Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γιοβαννα το ιδιο κανουν ολα μωρε μη σκας.Δε θυμασαι το Γρηγορη με την Ευουλα?Τιποτα δεν τις εδωσε και τις χαλσαε και τα κουζινικα που της ειχαμε παρει..

Νομιζω οτι ολο αυτο γινεται επειδη ειναι στο χωρο τους και ξερουν οτι αυτα τα πραγματα ειναι δικα τους.

Ο Γρηγορης τουλαχιστον εκτος σπιτιου κυνηγαει τα αλλα παιδακια να τους δωσει την μπαλα του ή οτι κραταει τελοσπαντων.Μεσα στο σπιτι μεταλασσεται...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ενα θα σας πω ειμαι ακομα ξυπνια...εμ θελαμε βολτες το απογευμα..εβαψα τα αυγα μου και εφτιαξα και τα νηστισιμα τσουρεκια της Μπαρμπαριγου...απιθανα

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=4470&Itemid=49

Kαληνυχτα!!!!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

μπραβο ριτακι μου!!!!στειλε και κανα τσουρεκακι απο δω.θα του βαλω και γλασο απο πανω θα το κανω και ενεσεις μερεντας.μιαμ μιαμ μιαμ!!!

σου ηρθαν οι φωτο?

καλο μηνα κοριτσια μου.προσεξτε σημερα μη σας γελασουν.

θυμαμαι την αρμα που μας ειπε περισυ οτι η ευουλα εβγαλε δοντι.και νομιζω το πικουλινι που ειπε οτι ηταν εγκυος και δεν την πιστευαμε.χαχαχα

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

μου αρεσει αυτη η φραση μου

προσεξτε σημερα μη σας γελασουν.

σαν το ποντικι στη φακα πιαστηκα.

με πηρε η μαμα μου και μου ειπε οτι ειναι κοντα στη δουλεια μου και να κατεβω να την παρω γιατι μας πηρε γλυκα.το λεω και εγω σε ολους μεχρι και στον καφετζη και κατεβαινω και την πηρα τηλ και μου ειπε ενα ωραιο καλο μηνα.

δασκαλε που διδασκες.....

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

μου αρεσει αυτη η φραση μου

σαν το ποντικι στη φακα πιαστηκα.

με πηρε η μαμα μου και μου ειπε οτι ειναι κοντα στη δουλεια μου και να κατεβω να την παρω γιατι μας πηρε γλυκα.το λεω και εγω σε ολους μεχρι και στον καφετζη και κατεβαινω και την πηρα τηλ και μου ειπε ενα ωραιο καλο μηνα.

δασκαλε που διδασκες.....

:-P:razz::-P

Την πάτησες πρωί πρωί φιλενάδα!!!!!

Εμείς πάντως σήμερα έχουμε (αληθινή) επέτειο με τον άντρα μου...κλείνουμε και εμείς 10 χρόνια μαζί!!!!:D:D Σαν ψέμα...

Καλημέρα δεν σας είπα.... ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑ!!!! Τελευταία μέρα δουλειά σήμερα και χαίρομαι...απο την τετάρτη πάλι...;)

UZaZp3.pngHoQqp3.png

να ζησετε ελενιτσα μου να ειστε παντα ευτυχισμενοι να χαιρεστε την οικογενεια σας.

Διαφημίσεις

καθε χρονο η κολλητη μου μου την εφερνε πρωταπριλια. ειπα και εγω θα παρω το αιμα μου πισω, και πριν απο 5 χροννια την εκανα μεγαλη πλακα και απο τοτε απλος λεμε καλο μηνα, χα χα χα χα

αν μπορεσω αργοτερα θα σας την πω την ιστορια

Καλημέρα και καλό μήνα να έχουμε όλοι μας με Υγεία.

Ελενίτσα να ζήσετε με τον άντρα σου και να τα χιλιάσετε να χαίρεστε τα ζουζούνια σας.

Καλό ταξίδι και πάλι σε όσες φεύγουν και σήμερα και ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ .

Βοήθειά σας σε όσους θα κοινωνήσουν.

Εγώ δυστυχώς λόγω δουλειάς δεν τον πήγα τον ζουζούνο μου αλλά ευελπιστώ να είμαστε καλά και να πάμε το Σάββατο να κοινωνήσουμε.

Μαργαρίτα δεν παίζεσαι ρε κοπέλα μου και κουλουράκια και τσουρεκάκια νηστίσιμα.

Βρε Πετρούλα και εσύ έγκυος γυναίκα πως μπορείς και δεν κάθεσαι στιγμή βρε κοπέλα μου;

Εγώ εδώ τα αυγά έβρασα εχθές για να τα βάψω σήμερα και ένιωθα κουρασμένη μετά πήγα πάλι για ύπνο με τις κότες. Αχ , πως κατάντησα εγώ έτσι , που έστιβα την πέτρα και την έλιωνα.

Σήμερα πάντως είμαι λίγο καλύτερα , πρέπει να φύγανε από τον λαιμό μου οι 10 αχινοί και έχει μείνει μόνο ένας από την αριστερή πλευρά ο άτιμος.

Την πάτησες Βικάκι από την κυρία Φωτεινή .χιχιχιχι

Νατασούλα περιμένουμε νέα σου , πως κοιμηθήκατε χθες το βράδυ; Ο Σωτηράκης είναι καλύτερα;

καλημέραααααααααααααααααααααααααααααααααααα

Καλημερα!!!!!!!!

Καλο μηνα!!

Τρεχω και δε φτανω σημερα,ειχα και γυναικα απο τις 7 για ενα ρετουσαρισμα στο σπιτι..ειμαι και με λιγες ωρες υπνο και κουτουλαω.

Φευγω εξω με τον μικρο και τα λεμε αργοτερα.

Βικακι δεν προλαβα να τις περασω τις φωτο θα το κανω το μεσημερι.

Φιλια σε ολες!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Γεια σας κοριτσάκια και από εμένα. Δεν κατάφερα να διαβάσω τα νέα σας και να σας γράψω το μεσημέρι γιατί 1ον η Αλεξάνδρα πάλι δεν κοιμήθηκε, 2ον είχαμε σπισκέψεις. Ήρθε η νονά με τα δώρα της!!!!! Μία καταπληκτική λευκή λαμπάδα με κορδέλες (δεν γίνεται να σας το περογράψω) που δεν την λες καθόλου παιδική αλλά είναι κάτι που θα της μείνει και........ 3 σετ ρούχα. Έπαθα πλάκα!!!!!:eek::eek::eek::eek::eek::eek: Επίσης ήρθε μία φίλη μου με τον άντρα της και την κορούλα τους που μένουν μόνιμα Αθήνα και ήρθαν για διακοπές. Η μικρή τους είναι γεννημένη ακριβώς 6 μήνες και 1 μέρα μετά την Αλεξάνδρα (28/12/2008 ). Ήταν η πρώτη φορά που έρχεται παιδάκι στην ηλικία της (περίπου) στο σπίτι μας και είχα αγωνία για τη συμπεριφορά της και.......δυστυχώς βγήκα αληθινή. :(:(:(:(:( Δεν της έδινε ούτε ένα παιχνίδι, ό,τι έπαιρνε η μπέμπα (δεν την έχουν βαφτίσει ακόμα) η Αλεξάνδρα ή το έπαιρνε, ή φώναζε 'είναι δικό μου' ή έβαζε τα κλάματα. Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι την παίρνω αγκαλιά και της λέω 'έλα πάμε να διαλέξεις εσύ ένα παιχνίδι για να δώσεις στην μπέμπα' και διάλεξε ένα χαλασμένο......:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: Ευτυχώς εκείνο όλη την ώρα γέλαγε. Ξαναβρήκε το κέφι τη και τη χαρά της όταν έφυγαν.

Giovannoula μη σου φαίνεται περίεργο, αυτό που λέει η Ρίτα ισχύει. Όταν τα σκατούλια μας είναι στο χώρος τους τότε έχουν το πάνω χέρι και δεν αφήνουν κανένα παιδάκι να πάρει τα παιχνίδια τους. Εμένα ο δικός μου κάθε φορά που ανεβαίνουν οι ανιψιές μου πάνω για παιχνίδι μπορεί να ασχολείται με κάτι και μόλις τις δει να παίρνουν κάποιο παιχνίδι τότε αφήνει αμέσως αυτό που κάνει και διεκδικεί αυτό που έχουν εκείνες. Όταν όμως πηγαίνει αυτός σπίτι τους τότε αντιστρέφονται οι όροι, γιατί μόλις οι μικρές του πουν ΟΧΙ τότε αυτός κάθεται σούζα και ούτε που μιλάει. Έχουν πολύ γέλιο τα άτιμα. Βρίσκουν και τα κάνουν.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...