Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , little miracle είπε:

σε νιωθω κι εγω πολλα ψυχοσωματικα. ηρεμησα λιγο πριν 2 χρονια που αλλαξα δουλεια μετα απο ενα ακραια τοξικο και πιεστικο εργασιακο περιβαλλον που ημουν 12 χρονια σερι. πως αντεξα δεν ξερω. τωρα το μετανιωνω οικτρα. νεος ανθρωπος και εχω περασει οτι ψυχοσωματικο μπορεις να φανταστεις. κι εμενα η μανα μου ειναι διαβητικη. σου ευχομαι να ειναι ολα καλα με το σακχαρο σου. ειναι τοσο υπουλη ασθενεια που πραγματικα ουτε στον εχθρο μου που λεμε! εμενα τη μανα μου την κατεστρεψε, μεγαλη ιστορια. και το βαρος πως να χαθει αν εχεις αγχος και ψυχολογια στα ταρταρα. ποσο χρονων εισαι τωρα; καλη επιτυχια σου ευχομαι. 

Πολύ καλά έκανες, τα θαυμάζω αυτά. Εμένα η μαμά μου ταλαιπωρημένη με άλλα αλλά έχω ακούσει από την οικογένεια του συζύγου για την ύπουλη νόσο του διαβήτη.Είμαι 34 χρονών. Δεν τολμώ να σκεφτώ άμεση αλλαγή επαγγέλματος αν και έχει έρθει η ώρα μετά από 8 χρόνια και για μένα. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να μην έχω κάτι και ίσως να καταφέρω να χάσω κάποια κιλά άμεσα για τις επόμενες προσπάθειες, όσες θέλει ο Θεός να είναι γιατί ποτέ δεν ξέρεις..

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ωραιοτατος ο χτιστος φουρνος Σουλα!!!Πολυ ωραια!!

Ωραιος Μαργαριτα μου αλλα την πρωτη φορα που βαλαμε να ψησουμε δεν...............

αντε να δουμε τωρα , ισως δεν βρηκαμε το κολπο!

Κοριτσσακια μου φευγω.

Καλο απογευμα

Ουφ ξαναρθα!

Κι εμεις θα φυγουμε θεωρητικα, γιατι με εχει πιασει το αγχος μου οτι θα κολλησει ο μικρος κτλ κτλ... Θα παμε Αραχωβα... Για να δουμε...

Σαρδελακι γιατι χανεσαι ετσι? Πες μας κανενα νεο. Τι κανει το παιδι?

Βατραχακι κι εγω αυτο ξερω. Καλος γιατρος ειναι αυτος που παιρνει την ευθυνη και παλευει προκειμενου να μη φτασει το παιδι νοσοκομειο. Σωστη διαγνωση, σωστη θεραπεια, παρακολουθηση κτλ.. Κακως δεν το ειδε, κακως το αφησε να εξελιχθει, κακως καταληξατε στο νοσοκομειο... Δε θελω να λεω μπουρδες αλλα αλοιμονο αν μια στοματιτιδα με πυρετο κατω του 40, δεν μπορει ενας παιδιατρος να την παλεψει εστω στο σπιτι... Δε θελω να σε στεναχωρω αλλα εμενα μου φαινεται ανεπαρκης.

κωνκων καλα αποτελεσματα! Ολα θα πανε τελεια!

Ιωαννα αντε με το καλο!!! Αχ τι ωραια!!!!!!!!!! Αληθεια γιατι θα γυρισετε Κυριακη?

t7fQp3.png

Νατασα, Ιωαννα και σε οσες φυγετε, καλά να περασετε!!!!

Ρε κοριτσια αγροτισσες στειλτε κανενα υλικο για τη βιλα μου...

Τουβλα και σανιδες κατα προτιμηση..

Οχι αλλα αυγα pls!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Μαργαρίτα μου ,

Εμείς δεν θα πάμε πουθενα.

Την Κυριακή του ΄Πάσχα θα μαζευτούμε σπίτι μου οι γονείς και κατι φίλοι μας και θα ψησουμε .

Για σούβλα δεν το βλεπω , και ο καλός μου επιμένει να ψήσουμε αρνι στον χτιστο φούρνο αλλα με ανυσηχει λίγο γιατι η προηγούμενη απόπειρα ηταν αποτυχημενη !!!!

http://eroessa2.pblogs.gr/tags/ksylofoyrnos-gr.html

http://www.haniorama.gr/chania/chania-taste.htm

Η μαμά μου κάνει στο ταψί τυλιγμένο με αμπελόφυλλα σε λαδόκολλα και είναι μιαμ λουκούμι όλοι νύχτα το ψήνει . θα ρωτήσω συνταγή και θα σου την ανεβάσω

:tongue::tongue:

Κικη μου μπορει να μη γνωριζομαστε μεταξυ μας ολα τα κοριτσια αλλα νομιζω οτι πια αγωνιουμε η μια για την αλλη !!! Απλα εγω στα θεματα εγκυμοσυνης ειμαι λιγο πιο ευαισθητη.

Βατραχακι σε καταλαβαινω απολυτα. Εμεις βγηκαμε κλεινοντας 2 24ωρα απυρετοι!!! Δε μας αφηναν να φυγουμε ουτε με 37. Μη τα σκεφτεσαι καθολου αυτα !!

Κωνκων καλα αποτελεσματα αυριο!!!!!

παλι μου ανεβασε πυρετο μολις ξυπνησε ευτυχως ηταν απυρετος 13 ωρες οποτε αυτο ειναι καλο σημαδι ουφ σημερα ειδε στο δρομο και την παιδιατρο μας ο αντρας μου και τον ειπε να τον παμε το βραδακι να τον δει κι αυτη.

εγω μολις επεστρεψα απο την γυναικολογο μου ολα καλα ο μικρος μια χαρα ειναι ακομη ψιλα οποτε μου ειπε αφου ειμαι και ταλαιπορημενη να προσεχω λιγο να μην σπασουν τα νερα μου και απο εβδομαδα ξαναπαω και βλεπουμε!

αυτα τα νεα μου!

πικουλινακι μου προσπαθω να μην τα σκεφτομαι!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Παντω να ξερεις vatraxaki επειδη το εχω πολυ προφατο δε πεφετι ξαφνικα ο πυρετος. Και ειδικα οταν ειναι τοσο υψηλος .Και εμας ετσι ακριβως ειχε κανει. Μετα απο πολλες ωρες ειχε κανει ενα 38,3 μετα ξανα 38 και μετα ηταν απυρετος !!!!

Διαφημίσεις

Τελειο κα Φωτεινη!!!!!!!!!!!!! Γι΄αυτο απουσιαζετε τον τελευταιο καιρο. Αξιξε τον κοπο!!!

Μια γρήγορη καλησπέρα και απο μενα.

μαμαλευτερακι σ'ευχαριστώ παρα πολύ.

Θα το τολμήσω !!!!

Vatraxaki μου και εγω πιστευω οτι δεν πεφτει τοσο γρηγορα ο πυρετός.Θα περασει μωρε!!Κοιτα να προσεχεις και εσυ λιγο το μπεμπακι!

Φωτεινη εισαι χρυσοχερα .Μπραβο

ρίτα τρέχω και δεν φθάνω...που χρόνος για φόρουμ και μπλα μπλα;

δεν προλαβαίνω ούτε καν να καθίσω στον υπολογιστή.

Ο Αστέρης καλά...πολύ πείσμα, κάνει πολύ επικίνδυνα πράγματα, βγάζει τα 4 τελευταία δόντια και υποφέρει φρικτά, πολύ γκρίνια, δεν παίζει δευτερόλεπτο μόνος του, κοιμάται πολύ ανήσυχα εδώ και 2 εβδομάδες και τί άλλο; Εγώ τα έχω παίξει μιάς και μόνη μου εδώ και 2 μήνες. Τελευταία βδομάδα κάναμε και το εμβόλιο ανεμοβλογιάς και είμαι σε επιφυλακή να μην κάνει πυρετό κι αυτό με ρίχνει πολύ.

Αυτά...σόρρυ για την γκρίνια, δεν θα σας πρίξω άλλο.

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...