Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το στομάχι επειδή τώρα είναι πιο ευαίσθητο θα σε πονούσε από κάποιο φάρμακο λογικά. Ε βραστή πατάτα , φρυγανιές απλές όχι μαύρες πολυσπορες κτλ , φιδέ , ριζακι για σούπα , κοτόπουλο χωρίς μπαχαρικά . Γενικα φρόντισε όταν περνεις κάποιο φάρμακο να έχεις φάει κάτι ελαφρύ. 

Γενικά τώρα απέφευγε να τρως απέξω απέφευγε να τρως βαριά φαγητά όχι ωμά λαχανικά όλα τα ωμά γενικά ανακατεύουν συνήθως Κ είναι δύσκολα στην πέψη 

Ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ κατατοπιστική! Επίσης να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις! Από χθες νιώθω ένα ποναλακι κάτω αριστερά.Λογικα είναι από το έντερο;;

1 hour ago, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ έχω ένα κουτί arvekap ανοιγμένο γιατί είχα χρησιμοποιήσει μια αμπούλα.Ειμαι όμως Ηράκλειο Κρήτης 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα.σας ευχαριστω ολους για το σπιτακι και το δεντρακι μου,στην κορυφη του δεντρου ειδατε τι εχω?

το τραπεζακι το διατηρω στολισμενο γιατι δεν πειραζει τιποτα η φωτεινη ευτυχως.

οι γονεις μου εχουν επετειο σημερα ας τους ευχηθουμε εδω http://www.parentscafe.gr/showthread.php?p=26900#post26900

χθες ανοιξα δουλειες με φουντες.ενα απορρυπαντικο επεσε πισω απο το πλυντηριο και το εκλεισα(γιατι δουλευε)και το τραβηξα προσεχτικα απο το ντουλαπι για να το παρω.αλλα εβγαλα τον σωληνα και πλυμμηρισαμε,το τι πετσετες κατεβασα που μολις ειχα τακτοποιησει δεν λεγεται.αλλα δεν ειμαι μονο χαλαστης ειμαι μαστροχαλαστης.το εβαλα στη θεση του καθαρισα τα παντα στο μπανιο μεχρι και την κουρτινα της μπανιερας την εβαλα πλυντηριο και οταν ξυπνησαν ο αντρας μου και η μικρη ουτε γατα ουτε ζημια,ολα στη θεση τους.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσια μου!!!

Μια αλλη μερα σήμερα..

Βίκυ να χαίρεσαι του αγαπημενους σου γονεις και πάντα υγεία και ευτυχία να πλημμυρίζει την ομορφη οικογενεια σας!!

Ελα κι απο εμενα Βίκυ που εχω κτ δουλιτσες..για φτιαξιμο όμως, εεεε..........:tongue::tongue:

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

καλημέρα φιλεναδούλες μου...

Stone μου να το ψάξεις λιγάκι :P

Βικάκι μου τέλειο το δεντράκι σου και είσαι πολύ τυχερή που δεν πειράζει τίποτε η Φωτεινούλα...εγώ δεν έχω τίποτε στρωμένο στο σπίτι από τότε που ο Αστέρης ήταν 10 μηνών! 654888by9c4xkos4.gif

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Σας έχασα λιγάκι πάλι..... Λύστε κάποιες απορείες. Η Ευούλα έβγαλε δοντάκι? Η arma έπιασε δουλειά?

Βικάκι μου να τους χαίρεσαι τους γονείς σου! Να είναι πάντοτε ευτυχισμένοι! Το σπιτάκι σου πολύ όμορφο!;)

Υπάρχει άλλο παιδάκι που δεν μιλάει ακόμα ή είμαστε οι μόνοι??? Μόνο "μαμ" λέει αν πεινάει για όλα τα υπόλοιπα μας τραβάει απο το χέρι και μας δείχνει.

Εχουμε καμιά Κατερίνα στη παρέα???

Καλημέρα κορίτσια!

Σας έχασα λιγάκι πάλι..... Λύστε κάποιες απορείες. Η Ευούλα έβγαλε δοντάκι? Η arma έπιασε δουλειά?

Ντίνα, ετσι είναι τα πράγματα...Γιατι σε χάσαμε;;

Υπάρχει άλλο παιδάκι που δεν μιλάει ακόμα ή είμαστε οι μόνοι??? Μόνο "μαμ" λέει αν πεινάει για όλα τα υπόλοιπα μας τραβάει απο το χέρι και μας δείχνει.

Το χρόνο τους θελουν..Ολα θα ερθουν στην ώρα τους.Εμενα δεν με ανησυχει καθολου γιατι οτι του λέω το καταλαβαινει και επικοινωνεί.. πριν 5 λεπτά διαβασα αυτο το αρθρο..http://www.in.gr/Reviews/placeholder.asp?lngReviewID=38464&lngChapterID=49810&lngItemID=57591

Εμεις λέμε τις 10 βασικες λεξουλες.

Προηγουμενως συγκινηθηκα και εγραψα για το κατορθωμα του γιου μου γιατι σπάνια με φωναζει μαμα και ακομη πιο σπάνια, εως καθολου, μου εχει πει 2 λέξεις μαζί, και το εκανε σήμερα,..και τι λέξεις, ε;;;...

Εχουμε καμιά Κατερίνα στη παρέα???

Πραγματι..Υπαρχει καμια Κατερινούλα..

Χρονια Πολλά στις εορταζουσες!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

ναι κωνκωνάκι μου η Ευούλα μας έβγαλε δοντάκι και η φιλενάδα μας έπιασε δουλειά.

Stone μου το έσωσε ο άντρας σου χαχα

ριτάκι πως είναι ο άντρας σου σήμερα; Πλάκωσέ τον στα χάπια να μην ξανανεβάσει πυρετό; Έχουμε μία γνωστή φαρμακοποιό κι όταν ανέβασε ο άντρας μου πυρετό μου είπε να του δίνω χάπι πονσταν ανά 6 ώρες...κι έτσι ανέβασε μόνο μία μέρα κι έπειτα αφού έπαιρνε το πονσταν ανά 6 ώρες δεν ανέβασε ξανά!

m57Zp2.png

Καλημέρα κούκλες

Βικούλα το είδα το θεματακι ευχαριστώ αγάπη μου που το άνοιξες και ολόψυχα σου εύχομαι και σε εσάς στα 30 χρόνια με πολλά παιδάκια και το σημαντικό να δείτε όχι μονό εγγονάκια και δισέγγονα όπως και η μανούλα μου.

Η ευχές είναι και στην όλοι παρέα μας κορίτσια., χρόνια πολλά στην Κατερίνα της παρέας αλλά δεν μας γραφεί τώρα τελευταία, και σε όσες γιορτάζουν η έχουν αγαπημένα τους πρόσωπα που σήμερα έχουν την τιμητική τους.

Καλά βρε συμπεθέρα κώνκων τόσο πολύ ταιριάζουν τα παιδάκια μας, ακόμα και στις πρώτες λεξούλες, φαντάζεσαι να τα βάλουμε μαζί τι κουβεντούλα θα κάνουν ,,,μουγκά μεγάλη θα πέσει, ο ήχος της σιωπής.:):):)

Αν και καταλαβαίνει η Φωτεινή τα πάντα, από λεξούλες δεν λέει και πολλές, και από ότι έχω καταλάβει ανοίγει το στοματάκι της αλλά η ντρέπεται η διστάζει

κουκλες μου σας κερναω για την επετειο μας

566674e5fss693vh.jpg

Καλά βρε συμπεθέρα κώνκων τόσο πολύ ταιριάζουν τα παιδάκια μας, ακόμα και στις πρώτες λεξούλες, φαντάζεσαι να τα βάλουμε μαζί τι κουβεντούλα θα κάνουν ,,,μουγκά μεγάλη θα πέσει, ο ήχος της σιωπής.:):):)

Αν και καταλαβαίνει η Φωτεινή τα πάντα, από λεξούλες δεν λέει και πολλές, και από ότι έχω καταλάβει ανοίγει το στοματάκι της αλλά η ντρέπεται η διστάζει

Συμπεθερα εγώ λέω οτι άν βρεθούνε τότε θα αρχήσουν να μιλάνε, θα έχουν πολλά να πούνε...;)

stone μου δουλευω και δεν προλαβαίνω να μπαίνω και πολύ. Δεν έχουμε Internet στη δουλεια, αλλα και να είχαμε δεν θα προλάβαινα και πάλι. Ευχαριστώ για το αρθρο θα το διαβάσω.

sardelaki μου ευχαριστώ για την ενημέρωση.

armaki μου καλορίζικο το δοντάκι σας! Καλορίζικη στη δουλεια! Να δείς που με όση δουλειά και να έχεις θα γυρνάς σπίτι κεφάτη και με όρεξη για παιχνίδι!

Διαφημίσεις

το κάθε παιδάκι έχει τον ρυθμό του όπως είπαμε πολλές φορές...όλα θα μιλήσουν και σημασία έχει ότι καταλαβαίνουν αρχικά!

Εμείς ανήκουμε στις μπουρμπουλήθρες...τι να κάνω;;; Με έμοιασε το παιδάκι μου χαχα

m57Zp2.png

Κυρία Φωτεινή χρόνια σας πολλά, άντε και στους χρυσούς (έτσι δε λένε?)

Χρόνια πολλά σε όλες τις Κατερινούλες!

Κωνκωνάκι join the group! Οϋτε και εμείς λέμε πολλά-πολλά! Λϊγες λεξούλες και μόνο όταν θέλει, ποτέ όταν του πούμε εμείς! Επίσης όμως καταλαβαίνει τα πάντα! Αλλά είμαστε όπως και εσείς από τους μικρότερους της παρέας κάποια παιδάκια μας περνάνε μέχρι και 2 μήνες! Θα τα πούνε και τα δικά μας πού θα πάει!

Πάντως εμείς σαν το Σαρδελάκι δεν τολμάω να αφήσω τίποτα όχι στο τραπέζι του σαλονιού που είναι πανεύκολος στόχος αλλά ούτε στον πάγκο της κουζίνας!

Stone και οι καυγάδες κάνουν καλό κάπου-κάπου, εκτονωνόμαστε!:rolleyes:

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλημερα...

Εμεις ειμαστε δοξα τω θεο πολυ καλα !!!βηχουμε βεβαια λιγο αλλα σε γενικες γραμμες καλα!!!

Δεν ξερω αν εχουμε Κατερινες ..χρονια πολλα και καλα!!!

Κωωκων και Μαρινα και εμας δεν λεει πολλα πραγματα αλλα λεει με την ιδια λεξη δυο πραγματα .δλδ γιαγια ειναι η γιαγια και το γαλα.. τοτο ειναι το τοστ και ο φωτης ο ξαδελφος του μπαα το μπανιο και την μπαλα..

Η γιατρος που την ρωτησα μου ειπε οτι απο την στιγμη που καταλαβαινει δεν υπαρχει προβλημα..και ποσο που εμας ο Χρηστος ειναι και 18 μηνων δλδ 1 /1.2 μηνα μεγαλυτερος..

Bικυ υπεροχο και το σπιτι σου και το δεντρο!!!να ειστε παντα καλα να στολιζετε!!!εμεις παλι σαν το σαρδελακι κρανιου τοπος το σπιτι ..δεν αφηνει τιποτα το θηριο ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Εμάς χθες βράδυ η Αναστασία μας καταστεναχωρεσε....Άργησε να κοιμηθεί μέχρι τις 11 σχεδόν και ενώ υποτίθεται ότι ήταν χαλαρωμένη, της λέγαμε παραμυθάκια, έπαιζε με τα κουκλάκια της στο κρεβάτι ξαφνικά άρχισε τη γκρίνια...της λέει ο άντρας μου και καλά ψιλοαυστηρά "Αναστασία είναι ώρα για ύπνο τώρα" και αρχίζει κορίτσια μια υστερία, ένα κλάμα... μέχρι και εμετό έκανε... ήθελε μόνο εμένα, να την έχω αγκαλιά μαζί με την κουβέρτα της και τη γυρνάω βόλτες στο σπίτι.... Ο άντρας μου με το που την πλησίαζε γινόταν πανικός και ο καημένος καταστεναχωρέθηκε... Με τα πολλά κοιμήθηκε μαζί μου στο κρεβάτι και κατά της 5,30 πετάχτηκε πάλι με σπαρακτικό κλάμα και φώναζε "μαμά μπαμ" ευτυχώς όμως ηρέμησε γρήγορα...

Τις τελευταίες μέρες έχει συνέχεια τα χέρια στο στόμα, οι κυνόδοντες της είναι πάρα πολύ πρησμένη αλλά δεν μπορώ να καταλάβω αν ήταν για παράδειγμα εκνευρισμένη επειδή την ενοχλούσαν και δεν μπορούσε να κοιμηθεί ή απλά τσαντίστηκε....:confused::confused:

Εσείς τι λέτε;;

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Καλημερα!

Εμενα γιορταζει η αδερφη μου σημερα! Και ειναι και στην ξενιτια και ειναι και αρρωστη η καημενη... Περιμενω να περασει λιγο η ωρα να την παρω!

κωνκων ειμαστε κι εμεις εδω! Ουτε ο Σωτηρης λεει πολλα, δεκα λεξεις ολες κι ολες! Και ποτε δυο μαζι. Δεν αγχωνομαι ομως. Πρωτον γιατι εχει το παιδι κληρονομικοτητα απο το αστερι την αδερφη μου που μεχρι τα δυο δεν ελεγε τιποτα. Δευτερον επειδη ο παιδιατρος οποτε του το λεω μου λεει οτι ειναι ακομα μωρο και αγορι και ειναι απολυτα φυσιολογικο. Επισης μου λεει οτι εφοσον επικοινωνει να αφησουμε το παιδι στην ησυχια του. Τριτον χθες μιλουσα με μια φιλη μου που ο γιος της ειναι 25 μηνων και μεχρι πριν απο 2 μηνες ελεγε μονο 10 λεξεις. Και ξαφνικα λυθηκε η γλωσσα του και κανει και προτασεις!

Φωτεινη χρονια σας πολλα! Να τα εκατοστησετε και να χαιρεστε τις κορες σας και τη Φωτεινουλα σας!

Stone ολοι τσακωνομαστε. Δεν εισαι η εξαιρεση στον κανονα. Εμεις εδω και ενα μηνα ειμαστε συνεχεια στην γκρινια. Αντε να δουμε τι θα γινει... Σημερα δεν κανει την εξεταση ο μικρος?

Αρμα μου εμενα μου φαινεται λογικη η αντιδραση της Ευουλας, δεν εχετε χωριστει ποτε και τωρα της κακοφαινεται! Υπομονη, θα το ξεπερασει...

Ριτακι περαστικα στον αντρουλη σου! Πως ειναι σημερα???

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...