Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια, γνωρίζει καμία ποια είναι η διατροφική προετοιμασία πριν πάμε να δώσουμε αίμα για εξετάσεις σακχάρου ; Μου έχουν γράψει Προσδιορισμός σακχάρου αίματος - γλυκόζης (GL) ανά δείγμα και Γλυκοζυλιωμένη. Δηλαδή πόσες ώρες νηστική και νερό μπορώ να πίνω το προηγούμενο βράδυ; 

1 hour ago, Bubble24 είπε:

Δεν έχω ιδέα, δεν έχω μιλήσει ακόμα με γιατρό. Έχω άλλα 2 πάλι τριών ημερών.. 

Λυπάμαι κοπέλα μου.. και εγώ 4 έμβρυα τριών ημερών τα έχασα έτσι. Η πρώτη έμβρυο μεταφορά, το ένα σετ από τα καλύτερα μου έδωσε μηδενική σχεδόν και το δεύτερο σετ έδωσε χοριακη 6 και μου είπε ο γιατρός ότι κάτι πήγε να γίνει τότε αλλά απέτυχε. Στον επόμενο κύκλο πιστεύω θα πάω για ραντεβού να δούμε πώς προχωράμε, αυτό που θα ήθελα να σου πω είναι να ρωτήσεις αν έχετε εξαντλήσει ότι μπορείτε να εξετάσετε που να εμποδίζει την πιθανή εμφύτευση όπως το ενδομήτριο.. για να γίνει το καλύτερο δυνατόν για να μην χαθούν άδικα τα ωάρια σας . Κατά την γνώμη μου, τις βιάζουν λίγο τις έμβρυο μεταφορές και σπάνια προτείνουν να περιμένουμε στον επόμενο μήνα από την ωοληψία αν έχουμε απόθεμα στην άκρη.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα!

Τι κανετε?

Ελενιτσα χρονια σας πολλα! Να τα εκατοστησετε κοπελα μου και να ειστε παντα μαζι, γεροι και ευτυχισμενοι! Να χαιρεστε τα παιδακια σας!

Μαρακι και Πικουλινακι καλο Πασχα! Να περασετε τελεια!

Λοιπον τα νεα μας. Ο Σωτηρης εχει πυρετο, ηρθε και ο παιδιατρος χθες και τον ειδε... Κλασσικα κοκκινος λαιμος... Εχουμε και πολυ μυξα. Μου ειπε να του τραβαω τα αυτια για να τσεκαρουμε μην κανει καμια ωτιτιδα και να ελεγχω τους λεμφαδενες του μην τυχον και πρηστουν. Αυτα τα ωραια. Κατα τα αλλα εκεινος προτεινει να μην παμε, οχι για κανενα αλλο λογο, αλλα επειδη ειναι κριμα να κλειστουμε ολοι σε ενα δωματιο ξενοδοχειου μακρια απο το σπιτι μας... Δεν εχω ιδεα τι θα κανουμε, μαλλον θα μεινουμε εδω. Την τελικη αποφαση θα την παρουμε αυριο το πρωι, αφου δουμε πως θα εξελιχθει η σημερινη νυχτα. Αν εχει παρει το καλυτερο, ετοιμαζομαστε το πρωι και εξαφανιζομαστε! Βλεπουμε λοιπον... Αν δεν ξαναμπω (επειδη σημερα εχουμε ημιαργια και θα φυγω σε λιγο), σημαινει οτι φυγαμε οποτε μην ανησυχησετε! Πιστευω ομως οτι θα προλαβω να μπω να σας χαιρετησω και να σας ευχηθω!!! ΑΝ ολα πανε καλα...:rolleyes:

t7fQp3.png

Νατασα μου ευχομαι να εισαστε καλα και να πατε το ταξιδακι σας και να περασετε τελεια!

μεχρι ποσο πυρετο ανεβαζεί;σας εδωσε κανενα φαρμακο;

deleni μου χρονια σας πολλα παντα ευτυχισμενοι!!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Καλημέρα κι από μένα κορίτσια και καλό μήνα!!!!!

Deleni να ζήσετε αγαπημένοι κι ενωμένοι και να χαίρεστε τα παιδάκια σας.

Kiko μου πως είσαι κοπέλα μου? Ελπίζω κάπως καλύτερα!

Joa κι εμείς στο ίδιο μέρος μ' εσας θα πάμε! Φεύγουμε αύριο Παρασκευή κι ακόμα δεν έχω ετοιμάσει τίποτα.

Ρίτα πολύ ωραίο τσουρέκι, πρώτη φορά βλέπω νηστίσιμο. Γειά στα χεράκια σου.

Φωτεινή ο καθρέφτης θεϊκός! Πιάνουν τα χέρια σου κι εσένα!

Βικάκι, καλό το ψεμματάκι της μαμάς ε?

Stone καλή βολτίτσα στα μαγαζιά και καλά ψώνια!

Κορίτσια σας εύχομαι Καλό Πάσχα, Καλή Ανάσταση και Χρόνια Πολλά σε όσες γιορτάζουν, καθώς και στα παιδάκια σας που γιορτάζουν!

Να περάσετε όλες πολύ όμορφα!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Καλημερα!!καλο μηνα!!!

Στο γραφειο και σήμερα....ο Χρηστακος πηγε κοινωνησε χαλασε και καμια 10αρια πενηνταλεπτα σε αυτοκινητακια και τωρα ετοιμαζεται για μαμ και νανι ...

Θα φυγουμε και εμεις το απογευμα για Λαμια..

Βατραχακι ειναι καλυτερα ο μικρος??

Νατασσακι ευχομαι να πανε ολα καλα και να καταφερετε να φυγετε!!περαστικα στον μικρουλη σας !!

Deleni μου να τα εκατοστησετε !!παντα ερωτευμενοι και ευτυχισμενοι !!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Καλως την Ελενη μου !!!!

Θα ερθεις Λαμια???ποτε καλε ??στειλε μου με πμ τηλ. !!!εμεις θα ειμαστε Λαμια μεχρι Κυριακη βραδυ !!!αν ειναι να συναντηθουμε Σαββατο πρωι στην πλατεια..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Νατασα μου ευχομαι να εισαστε καλα και να πατε το ταξιδακι σας και να περασετε τελεια!

μεχρι ποσο πυρετο ανεβαζεί;σας εδωσε κανενα φαρμακο;

Μακαρι Βατραχακι μου!

Πυρετο εχει κανει μεχρι 38,5. Φαρμακα ο παιδιατρος μας ως γνωστον δε δινει. Ντεπον, πονσταν και ορους. Αυτα...

t7fQp3.png

μαελενι μου καλο πασχα καλα να περασετε!

Ιωαννα μου ακομη ποναει πολυ ειναι γεματος πληγες εχει πολυ γκρινια και ολη την ημερα ειμαστε αγκαλια σημερα με το ζορι μαγειρεψα!

Νατασα μου λα καλα θα πανε απο αυριο θα ειναι απυρετος!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

μαελενι μου καλο πασχα καλα να περασετε!

Ιωαννα μου ακομη ποναει πολυ ειναι γεματος πληγες εχει πολυ γκρινια και ολη την ημερα ειμαστε αγκαλια σημερα με το ζορι μαγειρεψα!

Νατασα μου λα καλα θα πανε απο αυριο θα ειναι απυρετος!

Ευχαριστούμε πολύ και επίσης!

Ξέχασα βρε Vatraxaki μου να σου πω γρήγορη ανάρρωση στον Τιμούλη σου.

Είναι καλύτερα το παιδί?

Ωπ απάντηση πήρα από το ίδιο μήνυμα.

Εύχομαι να του περάσει γρηγορα. Πωπω ταλαιπωρία κι αυτή!!!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Βατραχακι μου ευχομαι συντομα ολα να ειναι μια κακη αναμνηση ..το σκοφτομαι συνεχεια το αγορακι μας ..

Πωπω δεν εχω δουλεια τωρα ...τα εχω τελειωσει ολα ...μεχρι τις 4 θα καααααθομαι..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Hello!!

τι κανετε?

Εγω γυρναω με τον μικρο απο το πρωι..τον πηγα και παιδοτοπο και λυσσαξε..

Μιλαμε το παιδι εχει ξεφυγει σε αταξια αλιμονο σε οποιον παιδικο λαχει θα τα σκισουν τα πτυχια τους.Σημερα στον παιδοτοπο ακουγα την κοπελα ολο τον Γρηγορη να φωναζει συν οτι 2 ωρες εκει ουτε ηρθε καθολου να με βρει..αδιαφορη του ημουν.

Εχει αρκετες μερες τωρα που ειναι πρωι βραδυ εξω με παιδια και η ενεργεια αστειρευτη.

Μετα τον πηγα μεγαλη βολτα με τα ποδια και μετα μπηκαμε στο τρολει.

Σε καθε σταση φωναζε στον οδηγο ''Αντε παμε τρουλε''χαχα ''τρουλε'' μαλλον εινα ο οδηγος του τρολευ χαχα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Α ξεχασα να σας πω να γελασετε οταν τον ρωταει καποιος τι τρως Γρηγορη? απανταει με πολυ σοβαρο υφος ''Μονο σουσι''χαχαχα

Απο την κατσκα στους μαζου που λεει για τον Ιαππωνα που τρωει μονο σουσι..

Πολυ γκουρμεδιαρης ο γιος μου!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Νατασσα ευχομαι το παιδι αυριο να ειναι καλα!Εννοω να μην εχει πυρετο αν εχει μονο μυξα να πατε και θα περασετε τελεια!

Βατραχακι μου λιγο υπομονη μωρε..θα περασει που θα παει?Αντε ερχονται πολυ ευχαριστες μερες στο σπιτικο σας!Αυτο να σκεφτεσαι.Λες να γεννησεις Δευτερα του πασχα οπως εγω τον μικρο?Ωραια θα ηταν!

Κοριτσακιa μου στις υπολοιπες ευχομαι Καλο Παχα με υγεια και αγαπη στο σπιτικο σας!!

Καλα να περασετε οτι και αν κανετε!

Εμεις τελικα κατοπιν διαβουλευσεων(εγω ελεγα δλδ χαχα) δε θα φυγουμε (βασικα αυτο επιδιωξα διοτι στα πεθερικα μου γινεται ο χαμος απο κοσμο αυτες τις μερες και θα ηταν πολυ δυσκολο να μεινουμε εκει με το παιδι)αλλα θα κανουμε εκδρομουλες κοντινες στον νονο μας στο Λουτρακι και σε αλλους κοντινους προορισμους!

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...