Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Maraki S. είπε:

Έφαγα τελευταίο γεύμα σήμερα στις 7:30 μμ αν και δεν ήταν πολύ ελαφρύ, υδατάνθρακα με κρέας. Θα είμαι οκ αν δώσω αύριο κατά τις 8, αφού είναι περίπου 12ωρο, έτσι; Ευχαριστώ για την απάντηση!

Καλησπέρα κορίτσι μου ,μια χαρά είναι ....καλά αποτελέσματα 

• Ευχαριστώ 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ριτα μου μυρισαν τα κουλουρακια...Αχχχ αμμωνία!!!

Μαλλον αλλουνου θα ηταν τα κουλουρακι γιατι τα δικα μου δεν εχουν αμμωνια χιχιχ :tongue:

Εμεις περιμενουμε τον μπαμπα μας για βολτα.

Καλο απογευμα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

Πικουλίνα φεύγετε για Πάσχα? Καλά να περάσετε και καλή Ανάσταση να έχουμε!

Στείλε Ρίτα γρήγορα τα κουλουράκια γιατί τι την κάνουμε τη γκαστρωμένη!

Η μπουμπού προ ολίγου ξέρασε πάλι όλο το γεύμα της! Νομίζω είχε και φλεμματάκια! Αυτά τα όμορφα σας χαιρετώ προς το παρόν!

mGKop3.png60Jvp3.png

Ριτα τι αλευρι βαζεις και πόσα κουλουρακια βγαζει αυτη η συνταγη;;;

Βαζω κανονικο αλευρι μπλε για ολες τις χρησεις και βγαζει 2 λαμαρινες γεματες.Εγω δεν τα κανω πολυ μεγαλα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Να μαι και εγω ...ετοιμασα τις βαλιτσουλες μας και αυριο το απογευμα αναχωρουμε για Λαμια..

πωπω ηταν εφιαλτικη εβδομαδα στο γραφειο ...πολυ δουλεια ...

Μαρινακι ακομη η μπουμπου ε ???ο γιωργος τουλαχιστον παραμενει σε καλη κατασταση ??αντε θελω να πιστευω οτι θα ειναι το τελευταιο μπουκωμα για την σεζον ...

Τα κουλουρακια της μαργαριτας ειναι απιθανα!!τα ειχα περσι και ηταν πολυ καλα και αν θυμαμαι καλα μου ειχαν βγει αρκετα καμια 70 αρια κουλουρια!!!

Μαργαριτακι και του χρονου!!!

stone Και εμας ο χρηστακης θα κοινωνησει αυριο .θα παει με τον παπου του μιας και η μαμα εργασια και χαρα ..εσυ γλεντα το τωρα που μπορεις γιατι μετα με τα 2....

μαργαριτα να χτυπησουμε ακομη μια αναβολη..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Τι κάνουν τα κορίτσια μου;;;

Νατάσα μου ελπίζω να ειστε καλύτερα...

Δεν είχα σκοπό να αγχώσω τις εγκυούλες...μια χαρά είμαστε,απλά μέχρι να βρούμε ένα πρόγραμμα με τον άντρα μου και επειδή θηλάζω ταλαιπωριόμαστε και οι δύο...το βράδυ του δίνω μπιμπερό γιατί βαριέται να θηλάσει οπότε τον ταίζει ο άντρας μου και εγώ βγάζω με το θήλαστρο (δεν είμαστε πόντιοι αλλά θα μπορουσε :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:). Κατά τα άλλα ο μικρούλης είναι πολύ καλός...κοιμάται ένα 5-6 ωρο το βράδυ αλλά για να ξεκουραστούμε και εμείς πρέπει να κοιμόμαστε την ίδια ώρα και δεν γίνεται γιατί έχουμε και την ξενύχτω μικρούλα που κοιμάται γύρω στις 11-11.30:rolleyes:

Πικουλίνι και Άρμα καλά να περάσετε και Καλή Ανάσταση!!!!:-D

Πολλά φιλιά σε όλες, τα λέμε αύριο!

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

Deleni μια χαρά σας βρίσκω! Εντάξει βρεφάκια είναι ακόμα, καλό είναι το πρόγραμμα των 5-6 ωρών συνεχόμενου ύπνου. Εσύ μάλλον παιδεύεσαι περισσότερο με το πλύνε, αποστείρωσε, βγάλε γάλα,ενώ εμείς έχουμε το αντίθερο πρόβλημα, δε θέλει το μπιμπερό με τίποτα! Το πολύ να πιει 60μλ από εκεί!

mGKop3.png60Jvp3.png

Γεια σας κοριτσάκια και από εμένα. Δεν κατάφερα να διαβάσω τα νέα σας και να σας γράψω το μεσημέρι γιατί 1ον η Αλεξάνδρα πάλι δεν κοιμήθηκε, 2ον είχαμε σπισκέψεις. Ήρθε η νονά με τα δώρα της!!!!! Μία καταπληκτική λευκή λαμπάδα με κορδέλες (δεν γίνεται να σας το περογράψω) που δεν την λες καθόλου παιδική αλλά είναι κάτι που θα της μείνει και........ 3 σετ ρούχα. Έπαθα πλάκα!!!!!:eek::eek::eek::eek::eek::eek: Επίσης ήρθε μία φίλη μου με τον άντρα της και την κορούλα τους που μένουν μόνιμα Αθήνα και ήρθαν για διακοπές. Η μικρή τους είναι γεννημένη ακριβώς 6 μήνες και 1 μέρα μετά την Αλεξάνδρα (28/12/2008 ). Ήταν η πρώτη φορά που έρχεται παιδάκι στην ηλικία της (περίπου) στο σπίτι μας και είχα αγωνία για τη συμπεριφορά της και.......δυστυχώς βγήκα αληθινή. :(:(:(:(:( Δεν της έδινε ούτε ένα παιχνίδι, ό,τι έπαιρνε η μπέμπα (δεν την έχουν βαφτίσει ακόμα) η Αλεξάνδρα ή το έπαιρνε, ή φώναζε 'είναι δικό μου' ή έβαζε τα κλάματα. Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι την παίρνω αγκαλιά και της λέω 'έλα πάμε να διαλέξεις εσύ ένα παιχνίδι για να δώσεις στην μπέμπα' και διάλεξε ένα χαλασμένο......:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: Ευτυχώς εκείνο όλη την ώρα γέλαγε. Ξαναβρήκε το κέφι τη και τη χαρά της όταν έφυγαν.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Κατά τα άλλα ακόμα είμαστε καλά και ελπίζω να παραμείνουμε. Βέβαια έχει ακόμα μύξες και βήχα και ένα κωλαράκι φωτιά και λαύρα.

Άρμα καλά θα κάνεις να μιλήσεις με κάποιον ειδικό αφού το έχεις ανάγκη. Μπορεί να σε βοηθήσει να ξεπεράσεις πολλά. Εγώ δεν νιώθω αυτή την ανάγκη, αλλά πραγματικά θέλω να το παλέψω γιατί με θεωρώ υπερβολική. Μόνο όμως σε σχέση με την Αλεξάνδρα. Ίσως το βιώνω τώρα πιο έντονα που ακόμα δεν μπορεί να μιλήσει και να μου πει αν έχει κάτι ή πονάει κάπου κλπ,

Κωνκων είδες που αγχώθηκες και εσύ; Μια χαρά μεγαλώνει η μπέμπα. Με το καλό να τη δεχτείτε.

Αχ κορίτσια δεν θυμάμαι τι άλλο ήθελα να σχολιάσω :oops::oops::oops::oops::oops::oops:

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

μπηκα να σας καληνυχτησω και διαβαζω οτι εχουμε αρρωστουλικο

περαστικα στον Σωτηρακη μας.

Μαρακι μου εχεις δικιο με αυτα που εγραψες, τωρα εχω ολοι την εικονα και ναι καλα θα κανεις να βοηθυθεις γιατι ολο αυτο που αισθανεσαι σε καταβαλει.

κωνκων αν δεν μου μοιαξει η εγγονη μου...μην στεναχοριεσε θα της κανω απο τωρα πολλα χειροποιητα δωρα αρα θα τα εχουν στο σπιτικο τους οταν παντευτουν :):):).

εγω θα κανω κανακια με την κολλητη μου:):) γιατι η Βικυ μολις εφτασε απο Λαρισα και παει σπιτι.

Μαρακι και πικουλινακι ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ να περασετε τελεια. για της υπολοιπες κουκλες με το καλο θα τα πουμε αυριο

φευγει και καμια αλλη κουκλα αυριο για Πασχα?

καλο βραδυ για τωρα μανουλες και βατραχακι σε εχω στο μυαλο μου τωρα που εισαι ετοιμογεννη

μπηκα να σας καληνυχτισω μολις εφυγε ο νονος μας μας εφερε λαμπαδα και παπουτσια.

πικουλινακι καλα να περασετε καλο πασχα!!!

Μαρινα μου ευχομαι αυριο να εισαστε καλυτερα κι εσεις!

deleni μου δεν μας αγχωσες καθολου εξαλου δεν ειμαστε πρωταρες χαχα!

Νατασα μου τι εγινε πως ειναι ο μικρος ευχομαι να εχετε ενα ηρεμο απυρετο βραδυ!

εμεις σημερα το απογευμα ημασταν καλυτερα απο κεφια εφαγε κι ενα πιατο τραχανο αλλα τωρα δεν ηθελε καθολου γαλα και του εδωσα ενα γιαουρτακι ευχομαι αυριο να ειναι μια καλυτερη μερα για ολους μας!!!

φωτεινη μου καλο βραδυ και ονειρα γλυκα στην ζουζουνα σου!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...