Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, vaso88 είπε:

@linaa σε ευχαριστώ πολυ για την απαντηση! Δεν εχουμε προλαβει να ακουσουμε καρδουλα...Έχω πάει στο τμήμα καθ'εξιν αποβολων στο αρεταιειο, δεν βρήκαν κάτι που δεν είχα ελέγξει ήδη. Καρυοτυπο έχουμε κάνει είναι οκ. Καμπύλες σακχάρου και ινσουλινης έχουν γίνει και έχουν δείξει αντιαταση στην ινσουλινη, αλλά δεν υπαρ,ει θέμα διαβήτη, μάλιστα θα τις επαναλάβω την επόμενη εβδομάδα ... ειλικρινά δε ξέρω τι άλλο να κάνω! Έχω δύο ινομυωματα μικρά ενδοτοιχωματικα, τα οποία όλοι οι γιατροί μου λένε να μην τα πειράξω καθώς δεν προβάλλουν καθόλου στην κοιλότητα της μητρας.. το μόνο που δεν έχω κάνει είναι λαπαροσκοπηση για ενδομητριωση, αλλά δεν έχω συμπτωματα που να δικαιολογούν αυτή τη νόσο και οι γιατροί το αποκλείουν... 

Μπορείς να πας Κ στο Έλενα στο τμήμα καθεξιν αποβολών για δεύτερη γνώμη είναι πολύ καλό. Για την αντίσταση στην ινσουλίνη σου δίνουν κάτι στις εμβρυομεταφορες ? Στο λέω γιατί κάποια στιγμή είχα ακούσει μία κοπέλα να μιλάει για καθεξιν αποβολές Κ τελικά το λάθος ήταν η ρύθμιση του ζαχάρου.  Δεν είχε διαβήτη είχε προδιαβητη Κ τις δίναν Κ glucofa πριν τις εμβρυομεταφορες τελικά η ρύθμιση ήταν τελείως λάθος Κ απέβαλε νομίζω είχε 5 αποβολές ... Τελικα έκανε συλλογή εμβρύων έκανε Κ θεραπεία για το μικροβιωμα Κ πήγε σε έναν ενδοκρινολόγο που είναι κορυφή Κ τα κατάφερε.  Τελικά έλεγε ότι οι γιατροί το αποδωσαν σε λάθος ρύθμιση του προδιαβητη.. δηλαδή ενώ φαινόταν ρυθμισμένος δεν ήταν 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κωνκων μου καλη αποτελεσματα σήμερα στην β επιπεδου !!!να δεις το μπεμπακι σου!!!

Παιδια το εχω ξαναπει ..δυστυχως οι παιδιατροι στα δυσκολα φαινονται ...στα εμβολια και στο λεγειν ολοι καλοι ειναι ..το θεμα ειναι να προλαμβανουν καταστασεις..

Εμεις θα φυγουμε την Πεμπτη θα παμε Λαμια και θα γυρισουμε κυριακη του Πασχα . Ο Χρηστος απο Πεμπτη σταματαει σχολειο και ξεκιναει την Τεταρτη του Πασχα οποτε η μανα μου θα εχει 2 εγγονια ...

Μαργαριτααααα η κοπελα του Ανδρεα ειναι εγκυος ....θα γινω καλε θεια!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαργαρίτα μου ,

Εμείς δεν θα πάμε πουθενα.

Την Κυριακή του ΄Πάσχα θα μαζευτούμε σπίτι μου οι γονείς και κατι φίλοι μας και θα ψησουμε .

Για σούβλα δεν το βλεπω , και ο καλός μου επιμένει να ψήσουμε αρνι στον χτιστο φούρνο αλλα με ανυσηχει λίγο γιατι η προηγούμενη απόπειρα ηταν αποτυχημενη !!!!

Ιωαννα μου το θεμα ειναι οτι η προηγουμε που ειχαμε ηταν πολυ καλη αλλα την αλλαξαμε γιατι ανοιξε ιατρειο αυτη και ειναι συγγενης του αντρα μου και ειπαμε να την δοκιμασουμε τωρα αν πω να ξαναπαω στην παλια μας ντρεπομαι.

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Κωνκων μου καλή επιτυχια!!!Ολα τελεια θα ειναι!!Πωπω εφτασε η εξεταση,πως περναει ο καιρός...

Ιωαννα με το καλό το ανηψι!!Ειναι το ζευγαρι που συνταξιδεψατε στην Πραγα;;

Βατραχακι τι να σου πω τωρα..Αφου λέ το ειδες εσυ, δεν υπαρχει λόγος να αναρωτιεσαι..Απλά δεν τον αξιολογησε οπως επρεπε..Ειναι ο πρωτος λόγος για τον οποίο εκοψα την ιδιωτικη παιδιατρο, νομιζω εδινα πεταμενα λεφτα..

Αφου οταν ειχα πάει πρωτη φορα και ειδε το φακελο και της ειπα για την αρρυθμια καθως ο παιδοκαρδιολογος μας ειπε παρακολουθηση απο παιδιατρο πλέον εκεινη μου ειπε ασε να το ψαξω και θα σε ενημερωσω..

Με πήρε μετα απο καμια εβδομαδα τηλ. και αναθεμα κι αν καταλαβα τι μου ειπε..Ουτε κι εκεινη φυσικα

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

μωρε το κακο ειναι οτι αν πω να τον πηγαινω στο δημοσιο στο νοσοκομειο ειναι ολο ειδικευομενοι στο κεντρο υγειας εχει καλους αλλα μονο πρωινα και αν τυχων θελω να παρω ενα τηλ να ρωτησω κατι που να παρω;

Διαφημίσεις

Αυτο το πρόβλημα αντιμετωπισα κι εγω στην αρχη..Αν δεν εχεις αλλη επιλογη, θα κρατησεις επαφη, δεν είπα, ειδικα για τα εκτακτα, τα βραδυνα κλπ, αλλά για τα προγραμματισμενα και εναν απλό ελεγχο να πάιρνεις και μια αλλη γνωμη..

Α αα εγω κάνω και το άλλο ο ενας από τους τρεις που ειναι στο ΚΥ, κανει και ιατρειο στο σπίτι με μονο 20 ευρω επισκεψη, μαυρα βεβαια αλλά τουλάχιστον γινεται η δουλεια μου..Αυτη που ειχα καθε λίγο ελειπε σε σεμιναρια, σε ταξιδια καποιες φορες που την χρειαστηκα δεν την βρηκα οποτε εχω επιλογες τωρα

Οσο για το τηλ. θα ρωτησεις εναν απο αυτους αν μπορεις να τον καλέσεις σε καποιο τηλ. σε περιπτωση που υπαρχει αναγκη..Σε εμας τα δινουν και οχι μονο..παιρνουν και οι ιδιοι και δειχνουν ενδιαφερον

Αφου κι εσεις σε μικρη κοινωνια ειστε καπως ετσι θα λειτουργουν

Και κακα τα ψεματα, αλλα περιστατικα περνανε απο εναν ιδιωτη γιατρο και άλλα απο τα ιατρικα κεντρα και τα κεντρα υγειας..Εμας δλδ εχουν προλάβει πολλά κρουσματα οι γιατροι μας που οι ιδιωτες τα προσπέρασαν, γιατι όλοι εκει καταλήγουμε αν επιμενει το πρόβλημα

Επεξεργάστηκαν by Stone

εγω παιδια σωθηκα με το ιατρικο να πω την αληθεια εχω βρει 3 γιατρους που ειναι πολυ καλοι οποτε παω εκει και γλυτωνω συν τοις αλλοις μου εχουν δωσει και τα κινητα τους!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

εγω παιδια σωθηκα με το ιατρικο να πω την αληθεια εχω βρει 3 γιατρους που ειναι πολυ καλοι οποτε παω εκει και γλυτωνω συν τοις αλλοις μου εχουν δωσει και τα κινητα τους!!!

Ε βεβαια!!Αυτο ειναι το σωστο..

Η ιωανα εχει απολυτο δικιο μια φιλη μου που εχει μεγαλη εμπειρια σε αθενειες αυτο που εχει πει...σημασια εχει ο παιδιατρος να προλαβαινει πραγματα ειδικα οταν το παιδι παει σχολειο.Συμπτωματικα το ιδιο μου ειπε και η κυρια που μιλησα στον παιδικο.Μου λεει καλη παιδιατρο εχεις η οποια να μη φοβαται να αναλαβει ευθυνη?Αυτο ειναι το κλειδι.

Εγω οπως και το βατραχακι δεν μπορω να πω οτι εχω 100% αποψη γιατην παιδιατρο μου διοτι δεν αρρωσταινουμε μεχρι στιγμης αλλα απο αυτα που βλεπω την εμπιστευομαι.Ο καιρος θα δειξει.

Βατραχακι εγω φυσικα και θα της την ελεγα και θα πηγαινα κανονικα στην παλια .Με την ευκαιρια του δευτερου μαλιστα ειναι καλη στιγμη να αναθερμανεις τις σχεσεις με την αλλη.Απο εκει και περα μην ξεχνας οτι πλεον αραιωνουν και τα εμβολια οποτε αχρειαστες να ειναιι...

Ιωαννα καλε θα ξαναγινεις θεια θες να πεις ε?Χαχα

Μωρε μπραβο παραγωγη ο Ανδρεας!!Χαχαχα!Μπραβο μπραβο με το καλο!Θα παντρευτουν τι λενε?Καλο κοριτσι φαινεται η κοπελα παντως!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

δεν ξερω πρεπει να ρωτησω και για κανεναν αλλο καλο γιατι αυτη που εχω μου ειπε οτι δεν παει σε γεννες οποτε ευκαιρια αυτον που θα εχω στη γεννα να τον κρατησω και για μετα.

η παλια που ειχα ειχε ερθει και στη γεννα και ειναι και νεογνολογος μεγαλη μου βλακεια που την αλλαξα.

Ρε παιδι μου και τι εγινε?Κανονικα θα την παρεις τηλεφωνο θα της πεις οτι γεννησες και οτι θες αυτη να δει το παιδι και τελος.Δε χρειαζεται να δωσεις εξηγησεις.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Το οτι θα την ξαναπροτιμησεις ειναι καλο.Αν σε ρωτησει που χαθηκες πες της οτι ευτυχως δεν αρρωσταινατε συχνα και πηγαινες στο γιατρο του ταμειου για τα τυπικα.Ουτε η πρωτη εισαι βατραχακι ουτε η τελευταια.Αυτη ειναι η δουλεια τους.Μην το σκεφτεσαι καθολου αν την εμπιστευεσαι.Λεφτα θα δινεις και θα εχεις κ το μωρο τωρα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Μαργαρίτα μου ,

Εμείς δεν θα πάμε πουθενα.

Την Κυριακή του ΄Πάσχα θα μαζευτούμε σπίτι μου οι γονείς και κατι φίλοι μας και θα ψησουμε .

Για σούβλα δεν το βλεπω , και ο καλός μου επιμένει να ψήσουμε αρνι στον χτιστο φούρνο αλλα με ανυσηχει λίγο γιατι η προηγούμενη απόπειρα ηταν αποτυχημενη !!!!

Ωραιοτατος ο χτιστος φουρνος Σουλα!!!Πολυ ωραια!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...