεφτούμε για να κοροϊδέψουμε η μια την άλλη θα ήταν απλώς οδοντόκρεμες μπροστά στα κατορθώματα μας:D

Στης μανούλες που θα φύγουν αύριο να σας ευχηθώ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

Να μαι και εγώ!!!!

Είμαι μανούλα Μαίου 2008 και Αυγούστου 2009........

αργησα λίιιιιιιιιγο (μόνο 539 σελίδες) να σας ανακαλύψω και φυσικά χρόνος δεν υπάρχει για να τα διαβάσω όλα!

Ελπίζω να σας μάθω όλες σύντομα!

think of all the beauty still left around u and BE HAPPY........

Delenaki να είστε πάντα ευτυχισμένοι με τον άντρα σου και να χαίρεστε τα ζουζουνάκια σας!

Βίκη πολύ επιτυχημένη η φάρσα της μαμάς σου! Έμεινες με τη λιγούρα ε? Χα,χα,χα!

Περιμένουμε κ. Φωτεινή να μας πείτε και την άλλη φάρσα! Κι εμένα μου αρέσουν πολύ αυτές οι ιστορίες!

Αναστασία μου μακάρι αύριο να είστε περδίκια και να μη χάσετε την εκδρομούλα σας! Αλήθεια τα είχατε προπληρώσει τα δωμάτια? Εγώ γι αυτό δεν κλείνω τίποτα με τα πιτσιρίκια πιο πιθανό είναι να μην πάμε παρά να πάμε!

Βατραχάκι ακόμα πονάει το παιδάκι σου ε? Άντε μωρέ να γειάνει κι εκείνος!

Πολύ πετυχημένο το τρουλέ του Γρηγόρη!!!

Εμείς πααααααλι δεν τρώμε!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...