Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Maraki S. είπε:

Έφαγα τελευταίο γεύμα σήμερα στις 7:30 μμ αν και δεν ήταν πολύ ελαφρύ, υδατάνθρακα με κρέας. Θα είμαι οκ αν δώσω αύριο κατά τις 8, αφού είναι περίπου 12ωρο, έτσι; Ευχαριστώ για την απάντηση!

Καλησπέρα κορίτσι μου ,μια χαρά είναι ....καλά αποτελέσματα 

• Ευχαριστώ 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Βικυυυυυυυυυυ!Κανε εναν κοπο να μου στειλεις το μυνημα στο μαιλ μου γιατι εχω πολυ μικρη οθονη στο κινητο και δε βλεπω τιποτα...χαχαχα

Σου στελνω πμ το μαιλ μου.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Φωτεινή και Ρίτα, αν είχα προβλημα μόνο με την Εύα δεν θα με ένοιαζε. Και εγώ το θεωρώ απόλυτα φυσιολογικό να αγχώνεσαι για το παιδί σου(οπότε βατραχάκι δεν κλείνω διπλό ραντεβού :lol: ). Όπως σας είπα ακριβώς το ίδιο(μη σας πω και χειρότερο) παθαίνω όταν αρρωσταίνει ο καλός μου, η αδερφή μου, η μαμά μου κλπ.

Ο πατέρας μου είχε πάθει τρεις φορές ανακοπή καρδιάς από βήχα. όταν το πάθαινε αυτό η μάνα μου ούρλιαζε σαν τρελλή. όταν πήγαινα τετάρτη δημοτικού ο μπαμπάς μου έβηχε πολύ κάποια στιγμή, ήταν όρθιος, πήγα να του χτυπήσω την πλάτη και έπεσε ξερός επάνω μου με τα μάτια ανάποδα. Έμεινε αναίσθητος 5 λεπτα και εγώ ήμουν μόνη μου. Δεν ήξερα τι να κάνω..Ε, από τότε όταν ακούω βήχα δυνατό (ακόμα και από αγνώστους) με πιάνει ταχυπαλμία...Κάθε φορά που ο πατέρας μου ήταν σπίτι και αρρώσταινε ένιωθα τον πανικό της μαμάς μου. Και φυσικά όταν έφυγε έτσι απότομα από τη ζωή (είχε κίρρωση αλλά δεν πήγε από αυτό) το σοκ ήταν μεγάλο. Από μικρή άκουγα συνέχεια για τη θεία μου που πέθανε τόσο νέα από καρκίνο καθώς και όλο το σόι του μπαμπά μου. Με αυτά τα λίγα σκηνικά θέλω να πω ότι όλη αυτή η φοβία από κάπου εχει ξεκινήσει και πρέπει να το παλέψω. Να τα βάλω σε μια σειρά και να βρω τρόπο να τα καταπολεμήσω, να τα βγάλω από το υποσυνείδιτό μου πάνω απ'όλα για να μην κάνω τα ίδια λάθη στο παιδί μου. Γι'αυτό και μίλησα για ψυχολόγο..

Κίκο μου περαστικά κοπέλα μου και ελπίζω να μην κολλήσει ο μικρός και να περάσετε υπέροχα!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Καλημερα!!!

Τι κανετε? Εγω συνεχιζω να ειμαι χαλια... Αρχισε και ο βηχας και απογινα... Ελπιζω να δω μια βελτιωση απο αυριο, παιρνω και αντιβιωση. Για να δουμε. Στο σπιτι κυκλοφορω με μασκα και το βραδυ στον καναπε. Μια ομορφια. Χθες ειχε ερθει η νονα του Σωτηρη με τη μαμα της και η νονα της αδερφης μου (25 χρονων μοσχαρα κι ακομα ερχεται η νονα της! χαχαχαχ) να φερουνε τα δωρα. Μολις με ειδανε με τη μασκα τους γυρισε το ματι. Με βαλανε στη γωνια μην τυχον και τους κολλησω. Η νονα μας μας εφερε εκτος απο τη λαμαδα και παπουτσακια αθλητικα nike που μαλλον θα τα αλλαξω γιατι εχουμε πηξει στο παπουτσι ξαφνικα... Επισης μας εφερε και αυγο απο το Fresh πεντανοστιμο, δεν το συζητω! Το τσακισαμε σε dt!!!

Φωτεινη ευτυχως ολα πηγαν μια χαρα! Αυτο που καταλαβαινω βεβαια ειναι οτι οσο και να μεγαλωνουν τα παιδια δεν ησυχαζεις ποτε. Τα βλεπω και απο τη μανα μου. Το θεμα ειναι να προσπαθουμε ολες να εκλογικευουμε την καθε ιωσουλα του παιδιου μας και να μην πανικοβαλομαστε. Δυστυχως υπαρχουν πολυ χειροτερες καταστασεις και πρεπει απο ενα σημειο και μετα να μαθαινουμε να χειριζομαστε τις ιωσεις που προκυπτουν στην καθημερινοτητα μας. Μακαρι να περναμε μονο ιωσεις και τιποτα παραπανω γιατι οταν ερχονται τα δυσκολα, τις αναπωλουμε τις απλες ιωσουλες... εγω δε θα ξεχασω ποτε το βλεμμα της μανας μου οταν μπηκα να κανω μια αξονικη εγκεφαλου στα 25 μου... Εκεινη τη στιγμη το βλεμμα της ηταν τοσο αδειο που ειμαι σιγουρη οτι "αναπωλουσε" την παιδικη μου ηλικια, κι ας την ειχα ταραξει στις ιωσεις και στα 40αρια... Αυτα τα λεω για να τα ακουω εγω πιο πολυ! Giovanna ακους κι εσυ??? Οσο για σενα Αρμα εισαι ξεχωριστη περιπτωση και πραγματικα εχεις περασει δυσκολες καταστασεις σε τρυφερη ηλικια... Ισως να σε βοηθουσε να εβλεπες εναν ειδικο, πιο πολυ για να γαληνεψει η ψυχη σου...

Επανερχομαι με τις υπολοιπες γιατι στο τελος θα γραψω σεντονι!:-D

t7fQp3.png

Καλημεραααααα

Πωπω ανοιξε ο καιρος και ο μικρος εχει ξεβιδωθει στο τρεξιμο και μαζι και εγω απο πισω ...επεσε το ερμο ξερο και ακουνητο μεχρι τις 8 παρα που τον ξυπνησε η μαμα για σχολειο ..ενα βηχαλακι το εχουμε και εμεις αλλα απο την στιγμη που το βραδυ κοιμαται καλα δεν του δινω κατι ..

Οσο για αρρωστοφοβιες ,εγω τον θεωρω λογικο τον φοβο μας ..εμεις την φετινη σχολικη χρονια εχουμε περασει πολλες ιωσεις(ευτυχως καμια σοβαρη)αλλα και ενα νοσοκομειο ..αλλα κανω και εγω αυτο που κανει η τζοβαννα συνεχεια και ασυναισθητα πιανω τον χρηστο να δω αν εχει πυρετο ..ειναι το αγχος και ο φοβος της μανας ..

Εγω γενικοτερα ειμαι αρρωστοφοβικη ,φοβαμαι και το σκεφτομαι συνεχεια μην αρρωστησει το παιδι ,μην αρρωστησει ο ανδρας μου , εγω , οι γονεις μου και με ριχνει πολυ ..εχουμε περασει και θανατο μικρου παιδιου στην οικογενεια και ο φοβος μας υπαρχει παντα..Μαρια εγω πιστευω οτι θα κανει πολυ καλο να πας σε ψυχολογο ..ειναι παιδικα βιωματα που δυσκολα φευγουν και ξεπερνιουνται..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

κωνκων τι εγινε τελικα? Περιμενουμε νεα!!!

Σαρδελακι καθολου δε μας ζαλιζεις και να ξερεις πως θελουμε να ακουμε τα νεα σου! Τι θα κανετε το Πασχα? Ο αντρας σου ποτε θα γυρισει μονιμα?

Κικο μου παλι αρρωστη? Γιατι βρε παιδι μου? Για κοιτα τωρα αυτες τις μερες να ξεκουραστεις λιγο, μα παρεις τα πανω σου! Παντως η αληθεια ειναι οτι η εγκυμοσυνη ριχνει τις αμυνες και ειναι πολυ πιο ευκολο να κολλησουμε τα παντα... Περαστικα!!!

Μαρινακι αντε ολα καλα! Τιποτα δεν ηταν ο βηχας της μπουμπους! Τωρα για το εμβολιο της ανεμοβλογιας, στον Σωτηρη δεν εκανε τιποτα απολυτως! Ας ελπισουμε να μην κανει τιποτα ουτε στον Γωγο!

Βατραχακι χαιρομαι που εβγαλες ακρη με την παιδιατρο σου. Τελικα οντως μπορει να μην φαινονταν οι πληγες απο την πρωτη μερα... Να του δινεις ντεπονακι πριν φαει. Το θεμα ειναι να τρωει και να παρει σιγα σιγα τα πανω του! Αρκετα πονεσε ο καημενος!

Αρμακι και Giovanna περαστικα στις κουκλες σας!

Πραγματικα ρε κοριτσια περιμενω να δω ποτε θα φτασει αυτη η μερα που θα ειναι ολα τα μωρακια καλα και δε θα λεμε περαστικα καθε μερα!

t7fQp3.png

Φωτεινή και Ρίτα, αν είχα προβλημα μόνο με την Εύα δεν θα με ένοιαζε. Και εγώ το θεωρώ απόλυτα φυσιολογικό να αγχώνεσαι για το παιδί σου(οπότε βατραχάκι δεν κλείνω διπλό ραντεβού :lol: ). Όπως σας είπα ακριβώς το ίδιο(μη σας πω και χειρότερο) παθαίνω όταν αρρωσταίνει ο καλός μου, η αδερφή μου, η μαμά μου κλπ.

Ο πατέρας μου είχε πάθει τρεις φορές ανακοπή καρδιάς από βήχα. όταν το πάθαινε αυτό η μάνα μου ούρλιαζε σαν τρελλή. όταν πήγαινα τετάρτη δημοτικού ο μπαμπάς μου έβηχε πολύ κάποια στιγμή, ήταν όρθιος, πήγα να του χτυπήσω την πλάτη και έπεσε ξερός επάνω μου με τα μάτια ανάποδα. Έμεινε αναίσθητος 5 λεπτα και εγώ ήμουν μόνη μου. Δεν ήξερα τι να κάνω..Ε, από τότε όταν ακούω βήχα δυνατό (ακόμα και από αγνώστους) με πιάνει ταχυπαλμία...Κάθε φορά που ο πατέρας μου ήταν σπίτι και αρρώσταινε ένιωθα τον πανικό της μαμάς μου. Και φυσικά όταν έφυγε έτσι απότομα από τη ζωή (είχε κίρρωση αλλά δεν πήγε από αυτό) το σοκ ήταν μεγάλο. Από μικρή άκουγα συνέχεια για τη θεία μου που πέθανε τόσο νέα από καρκίνο καθώς και όλο το σόι του μπαμπά μου. Με αυτά τα λίγα σκηνικά θέλω να πω ότι όλη αυτή η φοβία από κάπου εχει ξεκινήσει και πρέπει να το παλέψω. Να τα βάλω σε μια σειρά και να βρω τρόπο να τα καταπολεμήσω, να τα βγάλω από το υποσυνείδιτό μου πάνω απ'όλα για να μην κάνω τα ίδια λάθη στο παιδί μου. Γι'αυτό και μίλησα για ψυχολόγο..

Κίκο μου περαστικά κοπέλα μου και ελπίζω να μην κολλήσει ο μικρός και να περάσετε υπέροχα!

Μαράκι μου δεν είχα διαβάσει πολλά και ενδεχομένως δεν είχα καταλάβει το θέμα συζήτησης για την αρρωστοφοβία.

Με αυτά που έγραψες όμως πιο πάνω είναι απολύτως λογικό να αισθάνεσαι όπως αισθάνεσαι και να έχεις μέσα σου τρομερό φόβο γύρω απο τις αρρώστιες. Η γνώμη μου είναι να μιλήσεις σε κάποιον ειδικό μήπως και σε βοηθήσει και καταλαγιάσει όλο αυτό και μακάρι να δεις αποτέλεσμα.

μπορώ να καταλάβω στο περίπου αυτό που αισθάνεσε γιατί επειδή και εμάς ο αδερφός μου όταν ήταν μικρός είχε ταλαιπωρηθεί με πολλούς ιλίγγους και ζαλάδες και οι γονείς μόλις ακούσουν για πονοκέφαλο και ατονία δεν μπορούν να ηρεμήσουν με τιποτα και το θεωρώ και λογικό.

Όταν έχεις ζήσει επομένως άσχημες καταστάσεις στο θέμα της υγείας και είσαι και σαν χαρακτήρας ευάλωτος τότε είναι επόμενο όλο αυτό να είναι μέσα σου και να φουντώνει ακόμα περισσότερο με την πρώτη αρρώστια. Μην ανησυχείς όμως , κοίτα να μιλήσεις κάπου και ελπίζω να σε αποζημιώσουν τα αποτελέσματα.

Κι εγω για αυτο ειπα στη Μαρία οτι αν πιστευει οτι θα τη βοηθησει η γνωμη ενος ειδικου καλά θα ειναι να το κάνει..Μας περιγραφει μια κατασταση που βιώνει σε σχεση με τους αλλους, όχι με την Ευα..Αν ελεγε μονο για το παιδι δεν θα ειχα την ιδια αποψη αλλά η Μαρια μας λέει οτι και στο δρομο να ακουσει βηχα την πιανει ταχυπαλμία..Δεν βλέπω κατι μεμπτο στο να ζητησει μια συμβουλη ή τη γνωμη ενος ειδικού αν ειναι να αρρωστησει απο το αγχος της και την ανασφαλεια της..

Εγω πάλι μια αναισθησια με τις αρρωστιες την εχω κληρονομησει..Ισως γιατι η μαμα μου μεσα στους γιατρους ποτε δεν ήταν ανησυχη για κτ

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

μολις κοιμηθηκε ο Τιμος τα ωραρια μας εχουν γινει αλλαλουμ αλλα ειναι το τελευταιο που με απασχολει ας γινει καλα και το ξαναφτιαχνουμε το προγραμμα αν κι οταν ερθει κι ο μπεμπης δυσκολο να εχουμε το προγραμμα που ειχαμε γιατι αν κλαιει βλεπω τον τιμο να ξυπναει κι αυτος!

εγω κοριτσια εχω αρρωστοφοβια μονο με τον τιμο φοβαμαι πολυ να μην μου παθει τιποτα ενω σε γεγικες γραμμες ειμαι σκληρη οταν προκειται για τον τιμο δεν μπορω να κρατηθω αφου στο νοσοκομειο εκλαιγα συνεχεια και μου ελεγε ο αντρας ηρεμησε αλλα ηταν αδυνατον δεν μπορουσα να συγκρατησω τον εαυτο μου.

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Γεια σας και απο μενα.

Πριν λίγο γυρίσαμε απο τη λαικη.

Η μικρη και παλι απο τις 5 το πρωι μεχρι τις 7 ηταν ξύπνια.Ηθελε απλα να καθεται καποιος μαζι της χωρις να κλαει.

Δεν ξερω τι να πω.

Δεν προλαβα να σας διαβασω.

Ελπιζω να ειστε ολες καλα.

Το απόγευμα μαλλον θα παμε τζαμπο και ικεα για κατι πραγματακια που θελω.

Φιλακια

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Περαστικά στις αρρωστούλες και και στα αρρωστούλια...:-D:-D

Μας μάτιαξαν φιλενάδες....:rolleyes::rolleyes::rolleyes: αλλιώς πως εξηγούνται τόσες αρρώστιες;;;; :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Εμείς προς το παρόν είμαστε καλά, μόνο κουτουλάμε εντελώς απο την αυπνία...με τον άντρα μου έχουμε χάσει τις μέρες χαχαχα δεν θυμόμαστε για παράδειγμα ποιος τάισε και πότε τον μικρό!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen: Μην μιλήσουμε για το τι φάγαμε χθες...δεν υπάρχει :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Να ευχηθώ Καλό Πάσχα σε όσες μανούλες αναχωρούν αύριο...Καλά να περάσετε!!!!;););)

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Σουλα μου καλα ψωνια και υπομονη που θα παει θα μεγαλωσει θα την παντρεψεις και θα ηρεμησεις χαχαχα!!!

deleni μου αυπνια ε;αμαν τι μας περιμενει καθε ποση ωρα ξυπναει ο μικρος;εχει και πονακια η μονο τρωει και κοιματε;

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Κοριτσάκια μου σόρυ αν σας ψυχοπλάκωσα, απλά ήθελα πάνω κάτω να καταλάβετε τι συμβαίνει...Σίγουρα πάντως χρειάζομαι βοήθεια και θα την πάρω!

Νατάσα μου περαστικά, εύχομαι να γίνεις περδίκι και να φύγετε και να περάσετε τελεια!

Deleni μου να είστε καλά και να ξενυχτάτε! Αυτά είναι ευχάριστα ξενύχτια τουλάχιστον! Σε λίγο καιρό που θα στρώσει και ο μικρός απλά θα απολαμβάνετε!!!!

Σουλίτσα νομίζω πως έχει δίκιο το βατραχάκι, μόλις την παντρέψεις θα ηρεμήσεις! :lol: Καλά ψώνια!

Πετρούλα νομίζω σου έστειλα ένα τούβλο!

Λοιπόν επειδή δεν ξέρω αν θα προλάβω να ξαναμπώ, να ευχηθώ σε όλες Καλό Πάσχα, με υγεία πάνω απ'όλα! Να περάσετε υπέροχα ό,τι και να κάνετε και να χαίρεστε τις οικογένειές σας και τα παιδάκια σας!

Βατραχάκι μου αν γεννήσεις επειδή δεν θα έχω ίντερνετ στο χωριό στείλε κανα μύνημα!

Φιλιά σε όλες!!!!!

2106948svtsms9buv.gif

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Καλα τωρα μπηκα σπιτι...ο μικρος με εκανε τουρμπο σημερα...

Η πιεση μου ανεβηκε 200.Πως δεν τον πλακωσα σε κανα ξυλο δε ξερω..

Παρααα πολυ ζωηρο αυτο το παιδι μιλαμε δεν παιζεται.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

ειπα να ξεκινησω να γραφω τιποτα αλλα πιαστηκα με δουλεια και δεν τα καταφερα τελικα.ελπιζω ολα τα μικρουλια να ειναι καλα και καλο ταξιδι σε οσες φυγετε.

εγω σημερα θα παω μια βολτουλα στην λαρισα τωρα.

φιλια σε ολες

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...