Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Maraki S. είπε:

Έφαγα τελευταίο γεύμα σήμερα στις 7:30 μμ αν και δεν ήταν πολύ ελαφρύ, υδατάνθρακα με κρέας. Θα είμαι οκ αν δώσω αύριο κατά τις 8, αφού είναι περίπου 12ωρο, έτσι; Ευχαριστώ για την απάντηση!

Καλησπέρα κορίτσι μου ,μια χαρά είναι ....καλά αποτελέσματα 

• Ευχαριστώ 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα φιλενάδες!

Η εξέταση πήγε μια χαρά! Το κοριτσάκι μας μεγαλώνει:D!

Και ο Κωνσταντίνος είναι καλά και απο σήμερα διακοπές! Χθες του πήραμε λαμπάδα με τον gummy bear που του άρεσε πολύ, αλλά έκανα το λάθος να βάλω τον gummy bear για ύπνο στο μαξιλάρι του Κωνσταντίνου....απο τότε του έχει θυμώσει (του gummy bear) και δεν του δίνει σημασία:mrgreen:.

Στις αρρωστιες εγω είμαι πιο ψύχραιμη μπορώ να πώ. Φυσικά και αγχωνομαι και στεναχωριέμαι, αλλά προσπαθώ να είμαι πιο ήρεμη για να μη το μεταφέρω στο παιδί. Ο άντρας μου οταν ο μικρός είναι άρρωστος είναι πιο αγχωδης και τον πιάνει πανικός. Οπότε πρεπει να είμαι εγώ η ψυχραιμη. Αλλά το μέτωπο το πιάνω κ εγώ πολύ συχνά.

Μαράκι μου δουλευεις κάπου??? Μια χαρά η Ευούλα, αντε θα της περάσει και η ιωσούλα και θα πάρει τα πάνω της! Καλά να περάσετε στο χωριο!

vatraxaki μου μια χαρά με την παιδίατρο! Οσο για ωράρια ύπνου θα στρωσουν κ αυτά μόλις γίνει καλά!

Φωτεινή μου τί τέλεια δημιουργία είναι αυτή! Υπέροχος ο καθρεφτης! Ελπίζω η νυφούλα μου να πάρει απο γιαγιά της!;)

ana και κικο περαστικά σας! Αντε απο αυριο να είστε καλύτερα να βάψετε τα αυγά!

Μαρίνα μου ευτυχώς η μπεμπούλα δεν έχει τίποτα!

giovanna μου ελπίζω να σας περάσει γρηγορα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ελενίτσα αυπνίες ε;; τέτοια πες μας να πάρουμε τα πάνω μας. Όχι τίποτε άλλο αλλά τώρα κοιμάμαι κοντά 10 ώρες το βράδυ και πάλι δεν μου φτάνουν.ουφ

Σουλίτσα μήπως να πας και εσύ για το 2ο , αφού το ρίχνετε που το ρίχνετε και εσείς το ξενύχτι σας , τουλάχιστον θα έχεις πλέον σοβαρό λόγο να ξενυχτάς και θα είσαι και μαθημένη σε αυτά.

Αχ βατραχάκι μου ,λογικό είναι να σε πήρε το παράπονο στο νοσοκομείο με την κατάσταση του Τιμούλη , χτύπα ξύλο αν και εγώ έμπαινα σε αυτή την διαδικασία ομολογώ δεν θα μπορούσα να ηρεμήσω. Για τον εαυτό μου είμαι αρκετά σκληρή αλλά οσον αφορά τους άλλους και ειδικά τον γιο μου που είναι μικρούλης θα είχα σκάσει να τον βλέπω μέσα σε νοσοκομείο.

Μακριά απο όλο τον κόσμο.

μπράβο Κωνκωνάκι μου , πάντα τέτοια κοπέλα μου.

Ριτάκι να ήσουν απο μια μερια χθες να είχες και τον δικό μου παρέα να έβλεπες Αφού κρατάω ακόμα την υπομονή μου και εγώ απορώ ειλικρινά.

Γειά σου Βικάκι.

Μαράκι μου γλυκό καλά να περάσετε κοπέλα μου και του χρόνου να είσαστε καλά , και όλες όσες φύγετε καλό ταξίδι να έχετε.

Αυτο ηταν... Θα σκασω... Εχει πυρετο ο μικρος! Και το ειπα, σιγα μην και δεν κολλαγε. Στεναχωριεμαι και για το παιδι, θα κλειστουμε ολομοναχοι μεσα πασχαλιατικο... Ουφφφφφφφφ:cry:

t7fQp3.png

Τσουυυυυπ! Ήρθα! Πρόλαβα καμία ή την έχετε κάνει όλες!

Μαρία να ξεκουραστείτε και να περάσετε πολύ όμορφα στο χωριό εύχομαι! Πάντως δεν είναι και μικρό το σοκ που πέρασες σαν παιδάκι, οπότε λογικό να σε πιάνει πανικός με τις αρρώστιες, αλλά πιστεύω κι εγώ ότι με βοήθεια θα καταφέρεις πιο εύκολα να το ξεπεράσεις! Εγώ σχετικά ψύχραιμη είμαι στις αρρώστιες αλλά από άλλες φοβίες να φάνε και οι κότες, π.χ. δε θέλω με τίποτα να κυκλοφορώ μόνη μου το βράδυ! Σε έπεισα ότι το ραντεβού πρέπει να είναι τουλάχιστον διπλό?

Κίκο και Αναστασία εύχομαι πολύ σύντομα να είστε περδίκια, όπως και τα μικρά κοριτσάκια της παρέας!

Και ο δικός μου έχει οργιάσει ο μικρος, δεν έχει αφήσει τίποτα όρθιο και βαριέμαι να πάω να μαζέψω, αφήστε που άρχισε να γκρινιάζει και η μπουμπού! Τέσπα το απόγευμα είναι η μέρα του με το μπαμπά του οπότε μπορεί να πάρω τη μικρή και να πάμε οι γυναίκες :tongue: λίγο στην αγορά, αφού δεν έχω βγει πότε μόνο με τη μικρή! Νομίζω την παραμελώ λίγο :?

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Αναστασία έκανε πολύ πυρετό ο μικρός?

Δεν ξερω να σου πω ακομα... Ειχανε παει βολτα με τη μαμα μου, γυρισε και δεν ηθελε να φαει, επεσε για υπνο και ξυπνησε μετα απο 20 λεπτα με κλαματα. Εχει μπερδευτει και η μαμα μου με τα θερμομετρα, το ενα δειχνει 37, το αλλο 38... Αφου εκανε πυρετο, θα το φτασει το 39,5 στανταρ... Παντα ετσι γινεται...

t7fQp3.png

Να μαι παλι !!!

Βρε Νατασσακι πωπω πολυ στεναχωρηθηκα ..ο ερμος ο Σωτος πασχαλιατικα!!ευχομαι αυριο κιολας να ειναι περδικι!!!Περαστικα σας σε μαμα και γιο !!

Κα Φωτεινη τι υπεροχος ο καθρεπτης !!!χρυσοχερα!!!

Κωνκων με το καλο η κορακλα!!!να κυλησει και η υπολοιπη εγκυμοσυνη ηρεμα και ησυχα!!

Μαρακι καλο ταξιδι !!!καλο πασχα !!να περασετε υπεροχα!!

Μαρινακι αρχιζω να πιστευω οτι δεν βγαινουν πια ησυχα παιδακια χαχαχα ...εμενα παρολο που παει παιδικο και λογικα θα επρεπε να ηταν πιο ηρεμο σπιτι ,ερχεται σπιτι ετοιμο για σκανδαλια και παιχνιδι ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Ηρθα αλλα μαλλον δε σας προλαβα...

Φουρνισα και το δευτερο ταψι κουλουρακια και μοσχοβολησε το σπιτι..μου εσπασαν τη μυτη.

Βρε Νατασσα τελικα δεν τη γλιτωσε το παιδι?Ω ρε γμτ κριμα Πασχαλιατικα αλλα μπορει μεχρι το Σαββατο να ειναι οκ.

Κων κων με το καλο η κορουλα!!!!!!!!!Μπραβο πολυ χαρηκα!Ρε κοριτσια πειτε και σε μας το μυστικο για την κορη!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Nατασα μου περαστικα και στους δυο σας μην στεναχωριεσαι σε κανα δυο μερες ο μικρος θα ειναι καλα για το πασχα θα εισαστε και οι δυο σουπερ!

κωνκων μου αντε με το καλο η μπουμπουκα!!!

αρμακι μου καλο πασχα καλα να περασετε!!!

ριτα στειλε καλε καμια λαμαρινα κι απο εδω!α θα σου πω εγω το μυστικο για την κορη χαχαχα!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Κωνκων με το καλο η κορουλα σου!!!

Νατασσα περαστικα σας!!! Αμαν ρε παιδι μου ποτε θα ησυχασετε;;;;;

Κικη και σε εσενα περαστικα!!

Και εμεις θα φυγουμε αυριο πρωτα ο Θεός!!!! Ναι ρε κοριτσια στειλτε κανενα μηνυμα για το Vatraxaki μας!!! Αν και δεν ευχομαι να γεννησει πασχαλιατικαι για να ανωρρωσει ο Τιμουλης πρωτα!!!

Λοιπον για εμενα το Πασχα απο αποψης φαγητου ειναι απαισιο!!! ΔΕ μου αρεσει καθολου το αρνι στη σουβλα!!! Με πατατες και σαλατα τη βγαζω. Ο Παναγιωτης ολη την εβδομαδα τρωει λαδερα!!!!!

Aχ μωρέ Νατασούλα μου , τώρα το διάβασα για τον Σωτηράκη και στεναχωρήθηκα.

Δεν ξέρεις βρε κοπέλα μου , μπορεί να την περάσει ξυστά και αυτή την ίωση όπως και τη γαστρεντερίτιδα που περάσατε μάνα και γιος , μη προδικάζεις τίποτα. Εγώ εύχομαι να περάσει σύντομα και αύριο να ξυπνήσει περδίκι το παιδί.

Πάντως και εγώ το ίδιο άγχος έχω , δεν θέλω να πάω σπίτι γι'αυτό το λόγο μην κολλήσω δηλαδή το μικρό και μετά κλειστούμε για τα καλά μέσα.

Ιωαννίτσα εγώ πιστεύω ότι είναι θέμα χαρακτήρα , δηλαδή και ο δικός να πάει παιδικό με το καλό θα είναι ίδιος και χειρότερος γιατί δεν κάθεται στιγμή ύσηχος.

Αχ τι να πω , μακάρι να είμαι μόνο εγώ και να μη γίνει τίποτα.

Ριτάκι και του χρόνου κοπέλα μου να είσαι καλά και να ξαναφτιάξεις κουλουράκια.

Μαρινάκι πως πάει η μπουμπού σήμερα;

Ααα , όσο για την ερώτηση που έκανες Ρίτα σχετικά με τις κόρες εγώ θεωρώ ότι σε ένα μήνα 7 μέρες έχουμε περίοδο τις υπόλοιπες 20 έχεις πονοκέφαλο και τις άλλες 4 το γλεντάς = κόρη

τα ακριβώς αντίθετα ισχύουν για τον γιο.:tongue:

ριτα στειλε καλε καμια λαμαρινα κι απο εδω!α θα σου πω εγω το μυστικο για την κορη χαχαχα!

Κουλουρακια θα σου στειλω ευχαριστως αλλα απο εσενα συμβουλες για την κορη δε θα παρω...χαχα!

Ααα , όσο για την ερώτηση που έκανες Ρίτα σχετικά με τις κόρες εγώ θεωρώ ότι σε ένα μήνα 7 μέρες έχουμε περίοδο τις υπόλοιπες 20 έχεις πονοκέφαλο και τις άλλες 4 το γλεντάς = κόρη

τα ακριβώς αντίθετα ισχύουν για τον γιο.:tongue:

Για καντο μου λιγο πιο λιανα...δε σε πιανω...:tongue:

Μα τι ειπες τωρα βρε ατομο?:rolleyes:

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Απο το μεσημερι σιδερωνω και τελειωμο δεν εχουν τα ατιμα...

Νατασα ευχομαι να ειναι παροδικος ο πυρετος του Σωτηρη και να μη χρειαστει να ανησυχησετε και για εκεινον.

Κικη εσυ πώς εισαι;;Η κατασταση με τη γαστρεντεριτιδα εχει αρχισει να γινεται ανυποφορη ε;;Μια παραταση για τα εξτρα κιλά..

Κωνκων με το καλό το κοριτσόπουλο!!Ολα καλα, μπραβο!!

Ριτα μου μυρισαν τα κουλουρακια...Αχχχ αμμωνία!!!

Βατραχακι μη δινεις σημασια τωρα σε πρόγραμμα και λοιπά..

Αφησε το παιδι να βρει μονο του τους ρυθμους του

Μαρία και Ντίνα καλά να περασετε και καλή Ανασταση!!!!

Βικυ και εσυ το ιδιο στη μινι εξόρμηση που θα κανεις..

Σούλα και Μαρινα καλά ψωνια και καλές βολτες!!

Εμεις αυριο θα κοινωνησουμε και μετα το πρόγραμμα προβλέπει βολτα στα μαγαζια για τη μαμα και τον μπαμπα..Τον μικρο λυσαξανε οι ανιψιες της πεθερας μου να τον υιοθετησουν για μια μερα και ετσι θα κανω πετρα την καρδια μου να τον στερηθω μεχρι το απόγευμα, αυτες θα το μετανοιωσουν πάντως...χαχα

Ετσι θα σουλατσαρουμε τα δυο μας, πωπω εχουμε τόοοοσο καιρο να το κανουμε αυτό.

Α το μυστικο για το κοριτσι νομιζω πως το ψιλοξερω..Μια φορα και καλή και νωρις-νωρις

Το μια φορα το πετυχα, το καλή χμμμ θυμαμαι οτι ψιλοκοιμομουν (ενω του Ανασταση ήταν πολύ μερακλιδικο και ειχε και σοου!!) , το νωρις-νωρις μου διαφευγει όμως ρε γμτ..

Το εχω δηλώσει αλλωστε γιος νομιζω θα ειναι κατα 70% και θα μοιαζει στον αντρα μου...Α αν ειναι ετσι θα πάρει το ονομα του μπαμπα μου...Ολα κι όλα!!

Επεξεργάστηκαν by Stone

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...