Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , little miracle είπε:

σε νιωθω κι εγω πολλα ψυχοσωματικα. ηρεμησα λιγο πριν 2 χρονια που αλλαξα δουλεια μετα απο ενα ακραια τοξικο και πιεστικο εργασιακο περιβαλλον που ημουν 12 χρονια σερι. πως αντεξα δεν ξερω. τωρα το μετανιωνω οικτρα. νεος ανθρωπος και εχω περασει οτι ψυχοσωματικο μπορεις να φανταστεις. κι εμενα η μανα μου ειναι διαβητικη. σου ευχομαι να ειναι ολα καλα με το σακχαρο σου. ειναι τοσο υπουλη ασθενεια που πραγματικα ουτε στον εχθρο μου που λεμε! εμενα τη μανα μου την κατεστρεψε, μεγαλη ιστορια. και το βαρος πως να χαθει αν εχεις αγχος και ψυχολογια στα ταρταρα. ποσο χρονων εισαι τωρα; καλη επιτυχια σου ευχομαι. 

Πολύ καλά έκανες, τα θαυμάζω αυτά. Εμένα η μαμά μου ταλαιπωρημένη με άλλα αλλά έχω ακούσει από την οικογένεια του συζύγου για την ύπουλη νόσο του διαβήτη.Είμαι 34 χρονών. Δεν τολμώ να σκεφτώ άμεση αλλαγή επαγγέλματος αν και έχει έρθει η ώρα μετά από 8 χρόνια και για μένα. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να μην έχω κάτι και ίσως να καταφέρω να χάσω κάποια κιλά άμεσα για τις επόμενες προσπάθειες, όσες θέλει ο Θεός να είναι γιατί ποτέ δεν ξέρεις..

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσακια!

Αναστασία μου περαστικά, δεν πιστεύω να κολλήσει ο μικρός, μια χαρά θα τα περάσετε στην εκδρομούλα σας! Εμείς τελικά δεν κανονίζουμε τίποτα και θα δούμε ανάλογα πώς θα είναι τα παιδιά! Μετάνιωσα που δε θα πάμε Γιάννενα όπως κάθε χρόνο!

Βατραχάκι το μπεμπέ θέλει να το υποδεχτείς ξεκούραστη γι αυτό δε βιάζεται!

Σαρδελάκι δεν ξέρω τι τα τσίμπησε τα μικρά μας αλλάόλα έχουν τρελή υπερένταση!

Η Αλεξάνδρα και η Ευούλα πώς είναι?

κ. Φωτεινή ζωγραφίσατε! Καλλιτεχνική φλέβα, η Φωτεινούλα έχει από πού να πάρει!

Joa με το καλό το ανηψάκι! Νοικοκυρεύεται δηλαδή κι ο αδερφός σου! Μια χαρά θα έχει παρέα και ο Χρηστάκος!

Πετρουλα άσε τα τσουρέκια και τα κουλούρια και κάτσε ξεκουράσου!

Κωνκωνάκι με το καλό η ' επιπέδου! Όλα θα πάνε καλά μην ανησυχείς! Θα επιβεβαιώσετε και το φύλο έ? Περιμένουμε τα νεώτερα!

Σούλα άντε να ξεκουραστείς και λίγο σπίτι μήπως αρχίσει και κοιμάται καλύτερα και το κοριτσάκι σου!

Δε θυμάμαι τι άλλο ήθελα να σχολιάσω γιατί σας διάβασα το μεσημέρι αλλά δεν πρόλαβα να σας γράψω!!!

Συνεχίζω να σας πω και τα δικά μας!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Επειδή η μπουμπού χτες και προχτές έβηχε πολύ τα πήγαμε πάλι παιδίατρο σήμερα! Τη βρήκε εντάξει, ο βήχας προέρχεται από τις μύξες μου είπε! Ουφ μου έφυγε ένα βάρος! Παράλληλα μιας και πήγαμε είχα καβάντζα τα εμβόλια του Γιώργου (αυτά που πηγαινοφέρνουμε από το Νοέμβριο!!!) και τον βρήκε καλά (εκτός από λίγο ερεθισμένο λαιμό, αλλά μην τα θέλουμε όλα δικά μας) και τσιμ τον τσίμπησε, μιας και για τις επόμενες 2 εβδομάδες δε θα πάει ακόμα παιδικό μήπως γλιτώσουμε καμιά ίωση! Το ένα από τα δύο είναι της ανεμοβλογιάς ελπίζω να μην έχουμε παρενέργειες! Χμμμμμ!

Βρήκα την ευκαιρία και τη ρώτησα για το μαντού και μου είπε ότι κάποιοι παιδίατροι το κάνουν κάθε Σεπτέμβρη, δεν το θεωρεί απαραίτητο, ίσως τον επόμενο Σεπτέμβρη το κάνουμε κι εμείς μιας και δεν έχει πολλά τσιμπήματα ακόμα! Για το rotarix μου είπε ότι έχει πολλές παρενέργειες και είναι υπό αμφισβήτηση, στην Αμερική αποσύρθηκε. Εξάλλου καλύπτει μόνο 1 από τις δεκάδες μορφές του ιού της γαστρεντερίτιδας που κυκλοφορούν, οπότε μπορεί να το κάνεις και πάλι να κολλήσεις οποιονδήποτε από τους άλλους τύπους του ιού. Τέλος επέμενε ότι ο υγραντήρας μπορεί να δημιουργήσει βρογχιολίτιδα ακόμα και εκεί που δεν υπάρχει πρόβλημα και γενικά μου είπε να βγάζω κάθε μέρα τη μικρή βόλτα (εντάξει όχι πολύ πρωί και βράδυ) μόνο όταν βρέχει να μην βγαίνουμε! Σας ζάλισα? Είπα να σας παραθέσω τις πληροφορίες γιατί καλό είναι να τα συζητάμε αυτά και να αποφασίζει ο καθένας τι τον καλύπτει!

Τα ζουζούνια μετά τα πήγαμε βόλτα στο golden hall ξεσάλωσε ο Γώγος στο τρενάκι και το καρουζέλ που έχει απ' έξω αλλά και μέσα έχει περίπτερα που ζωγραφίζουν τα παιδάκια στο πρόσωπο, που διακοσμούν αυγουλάκια, που φτιάχνουν κοσμήματα και διάφορες ζωγραφιές! Το καλύτερό του βέβαια είναι που έχει άπλα και αλωνίζει οπότε τρέχουμε εμείς σαν τους τρελούς από πίσω!

Ρϊτα ξέχασα να σχολιάσω προηγουμένως! Τι είναι κι αυτό που έπαθε το παιδάκι από τις παλιοιώσεις! Από πού να πρωτοφυλαχτούμε!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλησπέρα και απο μένα!

Μαρίνα μου ευτυχώς...τουλάχιστον δεν είναι τίποτα...;)

Νατάσα περαστικά σας..

Σαρδελάκι δεν μας πρήζεις καθόλου...όσο για τον χρόνο πίστεψε με σε καταλαβαίνω απόλυτα...:|

Άρμα η Εύα πως είναι;

Βατραχάκι ο πυρετός στη στοματίτιδα κρατάει 4-5 μέρες (τουλάχιστον έτσι λένε τα κοιτάπια μου :rolleyes:)... οπότε υπομονή λίγο ακόμα... όντως παντως ο μπέμπης σου δίνει χρόνο να τακτοποιηθείς!!!;)

Πετρούλα κάτσε στα αυγά σου και άσε κανέναν άλλον να σε περιποιηθεί...:cool:

Φωτεινή μπράβο!!!! Αυτός είναι ο καθρέφτης που μας έλεγες;;;:-D Καλλιτεχνική φλέβα !!!!!:-D:-D:-D

Κορίτσια μου αν ξεχνάω καμία συγχωρέστε με...:oops::oops::oops: αλλά τα διαβάζω αποσπασματικά και προσπαθώ να θυμάμαι όσο το δυνατόν περισσότερα...

Εμείς είμαστε καλά ο μπεμπούλης μου ζορίζεται λίγο αλλά νομίζω ότι είναι απο τις "σαλτσούλες" που βούτηξα το μεσημέρι...:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Καλό βράδυ σε όλες... και ήσυχο (Σούλα...:-D:-D:-D:-D)

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Καλησπέρα κορίτσια και από εμένα. Σας διάβασα το μεσημέρι, αλλά δεν κατάφερα να σας γράψω γιατί η ζουζούνα μου αποφάσισε να μην κοιμηθεί και δεν με άφησε λεπτό σε ησυχία. Γενικά είναι καλά, αν βέβαια εξαιρέσουμε τις μύξες και λίγο βήχα.......που μάλλον τον προκαλούν οι μύξες. Της καθαρίζουμε 3ις φορές την ημέρα τη μουτούλα με ορό και οτριζαλίν και της δίνω και αέριους. Ελπίζω να μείνουμε εκεί......μακάρι Παναγίτσα μου. Αααααα και το κωλαράκι της είναι φωτιά και λαύρα.......μάλλον δόντι έρχεται.

Άρμα και εγώ απέχτησα αυτή τη φοβία με τις Αλεξανδροαρρώστιες ενώ δεν ήμουν έτσι. Πιάνω συχνά - πυκνά τον εαυτό μου να ακουμπάει το κούτελο της για να δω αν είναι ζεστή. Θέλω να το δουλέψω αυτό για να μην μεταδώσω άγχος και στο παιδί χωρίς λόγο. :?:???::?:???:

Μαρινάκι προσπαθούσα μέρες να θυμηθώ τι είχα ακούσει εγώ για το rotarix και είχε κολλήσει το μυαλό μου. Μόλις έγραψες τι σου είπε η παιδίατρος θυμήθηκα ότι και ο δικός μας τα ίδια πρεσβεύει. Ευτυχώς η μπουμπού σου δεν έχει τίποτα. Περαστικά θα είναι όλα μωρέ.....

Βατραχάκι τι σας είπε η παιδίατρος; Ταλαιπωρήθηκες και εσύ μικρούλα μου. Αύριο θα είναι σίγουρα καλύτερα ο Τιμάκος σου.

Κωνκων μην αγχώνεσαι και όλα θα πάνε καλά. Θα μας πεις τα ευχάριστα :P:p:p:p:p

Κική έχεις λυσσάξει με το αρνί έτσι; Στον ύπνο σου το βλέπεις; :-D:-D:-D:-D:-D Καλή εγκυμοσύνη να έχεις κορίτσι μου και με ένα γερό μωρό.

Ρίτα γιατί εγώ νόμιζα ότι η kawasaki έχει να κάνει με την καρδιά; Είμαι λάθος εντελώς;

Κα Φωτεινή είστε καλλιτέχνης!!!!

Η Εύα και η Φέλια έχουν μέρες να φανούν.......

Κορίτσια εγώ ούτε τσουρέκια κάνω, ούτε κουλουράκια. Είχα φτιάξει μια φορά τσουρέκι και ήταν τόσο σκληρό που ούτε ο σκύλος δεν μπορούσε να το φάει. Κουλουράκια θα πάρω από το ζαχαροπλαστείο.......να ζήσουν και αυτοί. Θα βάψω όμως αυγά, όπως άλλωστε κάνω κάθε χρόνο :o:o:o:o:o Φέτος θα τσουγκρίσει και η αγαπούλα μου.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

μπηκα να σας πω και τα νεα απο την παιδιατρο!

λοιπον τελικα καταληξαμε οτι ο τιμος εχει ερπητικη ουλοστοματιτιδα

η οποια μου ειπε οτι οταν τον εξετασε δεν ειχε εμφανιστει ακομη

μεσα σε λιγες ωρες εμφανιστηκε ο ερπης.

δεν ειναι η απλη ουλοστοματιτιδα,

η ερπητικη κραταει συνηθως απο 1 εβδοαμδα εως 10 ημερες

και δεν εχει καποια συγκεκριμενη θεραπεια το μονο που δινουν

καποιοι γιατροι ειναι zovirax σιροπι αλλα μονο στην αρχη εμεις λεει

και να το παρουμε τωρα ειναι αχρηστο γιατι ειμαστε ηδη στην 4 ημερα οποτε τωρα ο ιος δεν ειναι παραγωγικος και σαν σιροπι

δεν το συνιστουν γιατι ειναι παρα πολυ δυνατο

μου ειπε οτι την αντιβιωση αδικα την περνουμε (αυτο ειχα διαβασει κι εγω στο ιντερνετ) οποτε την σταματαμε

και μου ειπε να του δινω μεχρι να περασουν παυσιπονα

για να μην ποναει γιατι ο πονος ειναι αφορητος λεει και παντα πριν φαει για να μπορει να φαει εστω και λιγο και οντως του εδωσα πριν πιει το γαλα και σημερα ηπιε και 200μλ γαλα

επισης μου ειπε οτι κολλησε απο καποιον ο οποιος ειχε ερπη κι

επειδη οι αμυνες μας ηταν πεσμενες λογο δοντιων

εξελιχτηκε σε ερπητικη ουλοστοματιτιδα βαριας μορφης

δεν ειναι κατι ανυσηχιτικο μου ειπε απλα ειναι επιπονο

για το παιδι ιδιως οταν ειναι μικρο οποτε συνεχιζουμε με παυσιπονα για

να μην ποναει το πουλακι μου και ελπιζουμε να κανει γρηγορα

τον κυκλο του.

γι'αυτο προσοχη στον επιχειλιο ερπη κορτσια γιατι δεν ξερεις

πως θα εξελιχθει!

αυτα σας ζαλισα και παω για υπνο!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανούλες κ μωράκια

Αχ βατραχάκι μου πολύ πόνο θα έχει ο καημενούλης, που τον βρήκε τον καψερό ο έρπις?? Ρώτησες την γιατρό αν κολλάει και αν κινδυνευει εσυ?

Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λογία για το καθρεφτη μου

κικο μου με το καλο το μωρακι σου να ερθει, πως εισαι?

αυτες τις μερες εισαι στο μυαλο μου λογου Πασχα με το σουβλιστο αρνι, και εμενα μου αρεσει παρα πολυ

αν και δεν ειμαι καθολου κρεατοφαγος, το αρνι το τιμό δεόντος....κανε ορεξη λοιπον σε λιγες μερες βουρ στο ψητο

Επεξεργάστηκαν by fotinipap

Καλημέρα φίλες μου!

Βατραχάκι μου τι πόνο θα έχει τραβήξει ο καημένος ο Τιμούλης??? Ρε γμτ, δεν το πιστεύω! Τουλάχιστον θα σου έφυγαν οι αμφιβολίες που είχες για την γιατρό..Άντε, περαστικά και πάλι! Είδες όμως και ο μπεμπούλης ο μικρός? Κάτι ξέρει που δεν βγαίνει! :lol:

κωνκωνακι καλή επιτυχία σήμερα στη β-επιπέδου! όλα θα είναι καλά! Περιμένουμε νέα σου!

Σαρδελάκι μου καλή δύναμη! Πολύ το τρέξιμο ε? Ο καλός σου τελειώνει?

Φωτεινή μου χρυσοχέρα ΤΕΛΕΙΟΣ ο καθρέφτης! Μπράβο! Το Βικάκι και η Φωτεινούλα είναι καλά?

Μαρίνα μου πάλι καλά που η μπουμπούκα δεν έχει κάτι σοβαρό..Καθόλου δεν μας ζάλισες φυσικά και είναι χρήσιμο να μαζεύουμε πληροφορίες. Για το μαντού τα ίδια και σε εμάς μας έχει πει όποτε θέλουμε, δεν υπάρχει θέμα και για το rotarix επίσης ακριβώς τα ίδια μας είχε πει πέρυσι. Αυτό για τις παρενέργειες το θυμήθηκα τώρα που το έγραψες γιατί εμένα μου ειχε μείνει η εξής ατάκα της ''είναι κρίμα να υπάρχει αυτό το εμβόλιο εδώ, και να μην πηγαίνει κατευθείαν στις τριτοκοσμικές χώρες που εκεί το έχουν πραγματικά ανάγκη..'' Τώρα βέβαια όπως σας έχω ξαναπει μετά από τόση επιδημία δεν την έχω ρωτήσει αν έχει αλλάξει γνώμη..

Άρμα και εγώ απέχτησα αυτή τη φοβία με τις Αλεξανδροαρρώστιες ενώ δεν ήμουν έτσι. Πιάνω συχνά - πυκνά τον εαυτό μου να ακουμπάει το κούτελο της για να δω αν είναι ζεστή. Θέλω να το δουλέψω αυτό για να μην μεταδώσω άγχος και στο παιδί χωρίς λόγο. :?:???::?:???:

Giovanna καταρχήν περαστικά στην Αλεξάνδρα, ελπίζω σήμερα να είναι καλύτερα..Όσο για την φοβία εγώ δυστυχώς δεν την απέκτησα με την Εύα, την είχα και πριν, έχω περάσει πολλά σε παιδική ηλικία με αρρώστιες μέσα στο σπίτι συν ότι η μαμά μου δεν ήταν και πολύ ψύχραιμη(και πως να ήταν βέβαια μόνη με 4 παιδιά και τον άντρα της να ταξιδεύει και πολλά πολλά άλλα..) και πιστεύω πλέον ότι θέλω βοήθεια ακριβώς για τον λόγο που αναφέρεις κι εσύ. Δεν θέλω να κάνω το λάθος να το μεταδώσω στην Εύα αυτό το πράγμα όπως το μετέδωσε η μαμά μου( άθελά της) σε μένα. Τοτε εκείνη είχε την δικαιολογία του ότι δεν υπήρχε ενημέρωση και τα θέματα ψυχολογίας ήταν τελείως αδιάφορα. Τώρα ομως τα πράγματα έχουν αλλάξει και σίγουρα κάποια στιγμή θα επισκεφτώ έναν ψυχολόγο για να με βοηθήσει. Δεν είναι ότι είμαι απλά αγχωμένη,όπως κάθε μαμά όταν αρρωσταίνει το παιδί της η κατάστασή μου δεν είναι καθόλου φυσιολογική, το παθαίνω και όταν αρρωσταίνει ο καλός μου, η αδερφή μου, η μαμά μου κλπ. Ξέρω ότι μου έχουν μείνει τραύματα από την παιδική ηλικία απλά πρεπει κάποιος ναα με βοηθήσει να τα ξεπεράσω..(έχετε έναν ψυχάκια στην παρέα..:lol:) Επιστρέφω σε λίγο να σας πω τα δικά μας..

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Καλημερα μανουλες!!!

Φωτεινη υπέροχος ο καθρεφτης!!Γεια στα στα χέρια σου!!

Μαρίνα μενει τωρα να καθαρισουν οι μυξες και να υποχωρησει και ο βηχας

Ολοι για αυτη τη μερα περιμενουμε που θα μας πεις η μπουμπου ειναι τελείως καλά, να ξεγνοιασεις λίγο κι εσυ...

Βατραχακι πως ειναι σημερα το παιδι;;Απο χτες πάντως ειχε μεγαλη βελτιωση, θα υποχωρησει κι ο πυρετος κι ολα καλά ξανα..

Ελένη εριξες βουτιες χτες, τις ευχαριστηθηκες τουλάχιστον!!

Ιωαννα περαστικα στο κοριτσακι μας, εχει και συγκαμα η καημενη...Τι της βαζεις;;

Μαρακι θα βρεις ενα τρόπο να το ξεπερασεις αυτο που βιώνεις με τις αρρωστιες και τη φοβια..Δεν ειναι κακο να συμβουλευτεις και καποιον ειδικό αφου κι εσυ βλέπεις πως δεν σου κανει καλό που εισαι μες το αγχος απο τη φοβια και μονο μην αρρωστησετε.

Λοιπόν εγω θα κανω αυγουλάκια και ισως μια δοση κουλουρακια..Τα τσουρεκια θα τα κανει η μαμα μου (όπως καθε χρόνο) και εμεις θα ειμαστε εκει να την καμαρωνουμε πάλι..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλημερα!

Σημερα εκατσα σπιτι θα παμε με τον μικρο να ψωνισουμε υλικα να φτιαξουμε τα κουλουρια μας και να βαψουμε αυριο τα αυγα μας.

Καλε εφτασε το Πασχα και ουτε που το καταλαβα.

Θα ερθω σε λιγο να τα πουμε

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

να πω οτι οι πινακες που φαινονται(ενας διπλα στον καθρεφτη και ο αλλος που φαινεται μεσα απο τον καθρεφτη)ειναι και αυτοι ζωγραφισμενοι απο την μαμα μου

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

Λοιπόν η Εύα μία απλή ίωση έχει, συνεχίζουμε με αέριους και θα της δώσουμε και myycosolvan για να φύγει το φλέμα. Μας είπε να μην σκεφτούμε καθόλου να καθήσουμε εδώ και να πάμε στο χωριό. Κατά τ' άλλα δεν πήρε γραμμάριο :-( αλλά πήρε 1 1/2 πόντο(85.5 κ 9990). Την είχε πάει ο καλός μου(πρώτη φορά δεν είμασταν και οι τρεις..) και ήταν πάρα πολύ καλή! Τα είπανε και με την παιδίατρο, του είπε ότι θεωρεί ότι για σταθμό είναι μικρή και αν μπορούμε να την πάμε στα 3 :confused:. Επίσης για το φαγητό ότι τέρμα η ''περίοδος χάριτος'' λόγω δοντιών και λόγω βάρους ξεκινάμε δραστικά προς μη αλεσμένο στην αρχή αν δεν τρώει πολύ θα της δίνουμε και λίγο από αλεσμένο(αυτό καναμε και μέχρι τώρα όχι όμως κάθε μέρα) και σε κάνα μηνα όμως αν δεν τρώει θα την αφήνουμε νηστική..δεν την απασχολεί πλεον καθόλου το θέμα βάρος. Μόνο τα φρούτα θα τρώει αλεσμένα για όσο τα τρώει γιατί λέει ότι είναι πολύ καλό επειδή είναι πολλά.

Μετά όταν σχόλασα την είδα και στον δρόμο και μου τα είπε και η ίδια. :-).

Αυτά! Πάω να συνεχίσω το μάζεμα, αύριο πρώτα ο Θεός πρωί πρωί φεύγουμε για χωριό!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

καλημερα!!!

τι κανετε;εμεις ειχαμε λιγο ανυσηχο βραδυ μαλλον πονουσε το μικρακι μου μολις του εδωσα depon ηρεμησε και κοιμηθηκε πρεπει να ποναει πολυ εδω ενα ερπη βγαζουμε και ποναμε φαντασου να ειναι ολο το στομα σου γεματο και εσωτερικα και εξωτερικα τι να πω μακαρι να μπορουσα να παρω εγω ολο τον πονο του αυτο λεω συνεχεια.

Αχ βατραχάκι μου πολύ πόνο θα έχει ο καημενούλης, που τον βρήκε τον καψερό ο έρπις?? Ρώτησες την γιατρό αν κολλάει και αν κινδυνευει εσυ?

Φωτεινη μου δεν ξερω απο που κολλησε μαλλον καποιος θα ειχε και τον αρπαξε εγω και να κολλησω θα βγαλω μονο εναν απλο επιχειλιο ερπη γιατι εχω ειδη τον ιο μεσα μου αφου βγαζω συχνα οπως και θα τον εχει και ο Τιμος απο εδω και περα και ισως να βγαζει επιχειλιο ερπη οταν αρρωστενει και ανεβαζει πυρετο το ιδιο παθαινω κι εγω και πολλοι ανθρωποι αν βγαλεις μια φορα μετα μενει μεσα σου ο ιος και δεν φευγει.

Βατραχάκι μου τι πόνο θα έχει τραβήξει ο καημένος ο Τιμούλης??? Ρε γμτ, δεν το πιστεύω! Τουλάχιστον θα σου έφυγαν οι αμφιβολίες που είχες για την γιατρό..Άντε, περαστικά και πάλι! Είδες όμως και ο μπεμπούλης ο μικρός? Κάτι ξέρει που δεν βγαίνει

αρμακι μου ναι μου εφυγαν οι αμφιβολιες γιατι εχθες ηταν και πολυ κατατοπιστικη και καθισε ωρα και μου εξηγησε τι ακριβως εγινε οσο για τον μπεμπη αυτος θα ειναι υπακουος χαχα!του ειπα τωρα περιμενε και περιμενει :mrgreen:

για το θεμα με τις αρρωστοφοβιες νομιζω πως κι εγω εχω ενα θεμα φοβαμαι παρα πολυ να μην αρρωστησει ο Τιμος μονο ο Τιμος ομως αν τον ακουσω το βραδυ να βυξει με πιανει κρυος ιδρωτας οτι κατι κολλησε συνεχεια τον πιανω να δω αν ειναι ζεστος κι αλλα τετοια νομιζω πως μετα απο αυτο που περασαμε θα ειμαι ακομη χειροτερη οποτε μαλλον κλεισε διπλο ραντεβου στον γιατρο να παμε μαζι :tongue:

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Giovanna για της Αλεξανδροαρρωστοφοβιες που ανέφερες …και το διάβασα μέσα από της άρμα το quote ..εγω πιστεύω ότι είναι θέμα αγωνία και φόβος της μάνας και σε σένα μιλώ Μαράκι μου. και εγώ το έχω με την Βίκυ μου γιατί έχει περάσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ όπως και με την Κάλλη και τώρα με την Φωτεινή.

Πάντα μπροστά σε θέματα υγείας και ειδικά όταν έχουν να κάνουν με δικούς μας ανθρώπους, λυγίζουμε και αγωνιούμε.

Δεν είμαι εγώ η κατάλληλη για να θίξω αυτό το θέμα γιατί δεν είμαι από της πιο ψύχραιμους ούτε και πολύ αισιόδοξους ανθρώπους, άλλα το παλεύω.

Πριν από τα Χριστούγεννα έκανε αιματολογικές εξέτασης η Κάλλη και βρήκαν κάτι στο αίμα το οποίο ίσως….μπορεί ....1 στο 1000 πιθανοτητα..στο μέλλον να αναπτύξει αυτοανοσα νοσήματα.

Μαζί με την παθολόγο και χωρίς να πω στης κόρες μου η τον σύζυγο το πρόβλημα για να μην τους ταράξω, κάναμε ξανά και ξανά εξέτασης και ευτυχώς την Δεύτερα πήραμε τα τελικά αποτελέσματα και όλα έδειξαν αρνητικά.

Η Κάλλη όλο ρωτούσε ..γιατί ρε μάνα πάλι εξέταση τι ψάχνεις?...άλλα την έλεγα που ήταν για τον αιματοκρίτη που είναι λίγο πεσμένος. ΒΙΚΥ ΜΗΝ ΠΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΣΟΥ ΟΚ??

Θέλει με τους γιατρούς που έχουμε επαφή να μας πνέουν εμπιστοσύνη γιατι απο αυτους θα παρουμε της απαντησης που θελουμε

Να αλλάξω κουβέντα και να πω για της φοβίες της Φωτεινούλας μου:(…χτες η μαμά μου αγόρασε το αρκουδάκι gummy bear, όταν πατήσαμε το κουμπί για να παίξει μουσική η μικρή οπού φυγή φυγή..εγινε Λούις δεν το θέλει καθόλου το τρεμει, ενώ στην τηλεόραση τρελαίνετε από χαρά.

Η Βίκυ έκανε 2 Λάμπρους τέλειους, τον ένα μου τον έδωσε να τον χαρίσω στην ξαδέλφη μου που είναι και νονά της. η Φωτεινή δεν ήθελε να τον αποχωριστή και φώναζε …όση λαμπο εγκω σελω…..δηλαδή….. όχι τον Λάμπρο εγώ τον θέλω

σας ζαλισα

Καλημέρα και από’μένα. Εγώ δεν είμαι και στα πολύ καλά μου, εχθές δεν μπορούσα να καταπιώ , ο λαιμός μου ήταν λες και μου είχαν κάτσει 10 κάκτοι μαζεμένοι, έκλαιγα όταν προσπαθούσα να μιλήσω. Ξάπλωσα από τα πολλά στις 9 η ώρα με τρομερούς πόνους στις αρθρώσεις. Σήμερα είμαι λίγο καλύτερα αλλά φοβάμαι μην κολλήσω τον μικρούλη και μέρες που έρχονται δεν τις χαρούμε όπως πρέπει.

Δεν έχω προλάβει να διαβάσω πολλά και αν ξεχάσω καμία σας χίλια συγνώμη ζητάω.

Να ξεκινήσω με τις φωτογραφίες της κυρίας Φωτεινής και να πω πολλά συγχαρητήρια για το καταπληκτικό δημιούργημά της , όπως επίσης και για τους πίνακες που φάνηκαν λίγο και τους οποίους όπως λέει η Βίκυ η ίδια τους έχει ζωγραφίσει.

Όντως κυρία Φωτεινή μου έχω πάθει μεγάλη κάψα με το αρνάκι, το περιμένω πως και πως η άτιμη. Τρελαίνομαι για σουβλιστό αρνί όσο τίποτε άλλο, αλλά μ’αρέσει επίσης πολύ την επόμενη μέρα που είναι παγωμένο με τυροσαλάτα και αλατοπίπερο. Πωπω, μου τρέξανε τα σάλια η λιγούρο.χιχιχιχ

Πολύ χαίρομαι όταν βλέπω ανθρώπους να δημιουργούν τόσο όμορφα πράγματα , τελικά η παρέα μας είναι καλλιτεχνική φύση. Κάτι τα μαγειρέματα , κάτι οι μπομπονιέρες κάτι οι καθρέφτες , πάντα τέτοια λοιπόν και μακάρι να παίρνουμε και εμείς ιδέες που δεν έχω καμία σχέση με αυτά.

Βατραχάκι μου , φαντάζομαι τον μικρούλη πόσο θα πονάει και με πιάνει και εμένα η καρδιά μου. Κάντε υπομονή κοπέλα μου να περάσουν αυτές οι μέρες να πάρει τα πάνω του το παιδάκι και να μη ξανατύχει αυτή η ατυχία.

Κωκωνάκι με το καλό να κάνεις σήμερα την εξέταση.

Μαράκι μου , να περάσει τελείως και το βηχαλάκι της Ευούλας και να έχετε καλό ταξίδι και εσείς σήμερα.

Νατάσα περαστικά κοπέλα μου και να προσέχεις τον Σωτηράκη.

Πετρούλα χαράς το κουράγιο σου κοπέλα μου , που θα φτιάξεις και κουλουράκια και εγώ είπα φέτος να έφτιαχνα αλλά δυστυχώς δεν έχω καθόλου δύναμη.

Σαρδελάκι κοπέλα μου καλή δύναμη και σε εσένα με τη δουλειά που έχεις και να περάσετε και εσείς όμορφα.

Μαρινάκι μου ότι σου είπε ο γιατρός αυτόν να ακολουθήσεις , να σου πω την αλήθεια και εμείς που έχουμε υγραντήρα και η 1η γιατρός μας έλεγε να τον χρησιμοποιούμε συνέχεια παρατήρησα ότι ο μικρός κάθε μπούκωμα του το γυρνάει σε βρογχιολίτιδα τις περισσότερες φορές. Δεν ξέρω δηλαδή αν είναι τυχαίο η αν όντως οφείλετε στον υγραντήρα.

Γιοβάννα μου περαστικά τελείως και στην ζουζούνα σου.

Σουλίτσα πως κοιμηθήκατε χθες το βράδυ, τώρα που την αφήνετε να κοιμάται μόνη της βλέπεις διαφορά μέρα με την ημέρα;

Ιωάννα μου ο Χρηστάκος ;

Πικουλινάκι μου το ξέρω ότι εδώ έχουμε γίνει σαν μια οικογένεια , γιατί και εγώ ακριβώς το ίδιο νιώθω.

Ελενίτσα μου μία στο τόσο και εσύ λογικό είναι να μη μπορείς να αντισταθείς στις σαλτσούλες , δικαιολογημένη 100%.

Ριτάκι όντως και εγώ τη νόσο kawasaki δεν την είχα ξανακούσει στη ζωή μου. πολύ κρίμα για την ταλαιπωρία που έζησε το παιδάκι,μακάρι από εδώ και στο εξής να μη ξανατύχει κάτι τόσο ακραίο.

Φιλιά σε όλες και συγνώμη όσες ξέχασα.

Ηρθα και εγω για λιγο

Φωτεινη μου φανταζομαι την αγωνια σου...τελος καλο ολα καλα που λενε!!

Βικακι αληθεια εγιναν ωραια?Μιλησαμε εχθες με τη Βικυ για τους Λαμπρους και περιμενω τις φωτο οκ?!!!

Deleni μου τουλαχιστον το ευχαριστηθηκες!!!Δε πειραζει που εκανες βουτες η παλλινδρομηση-αλλεργια ειναι μια κατασταση κουραστικη που δεν περανει προς το παρον.Θα φυγει σιγα σιγα μονη της οποτε κρατα γερα οσο μπορεις.

Σαρδελακι μου να ερχεσαι μωρε να μας τα λες δε μας ζαλιζεις.Ποτε θα γυρισει ο καλος σου?

Κων κων καλα αποτελεσματα!Περιμενουμε νεα

Νατασσα πως εισαι?

Κικο εσυ ενταξει? ανηβηκες ετσι?

Μαρινακι αντε βρε παιδι μου σιγα σιγα θα περασουν ολα! ερχεται το Καλοκαιρι!Παρενεργεια απο της ανεμοβλογιας να περιμενεις αν ειναι σε 3 βδομαδες (21 μερα)

Βατραχακι τι να πω...πολυ πονο θα εχει το πουλακι μου αλλα τουλαχιστον κοντευετε.Οπου να ειναι θα περασει!!!Κρατα γερα!

Πετρουλα τελικα θα φτιαξεις αυγουλακι ε?Αντε και του Χρονου με τα 2 παιδακια σου!

Γιοβαννα μου ναι καλα ξερις το kawasaki ειναι νοσος του ανοσοποιητικου που ξεκιναει απο ιωση με εξανθηματα και πυρετο και καταληγει(ισως)σε ανευρισματα στην καρδια ή ακομα και ανακοπη...Διαβασε το λινκ που εδωσα αν ενδιαφερεσαι να μαθεις.

Γιοβαννα και Μαρια σας αφησα στο τελος διοτι θελω να σχολιασω λιγο τη ''φοβια'' σας χαχα.

Με τη Μαρια τα ειπαμε αλλα ηθελα να γραψω τη γνωμη μου και για τη γιοβαννα και για το βατραχακι και για οποια αλλη φιλη μας εδω στην παρεα αισθανεται ετσι.

Λοιπον εγω ειμαι γενικα πολυ αισιοδοξος ανθρωπος και μπορω να πω οτι δεν εχω φοβια σχεδον σε τιποτα που αφορα τον εαυτο μου.Με τους γυρω μου και ειδικοτερα μετα το παιδι εχω γινει πολυ προστατευτικη.

Η αληθεια ειναι κοριτσια οτι δε σας βρισκω καθολου παραλογες ουτε θεωρω οτι χρειζεται βοηθειας απο ειδικο.

Εγω προσωπικα βρισκω απολυτως λογικο,μα απολυτως ομως να μη θελετε να αρρωσταινουν τα παιδια σας και να προσπαθειτε να τα προστατεψετε .

Εχω ξαναπει ειναι πολυ μικρα τα παιδια για να αρρωσταινουν και φυσικα οταν αυτο συμβαινει μας στεναχωρει και μας αγχωνει.Δηλαδη αντε και πατε στον ειδικο τι θα σας πει?Οτι ειστε παραλογες?Το παραλογο θα ηταν να αρρωσταιναν τα παιδια μας και να το περνουσαμε στο ντουκου και να λεγαμε δεν τρεχει τιποτα.Μιλαμε για μωρα !!και ειμαστε μανες λογικο ειναι να ειμαστε προστατευτικες και απολυτως λογικο ειναι να αγχωνομαστε !!!

Αυτο που θελω μονο να πω ειναι οτι δεν πρεπει να φτανουμε στο αλλο ακρο.Αν τα παιδια αρρωστησουν οκ πρεπει να ειμαστε ψυχραιμοι να το αντιμετωπισουμε.Εκει πρεπει να το δουλεψουμε και να μην μεταδιδουμε την αγωνια μας.

Εγω, νομιζω οτι σας εχω ξαναπει ,μεγαλωσα σε πολυ προστατευτικο περιβαλλον.Η μανα μου ειναι το ακρον αοτο της προστατευτικοτητας μεχρι και σημερα.Παρολα αυτα δεν εχω καμμια ειδους φοβια ή ανασφαλεια.

Αγχωνομαι για το παιδι γιατι δε γινεται αλλιως.Ετσι ειναι..ειναι μωρα και αυτος ειναι ο ρολος μας να τα προστατευουμε οσο μπρουμε.

Το θεμα ειναι να μην φτανουμε σε ακροτητες που νομιζω καμμια μας δεν το κανει.

Οποτε κουλαρετε!!Μια χαρα ειστε!!!

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...